|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 21:27:04 GMT 2
"Te siin linnas teate vist kõik kõiki, sest igas kohvikus öeldakse mulle, et 'ma pean uus olema'," sõnas Colin. Need on need väikelinna rõõmud ja meeldisid mehele. Samas võeti siin uued inimesed kiiresti omaks, mis oli ainult hea. "Jah, minu jaoks on tegu küll kunstiga. Ma arvan, et neid inimesi on palju, kellele fotograafia meeldib ja huvi pakub, aga üsna vähe on neid, kes seda ülikooli õppima lähevad ja reaalselt kuskile jõuavad. Mitte, et mina juba kuskile jõudnud oleksin," rääkis mees, keerates enda pea tüdrukult hoopis eemal paistvale väikesele järvele või tiigile.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 28, 2012 22:00:14 GMT 2
"Jah, siin teavad kõik kõiki," kinnitas Helena Colini sõnu. Ta tinistas veel vaikselt kitarri ja lasi oma pilgul ka sellele nägusale uuele mehele libiseda. "Ülikoolis on fotograafia erialale tavaliselt hull tung ja raske sisse saada," teadis Helena rääkida. See oli juba ammu teada-tuntud fakt. Mõni aga tegeles lihtsalt fotograafiaga, kuni leidis midagi huvitavat. Inimesed on ju erinevad.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 22:24:44 GMT 2
"Tõsi ta on, aga isegi neist, kes sisse saavad, ei pruugi kõigist lõpuks fotograafe saada," sõnas mees. Colin teadis kindlalt, et tahab sellega ka edaspidi tegeleda, aga eks näeb, kas see nii ka läheb. Kunagi ei või teada, mida elu su teele viskab. "Nüüd, kus sa minu kohta juba nii palju tead, äkki räägid siis juba endast ka midagi," pakkus Colin.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 28, 2012 22:43:06 GMT 2
"Sellisel juhul oleks see raiskamine ja veel eriti, kui neil annet on," arvas Helena. Milleks see vaev ja anne, kui niigi raske on sisse saada ja siis lõpuks seda ei kasutatagi? "No mina, nagu sa tead, tegelen ma muusikaga. Muidu olen terve elu Tree Hillis elanud ja mul on vanem vend, kes New Yorgis teist aastat arstiks õpib. Tulin just ise New Yorgist tema juurest tagasi. Olen Senior ja kuulun Glee klubisse, samas olen ka tutor," rääkis Helena. "Ja ma ei tea, mis sindki veel huvitab."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 23:26:39 GMT 2
"Kui inimene läheb kaheksateist või üheksateist aastaselt ülikooli ja tahab ühte asja õppida, siis see ei tähenda, et ta nelja aasta pärast ikka seda sama tahab teha. Ja kuna pooleli ka ei taha jätta, siis käivad nad ilusti selle eriala lõpuni ja alustavad siis sügisel uut," sõnas noormees. "Nii et tark ja samas ka musikaalne," võttis Colin neidise sõnad kokku, "ja...vend on tähtis," lisas ta juurde. Nii et kolme fakti võrra on juba targem. Tegelikult isegi rohkema, sest ta teab, et neidis on Senior ja kohalik.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 28, 2012 23:38:14 GMT 2
"Mina ja tark?" imestas Helena, kui Colin teda nii nimetas. "Colin, ma olen meelitatud." Helena kahvatu nägi võttis tõesti pisut roosakamat ilmet ja see polnud sugugi esimene kompliment, mille neiu temalt täna juba saanud oli. "Minu vend tahab kirurgiks saada, nagu mu isa, kes on juba siin haiglas kirurg," lisas Helena oma venna kohta. "Aga tead, mis ma mitme eriala õppimisest arvan? Mina arvan, et see on isegi kasulik, sest nii on suurem võimalus tööd leida. Ei pea töötuks jääma selle pärast, et vale valiku tegid," rääkis neidis.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 23:43:32 GMT 2
"Ise sa ütlesid, et sa oled tutor. Ja tutorid on ikka enamasti targad ma oletan. Vähemalt siis veel olid, kui mina keskkoolis käisin," sõnas mees. Seega ta lihtsalt pani ühe fakti paika muud ei midagi. "See on teil nagu perekonna värk, et kõik õpivad meditsiini?" tundis Colin huvi. Tema küll ei kujutaks ette, et ta enda isa jälgedes käiks. Never ever. "Jah, ja samal ajal kui sa teist õpid, saad sa juba esimese arvelt tööl käia," sõnas Colin, kuigi tema küll ei viitsiks ülikooli kaks korda läbi käia. Hullumeelsus.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 28, 2012 23:48:55 GMT 2
"Ma aitan pigem reaalainetes teisi järele," ütles Helena. "Aga ei, see päris perekonna värk ka ei ole, mu ema on üldse koduperenaine ja minul pole plaanis meditsiini õppima minna. Arvatavasti muusikaga midagi, aga ma ei tea veel, pole otsustanud seda asja," rääkis näitsik. Samuel oli lihtsalt teistsugune ja tema tahtis kirurgiks saada. "Aga kui tööl käia, on lihtsam koolikulusid katta, kuigi nõustun, et see võib õppimist mõjutama hakata," ütles neidis.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 19:21:48 GMT 2
Tüdruku jutust võis vist välja lugeda, et ta on reaalainetes tugev, kuid muud ained, mitte nii väga. Mees ei hakanud selle kohta igastahes rohkem pärima. "Selge," sõnas Colin, viies enda pilgu otse ette maha. Ta silmitses pargi teerada justkui oleks see mõni eriti huvitav pilt. "Eks ta mingil määral ikka mõjutab jah," nõustus noormees. Kõik asjad meie elus mõjutavad kuidagi midagi teist.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 29, 2012 19:37:39 GMT 2
Helena oli reaalainetes tõepoolest tugev, aga ka muudes ainetes sai neidis hakkama, kuigi mõni aine nõudis rohkem pingutust. Helena heitis hetkeks pilgu Colinile. Tundub, et tegu on pisut mõtlikuma inimesega. Tüdruk naeratas endamisi ning hakkas vaikselt kitarri mängima.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 20:02:03 GMT 2
Colin kipus tõesti mõnikord natuke tõsisemaks jääma. Inimestele, kes tead tundsid, oli see juba tavaline nähtus. Mees kuulas, kui uued helid tema kõrvu hakkasid paitama ning vaatas siis Helena poole, jälgides tema sõrmi, mis osavalt mööda kitarrikeeli liikusid. Tüdrukut vaadates tekis Colinil endal ka isu kodus enda kitarr välja tõsta ja seda natuke piinata. Ei tea, kas mäletab veel mõnda lugu üldse?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 29, 2012 20:14:50 GMT 2
Helena märkas, kuidas Colin teda mängimas vaatas ja see pani tüdruku muigama, kuid ei katkestanud teda. "Sa mängid ka?" küsis neidis, pöörates oma sinised silmad taas noormehe omadele. Tüdruku jaoks polnud mingi probleem kitarr hetkeks ka Colini kätte anda. Mees tundus teda hetkel nii huviga jälgivat.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 20:28:06 GMT 2
"Mitte nii hästi kui sina, aga täitsa võhik ka ei ole," sõnas Colin, "viimasel ajal pole lihtsalt pilli eriti kätte võtnud." Ta on natuke roostes ilmselt, aga natuke harjutamist ja siis võib ta jälle kitarri tinistada nii nagu varem. Lauljat temas ei ole, aga elevant talle ka päris kõrva peale pole astunud.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 29, 2012 20:46:05 GMT 2
Helena silmad lõid särama ja tema näole tekkis lõbus ilme. "Sa proovida ei taha?" küsis tüdruk ja ulatas kitarri Colinile. Oleks huvitav meest mängimas kuulda. Helena samas mängis kogu aeg ja tema unistus oli ka kunagi ehk suurel laval esineda.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 22:44:27 GMT 2
"Nooh, ma ei tea," venitas mees, silmitsedes kitarri, "ma võin ju proovida." Ega see mööda külge alla ka ei jookse ju. Pealegi ei ole ta ilmselt nii roostes ka, et ta mängida ei riskiks. Võtnud pilli vastu, sättis Colin selle endale ilusti põlve peale ning lasi alguses niisama sõrmedega üle keelte. Ta mõtiskles viivu ning hakkas siis ühte Traini lugu mängima, mida ta kunagi ammu osanud oli. Natuke komistamist ikka oli, aga vaikselt tuli ikka asi meelde küll.
|
|