8. november 2011
Nov 8, 2011 19:28:38 GMT 2
Post by One Tree Hill on Nov 8, 2011 19:28:38 GMT 2
Gossip Corner
THE TRIC NIGHT!!!
Viimaks ometi jõudis kohale see kaua oodatud õhtu. Ma arvan, et kõigil meil oli juba nädal aega varem õhtuks riietus valmis otsitud. Siin meie armsas kodulinnas ei avane ju just eriti tihti võimalus endale jalga panna viimasepeal kontsi, mis meie kapis tavaliselt niisama kurvalt seisavad. Õhtu pidi tulema raju, aga kus sa sellega.
Sellel ajal kui enamus meist lõbusalt aega veetsid ja Averyt kuulasid, otsustaid Joe ja Ashton ööklubist teha hoopis kaklusklubi. Minu andemete kohaselt tuli Alyssa peole üksinda ja asus tantsima ja võibolla ka kergelt flirtima Joega. Kohale tulnud Ashtonile see aga ilmselt ei meeldinud. Alguses tundus olukord ilusti lahenevat, aga tundub, et Ashton saatis lendu krõbeda kommentaari, mis päästis valla suure kakluse.
Ja muidugi ei saanud kaklusest eemale jääda ka Sayer, kes Jessica endast maha jättis. Peaks mainima, et nende kahe vahel tundub asi täitsa susisevat. Kas te nägite seda nunnut kaisutust? Siit võib veel midagi tulla.
Igastahes lõppes kaklus politsei sekkumisega. Aga ärge muretsega, Joe jõudis ennem sääred teha ja nagu näha ei ole Ashton talle süüdistust esitanud. Kuigi ma peaks mainima, et meie eastsider ei näinud kõige parem välja. Tunnistan ausalt, et mul oli vahepeal lausa hirm sees.
Pärast kaklust langes pidu natuke ära. Joe lahkus koos Lizardiga, et kodus ilmselt haavu lakkuda. Sayer otsis pärast kaklust ülesse Jessica, kuid tundub et meie eastsider sai väikese wake-up call’i, sest minu andmete kohaselt toimus nende vahel väike vaidlus, kuid lahkuti siiski koos. Tüdruk saadeti kenasti koduni välja ja seal sai Jessica isegi kallistuse osaliseks.
Tagasi kluppi liikudes. Kakluse põhjustaja Alyssa kadus peaaegu kohe pärast kaklust, jättes ennem muidugi Ashtoni maha. Tüdrukud nüüd on teie võimalus. Millegi pärast on mul hea meel, et see kuldnepaarike viimaks lahku läks. Õel ma tean. Igastahes veetis Ashton edasise õhtu Carmeliga.
Edasisest pole minul aimugi, sest leidsin endale teisest linnast pärit noormeeste hulgast kena kuti, kes soovis Tree Hilli näha. Yeah, right.
JOE JA ALYSSA ?
Kas Joe ei olnud mitte Delilah’ga? Igastahes ei ole sinikad tema näost veel kadunudki, kuid juba veetis ta kohtingu Alyssaga. Ja sina tüdruk, kas sa just ei murdnud ühe poisi südant? Nüüd kohe teise kallale. Kuule meil siin Tree Hillis niigi vähe kompusi poisse. Jäta midagi meile ka. Igastahes veetsid need kaks Port City Javas kena õhtu, millele järgnes jalutuskäik sillani, kus jäeti hüvasti. Kas pole mitte romantiline?
MOVIE NIGHT
Kas sellised asjad on ikka veel moes või on need ettekäändeks, et pilet tüdruku magamistuppa kindlustada? Ma ei oska sellele vastata, kuid ilmselt teab seda Sayer. Nimelt kohtus ta öösel Tree Hilli pargis Alexiga ja suundus koos temaga tüdruku korterisse, kus nad nende juttude kohaselt filmi pidid vaatama ja pizzat sööma. Ma ei tea mis seal küll tegelikult juhtus, aga me kõik võime siin kasutada oma fantaasiat. Sayer lahkus majast kui hoone ette ilmus Alexi isa sini-valgetes värvides auto. Kas keegi jäi vahele? Ups.
Ma ei tea, mis seal küll päriselt toimus. Aga salajased jutud on minuni jõudnud, et Alex on sügavalt Sayerist sissevõetud.
VABAD NAGU LIBLIKAD
Ilmselt just nii tundsid end Sayer ja Lizard, kui nad Rivercourtil end pilvetõmbasid. Mingil ajal võtsid nad jalad alla ja hakkasid laohoonete poole komberdama. Ja kuna kanepist oli ilmselgelt vähe, siis otsustati tee peal ka natuke alkoholipoodi tühjendada. Nagu pilves inimestel ikka, tuli Sayerile korraga huvitav idee. Kas olete juba märganud Westside’i peatänaval seda ilusat liblikaga grafitit? Mina küll olen. See grafiti mäng oli küll armas. Ainult et mina oleks Lizardi asemel noormehe maha löönud kui ta mu juuksevärvi roheliseks oleks muutnud. Ei noh, kuna seintest jäi väheks, siis otsustati ka teineteist värvida. Tulemus oli täitsa armas.
Õhtu lõppes siiski laohoonetes, kuhu nad pärast pikka tuikumist kohale jõudsid. Ma ei tea, mis seal edasi juhtus, aga te kõik võite siinkohal avaldada oma arvamust. Lizardit nähti enda koertermaja ees alles hommikul kella nelja paiku. Ta ei näinud kõige parem välja. Sayer jalutas koju alles hommikul kella kaheksa paiku.
Ma tahaksin teada, mida Joe sellest kõigest arvab?
KÜLASTUSTE NURK
Joe hilja õhtul Delilaht külastamas, kaasas kuuspakk ja pakk krõpse. Jälle üks filmiõhtu või midagi enamat? Ma ju ütlesin, et ma olen neist huvitatud.
Jessica külastamas Westside’i lausa kooli ajast. Tundub, et ta on ikka kõrvuni sees. Ja kas ma kuulsin õigesti, et vanas pesumaja põlengus ei olegi Sayer üksi süüdi vaid ka Jason on sellesse segatud? WHAT?!
Ja muidugi külastas Ashton Alyssat pärast seda rasket õhtut TRICis. Ma tõesti ei tea, mis seal toimus, aga mu sisetunne ütleb, et Ashton on nüüd vaba noormees.
Sayer Milestone’ide juurde minemas, kuid mitte üksi. Tundub, et meeskonna kaaslased sai jõusaalis kokku ja läksid siis korterisse. Mõlema nägusi silmas pidades arvan ma, et neid ootas ees midagi rasket ja keerulist. Kas sellesse on segatud Lizard ja see õhtu, mis nad koos Sayeriga veetsid? Hoian teid kursis.