|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 18:36:43 GMT 2
OT: Rebekah Äge, noh. Koolist kõrvaldatud. Selline yolomaster, nagu ta oli, ei teinud Reyna esiti sellest suurt numbrit, et teda tundidesse ei oodatud - vabadus! -, aga kui möödas oli vaid kaks päeva, ilma et ta kordagi muskaga koos kooli läheks või koolist tuleks, hakkas ka talle kohale jõudma, et ta päriselt ka on endale mingi sita kokku keeranud. Olgu, istub need kaks nädalat kodus ja läheb jälle kooli ning... mida? Neid pilke, mis ta saama hakkab, pole vaja ennustadagi. Midagi muud õpside vägi talle teha ei saa, kuna ta on karistuse ära kandnud, aga armastav koolipere sisistab ja susistab sellest ilmselt nädalaid. Egas Gossip Corneri autor sellisest maiuspalast ometi mööda vaadata saa... Tema seda teistel ununeda ei lase. Sellel õnnetul õhtul oli Roxie koolitööga hõivatud - ja keset nädalat poleks tal südant muskat kuhugi välja vedada -, nii et Reyna sai nautida iseenese seltskonda, kusjuures irooniliseks tegi olukorra fakt, et ta oli ühes baaris (mitte Hell's Gate) paar kokteili hinge taha keeranud ja suundus nüüd Eastside'ile, et leida mõni uus baarmen, kellele oma muresid kurta. Westside'i omad teadsid teda juba, igavaks läks. Selleks aga, et kõigi nende kuulavate kõrvadeni jõuda, pidi neiu silla ületama ja just seda ta praegu tegigi, üks käsi teksataskus, teises põlev suits ja näol tüdinud ilme. Kui tema kallid vanemad teda praegu näeksid... Ei näinud, küll aga nägi Reyna, kuidas talle kõndis vastu tuttav kuju. Hurraa. "Kuidas su mehe nägu elab?" küsis neiu üsnagi mõnitaval toonil, kui nad olid kohakuti jõudnud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 19:05:15 GMT 2
Rebekah oli igal öösel enne magamajäämist mõelnud, kas Nathanieliga suhtesse astumine oli ikka õige samm. Ühest küljest lubas ju mees neidise usalduse võita, aga Rebekah ei saanud Nate'i tundes kunagi kindel olla, kas noormees paneb teda kõrvalt või mitte. Igatahes ei hakanud ta sellega ka hetkel oma pead vaevama, vaid otsustas pigem vaadata, mis saama hakkab. Siiani on kõik hästi olnud, välja arvatud see, et Nate peksa sai. See muserdaski hetkel neidist kõige rohkem.
Koolis oli ka täna üsna tavaline ja isegi ehk natukene igav päev, aga õnneks lõppes see ruttu. Õhtul on muidugi kisakooritrenn, aga sealgi käib ju Rebekah tegelikult oma vabast ajast. Viinud oma asjad koju, meenus Rebekah'le, et tema lemmikraamatu uus osa oli just ilmunud ja nüüd tuli see nii ruttu kui võimalik ära osta. Peagi jõudis brünett aga sillale ja nägi seal samuti tuttavat nägu. Klassiõde, kes tema poiss-sõpra peksis. Kuulnud näitsiku mõnitavat küsimust, ei lasknudki Rebekah end sellest heidutada. "Mind üllatab, et see sinule nii väga muret tekitab," vastas ta. "Kahju ainult, et Nathanielil on nii paljugi austust, et tema tüdrukuid ei löö. Mõni kriimuke teeks ju sinugi nägu veel ilusamaks."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 19:17:42 GMT 2
Reyna tõmbas sigaretist mahvi ja puhus suitsu Rebekah' poole. Nope, ta ei püüdnud neidu köhima ajada või midagi, taeva poole puhuda oli lihtsalt liiga peavool. "Oo, musi, muret pole vähimatki, ainult puhas huvi, mitu ööd ta oma sarmika näolapi pärast patja nuttis," lausus neiu muiates. "Kahju jah tegelikult, et ta nii austav on, et mingi karja lammastega aeleb ja järsku džentelmenina välja kukub, et vastu ei hakka." Tema hääl läks salvavamaks. "Suhteliselt munni mehe mulje jätab niimoodi. Ja sina ikka lipitsed tema ümber... Varsti avaldab ta oma surematut armastust mõnele uuele pifile, mis sa siis teed?" Nate ei pruugi absoluutselt midagi sellist teha, aga Rebekah't kiusata võib ka, eriti nüüd, kus tal alkoholiga vastav tuju loodud oli.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 19:35:29 GMT 2
Rebekah seisis Reynast natuke eemale, et see toss täitsa tema peale ei tuleks. Seda veel vaja, et rõve konihais külge jääb. Väkk. Sellegipoolest kuulas ta ära, mis Reynal öelda on ning asetas käed rinnale risti. "Ja kui avaldabki, on see minu enda asi, saan ise oma vitsad," vastas näitsik äärmiselt rahulikul toonil. "Ma ei leia, et peaksin nüüd sinuga oma suhet lahkama hakkama, sest nagu sa ilmselt juba aru said - pole sinu asi. Lihtsalt saa üle, ok?" Mis sellele Reynale üldse sisse läks? Ta ei tundnudki Bekah't ja nüüd tuleb lihtsalt mölisema.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 19:48:15 GMT 2
"Aga on minu asi!" tegi Reyna suuri silmi. "Väga on minu asi, kui su kibedate kätega ja libeda jutuga mees otsustas minu oma landilisti lisada! Nüüdsest on see ka minu asi, pealegi ei saa ma üle saada, sest mul on kõigist nendest kanadest kahju, kellele ta noa rindu on löönud. Mazel tov, et sina vintskem oled. Peadki olema, kuna see sitahäda end ilmselgelt muuta ei kavatse." Oli vist väga aru saada, et ta oli endale mingi messiase osa võtnud, seismaks nende naiste eest, kes mingi pihuvillemi tõttu kannatama on pidanud. Samas, kes olekski parem? Mingi suvaline piff vaatab Nate'ile otsa, näeb kreeka jumalust ja unustab oma vimma. Tema vaatab Nate'ile otsa ja näeb täiesti tavalist idiooti.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 20:12:02 GMT 2
Ohoh, kus olid sõnad ikka! Seda kuuldes oli Rebekah ikka väga üllatunud. Miks peaks Reyna kaitsma neid, kellele Nate juba haiget on teinud? Bekah saab endaga ise hakkama. "Ära ütle, et sa kavatsed nüüd mingit kaitseinglit mängima hakata," lausus Rebekah kulmu kortsutades. "Parem, kui sa üldse end vähemalt minu eraelust välja jätaksid, sest mulle tundub, et sa topid ikkagi oma nina liialt sinna, kuhu pole vaja." Reyna polnud ju Rebekah'le mitte keegi. Miks peakski neidis laskma tal oma eraelus surkida? Käigu õige kuradile!
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 21:27:24 GMT 2
Reyna turtsatas taas, kui Rebekah' sõnu kuulis, ja tõstis käed. "Anna mulle andeks, et ma sinu eravaldusse tungisin," vabandas ta kõige ebasiiramal häälel, milleks võimeline oli, ning tõmbas sigaretist uue mahvi. Elagu oma roosas unelmas edasi. Sellepärast oligi tore olla vikerkaareinimene - naistega oli palju lihtsam. Saa neist meesteraiskadest aru. "Aga ma võtan nüüd tiivad selga ja lehvin õnnetukesi kaitsma," teatas neiu käsi enda õlgade kõrgusel randmest üles-alla liigutades, tekitades tiibade mulje. Astunud Rebekah'st mööda, saatis Rey klassiõele õhusuudluse. "Tervita Nate'i minu poolt!" hüüdis ta neiule, kui juba eemale kepsles.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 21:38:58 GMT 2
"Edu sulle sellega," pomises Rebekah sarkastiliselt, kui Reyna juba minema läks. Tundub, et Reyna sai juba isegi aru, et hakkab Rebekah'le närvidele käima, kuigi tüdruk seda sugugi välja ei näidanud. Mõistlikum oli ju provokatsioonidele mitte alluda. Kuulnud veel Reyna viimaseid sõnu, tekkis Rebekah's soov talle keskmist näidata, kuid pööras siiski selja ja hakkas edasi kõndima.
OT: Lõpp
|
|