|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 13:19:13 GMT 2
Daniela oli mõned päevad tagasi saanud kõne ei kelleltki muult kui Kate Scotilt isiklikult, kes oli Internetis tema laulmisvideod avastanud ja pakkunud näitsikule võimalust kasutada stuudiot selleks, et endale paremaid videosi teha ja soovi korral ka lugusi lindistada. Otsest lepingut ta tüdrukule pakkuda ei saanud, sest oli see aasat juba neli lepingut välja andnud ja nendega oli juba piisavalt tegemist. Aga ta lubas, et paari aasta pärast oleks ta Danielast tõsiselt huvitatud. Dany oli juba eile käinud stuudios ja Kate'iga kokku saanud ja rääkinud. Naine oli talle stuudiot tutvustanud ja talle võtme andnud. Kell oli kuskil pool üheksa õhtul kui Dany vaikselt stuudio ukse lahti keeras ja pimedasse ruumi astus. Ta oli just töölt tulnud ja kavatses nüüd ühe video filmida, et see siis hiljem YouTube'i ülesse panna. Ta liikus salvestusruumi ning vaatas seal natuke aega ringi enne kui klaveri taha istus ja enda häält lahti hakkas laulma. Kui ta sellega ühele poole sai, istus ta ühele toolile ja hakkasi kitarri mängima, lauldes samal ajal Katy Perry E.T, mida ta kavatses ka peagi filmima hakata.To Selena
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Aug 18, 2012 18:27:58 GMT 2
VersaEmerge oli üks neid õnnelikke, kellele anti võimalus lindistada enda esimene plaat, mis peaks välja tulema kunagi sügisel. Küllap sellepärast külastavadki Dallased koos enda sõprade ja bändikaaslaste Mikey ning Kyle'ga vähemalt neli korda nädalas Red Bedroom Records'it, kuigi neile anti võimalus lindistada koguni North-Carolina ühes suurimas linnas Wilminghtonis, aga bänd otsustas siia jääda. Kuigi neil täna lindistust plaanis polnud, seadis Selena siiski enda sammud stuudio poole, et natukene uue laulu kallal tööd teha. See ei jõua küll nende esimesele plaadile, aga samas on sellel kindel koht nende teisel plaadil, kui see ikka hiljem jõus on. 21. sajandil on siiski USA plaaditurg vägagi konkurentsi rikas ja julm. Kiibkaardi ja õige võtme koopiaga sisse saanud, lonkis Sel endamisi ümisedes teisele korrusele, kuulates samal ajal sellist 80. rokkbändi nagu Dire Straits, mis oli toona vägagi populaarne, aga mitte enam tänapäeval noorte seas. Palju inspiratsiooni enda lauludeks on näitsik just sealt saanud. Hüpanud ennem helipuldi juurest läbi, et võtta sealt enda noodiraamat, kitarr ja mingi töötav pastakas, märkas Lena kiirelt, et stuudio on kellegi poolt hõivatud. Seega lülitanud enda iPodi välja, pistis ta selle tagi taskusse, istudes puldi taga olevale toolile, kuulates seda tundmatut tüdrukut, kellel oli väga mõnus hääl. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 18:48:28 GMT 2
Daniela laulis laulu lõpuni ning mõtiskles siis hetke endamisi. Ta tõusis tooli pealt püsti ning asetas kitarri siis enda asemele, jalutades ise lindistusruumist välja, et kotist enda kaamera võtta. Dany avas lindistusruumi ukse ning astus puldi juurde, kus oli ei keegi muu kui Selena VersaEmerge'ist. See bänd ei teinud küll sellist muusikat, mida tema kuulaks, aga ta oli siiski mingil määral neist ja nende tegemistest teadlik. "Tere," lausus ta, jäädes ukse juurde seisma, "ma ei teadnud, et keegi täna õhtul veel siia tuleb, aga kui sa lindistada tahad või midagi, siis ma võin ära ka minna," sõnas Dany, sest Kate oli öelnud, et ta saab nii palju stuudiot kasutada kui ta tahab juhul, kui ta teistele ette ei jää.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Aug 23, 2012 19:59:33 GMT 2
Kui neidis lindistutuppa kõndis, viipas Selena talle õrnal muigel, tervitades teda seejärel lõbusalt: "Hei!" Ennast tooliga näitsiku poole pööranud, libistas näitsik ennast toolilt maha. "Tegelikult ma ei peakski siin olema, aga kuna mu venna muusika on vahel liiga vali, siis pidin ma siia kohale tulema, et saaks natukene uue lauluga tegeleda. Seega kokkuvõttes olen ma siin täiesti off-the-record ning ma võin leppida ka diivaniga ja lasen sul edasi tegeleda enda muusikaga," kehitas ta kergelt õlgu. Näitsikul oli mõnus hääl ja isegi mil määral tuttav. Kuigi Selena kuulab päris tihti ka neid lauljaid, kes hetkel peavad piirduma YouTube'i laia avarusega, siis ei osanud ta küll tüdrukut enda ees nende lauljatega ühendada.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2012 12:35:27 GMT 2
"Ou, okey," vastas Daniela kogu tüdruku jutu peale. Venna all pidas ta ilmselt silmas Blake'i. Ja mis uute loosse puutus, siis oli päris lahe olla juures kui seal toimub võimaliku VersaEmerge' uue laulu loomine. Kui tihti sa seda ikka pealt näed. Tüdruk naeratas kuna ta ei osanud muud teha ning jalutas siis enda koti juurde, kust võttis välja enda videokaamera. Ei tea, kas Selena peab teda väga kahtlaseks, kui ta ennast nüüd filmima hakkab. Ilmselt. "Emn...ma olen Daniela muidu...Kate lihtsalt lubas mul stuudiot kasutada," mainis tüdruk ning jalutas siis kaamera käes tagasi lindistusruumi. Ta sättis selle ilusti klaveri peale ning lülitas siis käima. Ta istus tagasi toolile ning hakkas vaikselt mängima. Tegelikult oli nüüd palju raskem mängida, kui ta teadis, et Selena seal samas oli. Alguses läks tal kitarrimäng segamini ja ta pidi mitu korda uuesti alustama, aga siis hakkas ta ka sõnadega puterdama. Ja lõpuks lubas ta endal ise enda üle naerda. Ta üritas end peagi taas tõsisemaks saada ning alustas siis uuesti. Nii see filmimine tal käib - umbes kakskümmend sassi läinud võtet ja siis üks, mis on enam vähem normaalne ja läheb ülesse.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Sept 4, 2012 19:56:34 GMT 2
Selena naeratas õrnalt, jälgides Daniela't, kuni tüdruk läks tagasi lindistama, võttes seekord kaasa ka kaamera. Järelikult oli tüdruk siiski üks neist lauljatest, keda teavad tema fännid YouTube'i kaudu. Ka VersaEmerge alustas niimoodi, kuni nad said võimaluse enda esimeseks avalikuks esinemiseks GPB'sse ja hiljem ka TRIC'si ning nüüd ootab neid ees nende esimese albumi lindistamine ning koguni ka muusikavideo, mida nad hakkavad ilmselt peagi ka tegema. Septembri lõpp jäi vist lõpuks selleks päevaks, aga Emily pole päris kindel. "Selena," tutvustas lauljatar ennast kiirelt, kuigi ilmselt näitsik teab seda, aga viisakas on ikkagi ja pealegi see ei jäta temast sellise ülbe bitchi mulje, nagu paljud teda peavad. Istunud tagasi puldi taha, asetas Selena jalad sellele, et ta ühtegi nuppu kogemata sisse ei lülitaks ning võttis märkmiku lahti, kus oli kõiki nende nelja käekirja näha, kui nad on uusi laule hakanud tegema ja leidnud alati kuskilt mingi vea või koha, mida ümber teha. Seega esialgne mudel tehakse tihti 100% ümber. Mõnda aega jälgisid Emily'i silmad Danielat, naerdes vaikselt temaga kaasa. Peagi kui tüdruk laulma hakkas, pöördusid Lena silmad tagasi vihikule ja ta hakkas meloodiat vaikselt kirjutama või õigem oleks öelda leiutama.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2012 21:49:05 GMT 2
Danielal kulus filmimisele natuke üle poole tunni. Siis oli ta lõpuks tulemusega rahul. Seega lülitas ta kaamera välja ning asetas kitarri tagasi enda endisele kohale. Võtnud kaamera kaasa, jalutas ta tagasi ruumi, kus ta enne Selenat kohanud oli. "Noh, kuidas edeneb?" küsis tüdruk, liikudes samal ajal enda koti juurde, kuhu ta pani enda kaamera ning kontrollis kella. Tal oli veel ilusti natuke aega. "Kuidas teil see plaat ka edeneb?" tundis Dany huvi, istudes ruumis olevale diivanile.
|
|