20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Oct 25, 2012 19:16:22 GMT 2
Korraks käis Stacial peast läbi hullumeelne mõte, et mis siis, kui see võõras tšikk ta katuselt 'kogemata' alla lükkaks. Siiski jäi see ainult üheks väikeseks mõttevälgatuseks. Isegi too kurjakuulutav tibi ei saanud selline psühhopaat olla. "Aitäh," pomises Stacy, kui oli pakist endale ühe sigareti võtnud. "Ma olen muide Stacia," otsustas ta ennast viimaks ka tutvustada. Puhtast viisakusest. Teine oli ju selgelt mõista andnud, et peab ennast nüüd normaalselt üleval ning Stacia kavatses kenasti naeratades sama teha. Nii nummi.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 28, 2012 17:54:22 GMT 2
Ka Phoebel oli mõte Stacia sealt katuselt alla tõugata, aga mõtteks see vaid jäigi. Sellegipoolest pani too mõte tüdruku turtsatama. That cheerleader-chick was just tooo annoyingly cheery. Roosa mullinäts ja õhupallid ja selline värk paistsid just tolle tðikiga kokku minevat. Bleh. "Phoebs," ütles ta lihtsalt oma hüüdnime ning pahvis sigaretti edasi. Ooh, loodetavasti on selles koolis vähem tüütumaid inimesi ka.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Oct 28, 2012 19:07:23 GMT 2
"Tuld ka saab?" küsis Stacia, kui avastastas, et tal pole millegagi sigaretti põlema süüdata. Paras tüütus võis ta ju tõepoolest olla, kuid ega temagi ennast Phoebsiks nimetanud tšiki seltskonda just ei nautinud. Pigem ei tahtnud ebaviisakas olla ega tüli norida. "Sa oled Junior?" uuris Stacy lihtsalt huvi pärast. Siis ta vähemalt teab, kui kaua tal selle olevusega ühes koolis käia tuleb. Tšikk paistis küll enam-vähem temaga samas vanuses, aga kes seda teab, palju ta tegelikult on. Stacia ei olnud eriti osav teiste inimeste vanuste arvamises. Vähe osavam oli ta aga sõbraliku näo tegemises. Kui creepy tšikk seda just läbi ei näe...
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 28, 2012 19:11:12 GMT 2
Phoebs tundis selle tüütu kisakooritðiki suhtes lihtsalt tugevat vastumeelsust, kuid temagi seda just välja ei näidanud. Ta võttis taskust oma zippo ja süütas sellega tðiki sigareti ise, et Stacia oma käsi sellele külge ei paneks. Siis lendas zippo taskusse ja Phoebs tõmbas heaga oma suitsu edasi. "Ei, ma olen Freshman," vastas ta sarkastiliselt, jäädes ootama, kas tðikk jääb seda ka uskuma. Siis ta naeraks küll, kui Stacia seda usuks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Oct 29, 2012 21:52:27 GMT 2
Stacy muigas korraks, kui Phoebs ise tema suitsu põlema süütas. Nagu näha, siis ei usaldatud tulemasinat tema kätte anda. Ega Stacia siis nii hull ka ei ole, et ta selle nüüd katuselt alla viskaks või mõne muu idiootsusega hakkama saaks. Võtnud suitsust esimese mahvi, pööras tüdruk pilgu enda seltsilisele. "Sel juhul väga ei imestaks, kui sa oleksid paar aastat istuma jäänud," mõtiskles Stacia. Kahjuks aga ei paistnud Phoebs üldse nii loll välja, mistõttu see variant väga ei sobinud. "Ma käin sulle päris korralikult närvidele, eks?" küsis tšikk lõbusal toonil. "Muide, saad minust varsti lahti. Teen ainult suitsu ära ja siis ei pea sa mind täna rohkem nägema," lisas Stacy, et näha, kas see lause toob äkki muidu nii sünge tšiki näole natukenegi rõõmsamat varjundit.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 29, 2012 22:10:03 GMT 2
Phoebs võttis samuti oma suitsust mahvi ja hingas siis vägagi teatraalselt tossu välja. "Ma võiks sama sulle öelda, kuigi mul ei ole õrna aimugi, kus klassis sa oled. Ma väga loodan, et sa oled senior," lausus neidis. Senior, siis peab ta ainult aastakese veel seda bimbot kannatama ja teine, Phoebe enda seniori aasta võib juba parem tulla. "Cmon, see overly cheery olek ajab lihtsalt oksele," sõnas Phoebs oma suitsu pahvides ning vaatas siis hetkeks kaugustesse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Oct 29, 2012 23:46:39 GMT 2
Stacia hakkas naerma, kui Phoebs tema enda mõttega lagedale tuli. "Kahjuks pean sinu suureks kurvastuseks teatama, et sul tuleb mind vähemalt aastake veel kannatada. Kui sa just vahepeal kooli ei mõtle vahetada," sõnas tüdruk. Oli ta siis tõepoolest n i i häiriv? Stacia jaoks oli see täiesti uus kogemus, et ta kellelegi nii vastumeelseks osutus. Salaja võisid teda ju paljud vihata, aga nii avalikult andsid seda mõista vaid mõned üksikud. "Mida ma siis peaksin tegema? Okkad püsti ajama nagu sina?" küsis tšikk ja tõmbas enda suitsust järgmise mahvi. Stacyl tekkis suur tahtmine Phoebele tossu näkku puhuda, kuid tüdruk siiski loobus sellest mõttest. Vähemalt praeguseks hetkeks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 29, 2012 23:52:16 GMT 2
Puhu tossu näkku ja katuselt alla sa siis lendad. Ongi ilus vabalangemine. Aastake? Kust ta võttis, et Phoebs on ikkagi Junior? Näitsik tõmbas oma koni lõpuni ja viskas selle siis minema. "Varja erutust," ütles ta ainult kisakooribimbole ja istus siis lihtsalt maha. Kaua ta muidugi selle tðikiga seal katusel olla ei viitsi, aga ta ei kavatsenudki ise sealt minema minna. Las bimbo läheb.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Oct 30, 2012 23:00:01 GMT 2
Ütleme nii, et Stacia võis väliselt nii mõnelegi inimesele lollina tunduda, aga tegelikult ta mõelda oskas. Ridade vahelt lugedes polnud raske välja selgitada, mitmes aasta Phoebel parajasti käsil oli ning nende mõlema õnnetuseks pidid nad praeguse seisuga peaaegu kaks aastat teineteise olemasolu kannatama. "Varja oma viha," sõnas neidis lühidalt. Ta ei saanud aru, mismoodi Phoebe-sugustega üldse suhelda peaks saama. Oled sõbralik - ei meeldi, oled bitch - ka ei meeldi. Täiesti lootusetu olukord ju. Mitte et Stacia igaühega sõbrustama kipuks. Otseloomulikult ei kavatsenud temagi esimesena lahkuda, vaid kavatses oodata, kuni Phoebe seda teeb.
|
|