|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 23:15:08 GMT 2
Pandad on ju nunnud. Ilmselgelt tema oma nutuniredega pole, aga see selleks. Kui Xin tekki sikutama hakkas, ei lasknud Reyna sellest nimelt lahti. Ei. Ei anna! Osta talle kaisuloom, siis lõpetab ta teki kaisutamise ka. Kõik oli tore, aga kui Roxie lihtsalt voodi peal hüppama hakkas, pööras neiu end lõpuks selili, jätnud teki ja kogu oma masenduse sinnapaika. "Sa lõhud need vedrud niimoodi ära," mainis ta käeseljaga põski nühkides. Raske oli niimoodi paigal püsida ja näiteks mitte küünega endale silma äsada, kui pind kogu aeg külje all vappus, aga ta sai kuidagi hakkama. Mingil määral. Käed nägid nüüd suhteliselt käkid välja.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 23:21:25 GMT 2
"Mis seal ikka," kehitas Roxy enda õlgu. Kui lõhub siis lõhub. "Kuule, mida sa mökerdad nüüd selle meigiga. Võta see vatt ja tee ennast puhtaks," käsutas tüdruk justkui oleks tema ema ja Reyna tütar. Jah, see selleks. Lõpetanud hüppamise, maandus Maxine põlvili voodile. Hüppamine võttis võhmale. Seda muidugi, kui sa suitsetad nagu mõni korsten. "Muideks, kas mina ei peaks praegu see moss-moss olema? Ja sina peaksid siin ringi tuiama ja minu tuju tõstma," seletas Roxanne, vaadates enda nii armsalt mökerdatud pandale otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2012 0:02:30 GMT 2
Xini käsk oli nagu... well, käsk, nii et Reyna tõusis aeglaselt istukile, võttis ühe meigieemaldajaga vati ja hakkas oma nägu puhastama. Vähemalt lõhnas see värk hästi... Kuulnud muska sõnu, pööras Rey oma silmad, nüüd natuke vähema musta raamistikuga, teisele. Peaks küll, jah, kuigi ta ei tuiaks ringi, vaid oleks väga kurb. Oh wait. "Kas on üldse lootust, et sa mulle andestad?" küsis neidis vaikselt. Ta ei teadnud enam, mida teha, et Xin heldiks. Ta oli rääkinud (peaaegu) nii, nagu oli, ta oli endast välja läinud... Muska oli see, kes oli hämmastavalt rahulikuks jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2012 23:17:42 GMT 2
Xin vaatas Reynale otsa ning kehitas enda õlgu. "Lootust ikka on," paotas ta enda suud, "asi ei olegi nii palju selles, et sa purjuspeaga ühte tüüpi suudlesid, vaid selles, et sa valetasid mulle." Roxy oli lihtsalt pettnud. Tal oli tunne nagu keegi oleks korraga kõikidelt tema värvilistelt piltidelt värvid ära võtnud. Ja see hall lihtsalt rõhus teda. "Me saame hakkama," kinnitas Xin. Nad peavad nagu nii tuba ja voodit jagama. Seega neil nagu eriti muud võimalust ei ole. "Ega ma sind nii kergelt ka käest ei lase," muigas tüdruk õhkõrnalt, "aga ma ei kavatse ka seda kõike nii kergelt unustada." Ta haaras ühe vati endale ning aitas Anonit jälle inimeseks muuta.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 20:39:01 GMT 2
Meigieemaldaja ja mõningase meigiga kokku saanud vatitups unustas oma üliolulise missiooni, kui Reyna taas Xini kuulas, silmad õige süüdlaslikud peas. Muidugi ei tohi Roxie seda unustada, nagu ei tohi unustada ka ta ise. Selline asi ei tohtinud korduda. Kuulnud muska viimaseid sõnu, viskas Rey vati öökapile ja lõi käed kokku, justkui valmistuks palveks, et näole oma parim palvusenägu manada - seda ta oskas, kui perega kirikus käima pidi, aga seal teps mitte olla ei tahtnud. "Ma luban, luban sulle, Xin, et ma ei esiteks ei suudle enam kedagi peale sinu, olgu tegemist kuti või totsiga, ja teiseks ei valeta sulle mitte kunagi!" pahvatas ta, hääl täiesti siiras. "Mitte, mitte kunagi! Vannun oma krutsifiksi nimel!" Siinkohal mõtles ta paremas kõrvas rippuvat hõbedast krutsifiksi, mis oli kuulunud tema emale ja sealt tagasi tema emaemale ja mille ta oli justkui reliikviana saanud; Xin teadis, kui tähtis see talle oli isegi nüüd, kus ta enam padukatoliiklane polnud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 21:34:18 GMT 2
Roxy sai enamiku meigist ära puhastatud, aga Reyna peaks kindlasti veel enda nägu natuke veega pesema, siis näeks ta kindlasti parem välja. Asetanud must vati öökapile, vaatas tüdruk enda muskale otsa. "Ma loodan, et need ei ole ainult sõnad ja sa tõesti suudad nende järgi toimida nagu sa just lubasid," lausus tüdruk, libistades enda ühe käe Anoni pruunidesse juustesse ning vajutades enda huuled tüdruku omadele, et talle üks lohutav suudlus anda. "Ütle nüüd, et Nathaniel on parem suudleja," pobises Maxine pärast suudlust, huulil muie. Ja peagi sai Anon juba uue suudluse osaliseks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 21:42:40 GMT 2
Muidugi suudab! Ta võib ju lärmakas ja hooletu olla, aga oma muskale antud lubadustest peab ta kinni. Kui Xin teda aga õige õrnalt nähtamatu nõelaga torkas, turtsatas ta vaikselt. Nate ei ole kuidagi parem suudleja, sest ta ei osanud olematu põhjal hinnangut anda, aga peamine oli, et Xin natukenegi leebus. Rohkemat polnud tal vaja. Libistanud käed ümber oma naise, vastas Reyna suudlustele, mis nagu paisu tagant valla pääsenud, innukalt. Ja kergendatult. Nate'i ootab keretäis, seda kindlasti.
OT: läbi yo!
|
|