|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 20:25:45 GMT 2
Kell võis olla neli varahommikul, kui Milena on tagumiku TRIC' ees olevale äärekivile sättis. Ta oli joonud piisavalt, et reaalsustaju üsna hägune oleks, kuid pilt püsis veel siiski ees, midagi välja tulema ei hakanud ja kõndida suutis ta ka. Vaevaliselt, kuid siiski. Little Soms visati mõni hetk tagasi klubist välja. Mingi twat oli talle ninna hüppama tulnud janoh.. eks me kõik teame, kuidas see rada edasi kulges. Mõni teravam sõna, rahu ei saanud.. närv visaks üle ja läks kakluseks. See ei kestnud kaua, kuid sellegipoolest oli neidisel kulm rullis, huul vasakust nurgast veidi verine. Ka nukid olid verised, sest ega ta oma olekus kedagi lüües väga tagasi ei hoidnud. Ega tolle teise osapoolega väga suur vanusevahe polnudki. Aasta või kaks siia-sinna. Ja nüüd Milena istuski seal. Ootas imet, võimidagi. Äkki keegi ta vendadest, Matt või Chad, on loonud Jo'ga mingise telepaatia ja sajavad igahetk kohale, et neidis koju viia, sest üksi ta sinna eriti võimeline minema pole. Pärast mõnda minutit istumist, kiskus ta taskust suitsupaki välja ning süütas tobi. Eks me siis suitsetame jälle. Ja ootame imet. Ta oli täna viitsinud isegi juuksed ära sirgendada. Teksad ja kontsad olid jalas, nshit. Kontsadega oli temast veelvähem käiat..
ot: my ratman.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 10, 2012 22:24:24 GMT 2
Jack oli olnud taaskord terve öö garaažis, pannes taaskord üksikutest osadest kokku sõidukit, mis seekord oli mõeldud talle endale, sest seekord ei pannud ta kokku autot vaid vahelduseks hoopis mootorratast. Paljud tema tuttavad arvavad endiselt, et autot on tunduvalt raskem kokku panna kui näiteks Yamaha Virago 535'te, aga tegelikult polnud see nii. Auto puhul on osad suuremad, mootor on vaid osakene sellest, kuid kaherattalise puhul koosnebki sõiduk põhiliselt mootorist, mis sisaldab palju pisikesi detaile, mida igalt poolt ei leia, ning nad paiknevad sageli ka üksteise sees. Seega oli Rathbone veetnud viis tundi garaažis oletavate osade üleskirjutamiseks ja nende potentsiaalsete müüjate leidmiseks. Loomulikult kõnesid ta ei hakanud tegema ega kedagi külastama, aga paar kirja saatis küll välja ning kirjutas hunnikuga nimesid ja aadresse koos numbritega ülesse. Seega päris tegus õhtu oli noormehel. Peale kahte väljus ta alles Keith's Body Shopist, lukustades ka uksed ning sammus vaikselt enda korteri poole, mis oli täpselt TRIC'si taga. Ennem tegi Jack aga ööklubis paar õlut, veetis aega paari ilusa naise seltsis, kes jäid siiski temast ööklubisse maha.
Selleks ajaks kui kaklus alguse oli saanud, seisis Jack ööklubi ukse taga, selg vastu seina. Tema pruunid silmad olid suunatud kõrgele ülesse ning tema näppude vahel oli suits. Noormehe üks jalg oli samuti kõrvedatul kujul vastu seina ja tema käed olid teksade taskus. Seljas oli muidu Jackil must t-särk, mille avar kaelus paljastas mehe treenitud ülakeha osaliselt, selle peal oli must nahktagi, jalas tumedad teksad ja nöörsaapad. Kuigi oli suvi, käis Rathbone siiski riides täpselt selliselt nagu tavaliselt - olgu talv, kevad, suvi või sügis. Koni lõpu maha visanud, kustutas mees selle saapatalla all ning lükkas ennast seinast lahti, võttes suuna enda korteri poole. Selleks pidi ta aga TRIC'si eest läbi minema, märgates nii ka tuttavat blondiini selle ees. "Endiselt harrastad baarikaklusi?" muigas Jack, jäädes Milena kõrval seisma.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 9:15:14 GMT 2
Kuulnud ähmaselt mingit küsimust, mõmises Millie sellele jaatavalt, alles seejärel vaevudes küsija poole vaatama. Tuttav nägu oli. Nii kuradi tuttav. Ent sellegipoolest läks neidisel hetk aega, et tuvastada, who the hell tal kõrval seisab. Koheselt venis ta näole ka lai naeratus, mis aga huulel olevale pisikesele haavale veidi haiget tegi ning seetõttu see naeratus sealt ka pahase pomina saatel ära kadus. "Sa pole ikka oma teed riietepoodi leidnud?" alustas Jo kohe nokkimisega. Mingit mõistlikku juttu polnud tema suust niikuinii oodata, eriti praeguses olekus. Jack kandis endiselt täpselt sama välimust. Vahet pole, mis päev või ilm on. That's sort of hot, youknow. Still. "Suitsu tahad?" küsis neidis vanalt tuttavalt, vaevumata pilku taas üles tõstma või ennast püsti ajama. Viimase puhul oleks ta sinna samusesse pikali lennanud. Ja Rathbone võiks ennast tegelikult üldse istuma sättida. Ei ole üldse mugav kuskile kõrgustesse vaadata, youknow.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 11, 2012 20:27:13 GMT 2
Mõistnud, et see plika sealt nii pea püsti ei tõuse, vajus Jack sujuvalt tema kõrvale istuma. Selle riietepoe märkuse pealt turtsatas ta valjult, vangutades kergelt endamisi pead. "Mis jutt see on? Seda kahtlast poodi, kus on hunnikutega kloonitud riideid, aga üks on kallim kui teine, olen ma külastanud küll. Kusjuures viimati külastasin ma seda alles üleeile, seega ära hakka mul siin midagi nende vältimisest rääkima," pöördusid Rathbone pruunid silmad Milenale. See hullumeelne plika pole üldse muutunud, kuigi nad nägid üksteist viimati mitu aastat tagasi. Aeg on seega olnud näitsikule armuline ja jätnud ta puutumata. Tüdruku pakkumise peale raputas Jack pead. Alles ta tõmbas ning isegi temasugune korsten püüab väikest vahet ka suitsu ja suitsu vahele jätta, kuigi viimasel ajal on küll pigem vastu pidi. Eriti veel garaažis, kus on pidevalt suits lae all ning tuhka igas vabas nõus. Ühega oled vaevu lõpetanud, kui teine on juba jälle ees.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 23:07:07 GMT 2
Vastust oma küsimusele kuulates, hoidis Milena tobi õrnalt hammaste vahel ning sättis veidi oma soengut. Juuksed olid jubedalt sõlmes, ent kammi polnud. Sõrmed tegi suurema töö ise ära, aga ega välimus sellegipoolest väga ei paranenud. "Ma vean su ükspäev endaga ükspäev riietepoodi.. kui mul lubatakse kodust jalg välja tõsta, sest ma kujutan juba praegu ette, mis saaks, kui ma sellises olekus koju jalutaksin.. ja kui ma üleüldse veidi.. heh.. paremas olukorras olen." lausus neidis kerge muige saatel, olles suitsu sõrmede vahele võtnud. Suitsupakk lebas enne ja pärast keeldumist Jolene kõrvak, äärekivil. Kui aga tuleb tahtmine tõmmata, lihtsalt võta. She won't mind. Ja viimasel ajal oli Millie samuti korstnaks hakanud. Nii, kui vähegi võimalik, tobi ees. Ja mis puutub aja armulisusesse, siis see oleneb. Oleneb, mida selle all mõeldakse. "Kuidas sul läinud on?" küsis Millie täiesti tüüpilise küsimuse, pärast tobi kustutamist vastu äärekivi ning oma pea tüübile sülle poetamist. Täitsa mugav ju. Väike inimene on lõbus olla.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 12, 2012 19:51:41 GMT 2
Jacki pruunid silmad jälgisid kõik see aeg Milenat. Tema suu venis näitsiku sõnade peale lõbusaks muigeks. Seda tahaks ta tõesti näha ning päris huvitav oleks seda koguni kõrvalt vaadata. Lühikene blond lokilammas endast peajagu pikemat tüüpi järel vedades, sokutades talle pidevalt kätte riidepuid värvikate ja mingite nõmedate loosungitega särke või hoopis mingeid punaseid kitsaid teksaseid. Tänan ei. "Sa võid minu juures ööbida, pealegi ma ei ela kuigi kaugel siit ning sa saad seal nii kaua passida kui sa oled sellises olekus, et su vanemad ei lukustaks sind järgmiseks kümneks aastaks tuppa luku taha," pakkus Jack avameelselt. Enda tuttavatele ja sõpradele on ta alati vastu tulnud. Pealegi oli korter nagu nii ainult noormehe päralt, seega ei peaks see kedagi teist peale tema enda häirima. "On ka paremaid aegu olnud, aga ei kurda eriti," kehitas Rathbone õlgu, "Sul?"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 20:29:00 GMT 2
Kuulnud pakkumist, mõmises Jolene nõustuvalt. Pole üldse paha pakkumine. Kuigi enamus öid on neidis no matter what kodus olnud, siis täna ei ole tõsiselt üks nendest õhtutest, mil Millie koju tikuks. "Sul süüa on?" uuris Milena ka sinna juurde. Praegu nagu isu ei ole, aga hommikul on kindlasti. Saanud vastuse oma küsimusele, ei olnud ta näol just kõige rõõmsam ilme, ent väike muie püsis seal sellegipoolest. "Nii kurb elu kohe? Sa oleksid võinud minuga kaasa tulla. Kaks aastat mööda maailma ringi rännata oli päris lõbus. Minu mäletamist mööda ei ole ühtegi riiki kus ma käisin ja kus ma baarikaklusesse ei sattunud. Korra sain isegi vist nuga. Väga ei mäleta. Mingi jälg on kintsul järgi, aga see võib vabalt mingine pindmine kriimustus ka olla. Aasias oli lahe olla, seal ei olnud sinusugusi hiiglasi. Sai kuttidele normaalselt otsa vaadata. .. hea elu, ilus elu. Issi ei andnud enam raha.. Milena pidi tagasi tulema.. Milena tegelikult ei tahtnud, ma tahan jälle reisima minna, aga ülikooli peab minema. Seda ma ka ei taha.. peaks oma väljaviskamise korraldama. Ma loodan, et mu issi mu siis ellu jätab.." rääkis lil Soms hästi pikalt, 'kuidas tal läinud on'. Oleks võinud olla ka informatiivsem, but lol nope. Ta võib hommikul rääkida, kuidas tal läinud on. Aju ausõna ei tööta praegu vägahästi. Pea hakkas ka pärast suitsu kuidagi ringi käima.. just fantastic..
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 12, 2012 20:46:41 GMT 2
Jack turtsatas lõbusalt lil Somsi küsimuse peale. "Loomulikult. Millal ei leidu mu korteris midagi söödavat sinu jaoks?" sõnas ta, pruunid silmad näitsikut jälgimas ja tema parem käsi tema juukseid sasimas, langetades selle hetk hiljem ümber tüdruku õlgade. "Ma olin katseajal, mäletad? Ma ei tohtinud isegi sellest linnast lahkuda ilma kohtuniku loata ja sa rääkisid veel maailmas ringirändamisest. Kaks kuud hiljem ja ma oleksin sinuga kaasa tulnud," sõnas noormees vaikselt, hoides enda pilku endiselt Milenal. "Kas siis mujal olid mehed liiga pikad sinu jaoks?" noris Jack.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 21:02:52 GMT 2
"Mina ei tea.. äkki sa hakkasid vahepeal paastuma siin.." muigas neidis. Ja äkki tal tuleb mingine wild tahtmine süüa näiteks sushit või tahab ta mingit torti või kooki.. vaevalt,et neid Jack' juures leidub. Tundes noormehe kätt oma juustes, venis Jo näole õrn naeratus. Täitsa mõnus oli. Äärekivil olemise kohta oli päris kodune tunne. "Mis ajast mu aju midagi mäletab, kui ma joobes olen?" uuris neidis sellisel 'ustupid, orsmt?' toonil. Jack oli katseajal? Mille eest? Aju nagu väga ei töödanud enam.. goddamnshit. "Sa oleksid võinud samahästi järgi lennata, youknow. .. ja mehed ei ole liiga pikad. Vahest on lihtsalt ebamugav kuskile kõrgustesse vaadata.. kael jääb haigeks."
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 13, 2012 22:00:53 GMT 2
"Kas ma näen tõesti nii kõhv ja halb välja?" kergitas Jack üllatunult kulme, vaadates Milenale küsivalt otsa. Hetkeks nägi see isegi täitsa usutav välja, aga kõigest paari sekundi pärast laius tema suul muie ja ta hakkas vaikselt naerma. "You have a point in there," maigutas noormees suud, pöörates enda pruunid silmad näitsikult TRIC'si ees olevale tänavale, mis hakkas juba rohkem täituma ebaadekvaatses olekus olevate inimestega. Awesome. "Seega oled sa lihtsalt liiga lühikene. Seega kasva julgelt juurde," turtsatas Rathbone, pruunid silmad uuesti tüdrukule pöördunud. "Aga tule, lähme nüüd .. ennem kui me siia rahva sisse täitsa ära upume," sõnas tüüp, tõustes püsti. Võtnud Milena käest, tõmbas ta ka näitsiku püsti, lastes tal endale toetuda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 22:26:26 GMT 2
Küsimuse peale raputas Jolene õrnalt pead. Niipalju, kui ta hetkel seda teha sai. Pea Ratman' süles, andstuff. "You still look smokin' hot." vastas neidis õhkõrna muige saatel. Awwwyeah. Jack on tõenäoliselt ka ainus inimene, kellest oli Milena'l kahju lahku minna. Juba ainuüksi välimuse pärast. Kasvamise-jutu peale ta ainult turtsatas. Ei kasva see korsten enam kuskile. Peagi pidi aga Jo ennast istukile ajama, et seejärel Jack' abiga püsti tõusta. Yeah, ega ta muud moodi polekski püsti saanud. Enne veel haaras ta enda suitsupaki äärekivilt kaasa. Äi jäta seda siia. Püsti saanud, libistas ta käe ümber noormehe. Oli endal turvalisem olla. "A'a kuhu me lähme? Sa viid mind lõpuks mootorrattaga sõitma, eks? Sa polegi mind mootorrattaga sõidutanud.. Jackie, sweetheart, vii mind mootorrattaga sõitma.. palun.. I love you.. vii mind mootorrattaga sõitma. Ma ostan sulle kommi pärast, tahad? Tahad ma ostan sulle kommi? A'a ma võin sulle mingit välismaa kommi ka anda.. hää komm on.. aga vii mind mootorrattaga sõitma." uuris Jolene, seejärel antud olukorras võimalikult suurte ja ilusate kutsikasilmadega ning samavõrd armsal toonil mootorratta-sõitu paluma hakates. Eelmine kord läks enamvähem nii, et Rathbone oli just lubasid tegemas ja oli need just kätte saanud.. ja siis tulid mingid asjad vahele.. ja siis tuli mitte väga dramaatiline lahkuminek.. ja siis jäi asi kuidagi soiku. Sadly. AGAKUULE! Milena on nüüd ideaalses olukorras ju, et üks kiire tiir siin-seal ärateha. Milles küsimus? Läki, noh!
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 15, 2012 18:05:35 GMT 2
Jackson vangutas vaid kergelt pead, kui Milena teda endiselt kuumaks pidas. Surunud enda huuled õrnalt näitsiku pealaele, pööras ta ennast õiges suunas, et liikuda enda korteri poole, mis tegelikult juba paistis. Kuna aknad olid pimedad, siis ilmselgelt kedagi seal polnud. Good. "Minu juurde, et sa ennast välja magaksid, ennem kui enda vanemate ette ilmud. Mootorrattaga ma sind hetkel küll sõitma ei vii. Sa ei jõua ennast sinna pealegi vedada, mis me siis veel sõitmisest räägime. Homme viin sind, ma luban," sõnas ta vaikselt, hakates koguni Lena nurumise peale naerma. See oli armas. Enda käe ümber näitsiku asetanud, hakkas ta koos temaga vaiksel sammul edasi liikuma. Rathbone'l läheb tavaliselt sinna jõudmiseks TRIC'i eest minut, võib-olla kaks, aga hetkel võib arvestada küll 2x pikema ajaga.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 15, 2012 19:50:58 GMT 2
Saanud pealaele musi, käisid sellised drunk butterfly'd neidise kõhust läbi. Lahus olid noored juba pikemat aega, ent Jack on Millie'le koguaeg meeldinud. Mostly in friendly way. But, youknow, she's drunk.. and then there's this jerk called imagination. "Jaaaaaaaaaaack. Homme ei ole ausõna pooltki nii lõbus. Lähme praegu.. c'mon, dude. Don't be a dick." üritas Milena kutti ümber veenda. Oli kaheldav, kui palju neidis üldse sellest lubadusest hommikul mäletab, kui üldse. Ja mis puutub mootorrattal püsimisse, siis.. well.. she'll survive, orsmt. But, srsly, don't be a dick, dude. Ja enamuse käimise ajast keskendus lil Soms sellele, et ta kontsakingadega oma jalgu välja ei väänaks. Jõudnud vaevalt kümme meetrit käima, jäi neidis seisma ning sättis ennast keset teed istuma, et kontsad jalast ära võtta. "Kui mingi vägistaja peaks otsustama, et ta mind tahab, siis oleksin ma kuradima kerge saak. I shouldn't drink that much, youknow. I hate myself.. oh no I don't.. but then again I do. .. sa ei ole mingi vägistaja, ega? sellessuhtes, et.. mu mälu ei tohiks väga suurt tünga teha..youknow.. aga ma lihtsalt igaksjuhuks.. a'a mootorrattaga võid sa mind igaljuhul sõitma viia. Isegi, kui sa rapist oled." rääkis neidis samal ajal, kui ta nägi ränka vaeva, et kontsakingad jalast ära saada. Seal olid mingised klambrid ja kui neid lahti ei tee, siis neid papusid väga jalast ära ei saa, kui sa juhuslikult kanda maha ei sae või rihmi läbi ei lõika.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jack "Rathbone" Ross on Jul 15, 2012 20:22:08 GMT 2
Milena sõnade peale veelkord turtsatanud, sasis ta näitsiku juukseid, hoides enda pruune silme tal. "Fine .. call me dick as much as you like but I'm not taking you on my bike when you can't even stand and walk straight. Ma ei taha lõpetada sellise lokilambaga kraavis ja halvimal juhul isegi ühes kirstus," muigas noormees lõbusalt, jäädes seisma ja vaadates alla Milena poole, kes jamas enda kingadega. Tüdruk võis teda moosida palju tahab ning lubada üks kõik mida, aga Jack enda otsusest ei tagane. Kui Lena jäi nendega juba väga pikaks ajaks kohmitsema, kükitas Rathbone maha. Võtnud ühe tüdruku jala endale sülle, avas ta kergusega selle idiootse klambri, mis peaks hoidma selliseid luumurjaid neidisel jalas. Tundub, et mehel on palju kogemusi kingade äravõtmisega, sest peagi sai ta ka teise tüdruku jalast ära. Kingad endale ühte näppu võtnud, tõusis ta püsti ning ulatas Milenale käe, et ka tüdruk püsti aidata. "Ma pole mingi vägistaja. Vastasel juhul oleksid tüübid mu vanglas ära kastreerinud nagu mingi kassi," turtsatas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 15, 2012 20:50:04 GMT 2
Milena tegi tigedat nägu selle peale, kui Jack endiselt keeldus teda motikaga sõitma viimast. What a dick. "Mu juuksed on sirged. For now, at least. Ja ma oleksin küll suurima hea meelega sinuga ühes kirstus." vastas neidis vägagi õnnelikult Rathbone'le vastuseks. That's rather sweet. Tegelikult oleks Milena hea meelega iga ühega samas kirstus, kes talle väga pinda ei käi. Jack, isiklikult, kuulub aga sinna nende eelistatute alla. Ning kui Jack teda aitama hakkas, tahtis neidis öelda, et ta abi ei vaja ja saab ise ideaalselt hakkama, kuid jättis siis lause ohke saatel pooleli, sest ilmselgelt oleks ta võinud oma kümne minuti jagu veel nendega jännata seal. Kiirelt kontsadest lahti ja hetke pärast ka taas jalule saanud, tänas lil Soms noormeest. Tolle lause peale hakkas neidis päris kõva häälega naerma. "That's.. so not hot at all.." lisas ta hetke pärast nina krimpsutades. "I can stand now.. lähme nüüd sõitma." alustas Millie anumisega, olles käe taas ümber noormehe libistanud ning vaadates teda selliste suurte pool-hullu silmadega. Something she does when she's drunk. Really drunk.
|
|