27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 22:18:09 GMT 2
"Mhh, sa ei lase end i i a l g i aidata. Tead, et see ei meeldi mulle ja ilmselt ka Treyle ja Chadile," torises Matt. Tekiilad toodi letile ja koos sellega ka soolatops ja laimisektorid. "Cheers," sõnas mees ja jõi tekiila ära. Sool-tekiila-laim. Mõnus. "Nüüd tuled sa minuga tantsima, eks?" teatas Matthew, kuid lisas 'eks'-i, et mitte ülbe tunduda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 17, 2012 22:27:25 GMT 2
"Sa pole esimene, kes seda ütleb, ja kohe kindlasti mitte ka viimane, aga selline ma olen kord. Liiga põikpäine, et võtta vastu abi ning kohe kindlasti väga ettevaatlik, et mitte tirida endale kallid inimesed samma vesiliiva auku, kuhu ma ise olen sattunud," lausus Raven kergelt noogutades. It's just the way she is. "Cheers," võttis Faye ka enda pisikese tekiila shoti kätte, kallates selle enda kurgust alla. Kergelt põletav ja vägagi ergastav. Õige kraam. "Muidugi ning millal sa oled hakanud luba küsima?" turtsatas Faye norivalt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 22:34:06 GMT 2
"Sinu käest alati," vastas Matt loa küsimise kohta. Ta tõusis toolilt ja pakkus neiule enda kätt, et minna seejärel tantsima. Jõudnud platsile, pani ta käed Raveni puusadele ja hakkas end muusika rütmis liigutama. Ta tantsuoskused olid päris normaalsed, mitte liiga ülepakutud ega ka liiga mõttetud.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 17, 2012 22:43:09 GMT 2
"Kas ma olen tõesti nii kuri, et sa kardad tappa saada? See poleks esimene kord," muigas Raven lõbusalt, võttes Matti käest. Tõusnud pukilt uuesti enda kahele jalale, kõndis ta noormehe järel platsile. Faye tantsimisoskused on ilmselt samal tasemel Matthew omadega, kui isegi mitte paremad, sest Chicagos sai käidud ka mõned korrad ööklubides tantsimas, mitte ainult enda "äriga" tegeletud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 18, 2012 10:53:31 GMT 2
"Oleks küll," turtsatas Matthew. Eks neil sõbralikke togimisi oli ikka ette tulnud, aga mitte midagi hullemat. Mehe silmad lausa puhkasid Raveni peal, äärmiselt mõnus oli vaadata ilusat tüdrukut tantsimas. See ei olnud mingi tänapäeva dry-humping tantsimine ka, vaid ikka normaalsuse piires kehakontakti.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 18, 2012 15:09:55 GMT 2
Sõbralikke togimisi on neil tõesti aastaid juba ette tulnud. Nende tüüpide seltskonda sattus Raven siiski mingi 5 aastat tagasi vähemalt. Milenaga olid nad parajad nuhtlused Lena vendadele ja Trey'le. Seega mehe sõnade peale turtsatas ta vaid kergel peavangutusel. Juhul kui Matti silmad puhkasid Faye'l, siis näitsik hoidis enda omasid enam jaolt suletuna. Kuna muusika polnud just väga hull ehk siis mingi mõtetu klopsimine, siis suutis näitsik seda koguni nautida.
|
|