27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 28, 2012 17:03:14 GMT 2
Matthew oli ärganud kohutava pohmakaga, pea valutas meeletult ja suu tundus sama kuiv kui kõrb. Õnneks oli Rosie lasteaias, Hunter rantšos, kaksikud mingis laagris ja Lena niisama äge kuskil väljas. Chadi polnud mees veel näinud. Mees vedas end kööki ja märkas, et kell oli 2 kandis. Lõuna juba. Mida ta tegi? Fakk. Kõik tuli meelde. Käega üle näo tõmmanud, pidi ta oigama, nina valutas ikka veel päris korralikult. Nii, end tuli korda seada. Käinud jälle üleval korrusel duši all, tõmbas ta selga puhtad riided ja lonkis tagasi kööki. Seal said mõned valuvaigistid sisse võetud ja kohv tilkuma pandud. Päris kange ka veel.
OT:Chad!
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 28, 2012 18:17:18 GMT 2
Chad oli eelmisel öösel pärast kodust lahkumist Green Poison baaris end korralikult täis joonud, seejärel Wilmingtoni sillale jalutanud ja Jillile helistanud, kes tema mured kõik ära kuulas ja oma koju öömajale võttis. Selle eest oli mees talle rohkem kui tänulik. Kuigi nad vaevalt tundsid teineteist, oli Chad neidisest ootamatult palju hoolima hakanud. Hommikul enne tüdruku vanemate ärkamist tuli Chad sealt muidugi tulema ja keeras kohe pärast koju jõudmist üsna mitmeks tunniks magama. Magada ta muidugi väga ei saanud, sest oli temalgi suur pohmakas, mis nii mõnelgi korral Chadi ärkama ja vetsupotti kallistama sundis... Nüüd aga oli ta jälle üleval ja suundus kööki, et omale üks virgutav tassitäis kohvi teha. Teinud köögiukse lahti, tahtis kutt selle uuesti kinni lüüa ja tuldud teed tagasi minna, aga mõtles viimasel hetkel ümber. Kev tahtis teada, mida Matthew üldse eilsest mäletab ja millega oma tegu õigustab. See aga muidugi ei tähendaks, et ta tüübiga leppima ruttaks. "Hommik," pobises ta pahuralt, kui oli kööki sisse astunud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 28, 2012 18:21:45 GMT 2
Matthew kuulis kellegi samme. Chad. Oh god why? Nüüd tuli selgitama hakata. "Hommik jah. Kuule, ma olin eile täiesti purjus ja käitusin maailma suurima douchebagina. Ma ei tea, mida ma mõtlesin," alustas mees. "Ma ei oleks Annat iialgi kaine peaga puutuma läinud, sest ta on ikkagi sinu eks. Ära nüüd Annat ka kõiges süüdista ja...Me tegime koos shotte ja siis kõik kuidagi juhtuski," lisas Matthew. Aaah, valuvaigistid võiksid juba toimima hakata. Pea valutas. Nina valutas. Endal oli ka äärmiselt halb olla, sest ta keeras Chadile paraja jama kokku.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 28, 2012 18:55:30 GMT 2
Ega Chad ennast kuigivõrd paremini ei tundnud. Pea lõhkus päris korralikult ja olemine jube uimane, vähemalt ninaga polnud mingeid probleeme. Padjanägu ees ja juuksed sassis, nagu ta seal praegu oli, üritas Chad pigem seina kui Matt'ile otsa vaadata. Asjad polnud ehk nii hullud nagu eile, aga solvunud oli ta endiselt. Selline peksa saanud koera tunne, millest on raske lahti saada. "Mis siis? Mõtled, et mina pole kunagi purjus olnud ja mõne sinu endisega samal peol viibinud? See ei tähenda, et ma neile kohe käsi peaksin külge ajama," oli see vabandus Chadi jaoks nagu hane selga vesi. Selge oli aga see, et Matthew millegi parema peale ei tule. "Ja mis Annase puutub, siis tema võid sa nüüd rahus endale jätta. Ma ei kavatse rohkem oma aega temasuguste peale raisata," sõnas mees, pilk kinnitunud köögilauale. See otsus oli küll raske, aga midagi muud ei jäänud üle.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 28, 2012 19:05:38 GMT 2
Fuck. "Kuule, sa ju tead, et ma võtaksin tehtu tagasi, kui saaksin...Aga ei saa. Minul ja Annal ei ole midagi. Mina ja Anna ei ole meie. Saad aru, me ainult suudlesime. That's all," rääkis Matt ja hoidis silmi Chadil, kes põikpäiselt lauda jõllitas. "I know I messed up big time. Sa võid mu endistega teha, mida tahad, sest nad ongi kõik endised. Mul pole ühegi vastu enam tundeid, aga ilmselgelt on sul Annaga mingi lahendamata asi, te peate omavahel rääkima!" käskis Matthew. Ta kasvõi paneb nad ühte tuppa luku taha, aga sellist asja ei saa hõõguma jätta.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 28, 2012 19:53:54 GMT 2
"Suudlesite niisama lõbu pärast sinu toa voodi peal? Ja samasugusel põhjusel olid sina oma särgist ka lahti saanud?" iroonitses Chad. Talle ei mahtunud ikka veel pähe, et vend talle niisuguse jama kokku keeras. Matthew peaks ju kõige paremini teadma, miks Chad varem ainult üheöösuhteid pooldas. Põhjus oli ju tegelikult väga lihtne - ta polnud i k k a v e e l Annast üle saanud, tunnistas seda endale või mitte. Kõik teised nägid seda, aga mees ise mitte. Kui ta viimaks seda endale tunnistama nõustus, oli tšikk juba teise käte vahel... Ja tegu polnud mingi suvalise tüübiga, kuna siis oleks ehk Chad isegi silma kinni pigistanud ja asja unustanud, kuna ta isegi pole alati päris puhas poiss olnud. Praegusel juhul aga ta seda ei suutnud. "Meil Annaga pole enam millestki rääkida. Ma ei suuda teda enam sama pilguga vaadata," ei nõustunud kutt Matthew mõttega neidisega rääkima minna. Chad kavatses iga hinna eest sellest tšikist eemale hoida.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 28, 2012 20:28:29 GMT 2
"Kurat küll! Ole nüüd mees, mitte poisike. Ise sa oled pikalt väitnud, et Anna on eks. Miks sa nüüd siis nii vihaseks järsku said?" küsis Matt ärritudes. "Kui sa Annat ei tahtnud, miks sa siis mulle virutama pidid?" küsis mees järgmist. Ta ei saanud aru, miks Chad just seda punkti nii üles kiskus, et Matt Annaga oli. Okei, sitt lugu, aga seda ei saanud tagasi võtta, Chad sai ise ka sellest aru. Amelesid jah Matthew voodi peal, aga first of all olid mõlemad täis nagu tinaviled ja teiseks olid mõlemad v a b a d inimesed.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 28, 2012 21:11:05 GMT 2
"Okei, rahune maha nüüd. Ma ei taha sinuga rohkem kisklema minna," ütles Chad tüdinenud toonil. Parema meelega lõpetaks ta üldse selle teema ära ja läheks enda eluga edasi. Kui ta oli kaks aastat edukalt ilma Annata hakkama saanud, saab ka edaspidi. "Sest sa tulid mulle esimesena kallale. Ma oleksin kohe pärast seda ära läinud, kui teid veega üle ujutasin, kui sina poleks püsti karanud ja mölisema tulnud," vastas Chad. "Ma tunnistan, et see oli nõme tegu, aga vihasena ma ennast ei kontrolli. Selleks ei pea isegi täis olema," lisas ta. Praegu mees juba mingis mõttes kahetses, et sinna tuppa üldse läinud oli, kuid samas poleks ta siis asjast üldse teada saanud ja lasknud Annal ennast edasi lollitada. "See, et ma teda enam ei taha, ei tähenda, et tunded kuskile kadunud oleksid. Need olid tegelikult kogu see aeg olemas, aga ma ei saanud isegi aru... kuni me ühe õhtu koos veetsime. Mul ei ole ju kuskil ajus mingit lülitit, millele vajutades kõik tunded kaoksid. Saad pihta, mees?" lõpetas ta oma eelmise mõtte.
|
|