18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 29, 2012 19:51:05 GMT 2
Brittany oli viimast päeva Tree Hillis ning valmistus juba järgmisel päeval New Yorki minema. Mõnes mõttes oli isegi kahju lahkuda, aga uus elu saab ka tore olema. Ta kõndis mööda tänavaid. Sügis oli käegakatsutav ja ilmad olid jahedad. Tüdruk oli isegi soojema mantli selga pannud ja jõudis lõpuks muusikapoodi, kust tahtis mõned CD-d kaasa osta, kuni ta märkas leti taga juhuslikult tuttavat nägu. Outfit: netdna.tvovermind.com/wp-content/uploads/2012/04/65182.jpgOT: Jace
|
|
|
Post by Deleted on Aug 30, 2012 9:21:33 GMT 2
Jace'il oli täna alles kolmas tööpäev CD Alley's. Linnas oli ta viibinud täpselt nädalakese, jõudes selle ajaga pärandust puudutavad asjad korda saada ja ennast kuskile tööle sokutada. Tema ebaõnne arvestades läks kõik ehk liigagi libedalt, mis tähendas, et varsti võib oodata jälle suurt kukkumist. Hetkel ei tahtnud mees sellele mõelda. Zero põhiline eesmärk praegu oli linna sisse sulanduda nagu iga tavaline Tree Hilli elanik ilma, et keegi temasse teisiti suhtuks, kuigi eelarvamused olid kerged tekkima.
Muusikapoe sulgemiseni oli jäänud vaevalt pool tundi, kui üks neiu uksest sisse astus. Alguses ei pööranud Jace talle erilist tähelepanu, vaid suhtus temasse nagu tavalisse poekülastajasse, kes vaatab natuke ringi ja siis varsti minekut teeb või endale midagi sobivat leides leti juurde ostu sooritama ilmub. Kui tüdruk talle juba lähemale oli kõndinud, tundis Jace ta ära ning mehe näole ilmus isegi miskit naeratust meenutavat. "Tere, Brittany," lausus ta sõbralikult. Seda tüdrukut polnud ta juba mitu aastat näinud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 30, 2012 12:53:48 GMT 2
Brittany nägu lõi samuti särama ja ta kallistas üle leti kõvasti Jace'i. ,,Jaaaceeee," ütles ta rõõmsalt. ,,Jessas, millal ma sind viimati nägin?" küsis ta siis ja silmitses meest. Ta polnudki eriti palju muutunud, aga tore oli taas kohtuda.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 30, 2012 19:31:32 GMT 2
Kallistamine tuli mehele ootamatuna, kuna ta polnud väga harjunud taoliste žestidega. Sellegipoolest kallistas ta neidist vastu. "Minu teada umbes neli aastat tagasi," vastas Jace, kui oli enne mõtteis paar arvutust teinud. Siis oli ta veel kahekümne kolmene. Mees mäletas väga hästi seda viimast päeva Tree Hillis, kui ta arvas, et ei tule siia enam kunagi tagasi, aga nagu näha on, tahtis saatus teisiti. "Ma ei tundnud sind kohe alguses äragi. Sa oled nii palju muutunud. Aga positiivses mõttes," lausus mees, silmitsedes nüüd neidist lähedamalt. Aastatega oli tüdrukust isegi päris kena noor neiu sirgunud, kuid ega tal ennegi viga polnud. "Kuidas sul läinud on?" tundis Zero huvi. Tal oleks Brittanyle nii palju rääkida, aga vaevalt too viitsib teda lõpmatuseni kuulata. Sõprade seltskonnas oli Jace palju jutukam kui muidu. Pealegi tundis ta praegu esimest korda end selles linnas vabalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 2, 2012 11:27:51 GMT 2
Brittany hakkas Jace'i vastuse peale naerma. Ta silmitses veel korra meest, justkui et uurida, mis temas muutunud on ja kehitas siis õlgu. ,,Ja sa pole see-eest põrmugi muutunud," lausus ta viimaks. Neli aastat tagasi oli neidis ise viieteistkümnene ja ta mäletas, kui lõbus neil Jace'iga oli olnud. Siis oli neiu õde ka veel elus. ,,Noh, mul ei ole enam nooremat õde," lausus Brit kurvalt. ,,Aga muidu...poistega ei vea, kuid lõpetasin gümnaasiumi ja juba homme sõidan New Yorki ülikooli," seletas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2012 6:16:32 GMT 2
"Ehk ma olen praegu veel sellises vanuses, kus muutused ei ole nii märgatavad. Aga viieteistkümnest üheksateistkümneni on hoopis teine lugu. Tüdrukutest saavad naised," rääkis Jace. Ta lisaks sinna juurde, et ka äärmiselt kobedad naised, aga see tunduks juba kerge külgelöömisena, mis polnud mehel plaanis. Siiani oli ta elanud põhimõttel, et sõbrad jäägu ikka sõpradeks. "Seda on küll kurb kuulda. Ma tean, kui raske on kellegi lähedase kaotus. Ega ma polekski üldse Tree Hilli tagasi tulnud, kui minu vanaisa elaks veel," sõnas mees tõsisemal toonil ning tuli leti tagant ära, et Brittanyt korraks kallistada. Muidu oleks ta tahtnud küsida, mis neidise õega juhtus, aga eelistas vaikimist. Vaevalt keegi tahaks sellistel valusatel teemadel rääkida. "New York on suur ja lai. Ma usun, et sealt leiadki endale selle ainsa ja õige. Ei tohi ainult lootust kaotada," lausus Jace ning jäi korraks mõtlema. "Mida sa õppima hakkad?" tuli ta kohe uuele küsimusele.
|
|