22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 15, 2012 17:45:04 GMT 2
Faye veetis viimaseid päevi Tree Hillis, mis tõttu püüdis ta sellest välja pigistada maksimumi. Kuigi Chicagol on omad võlud ja paljusid omadusi, mis sellele väikelinnal puudusid, oli Tree Hill siiski omamoodi kütkestav koht, aga ilmselgelt mitte Faye jaoks. Tüdruk on harjunud suurlinnaga ning sellega, et iga uus tööots või probleem viib ta uude kohta. Pidev ringirändamine oli seega osakene temast. Lihtsam on põgeneda, kui minna vastamisi enda probleemidega ja püüda neid lahendada. Täna õhtul sai Aaren kokku paari vana sõbraga ning koos sai suund võetud TRIC'si poole. Teades, et Trey ei tööta enam siin, sai näitsik justkui kergemalt sisse minna. Ta ei taha mehega enam mingeid probleeme, mitte vähemalt selliseid nagu neil oli mõni nädal tagasi. Jeromy usaldus tähendas talle kõike ning sellest ei tahtnud Faye ilma jääda. Klubisse sisenes Raven aga üksi. Tema sõbrad olid juba ees sisse läinud ning ega neil erilist plaani polnud ka koos terve õhtu seal aega veeta. Nii lähedased nad ka nüüd polnud. Faye sasis hetkeks enda pikemaid pruune lokkis juukseid ning võttis suuna baarileti juurde, istudes selle taga olevale pukile. Ta tellis endale alustuseks täitsa tavalise õlle. Kokteilid pole talle kunagi meeldinud. OT: Kes ees see mees outfit
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 15, 2012 21:25:12 GMT 2
Matthew oli paar päeva tagasi Tree Hillis, ta arvas, et jääb siia äkki kümneks päevaks, võibolla isegi kaheks nädalaks. Mees tahtis minna kuulsasse klubisse pidutsema ja ta teadis, et saab ka VIP-ruumi sisse.
Taksoga TRIC-i ette jõudnud, astus ta klubisse ja viis silmad üle rahva, feels good to be home. Alustuseks tahtis mees midagi juua, istunud baaripukile, tellis ta endale ühe õlle. Ta ei tohtinud ju minna koju purjus olekus, seetõttu kukkusid tekiilashotid ära. Näinud ühte neiut enda kõrval, naeratas Matt talle ja ulatas käe välja :"Matthew." Mees kandis musti teksaseid, valget T-särki ja musta nahktagi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 16, 2012 15:57:03 GMT 2
Vähemalt Ravenil oli nii palju tänase õhtuga vedanud, et DJ ei lasknud seda tavalist mõtetud klubimuusikat, mis ajab pea valutama, vaid hoopis kuulatavamat pop-rock muusikat. Seega sulges tüdruk mõneks ajaks silmad, ümisedes paarile tuttavale laulule kaasa ning mängides parema käe sõrmedega rütmi järgi. Kuulnud aga mahedat häält, avas näitsik silmad ja pööras need enda kõrval istuvale kenadusele. Kuigi Faye polnud siin väga pikalt peatunud ja tema viimasest pikemast siin olemisest oli möödas juba kaks aastat, tundis ta siiski hetkega nooruki ära. "Ma tean," lausus Aaren, asetades pudeli tagasi letile ning surudes Matti kätt. "Raven," tutvustas ta ka ennast.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 16, 2012 16:14:15 GMT 2
"Ah nii, Raven," lausus mees naeratusega, mis pidi sulatama iga tüdruku südame. "Kust sa siis mind tead?" uuris kutt. Teda ei teatud väga kui linnapea pojana, pigem ikka oli ta tuntud erinevatest seriaalidest, kus ta pea igal korral mängis mõnda südametemurdjat, ausalt öeldes soovis Matthew ka kunagi midagi teistsugust proovida.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 16, 2012 17:16:18 GMT 2
Matthew naeratus Faye päris sulama ei pannud, aga naeratuse tüdruku suule tõi küll. Pööranud enda pruunikad silmad kõrvale, jäi näitsik mõneks hetkeks jälgima tantsivat rahvast. "Natukene televiisori abi, aga põhiliselt siiski vanad head mälestused. Nii umbes kaks aastat tagasi," pöördus näitsiku pilk tagasi Matile. Kuna tema noorem vend Chad ja Matt ise olid Trey päris head sõberad, siis sattus tüdruk nendega ka aeg-ajalt kokku. Old partners in crime.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 16, 2012 17:18:37 GMT 2
"Oota," jäi mees mõtlema. Kas ta oli Ravenit varem näinud? Raven, Raven. Nimi tundus pisut tuttav. "2 aastat tagasi...Kas ma tšillisin sinuga koos Chadiga?" küsis mees ja hakkas naerma. Muidugi! Nad neljakesi käisid ju aeg-ajalt baaris istumas. Matthew hakkas päris vanainimeseks jääma, et ei tundnud tüdrukut ära.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 16, 2012 17:25:08 GMT 2
Raven hakkas vaikselt endamisi naerma, kui Matthew'le viimaks meenus tüdruk. "Ma saan aru, et mu vanaisal on mäluga probleeme, aga ta on 76, mitte 25," turtsatas Faye. Enda õllepudelist paar lonksu võtnud, pööras ta enda pruunikad silmad tagasi mehele. "Minu, Chadi ja Trey'ga. Tänu talle ma sain üldse tuttavaks kuulsate vendade Sommersitega ning loomulikult ka Milenaga," sõnas neidis õrnalt naeratades, pöörates end korralikult Mati poole. "Seega tagasi Tree Hillis?? Kas nad tüdinesid sinust ära või vastupidi?" kallutas Raven pead kergelt ühele küljele.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 16, 2012 17:37:56 GMT 2
"Heei, ei ole naljakas," lausus mees. "Õigus, Treyga. Nüüd hakkab pilt juba vaikselt looma," noogutas Matthew. "Tagasi jah, mul sai üks hooaeg läbi ja praegu on aega niisama lahe olla," lisas Matt muigega. "Aga las ma teen sulle mõne joogi välja ja sina räägid, kuidas sinul läinud on," pakkus mees välja. Õlu oli õlu, nüüd oli aeg millegi kangema jaoks. "Ja kuidas Treyl läheb?" tahtsi mees järgmisena teada.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 16, 2012 18:33:13 GMT 2
"Natukene ikka on, aga ma ei pane seda pahaks. Siiski on mitu aastat möödas ja seal New Yorkis on su ümber piisavalt silmipimestavalt kauneid naisi, et unustada üks roimakaaslane siin samas Tree Hillis," muigas Raven kergelt, silmitsedes Matthew'd. Mees polnud peaaegu üldse muutunud, täpselt samasugune nagu ta oli aastaid tagasi. "See on sul alati hästi välja tulnud - niisama lahe olemine," turtsatas näitsik, pöörates enda pruunikad silmad tagasi letile, tõstes pudeli suule ja tehes sellele lõpu peale. "Mul pole midagi selle vastu," sõnas Aaren Matthew pakkumise peale. Tasuta jookidest ei ütle Raven kunagi ära. "Kiirelt. Ta sai endale mingi tähtsa režissööri koha suuremas linnas. Vähemalt ta pääses siit minema oma unistust jahtima," lausus näitsik teatraalselt kätega žeste jagades.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 20:49:10 GMT 2
"Sina oled kaunim, kui enamus newyorklastest," oli mees kindel. "Ikka! Ma sünnist saati oskan lahe olla," ütles Matthew ja hakkas naerma. "Mida sa siis sooviksid?" tahtis Matt teada Raveni joogieelistuse kohta. "Pärast tantsime ka, eks?" tahtis Tyler teada. "Vau, äge tegelikult. Saab teha, mida tahab. Enda tööd peab nautima," arvas mees. Ta tõmbas baaridaami tähelepanu ja ootas nüüd, et Raven enda tellimuse talle ütleks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 17, 2012 21:00:06 GMT 2
"Libekeelne oled sa endiselt. Trey on ilmselgelt halba eeskuju andnud või hoopis vastupidi?" vangutas Raven kergel turtsatusel pead, sasides ühe käega hetkeks enda juukseid, hoides enda pruune silmi kõik see aeg Mattil. "Sama, mida sina," laiutas ta mõtteliselt käsi. Raven pole kunagi jookide osas valiv olnud. Peaasi, et asi tuleb tasuta, aga päris igat kraami ta endale ka sisse ei ajanud. "Tõsi," noogutas Faye vaevumärgatavalt Matthew viimase lause peale. Trey'l on vedanud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 21:19:53 GMT 2
"Mmm...Ma ei tea, me oleme mõlemad sellised olnud," muigas Matt. "Tekiilashotid," ütles kutt tellimuse ja maksis kohe ka ära, jättes üsna ilusa jootraha. "Okei, räägi, milles asi?" palus mees järgmisena. Ta nägi, et Ravenil oli midagi südamel ja ilmselgelt see häiris teda. "Äkki ma saan sind aidata," lisas Matthew.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 17, 2012 21:43:06 GMT 2
"Seda ma usun," muigas Raven samuti kergelt, pöörates enda pruunid silmad Matthew'lt baariletile, mis oli võrreldes GPB omaga nii puhas, terve ja korralik. Ei ühtegi kriimu, katkist nurka, noaga sisse kraabitud nime ega tumedamat laiku. Natukene harjumatu. "Mitte midagi uut - kari rahanäljas gängstereid ajab mind taga, tahab raha, kraami ja mind ning ma olen väga halb varjuja. Tavaline jama," kehitas tüdruk õlgu, viies enda pruunid silmad tagasi Mattile. Nii Trey kui ka Chad ja Matt on teda alati kohelnud nagu enda pisikese õena, hoides temal silma peal ja pakkudes kaitset ning abi. Very sweet.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 21:47:17 GMT 2
Matt kuulas Ravenit ja oli pehmelt öeldes üllatunud. "Misasja? See asi tuleb küll kiirelt lahendada. Palju sa neile sees oled ja palju sul veel aega on?" uuris Matthew. Ta oli valmis tüdruku eest selle summa ära maksma, kuna ei tahtnud, et Raven veel suuremasse jamasse satuks. Oh shit. Miks Trey talle helistanud ei olnud?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Aug 17, 2012 21:52:24 GMT 2
"Mul on raha koos ning enne augusti lõppu lähen ma tagasi Chicagosse," sõnas Raven päriski emotsioonitult. Ta teadis, et nad ei lepi kõigest rahaga ning tuleb anda teada ka teistele, kes peaksid püüdma sama trikki läbi viia. Tüdruk lootis, et talle halastatakse ning lastakse lihtsalt kuul pähe. Kiire ja valutu. Aga vaevalt tal veab sedasi, seega oli neidisel ka endal plaan olemas. She is not that stupid.
|
|