24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 16, 2012 18:03:09 GMT 2
"Jahm. Nii kaua nad on sul sirged, kuni nad niiskust saavad. Ma tean küll neid," muigas Jack lõbusalt. Kui neidis väitis, et ta oleks küll suurima hea meelega tüübiga ühes kirstus, hakkas noormees lõbusalt naerma. Sasinud hetkeks veel tüdruku juukseid, mõtles Jack juba edasi liikuma hakata, kuid tundnud Milena kätt ümber enda, pööras Rathbone enda pruunid silmad tagasi plikale. Ühe käe neidise põsele libistanud, kummardus Jack lil Somsile lähemale. Hetkeks tundus, et ta suudleb teda, aga hoopis kinkis ta näitsikule õrna suudluse põsele. "Mitte täna. Lähme nüüd ... ennem kui päikene välja tuleb ja sa liiga kaineks saad," turtsatas Rathbone, hakates koos Milenaga edasi liikuma.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2012 19:30:17 GMT 2
"Ää tule siin norima.." mossitas neidis selle peale, kui jutt tema niiskustkartvate kiharatele läks. Fcuk you, too, hair. Aga mis seal siis ikka, tuleb tõele näkku vaadata, orsmt. Jack' naermise ajal pole neidis kunagi suutnud ise tõsine püsida. Ta kas muigab võib naerab vaikselt kaasa. Seekord piirdus asi muigamisega. No ega ikka ei naera küll, et Jack nii dick on ja motikaga sõitma ei võii. Selle teaser liigutuse peale ei osanudki Milena nagu kuidagi reageerida. Natuke blushy-blushy oli, eksole.. et jamh.. jah, lähme nüüd tuduland', orsmt. "You're a dick. Ma tahan mootorrattaga sõitma minna.. ja kaineks. Sul on kodus midagi, mida ma pärast ärkamist juua saan, onju? Peaparanduseks, võinii.."
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 16, 2012 20:12:59 GMT 2
"Aga sa oled minu pisikene lokilammas," mainis Jack vaikselt. Tema pruunid silmad jälgisid hetkeks Milenat, pöördudes seejärel enda ette tänavale. Kuna neidisel polnud enam kingi jalas, liikusid nad märgatavalt kiiremini, jõudes üsna pea õige maja ette. Tegu oli viiekordse majaga, mille esimesed kaks korrust oli ülesse ehitatud telliskividest ja ülemised kaks klaasist. Jacki korter asus kolmandal korrusel. "Küll sa saad sõitma ... ainult mitte kell neli hommikul ja täis peaga ... magad ennast välja, siis viin ... tule nüüd .. mul on päris mitu suurt tahvlit šokolaadi, mis ootavad sind," sõnas noormees vaikselt, avades kortermaja ukse. See oli TRIC'sist kõiges paari maja kaugusel tänava ääres.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2012 22:12:18 GMT 2
Yeah, ta oli Rathbone' väike lokilammas. What a pity. Miks ta üldse kellegi lokilammas on? Kortermajani jõudes, põrnitses Jolene seda niipalju kui talle aega anti enne sinna sisenemist. "Aga Milena tahab neli hommikul mootorrattaga sõitma minna. Millisest lauseosast sa aru ei saa, Jaaaaaaaaaack?" jätkas neidis üsna valjuhäälselt virisemist, kõndimisel sellegipoolest vastupanu osutamata. Siis saaks nalja, kui naabrid välja tuleksid. Ehehehe. "Ma ei taha šokolaadi. Ei taha. Ei. Taha. Mootorrattaga tahan sõita. Kohe." ei jätnud Milena oma pingutusi saada kohepraegu rattaga sõitma saada.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 17, 2012 16:50:27 GMT 2
Üks kõik kui palju Milena ka ei viriseks, karjuks ega nuruks - Jack enda meelt ei muuda. Pgem viib ta mõned tunnid hiljem ta sõitma, tehes pikema tiiru tüdruku maja juurde. Kindlasti on tüdruku vanemad väga vaimustuses, kui näevad enda tütart Rathbone'ga koju tulemas. "Kui sa nii jätkad, siis lõpetad sa mingi hetk politsei juures kaineris, enda vanemate majas või hoopis minu seljas, sokk hammaste vahel," pakkus Jack tüdrukule valikuvõimalusi, vaadates samas talle tõsiselt otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2012 17:42:02 GMT 2
Milena ei teadnud, kas olla nüüd natuke solvunud ja niisama pahane noormehe öeldu peale või teha see mingiks lolliks naljaks. "You wouldn't dare," lausus neidis väljakutsuvalt. Politseis polegi käinud, ehehehe. Ja küll Matt Jo ära päästaks. Ja noh, ega seal Jack' seljas poleks üldse viga olla.. ja loodetavasti ei plaani Rathbone mingist haisvat sokki Millie'le suhu toppida.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 17, 2012 18:03:28 GMT 2
Jack peatus hetkeks, vaadates Milenale kavala pilguga otsa. "You really wanna find out?" kergitas mees enda kulme, silmitsedes neidise silmi. Politseid poleks Rathbone ise kutsunud, aga naabrid kindlasti, kui Milena vaiksemaks ei võta. Kell oli siiski neli hommikul ja paljude jaoks oli see kõige magusam aeg magamiseks. Tüdruku aga koju oleks ta küll viinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2012 18:18:20 GMT 2
Kui nad seal in the middle of koridor seisma jäid, ristas neidis jonnakalt rinnal käed. "You wouldn't dare." kordas ta oma sõnu praktiliselt sama tooniga. Shit just got real. Ta ei saagi Rathbone' külmkappi rüüstada? OH SNAP! "Ma hakkan karjuma. Ma tahan mootorrattaga sõita." lisas Milena veel, veidi leplikumal, ent pahasel toonil.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 17, 2012 18:35:08 GMT 2
"Ohh.. I will," muigas Jack kavalalt, astudes Milenale lähemale. Ta asetas enda käed juba tüdruku pihale, olles valmis iga kell ta endale selga tõstma. Õnneks oli Milena kleenukene tüdruk, kes ei oleks just eriti raske tõsta ühest kohast teise. Isegi mitte endale selga. "Ja sa saad, aga mitte praegu," sõnas poiss kergel ohkel.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2012 18:51:09 GMT 2
Now this is suspicious. You sure, mate, you're not a rapist, orsmt? "Ma hakkan karjuma." lausus neidis nüüd juba päris tõsiselt. Ta ei kavatse kuskile politseisse minna ega vanemate juurde, mingit sokki ta endale suhu ei taha ning veelvähem on Milena mingine nukuke, keda omal vabal tahtel tassida saab. Oh hell no. Vähemalt sunniviisiliselt mitte. Mõni hetk peale seda, kui Jack oma käed Jo pihale asetas, lükkas neidis noormehe eemale. Tõuge ei olnud üldse tugev. Esiteks oli neidis oma potensiaalse jõu rakendamiseks liiga täis.. ja teiseks ei tahtnud ta vanale heale sõbrale haiget teha. Isegi mitte kogemata. Not that's gonna happen anyway. Mängutuju oli ka ära kadunud. Milena oli serious as hell.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 17, 2012 19:04:04 GMT 2
"Ja ma võtan enda jalast soki ja pistan selle sulle suhu, sest juhul kui sa karjuma pistad, siis võid sa mind külastada mingi päev trellide tagant, juhul kui sa ikka suudad kodust välja hiilida, sest su vanemad on su eluks ajaks koduaresti pannud," maigutas Jack suud, kallutades enda pead ühele küljele ja teisele küljele. Hakanud korraga hoopis vaikselt naerma, vangutas tüüp pead, kõndides trepist edasi ülesse.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2012 19:18:33 GMT 2
Milena jälgis 'I do not approve this shit' pilguga Jack' kogu selle aja, kui too rääkis. Ta ootas hetke enne, kui midagi vastama hakkas, ent siis hakkas kutt järsku naerma, mille peale neidis veelgi rohkem kulmi kortsutas. ARRGGHHGH. Vaadanud hetke Rathbone' minemas, hakkas neidis talle järgi kõndima. Üsnagi aegalselt, sest joonud Milena ja trepid ei ole sõbrad. "You are a dick, Jack Ross.." pomises ta vaikselt, ent siiski kuuldavalt. "Oleksin ma mõned aastad noorem, oleks isa mu Inglismaale boarding school' saatnud. Hullem kui koduarest." lausus Jo lõpuks ka kuti öeldule vastuseks. Neidis oli jõudnud vaevu teisele korrusele, poolel teel kolmandale, kui ta lõpuks otsustas, et ta enam ei jaksa. Mitte väga pikka aega oli olnud selline tunne, et kui ta järgmise sammu teeb, lendab ta ilusti trepist alla, mistõttu Jolene ennast trepile istuma sättis ning jäi Jack' ootama. "Jaaaaaaaaaaaaaaaack," tõi lil Soms kuuldavale üsna valju, kuid sellegipoolest mitte nii valju hüüde, kui ta ennem siis protestides tegi. Hädakisa väikeselt lapselt, võimidagi.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 21, 2012 17:22:14 GMT 2
Milena sõnade peale turtsatas Jack lõbusalt, hakates veelgi rohkem naerma. "Sa pole esimene, Milena Sommers, kes seda mulle valjult välja ütleb. Seega ma võtan seda komplimendina purjus inimese suust," pöördusid noormehe tumedad silmad näitsikule. Jo sõnade peale, mis puudutasid vanust ja boarding school'i, vangutas tüüp ainult kergelt pead. Selle aja jooksul, mil Lena talle järgi komberdas, oli Jack jõudnud juba enda korteri ukse juurde, avades selle kiirelt võtmega. Kuulnud näitsiku hädakisa, tõi Ross kuuldavale veel ühe turtsatuse, sörkides trepist tagasi alla. Nägemata erilist vaeva tüdruku püstiaitamisega ja seejärel tema kantseldamisega, tõstis Rathbone lihtsalt näitsiku kergusega endale sülle, jõudes nii palju kiiremini enda korterisse. Sulgenud ukse enda selja taga, pani ta Milena maha.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2012 22:11:06 GMT 2
Milena lihtsalt istus seal ja ootas, et ta life-saver talle nüüd appi tõttaks. Jack' süles olles, põimis ta käed ümber mehe kaela ja sättis oma pea enda käele slash mehe õlale puhkama. SNAP! Uneaeg tuli. Aga kahjuks ei antud talle magamajäämiseks äärmiselt sobivas kohas ja asendis piisavalt aega. Selle asemel oli ta üks-kaks-kolm jälle omil jalgadel, käeseljaga silmi hõõrudes. "Ma maksaks su kautsjoni ära, kui sa peaksid uuesti kuskile trellide taha saatma.. just that you'd know who to call." lausus neidis muige saatel, kui ta särgi üle pea tõmbas, jäädes nüüd vaid rinnahoidja ja teksade väele. No strip show. Milena's just drunk. Like she cares how she looks. Jack isn't a pervert anyway.. "Ma tahan šokolaadi. Sul pidi šokolaadi olema. Ja siis ma tahan mootorrattaga sõita. Ja kui me mootorrattaga sõitmast tagasi jõuame, siis ma tahan tuttu minna. Nagu kohe. Ma võin siia põrandale ka tuttu jääda. Põrand sobib väga hästi. I love floors. They're hot enough to sleep on." rääkis Lena surmtõsiselt, olles oma endisest asukohast, kuhu Rathbone ta maha pani, healjuhul kolm-neli meetrit edasi liikunud. Peaaegu, et omal jalul. Sein toetas natuke. Just to be sure she doesn't fall and hit her head even harder.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Aug 9, 2012 19:36:06 GMT 2
Jack turtsatas hetkeks lõbusalt, hoides enda tumedaid silmi Milenal. Kui tüdruk korraga enda särgi seljast tõmbas, kergitas noormees kulme, aga kergelt suud maigutades ja käsi laiutades, keeras Rathbone ennast ümber, võttes suuna kööki. Põhimõtteliselt oli tema korter üks suur tuba, mille jagavad väiksemateks tubadeks maast-laeni raamaturiiulid või neist poole lühemad teisaldatavad riiulid. Lihtne, funktsionaalne ja vägagi huvitav lähenemine. Jõudnud mõne sammuga kööki, avas Jack kõige aknapoolsema ülemise kapi, võttes riiulilt avamata suure šokolaadi, mille ta asetas kööki lauale. Selle pakendi rahulikult avanud, murdis ta kaks esimest rida lahti väikesteks tükkideks. "Eks me vaatame seda," sõnas mees õlgu kehitades, pöörates enda pilgu tagasi neidisele. She was still smokin' hot.
|
|