|
Post by Deleted on Aug 15, 2012 22:58:40 GMT 2
Milena lihtsalt naeratas õrnalt, jälgides venna tegemisi ning ootas kannatamatult, et söök valmis saaks. Küsimuse kuuldes pidi neidis natuke mõtlema. Kuidas ta väljendab seda, kui ta pisikestel läheb teistmoodi, kui hästi? "Mu pisike putukas jätkab oma endises happy bubble's. Nukud ja ilus elu ja kõik hoolitsevad tema eest. Välja arvatud mina. Sest ma ei oska lastega toime tulla. Ühe peaaegu täielikult haledalt läbi kukkunud katse ma tegin. Chad' vedasin endaga kaasa. Ja Hunter.. ma ütlesin, et ta ei kuula minu sõna. Või tähendab, et kuulab.. aga.. attitude problems. Midagi rohkemat ma sulle Hunter' kohta öelda ei oska. Sama kinnine nagu alati. Ma olen ilmselt viimane inimene, kellele ta südant puistama hakkab." vastas Milena mõtlikult venna küsimusele. Hunter'st rääkima hakates muutus toon veidi kurvemaks.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 15, 2012 23:20:11 GMT 2
"Attitude problem? Ma ei usu, et temal sellega probleeme oleks, äkki ise käisid liiga palju pinda," pakkus mees välja ja pesi ära kirsstomatid. Nüüd läks kastme valmistamiseks. Sellega ei läinud üle paari minuti ja varsti oligi mehel salat valmis. "Head isu," ütles Matthew ja lükkas suure kausitäie toitu Milena poole, otsides välja 2 kahvlit ja hakkas ise ka sööma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 14:18:04 GMT 2
"Ma olin tema vastu väga kena. Ausõna. Chad võib kinnitada. He was there. Hunter lihtsalt ei.. umn.. ei toleleeri mind väga. Pole just kõige õigem viis seda öelda, aga käib kah. Ja ma ei mäletagi viimast korda, mil ma nägin teda mulle naeratamas. Teeb mulle aint kurja nägu ja haihtub minema. Didn't see much respect, either. Wanted to walk right out on me. At least he still listens to me. I have like really hard time understanding him.." üritas Milena seletada, mida ta nagu mõelnud oli, aga ega seegi tal väga hästi välja ei tulnud. "Eelistab perekonnaga millegi tegemise asemel ka kuskil üksi olla. Issi võiks mõni päevake kodus olla.. saaksime kõik koos kuskile minna. The whole Sommers family." lisas Lena sinna otsa. That was sad. Lena oli väike, kui nad reaalselt perega koos midagi tegid. She really-really misses that. More than anything. Ja enne kui Millie vanu aegu taga nutma hakkas, sai toit valmis. FUCKYES! "Ma tänan sind, venna," sõnas Milena tänulikult, Matt' käest kahvli võtnud ning koheselt sööma hakanud. Anomnomnomnomnom. That was fucking delicious. Ja tänu sellele ei kulunud kaua selle hetkeni, mil kauss täiesti tühi oli. Anomnom. "I'm full.. thank you, Matty. Nüüd valutab kõht ülesöömisest. I'm the smartest person ever, I must say." naeris neidis vaikselt. Yeah, way to go. Aga see kõhuvalu ei ole nii intensiicne ja palju talutavam, kui eelmine. Ja see läheb suhteliselt kiirelt üle. Niiet basically she's back to normal. "ou, venna.. ma pidin sulle juba ammu ütlema, et Tree tahab sind ja Chad' näha. Nuttis mu õlal, japuha, et teid nii kaua näinud pole. Tahtis teiega õlut jooma minna, võimidagi." edastas lil Soms teate, mille ta oleks pidanud juba päris kaua aega tagasi edastama. Parem hilja kui mitte kunagi. Ja otseloomulikult ei saanud ta teadet edastata ilma väikese valeta, mis oli tegelikult ju armas. Millie tahaks tegelikult ka Trey'd nutmas näha.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 16, 2012 14:24:04 GMT 2
"Noh, Hunter on 16 juba, peab arvestama, et ta tahab nüüd rohkem omaette olla," arvas Matthew. Ta ei mõistnud venda, kuid üritas, tõesõna üritas. "Ma ka eelistan mõnikord perekonna asemel üksi olla, selles mõttes, et ta elab pidevalt terve perega, siis ei tahagi alati minna midagi tegema. Mina, Chad ja sina oleme jah juba oma elu peal, siis tundubki perega koos olemine väga special," seletas Matt edasi ja pani nüüd tühjaks saanud kausi nõudepesumasinasse. "Pole jah Treyga ammu käinud tšikitade südameid sulatamas. Kuidas tal siis läheb?" uuris Matthew muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 14:39:55 GMT 2
Milena noogutas Matt' jutu peale. Otseloomulikult oli tal õigus, aga.. aga.. "Seda küll, jah.. aga ma mõtlen.. kui mõelda sellele, millisena meie kolmekesi temavanuses olime, või millised kaksikud on.. asi ei ole selles, kui tihti sa perekonnast ära tüdinud ja natuke omaette olla tahad, et patareisid laadida. Hunter on nagu koguaeg kuskil ära, kui sa teda just poolsunniviisiliselt kuskile kaasa ei vea. Ja minu võid sa kohe heaga sealt 'oma elu peal' olijate nimekirjast välja jätta. Kaks aastat reisimist ei ole nagu väga suur asi omaette olemine. Ma nüüd jätkan kodus elamist, sest ülikool mind veel see aasta ei näe." sõnas Milena oma mõtlikul toonil.SRS BSNSS. Ja tegelikult on väga suur tõenäosus, et ülikool ei näe neidist ka järgnevatel aastatel. Nagu öeldud, läheb TRIC' turvaks, võimidagi. Võtab ka streetrace' üles nagu vennad ja hakkab the most badass female-racer'ks. Kõik on võimalik. "Jutt käis õlu joomisest. Ja ma lubasin ennast teile sappa haakida. And I'm planning on doing that. Aga Trey'l läheb samamoodi nagu varem, I guess. Ma nagu mingit dramaatilist muutust küll ei märganud. Uuris kuidas teil läheb ja siis ma rääkisin mida ma kahe ilusa aasta jooksul tegin. Ta mainis, et ta olevat Vegases kunagi peaaegu abiellunud.. aga mul ei õnnestunudki midagi rohkemat välja selle kohta uurida. Mission of my life. Ja siis tegi ta mulle welcome-home lõuna välja.. siis ta saatis mu koju ja kuna teid ei olnud, läks ta nuttes minema, kui oli oma kingi kätte saanud. So, he's just fine."
|
|