|
Post by Deleted on Oct 11, 2012 22:28:09 GMT 2
"Päris hea oli," lausus tüdruk, "parajalt õudne, parajalt põnev ja parajalt huvitav." Daniela asetas tühja coca purgi lauale ning sirutas end siis pisut. Pärast pikka istumist on ikka hea ennast venitada. "Aitäh selle mõnusa lõuna-õhtupooliku eest," sõnas Dany, vaadates mehele naeratades otsa. Ega ta isegi väga teadnud, mis nüüd edasi saab. Ilmselt koju.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 11, 2012 22:30:09 GMT 2
"Ja sa ei hakanudki kiljuma nagu maailmalõpp oleks käes. I'm impressed," naeratas Matthew. Ta käis kunagi ühe hullu kisakõriga kinos ja pärast oli tunne nagu oleks ta kurt. "Jälle üks laupäev produktiivselt sisustatud," muigas mees. Ta lähenes pisut tüdrukule ja jäi vaatama, kas Daniela tõmbub eemale või naudib lähedust.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 11, 2012 22:37:30 GMT 2
"Tjah," turtsatas Daniela lõbusalt naeratades. "Täpselt. Ega ma vist täna suurt midagi ise teinud ei oleks," arvas tüdruk, kui mõtles sellele, mis plaanid tal olid enne seda, kui Matthew talle helistas. Aga oh wait...tal ei olnudki plaane. Ta oli lihtsalt niisama arvutis istunud ja laule kuulanud. See mehe läheduskatsetus pani Dany kergelt paigale tarduma, sest ta ei osanud kuidagi seisukohta võtta. Ta neelatas ning lõi enda silmad maha. "Ma peaksind vist minema hakkama," lausus ta vaikselt, kui oli hääle enne puhtamaks köhinud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 11, 2012 22:40:22 GMT 2
"Jah, muidugi," lausus mees noogutusega ja tõmbus eemale. Kui nii, siis nii. Ta tõusis ja ulatas tüdrukule käe, et ta kott-toolist üles aidata. See tehtud, läks ta treppidest esimesele korrusele. Kuidas ta suutis alati kõik suhted Tree Hillis nässu keerata? Tuli ikka New Yorki jääda, seal oskas ta olla ja käituda, siin tundis mees end võõrkehana.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 11, 2012 23:06:30 GMT 2
Matti reaktsioon oli tüdrukule natuke ootamatu ja ta kahetses kergelt enda käitumist, aga ta tõesti ei teadnud, mida mees temalt ootas. Muidugi ta on kuskil New Yorigs ja Hollywoodis elu näinud näitleja, kellel on ilmselt suhteid olnud üsna mitmeid. Daniela on aga keskkooli plika, kellel on olnud vaid üks suhe ja seegi lõppes murtud südamega. Ta alles õpib, kuidas maailm töötab. Ja ta ei tea veel, kuidas teatud olukordades käituda. Aga kuna enam ei olnud väga midagi muuta, siis võttis neidis mehe käest kinni ja tõusis tooli pealt püsti, liikudes tema järel tagasi alumisele korrusele, kus näitsik peatus esikus. Ta tõmbas endale saapad jalga ning võttis siis enda mantli, mis tal samuti kiirelt selga sai. Nüüd jäi üle veel kaabu enda tumedatele juustele suruda ja valmis ta oligi. Näitsik seisis mehe ette ning muigas korraga kergelt, "kuna sa mulle täna nii lahkelt lõunasöögi tegid, siis äkki võtad sa vastu mu kutse. Sa ütlesid, et oled veel natuke aega linnas. Kuidas oleks, kui sa tuled ülehomme minu juurde õhtusöögile. Seekord teen siis mina muidugi süüa. Võibolla midagi mehhiko köögist." Dany ei suutnud uskuda, et ta seda just öelnud oli. Aga samas oli see viisakas ja näitas ka välja seda, et tüdruk tahaks mehega veel kohtuda. Sandee vajas lihtsalt rohkem aega.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 12, 2012 17:35:01 GMT 2
Matthew vaatas, kuidas neiu end riietas ja mõtles, et ilmselt ütleb nüüd tüdruk kiirelt hüvasti ja kaob siis igaveseks. Mees oli endas pettunud. Järgmine üllatas Matt'i kõvasti. "Päriselt? Noh, ülehomme sobib küll. Seitse?" küsis Matthew ja ta huulile ilmus naeratus. Tänane ei olnudki siis suur läbikukkumine nagu ta ise kartis.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2012 18:03:52 GMT 2
Daniela mõtles hetke ning noogutas siis naeratades, "seitse on väga hea." Kuna tüdruku vanemad pidid ülehomme teatrisse minema koos Yvonne'iga, siis oligi maja ilusti tühi. Nii saavad nad paar tunnikest ilusti jälle koos olla ilma, et keegi neid segaks. "Matt," lausus tüdruk mehe nime, "mulle meeldiks sind paremini tundma õppida, aga sa pead arvestama, et minu elu ei ole nii kiiire kui sinu oma." See oli pealt näha justkui üks väga lihtsa sõnumiga lause, aga tegelikult oli see justkui vihje mehele, et Dany on temast huvitatud, aga Matthew peaks arvestama sellega, et nende elud on erinevad. Juba nende vanusevahe viitab sellele, et nad näevad ilmselt maailma erinevalt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 12, 2012 18:07:50 GMT 2
Matthew noogutas, kell seitse on ta ilusti tüdruku ukse taga. "Olgu saan aru. Ega mulle ka alati see kiire elu ei meeldi, vahepeal tahaks teha pikemaid puhkusi, aga...," peatus Matt. Edasine oli ilmselt ilmselge. Ta embas neiut hüvastijätuks ja jättis meelde, et ülehomne tuleb vabaks jätta. Treyga oleks tore olnud homme istuma minna, sest teda ei olnud mees pikalt näinud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2012 18:32:50 GMT 2
Daniela noogutas lühidalt ning embas meest kergelt vastu, kuigi ta pidi selleks kikivarvule tõusma. Tema 157 sentimeetrine kasv ei ole just kuigi palju mehe 190 sentimeetri juures. "Aga ülehomseni siis," lausus tüdruk, astudes mehest sammukese eemale. Ta viipas veel mehele kergelt ning astus siis majast välja. Jalutuskäik koju oli tüdrukule vägagi vajalik. Sai selle jooksul kõvasti enda pead värskendada ja kogu lõuna ilusti uuesti läbi mõelda. Kusjuures talle meenus, et ta jättis enda ehtekarbi Sommersite kööki.
OT: Lõpp?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 12, 2012 18:35:14 GMT 2
OT:jah
|
|