|
Post by Deleted on Aug 29, 2012 17:06:06 GMT 2
Annabel libistas telefoni tasku tagasi ja naeratas Noah'le, toetudes vastu silda. ,,Aga me võime minna ju mõni päev mere äärde ka. Sügis on käega katsutav," lausus näitsik, hoides oma selgeid siniseid silmi Noah omadel. ,,Kahju, et ma pole Suurbritannias käinud, ma kindlasti tahaksin seal kunagi ära käia."
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Noah L. Daniels on Aug 29, 2012 17:20:03 GMT 2
Noah naeratas õrnalt näitsikule vastu, pöörates enda pruunid silmad seejärel jõele. "Kõlab hästi.. eks sa siis helista mulle, kui sa vaba oled ja võtame selle väikese retke ette," lausus noormees, pöörates enda silmad tagasi Annabelile. Nagu nii ei tegele poiss kooli kõrvalt millegagi hetkel, seega oli tal aega vägagi palju üle. Väljaarvatud päevadel, kui ta on kas kodutute varjupaigas enda ÜKT tunde tegemas või õega toimetamas. "Sa ei kahetseks seda reisi. Suurbritannias on palju enamat kui London parlamendihoone, Buckinghami pallee ja üks suur vaateratas jõe ääres," muigas poiss lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 29, 2012 17:23:32 GMT 2
,,Kindlasti helistan," lubas Annabel puurivalt Noah silmi vaadates. Need olid kuidagi nii sügavad ja samas soojad. Tal on mõnikord küll kooli kõrvalt trennid ja praegu veel peab ta teatris etendusi andma, aga Noah jaoks leiab neiu kindlasti aega. ,,Aah...paned mind seda veel rohkem tahtma," lausus ta muiates, kui poiss Suurbritanniast rääkis.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Noah L. Daniels on Aug 29, 2012 17:34:42 GMT 2
Noah puutub kokku nii palju erinevate trennidega ja üldse spordiga, kui ta viitsib käia jooksmas või kord-kaks nädalas jõusaalis. Pole eriti spordimaniakk nagu paljud poisid keskkoolis seda on. Ta on arvamusel, et juhul kui sul on tahtmist, võimalust ja aega, siis võiks seda kasutada mõistlikult ja vastavalt enda soovile, mitte asjadele, mida teised teevad. "Kuna ma arvatavasti lähen peale keskkooli lõppu sinna tagasi, siis võin ma sulle kunagi olla giidiks. Keegi ei tea seda riiki paremini, kui mina," muigas Noah lõbusalt. Enam-vähem oli see ka tõsi, sest enne vanemate lahutust reisis poiss enda õe ja isaga pidevalt suviti mööda Šotimaad ja üldse tervet Suurbritanniat ringi. Seega põhimõtteliselt pole kohta, kus ta käinud pole.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 29, 2012 17:38:45 GMT 2
,,Mulle meeldiks see," lausus Annabel naeratades. Tema tantsis, sest sellega oli tüdruk juba väiksest peale tegelenud ja kuigi paljud teised tüdrukud balletti vihkasid, polnud Annabel üks neist. Talle meeldis see, mida ta teeb. ,,Ootad juba kooli ka?" uuris ta poisilt. September polnud ju üldse enam kaugel.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Noah L. Daniels on Sept 5, 2012 21:07:24 GMT 2
"Aga soovitavalt oleks hea, kui sa annaksid paar päeva ennem teada, siis oskan ma mingigi kava kui sellise koostada. Kuigi samas täiesti kindla plaanita on ka päris huvitav teha ringkäiku, mis tähendab, et sellisel juhul pean ma sulle näitama enda lemmikuid kohti," muigas Noah kergelt. Tema isa tegi alati pika ja koguni mitu plaani, juhuks kui ilm alt veab või midagi muud on, mis ei sobi esialgse plaaniga kokku. Leon on alati olnud pigem see spontaalne inimene, kes ei mõtle ette, vaid lihtsalt tegutseb. "Mingis mõttes küll, aga samas kuna ma ei tunne kedagi, siis oleks see just kui esimene klass otsast peale ja see on nõme - ma ei viitsi uuesti 11 aastat koolis käia," hakkas Noah kergelt enda sõnade absurdsuse peale naerma.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2012 21:54:21 GMT 2
Annabel noogutas. Ta ise eelistas ka pigem plaanita tegutseda ja spontaanne olla, aga äkki saavad nad Leoniga koos midagi tõeliselt vahvat ette võtta. ,,Noh, eks ma annan sulle siis teada," ütles ta. ,,Mulle kindlasti meeldiks sinuga koos midagi vahvat teha," lisas näitsik naeratades ja viis oma sinised silmad taas Noah omadele. Noah sõnad kooli kohta panid neiugi muigama. ,,Noh, huvitav mõttekäik ikkagi," lausus ta.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Noah L. Daniels on Sept 9, 2012 21:09:05 GMT 2
Spontaansus on ka üks Noah' tugevamaid külgi, kuid teatud juhtudel eelistas ta käituda kindla plaani järgi, sest noormees ei tahtnud kellelegi pettumust valmistada. Aga võib-olla Annabeli puhul pidi ta just olema spontaanne?? Eks siis näis, kui kunagi aeg nii kaugel on ja tüdruk tõesti peaks sattuma Šotimaale. Näitsiku sõnade peale naeratas Noah vaid kergelt.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2012 19:30:10 GMT 2
Annabel lepiks kõigega, mis Noah'le pähe tuleb, aga kui kutt tahab ikka planeerida, siis oli ka see igati okei. Ta on samas spontaansusega ka vägagi harjunud ja tegelikult olid spontaansed inimesed isegi mõnusad. Neiu näol oli samuti naeratus. ,,Muide, ma vabal ajal tegelen ka väikest viisi fotograafiaga," lausus tüdruk.
|
|