|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 23:59:05 GMT 2
Kugi Roxy tantsis Anonist mitme meetri kaugusel, tundus talle siiski nagu nad tantsiksid koos ja seda just tänu nendele pilkudele, mis võibolla paljudele isegi märkamatuks jäid selles üldises kisas ja saginas. Tema näol mängles soe ja võluv naeratus, kui ta end rahva sees sujuvalt paar korda keerutas, andes enda narmalise kleidiga kena efekti. Jõudnud taas näoga Anoni poole, hajus aga tema naeratus aeglaselt. Mingi tüüp hoidis enda käbaraid tema neiu peal ja kõigele lisaks sosistas temaga veel nii meelalt. Roxy üritas Reyna tähelepanu taas kätte saada, aga näitsik hakkas hoopis rahva sees ringi liikuma, kadudes viimaks hoopis leti taha. Kuigi Maxine jäi veel tantsuplatsile, hoidis ta Anonil silma peal, sest märkas seal samas leti ääres toda tüüpi. Midagi siin ajas neidise rahutuks. Mis toimus? Ta ei olnud tavaliselt nii armukade. Ta ju teadis, et Anonil on meeste seas lööki ja nood talle alati pikalt järele vaatavad. Aga vot täna see häiris Roxyt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 26, 2012 0:14:47 GMT 2
Nathaniel viis pilgu Reynale ning muigas kergelt. "Ja sa ikkagi kohe otsid minu lähedust," lausus noormees tütarlapsele, vaadates huvitunult, kuidas viimane kokteili segab. Mehel polnud vähimatki aimu, et Rey segab hetkel seda nurjatut kokteili, mida klassiõde talle lahkelt lubanud oli. "Ma tean jah, et minuta on raske läbi ajada," lausus Nathaniel ning taaskord mängles mehe näol see sama lõbus muie mis alati.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 0:25:32 GMT 2
"Oma viga, et sa minu isiklikule territooriumile trügid," vastas Reyna rohkem endale kui Nate'ile, sest ta ei hakanud jookide segamise ajal ringi vahtima. Oli vähe vaja, et ta mõne pudeli ära lõhuks, sest see läheks kohe tema palgast maha ja iga sent on alati arvel. Tulemuslik kokteil oli ilus, jääkuubikutega ja vikerkaarevärvides - in your face, dickboy - ning kui ta klaasi letile tõstis, hakkas neiu juba sobivat nime ütlema, kui Roxie pilgu tabas. Oh snap. Sellist nägu polnud ta oma naist veel tegemas näinud, ja nad olid aasta koos olnud, nii et ta teadis praktiliselt iga nägu, mida Xin teha oskas. "Selle joogi nimi on "Dick in a Box"," teatas Rey Nate'ile üsna järsult, kui jääkuubikute peale punase kirsi poetas ja klaasi kuti poole lükkas. "Tasu tahan sinu käest ka, ära mõtlegi vahepeal ära surra." Seda öelnud, lahkus ta leti tagant, et otsejoones Xini juurde kõndida. "Räägi minuga, muska," sõnas neidis üle muusika, kui end liigutama hakkas, et mitte keset platsi seista nagu tootemisammas.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 0:37:46 GMT 2
Roxy jälgis pea iga näitsiku liigutust seal leti taga, kuid ei unustanud samas ka tantsimist, sest natuke niru oleks seal lihtsalt seista ja jõllitada. Õnneks või kahjuks ei ole tüdruk aga huultelt lugemises kunagi kuigi hea olnud. Hetkel oleks see talle küll ära kulunud. Aga see selleks. Mida ei oska, seda ei oska. Tabanud viimaks endal Anoni pilgu, keeras Maxine enda pea ära. Ja seda ainult selleks, et hetk hiljem Reynaga vastakuti tantsida. Roxy hammustas nõrgalt alahuulde ning raputas justkui end tagasihoidvalt enda pead. "Ma ei teadnudki, et sina ja see korvpallurist ringikargaja nii lähedased olete?" lausus Maxine ning üritas küsimuse lõppu ühe muige lisada justkui oleks tegemist pisut narriva küsimusega, mida ei peaks väga tõsiselt võtma. "Ma nägin, kuidas ta enda käsi sinu ümber hoidis nagu mõnel vanal sõbral või... Ja mida ta täpselt sulle kõrva sosistaski? Ma ei suuda uskuda, et sa minu silme all kellegagi nii avalikult flirdid. See ei ole enam isegi naljakas. See on valus," sõnas Roxy, "you know....i would like to kick his ass right now."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 26, 2012 0:39:18 GMT 2
Nathaniel muigas kergelt ning vaatas, kuidas neidis jooki valmistas. Saanud joogi kätte, tänas noormees ilusti Reynat ning joogi nime kuuldes puhkes Nate naerma. Päris omapärane teine. Nathaniel vaatas, kuidas Rey leti äärest lahkus ja turtsatas kergelt. Noormees pidi tunnistama, et joogi väljanägemine oli huvitav, kuigi Nate oli arvamusel, et Rey oli selle teinud puhtalt mehe narrimiseks. Mees võttis ettevaatliku lonksu joogist ja pidi tõdema, et jook oli üllatavalt hea. Nate otsis taskust rahakoti ning pani saja dollarilise rahatähe neidise tipi-purki või kuidas iganes nad seda ka ei kutsuks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 0:54:54 GMT 2
"Aga me ei olegi lähedased!" püüdis Reyna asja siluda. "Nagu sa ise ütlesid - ta on ringikargaja, ma ei petaks sind mingi litsmehega..." Või ükskõik kellega. Haaranud Xini käest, tõmbas neiu ta tantsivate inimeste seast ära baari vaiksemasse ossa. "Me sattusime mõni aeg tagasi ühes baaris kokku ja ma lubasin talle jutu sees, et teen talle ühe kokteili, kui ta siia satub, ja ta tuletas seda mulle meelde," vastas Rey oma naise küsimusele ausalt. No jah, ta vastas sellele, mida küsiti, liigne taustainfo oleks... liigne. Ja kahjulik, näiteks fakt, et ta õrritas Nate'i, kuigi oleks võinud kohe ära minna või vastu hakata. "Anna andeks, musi," tegi ta oma parimaid kutsikasilmi, mis tavaliselt ikka Xini peal töötasid. "See pihuvillem pole isegi keretäit väärt."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 1:21:17 GMT 2
Ütles Reyna, mida ütles, aga mingid kahtlused jäid ikka tüdruku pähe ringlema. "Sa mõtled seda õhtut kui sa jõudsid koju täis kui tinavile ja kui ma hommikul küsisin, kus sa käisid, siis oli su vastuseks 'ah lihtsalt GPBs'?" küsis Roxy ning asetas enda käed rinnale risti. Kas Nathanieli mainimine oli tõesti lihtsalt nii mõtetu osa tollest õhtust või oli tüdrukul seal midagi varjata. Huh, siin tuleb juba paranoia. Maxine raputas enda pead nagu inimene, kes üritab 'maale tagasi tulla', ja asetas enda ühe käe korraks enda otsmikule. "Tead mis...nii kaua kuni sa enda orientatsiooni minu teadmata muuta ei kavatse on vast kõik korras. Täna on siiski pidu ja me peaks lõbutsema," muigas Roxanne, "aga pea meeles, et mind ei huvita, kas sa suudled poissi või tüdrukut - petmine on petmine." Seda öelnud, vaatas ta Reynale hetkeks tõsiselt otsa, et tema sõnade mõte tüdrukule korralikult kohale jõuaks. "Aga sellise jutu peale tahaksin ma midagi juua. Soovid minuga shote teha või on sul töö ajal joomine keelatud?" küsis Roxanne õhkõrnalt naeratades. Väliselt võis ta tunduda juba leppinud, aga seesmiselt oli ta kahtlev.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 2:26:39 GMT 2
"Ma ei oln-" alustas Reyna jälle oma "ma ei..." lauluga. Aga ta ei olnud ju tol õhtul täis, kui ta seda mäletas, et ta kenasti koju jõudis. Täis oli siis, kui ta mitte midagi ei mäletanud, aga tookord ei olnud ju... Maru lõbutsemine jah, sest Xin ei näinud välja, nagu ta usuks kõike ja leebuks. Viimane asi, mida ta teha tahtis, oli oma naist kurvastada või sel pettuda lasta. "Jah, Nate oli ka seal ja püüdis mulle külge lüüa, aga ma ei lasknud tal midagi teha..." Ei lasknud ju... No juua lasi osta jah, aga... "Ma üldiselt ei tohiks töö ajal juua," vastas neiu vaikselt. Kehv tunne oli - Roxie ei saanud ju eeldada, et sellise tõsise jutu otsa mingi nunnu jutu ajamine stseeni kohe roosaks lööb. Ta ei tahtnud, et Xin temast maad ja ilma kokku arvaks. Samas ta oli natuke süüdi ka... "Võin sulle mingi kokteili segada."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 12:45:16 GMT 2
"Ja sa unustasid seda mulle mainida?" küsis tüdruk. Ta ei tahtnud siin avalikult mingit tüli üles kakkuda. Ja seega tahtis ta vaikselt edasi minna, aga Reyna iga lause tekitas temas justkui uued küsimused. Tegelikult nad ei vaielnud eriti tihti ja kui tegidki, siis lõppes see tavaliselt lõpuks ikkagi mõne naljaga. "No, eks sa sega siis," lausus tüdruk, kergitades pisut enda ühte suunurka, "me võime sellest kõigest hiljem rääkida." Kuigi vaevalt ta seda teemat enam üles tahab võtta. Maxine vajutas enda muska huultele ühe suudluse ning vaatas talle siis kavalalt naeratades otsa, keerates talle selja ning jalutades leti juurde. Ta ei istunud pukile, vaid toetas end lihtsalt leti vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 16:02:05 GMT 2
Jah. Räägivad hiljem ning ta ei hoia peas peksa saanud koera nägu. Just. Reyna vedas näole ühe mitte eriti veenva naeratuse ja kui Xin temast eemaldus, sulges hetkeks silmad, et ohata. Supp. See on supp, mille sisse ta sattunud on. Aga ta ei mõtle sellele praegu, vaid püsib rõõmsana ja hoiab peo meeleolu ülevana. Jah. Sirutanud end, kõndis neiu baarileti taha ja hakkas Xinile kokteili segama.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 17:02:15 GMT 2
Xin silmitses kergelt põlgava pilguga Nathanielit, kuni viimaks selle tüübi enda peast välja viskas ja hoopis Reynat silmitsema jäi. Ilma, et ta isegi aru saaks, hakkas ta enda küüntega õrnalt vastu letti klõbistama. Halb harjumus. Peaks vist varsti suitsule minema. "Muideks see eelmine kokteil oli päris huvitav," kommenteeris Roxy, sest ta lihtsalt ei suutnud vait olla. Igav hakkas nii. "Tead, sa peaksid kunagi enda baari avama. Sul kohe on annet nende jookide segamise peale," jätkas tüdruk. Ja miks töötada kellegi teise heaks kui sa võiksid sama hästi oma baari lahti lüüa. Westside'il ei ole need üüripindade hinnad ka nii kallid.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 17:35:01 GMT 2
Kokteil sai valmis ja Reyna tõstis selle letile, et see Xini poole lükata. "Heh," tegi ta, naeratades nüüd natuke siiramalt kui enne, "see on iseenesest mõte. Baari firmajook - Dick In A Box. Teine parim jook - Virgin's Cry." Mis ei olnud selle kokteili nimi, mille ta just Roxiele teinud oli, vaid mingi suvaline, õhust nopitud sõnapaar. "Sellepeale võib isegi mõelda, tänks, muska, selle idee eest."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 18:08:19 GMT 2
"Jamh...ma ei tea kui palju kliente sa nende nimedega kohale meelitad, aga selle kallal annab veel töötada," muigas tüdruk. Tuju hakkas vaikselt tagasi tulema ja see oli ainult hea. Xin võttis enda kokteili kätte ning silmitses seda hetke. Ilus nägi välja küll ja lõhnas ka täitsa hästi. "Aga palun. Mul on siiski selle ideega omad kasud ka sees," turtsatas Roxy ning võttis siis sellest uuest kokteilist ühe paraja sõõmu. Hea nagu alati.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 19:01:28 GMT 2
Nathaniel oli tükk aega mõelnud, et kas minna Hell's Gate'i või mitte, kuid viimaks oli noormees siiski otsustanud selle kasuks. Oli Reyna talle ju siiski lubanud nurjatu kokteili kokku segada, iseasi muidugi kas neidis ka täna tööl oli. Nate sisenes baari ja lasi pilgul ringi käia. Koheselt jäi noormehe pilk Rey'le pidama ning ta turtsatas kergelt. Nathaniel kõndis neidiseni ja pani oma käed ümber tüdruku, sosistades kõrva: "Missed me?" Mees tegi naisele kerge põsemusi ja eemaldus Reynast, näol lõbus muie. "Ja sa oled mulle ühe nurjatu kokteili võlgu, ära seda unusta," lausus Nathaniel sõrmeviibutusega, olles endiselt klassiõe kuulmisulatuses. Nate muigas lõbusalt ja läks seejärel Beka juurde, kes baarileti ääres istus. "Ja miks nii tuim?" küsis noormees sõbrannalt, näol lõbus muie mänglemas. Bekah't pani pisut kulmu kortsutama see, et Nathaniel ühe teise tüdrukuga flirtis, aga ta ei näidanud oma armukadedust välja. Tüdruk isegi ei teadnud, mis tunded tal Nate'i vastu on, kuid selgelt oli seal ka midagi muud kui ainult sõprus. "Sest ma olen üksi ja tahan tantsida, aga enne ei teinudki sa minust välja," vastas brünett Nathanieli küsimusele ning jõi siis oma joogiklaasi põhjani. "Ma oleks sama hästi võinud juba kellegi teisega tantsupõrandal olla," lisas näitsik, kuid siis kaardusid tema huuled jälle naeratuseks. Tegelikult oli ju hea, et lõpuks mõni tuttavam nägu ka.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 27, 2012 14:51:26 GMT 2
Nathaniel keeras end Beka poole, võttes lonksu oma joogist. "No ma suhteliselt alles jõudsin ka ja nüüd on minu tähelepanu sinul," lausus noormees lõbusa muigega. "Aga kuna sa hetkel mitte kellegagi seal tantsuplatsil ei ole, siis..," alustas noormees ning tõusis püsti, "kas te tuleksite minuga tantsima?" Nathanieli näol mängles lõbus muie ja ta sasis oma lühikesi blonde juukseid, tumedate silmade pilk kindlalt Bekal püsimas. Nate võttis kiirelt lonksu oma joogist ning ulatas Bekale käe, juhul kui viimane on nõus tantsima tulema.
|
|