|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 21:22:24 GMT 2
"Seda küll," noogutas naine, aga õpetaja palk ei ole just väga suur, et sul sellest üksikemana väga palju üle jääks, et sa niisama kuskile puhkusele saaksid sõita. Selleks peaks naine hakkama raha kõrvale panema. "Ma olen alati tahtnud uut aastat Times Square'il vastu võtta," tunnistas naine ning vaatas taas taevasse, tabades järjest kaks langevat tähte, mis tema suule õrna naeratuse tõid. "Eks ta selline tüüpiline noorte film ole, aga sai ka minul ära vaadatud. Mulle meeldis see kui vabalt need näitlejad mängisid - nagu nad ei olekski näidelnud ja selliseid näitlejaid on raske leida, kes mulle sllise tunde tekitaksid," lausus Grid.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 21:28:51 GMT 2
"Aga korralda see ära, kui mõni tuttav on juba NY-s siis vaja lihtsalt lennupiletid hankida. Kui mingi 3-4 kuud ette planeerid, saab soodsamalt," rääkis mees. Ööbimine võis küll kuskil hotellis uusaasta ajal olla üsna kulukas, aga kui saab kellegi tuttava juures ööbida, ei kulu selle peale sentigi. "Njah, aga nad on tõesti head näitlejad," nõustus Matthew. Ta vaatas taevast edasi, mitte ühtegi tähte.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 21:33:35 GMT 2
"Ma mõtlen selle peale," lausus Ingrid ning ta tõesti mõtles enda sõnu. Tegelikult tekkis talle üldse mõte, et peaks kirja panema kõik asjad, mida ta tahaks enda elu jooksul teha ja siis neid ükshaaval tegema hakata. Muudaks kindlasti elamise palju huvitavamaks. "Seda küll," nõustus naine. Matthew oli ise ka hea näitleja, aga Grid ei teadnud, kas praegu oleks sobilik seda öelda. Ah tühja kah. "Ega te olete ju isegi väga hea näitleja," sõnas Grid.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 21:40:05 GMT 2
Life is too short to hesitate. Seega tulebki kõik soovid üritada ära täita. Kuulnud komplimenti, tekkis üks siiras naeratus mehe huultele. "Aitäh...Järelikult olete te mõnda filmi või siis seriaali näinud, kus ma väga tõenäoliselt olen jälle mõnda südametemurdjat mänginud," turtsatas mees. Talle meeldis ühes õudusfilmis näidelda, midagi teistsugust.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 21:48:54 GMT 2
"Võtan süü omaks," lausus naine, "ma küll ei ole alati Tree Hillis elanud, aga kodukandi kuulsustel tuleb ikka silma peal hoida," sõnas Ingrid. Pealegi rääkisid mõned vanemad õpetajad ka mõnikord ikka koolis Matthew'st, kui tema kohta jälle mõni artikkel või midagi välja tuli. Õpetajad on ju alati uhked enda õpilaste üle. Grid tuli keskkooli õpetajaks kuus aastat tagasi. Ilmselt oli see täpselt aasta pärast mehe lõpetamist.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 22:12:26 GMT 2
Matthew muheles. "Seda on ausalt öeldes tore kuulda," lausus ta rõõmsalt. Hea on teada, et kodukant toetab. Jah, Ingrid jõudis siia täpselt aasta peale meest. "Jälle üks!" teatas MAtt seejärel ja viis silmad uuesti läände, kus perseiit oli jätnud lausa tossujoa endast järgi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 22:43:30 GMT 2
Ingrid naeratas mehele ning noogutas. Seda oli kindlasti hea kuulda, aga seda oli ka hea öelda, kui sellel oli selline kena mõju teisele inimesele. Naine viis enda silmad samuti taevale ning silmitses neid väikesed tähekesi seal kaugel-kaugel kosmoses. "Kuhu sa siis enda õed ja vennad jätsid? Kas nad ei ole siis tähesadudest huvitatud?" uuris Grid. See ei olnud ju kellegile saladuseks, et mehel oli palju õdesi-vendi. Aga miks ta siis siin üksinda on?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 22:47:47 GMT 2
Matt muigas :"Ma võin ette lugeda, mida kõik teevad. Rosie, kõige pisem, magab juba mitu tundi, Hunter ka. Kaksikud ei viitsinud tulla, Chadil on omad asjad ja Milena on kuskil peol." Ega teised ei paistnud sellest nii vaimustuses ka olevat, Rosie oleks kindlalt olnud, aga ta oleks kohe magama jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 23:14:22 GMT 2
"Nii et maja inimesi täis, aga ikka oled üksinda," muigas naine kergelt. See oli tegelikult tuttav tunne. Ingrid tegi tihti igasugu ettevõtmisi ja asju üksinda, kuigi tal oli kaks toredat last. No, üks oli põhiliselt kooli ajal küll ära Wilmingtonis, aga väiksem oli ikka kodus.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 18, 2012 11:00:21 GMT 2
"Jah, väga hea kokkuvõte," lausus Matthew kergelt naerdes. True story. "Suur pere on nii õnnistus kui ka needus," ütles mees järgmisena. Viimast poolt mõtles ta rohkem naljana. Suur vanusevahe laste vahel oli mõnes mõttes hea, aga mõnes mõttes jälle jama, ta ei puutunud eriti tihti pisematega kokku.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 12:59:52 GMT 2
Naine naeris mehe sõnade peale ning kallutas kergelt enda pead ühele küljele. Ta ei olnud ise pärit suurest perest ja tal ei olnud ka endal suurt peret. Seega ei saanud ta just väga mehega kaasa rääkida. "Sa oled tihti Tree Hillist eemal - tunned enda õdedest-vendadest puudust ka seal?" küsis Ingrid, kuid tundis siis, et see on natuke liiga isiklik küsimus ja ei oleks pidanud seda võibolla küsima. Aga sõnadega on selline tore asi, et neid ei saa enam tagasi võtta.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 18, 2012 20:22:20 GMT 2
"Ikka tunnen...Eriti noorematest, kellega ma pole väga niinimetatud "kuritöö kaaslased" olnud. Tahaks nendega ka sama eredaid mälestusi kui Milena ja Chadiga," vastas Matthew hea meelega. Ta jaoks ei olnud küsimus "Boxers or briefs" ka enam isiklik, kuna meedia esitas küsimusi k õ i g e kohta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 20:50:59 GMT 2
"See on tõesti suure pere miinus. Ühed lapsed on juba oma elu peal kui teised ei ole veel teismeikka jõudnud," lausus Ingrid. Naise enda laste vanusevahe on ka kümme aastat, mis on päris palju kui mõelda, et üks lastest on juba ülikoolis ja teine alles astub põhikooli.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 18, 2012 20:53:05 GMT 2
"Jah...Kõige pisemale võiksin ma tehiliselt vanuse poolest isa olla," turtsatas Matthew enda mõtte peale. Tänapäeval polnud mingi haruldus, et 17-18 aastased said lapsi. Aina tihemini said aga 13-aastased endale järglased, mis oli mehe meelest idiootne, laps kasvatab last.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 21:02:22 GMT 2
Ka Grid turtsatas vaikselt ning naeris õrnalt. Jah, nii see kippub olema. "Noh, eks sa mingil määral kõige vanema vennana oledki talle isa," lausus naine, kui oli natuke mehe sõnade peale mõelnud. Pealegi nende isa oli linnapea. Tal olid kindlasti käed-jalad tööd täis.
|
|