21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 4, 2012 20:40:14 GMT 2
Rahu. Seda oli tore üle pika aja jälle nautida ning selleks pidi Selena minema linna peale uitama. Tüdruk on siin olnud juba aasta ja mõned kuud peale ning kohta tunneb ta seega päris hästi, sest enamasti veetis ta enda õhtupoolikud tänavatel ringi jõlkudes kui kodus nelja seina vahel istudes ning midagi tehes. Küllap sellepärast teadis näitsik kohe, kuhu minna, kui on vaja rahu ja vaikust ning mõnusat kergelt judinaid selga ajavat kohta. Loomulikult Westside kurikuulsad laohooned. Emily sammud ei viinud tüdrukut ühegi hoone sisse, vaid hoopis neist mööda, peatades ta alles mõnusal väikesel lagendikul, kus oli vanad suured ehitusblokid, millel oli mõnus peal turnida ja istuda, nautides mõnusat vaadet. Et enda siinolemist 100% ära kasutada, võttis Selena taskust välja enda märkmiku, kus oli esiteks esimesel leheküljel nende nn salavanne jääda igaveseks sõpradeks ja hoida üleval head muusikat ning loomulikult kõigi nimed, tindiga tehtud näpujäljed ja autogrammid. Kunagi peaks selline asi siiski kõva raha maksma, juhul kui nad on neljakesi vägagi tuntud terves maailmas või lihtsalt on möödas aastakümneid ja selline materiaalne raamatuke on ainulaadne, sest kõik teised bändid on enda lauludega kolinud virtuaalmaailma. Kõrvaklapid kõrva pannud, täitis Emily kõrvu Three Days Grace uus plaadi "Transit of Venus" laulud, millele näitsik kergelt kaasa ümises, töötades samal ajal VersaEmergi paari uue laulu kallal. outfitTo Nobody special - vaba teema
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Sept 9, 2012 18:46:49 GMT 2
Sethile oli üks tuttav saatnud just GG lingi. Tüüp rääkis, et Seth oli juba sinna jõudnud. Kutti väga leht ei huvitanud, aga seda ikka tahtis teada, mida siis tema kohta räägitakse. Kurat, üritad puhtalt lehelt alustada ja kohe tembeldatakse narkodiileriks. Tal polnud enda jaokski kraami, rääkimata siis veel teistele müümisest. Mees läks jalutama ja jõudis üsna pea mingite hoonete juurde, millest osad olid põlenud. Ta kõndis edasi, kuni nägi üht sobivat kohta istumiseks. Seal end sisse sättinud, hakkas ta kanepit suitsetama. Seth kandis musta nahktagi, valget T-särki ja musti teksaseid. Jalgade otsas olid mustad nööritavad saapad.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 9, 2012 21:32:26 GMT 2
Westside on Selena'le alati rohkem meeldinud, kas selles olid süüdi tema vanad majad, sõbralikum õhkkond, värskem õhk või suurepärased kohvikud, aga pigem leiab neidise siin ringi hulkumas kui Eastside's, kus tüdruku jaoks pole kunagi midagi teha. Isegi kõik huvitavad isiksused on siin pool linna. Emily istus seal ühe koha peal minuteid, ennem kui ta kaustiku kinni lõi ja selle koos pastakaga enda lohvakasse ja peaaegu tühja üle-õlakotti pani, tõustes püsti ning otsustades laohooneid lähemalt uurida. Siit võib vägagi head inspiratsiooni saada mõne uue laulu või koguni muusikavideo jaoks. Näitsik jõudis teha vaid mõne sammud, kuni tuttav lõhn ta seisma pani. Kanepi tunneb ta vägagi kergelt ära, sest nii mõnigi tema klassiõde suitsetas seda keska ajal. Emily hoidis aga sellest kraamist eemale, küllap selle tõttu pälvis tüdruku tähelepanu pigem tüüp, kes seda suitsetas, kui kanep ise. Ipodi välja lülitanud, toppis ta selle koos kõrvaklappide kotti ning võttis suuna noormehe poole.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Sept 9, 2012 22:34:09 GMT 2
Seth nägi mõne aja pärast liikumist ja kui kogu lähemale jõudis, hüppas noormees looduse poolt loodud kõrge pingi pealt maha ja jäi tüdrukut silmitsema. Päris kena teine, meenutas isegi endiseid tuttavaid. Mitte midagi uhkeldavat. "Sa kas tulid minu käest kraami nõudma või siis seda ära keelama," lausus noormees madalal hääletoonil. Tõsised silmad olid pisut lõbusamaks muutunud ja mees kavatses katsetada, et milline tüdruk siis ta vastas seisab.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 12, 2012 19:49:24 GMT 2
Selena jäi seisma momendil, mil tüüp tema poole pöördus. Not really her taste, but cute. Noormehe sõnade peale tõi Emily kuuldavale valju turtsatuse. "Kohe kindlasti mitte esimest ja veel vähem teist. I'm all past that.. pigem tulin ma siia, et teada saada, kes see uus tüüp on, sest sind pole ma veel näinud ning ma tean peaaegu kõiki siit linnast," lausus Selena ühe suupoolse muigega, pruunid silmad tüübil püsimas. Kuna tüüp tundub olevat uus siinkandis, siis vähemalt ei tunne ta õnneks teda ja ei hakka käituma, nagu Emily oleks mingi ära hellitatud popstaar, kes saab alati enda tahtmise. If you wanna be famous for being friends with a famous one, then she is not your girl.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Sept 12, 2012 20:09:31 GMT 2
"Oled sa siis mõni kohalik klatšimoor, et kõiki on vaja tunda?" turtsatas noormees. "Seth," sõnas mees seejärel. Ta tõmbas ühe mahvi kanepist ja lasi selle mõne aja pärast jällegi välja. Olek oli praegu paganama hea ja rahulik. Hea, et Trey ikka lõpuks kanepit lubas enda "vennal" teha. Ilma ei saanud mees hakkama.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 12, 2012 20:15:45 GMT 2
"Kohe kindlasti mitte. Pigem olen ma selline tüüp, kes püüab õppida tundma inimesi, et neid hiljem ennast kuulama vedada, sest minu šarmile on sageli raske vastu panna," muigas Selena kergelt, tuues kuuldavale hetkeks ka kerge turtsatuse ning peagi hakkas ta sootuks naerma. Õnneks suutis ta ennast kiirelt ohjeldada. "Selena," tutvustas ka näitsik ennast. Seth oli täitsa huvitav ja vähem levinud nimi, vähemalt polnud see mingi äralihvitud John või Lucas või Thomas või Nick. Kanepi lõhn otseselt ei häirinud Selenat, aga ega see eriti suurt vaimustust talle ka ei pakkunud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Sept 12, 2012 20:24:09 GMT 2
"Seda me veel näeme," vastas mees muigega ja tõmbas viimase mahvi ning viskas koni maha ja kustutas selle. "Sa oled siis kohalik? Ma ei ole sind koolis näinud," pidi kutt mainima. Selena nägu ei olnud tuttav, tegelikult ei olnud ta neiu bändist ka midagi kuulnud. Ta eelistas pisut teistsugust muusikat.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 12, 2012 20:28:50 GMT 2
"Eks ma jään siis seda aega ootama," sõnas Selena samuti õrna muigega, surudes käed teksade taskutesse. Õues polnud küll otseselt jahe ega midagi, suvi püüab siiski enda viimaste jõuraasukestega hoida õhtut soojana, aga millegi pärast näpistas mingisugune kerge külmakene tüdruku sõrmi, sundides neid taganema. "Küllap sellepärast, et ma ei käi siin koolis. Ma lõpetasin keskkooli umbes poolteist aastat tagasi, aga mitte siin, vaid Las Vegases," lausus Emily kergel õlakehitusel. Iseenesest polnud ta just tunduvalt vanem kui tüüp tema vastas. Eemalt võiks lausa öelda, et nad on sama vanad.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Sept 12, 2012 20:35:43 GMT 2
"Poolteist aastat? Sa näed siis päris noor välja enda vanuse kohta," vastas Seth. Ta eeldas, et tüdruk on 21-22 tema jutu põhjal. "Aga räägi, mida huvitavat on Tree Hillis teha, mis ei hõlmaks ööklubi," palus Seth järgmisena. Teda üritati TRICi viia, aga ta ei soovinud sinna minna, sest kindlasti oli seal kohutav muusika koos veel kohutavamate inimestega.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 12, 2012 20:44:00 GMT 2
"Mu vanemad arvasid, et ma olen õnnistatud enda isa ajuga ning panid mu noorelt kooli. Ning kuna see pole mingi saladus, siis võin ma julgelt öelda, et ma olen tõesti ainult 19-aastane," teatas Selena enda vanuse uhkusega. Sethi sõnu võttis ta aga julgelt komplimendiga. Sel on alati näinud välja natukene noorem kui tema vanus numbrites on. But she doesn't mind. Not at all. "Mmm.. oleneb, mis sind huvitab. Põhiliselt oleneb see siiski seltskonnast, kellega sa ringi käid, aga alati on Green Poison Bar, mida ma eelistan iga kell TRIC'sile, sest seal on lihtsalt kohutav muusika ja hunnik pubekaid võltsdokumentidega," vangutas Emily valjul turtsatusel pead.
|
|