|
Post by Deleted on Aug 15, 2012 20:07:50 GMT 2
"That hurt, youknow." lausus Millie. Ei, ta ei valetanud. Ta oli for real emotsionaalselt haavunud ja ülimalt solvunud. Miks Hunter nii kuri on, kui Milena kena püüab olla? Sellest i-don't-think-so muigest ei teinud neidis väljagi, kuid viis Chad'le 'say-something' pilgu. Millie ei oska üldse endast noorematega kuidagi käitud. But she tries to do her very best. "Get your ass back here, Hunter." sõnas Milena karmilt, Hunter't kurja pilguga vaadates. He so ain't leaving the kitchen "And show a little bit respect, OK? I am still your older sister. You like it or not," lisas ta sinna otsa. Ei mingit austust. Ega tänulikkust kallite linnu- ja loomateatmike eest, mille Milena talle ostnud oli. Mingi pudi koerte jaoks ja veel mingit pudi kõikvõimalike muude loomade jaoks. Millie oli teadlik Hunter' pisikesest heategevusest.Tal oli hea meel, et vähemalt ühel on peres süda õige koha peal. Lisaks oli seal üht-teist muud, mida Millie oli kaks aastat tagasi enne minekut tähele pannud, et vennake tahtis. Kas ta neid ka nüüd tahtis ja neist huvitus, oli teine asi. Aga see, kui õelalt Hunter praegu käitus, tegi tõesõna haiget.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 15, 2012 22:31:22 GMT 2
"Sorry?" lausus Hunter, jäädes keset kööki seisma, käes kauss tema hommikusöögiga. Kas ta peaks nüüd lihtsalt kõike ignoreerima ja välisuksest välja hiilima ja alles hilja õhtul tagasi tulema või peaks ta kööki jääma. Poiss vaatas enda õele küsivalt otsa. Ja edasi läks asi tüüpiliselt. Ma olen su vanem õde/vend, näita austust ja kuula sõna. See oli iga kord nii. Ja sellel rahulikul ja vaiksel teismelisel hakkas see juba vaikselt närvidele käima. Võibolla peaksid nad vahelduseks meelde tuletama, mis tunne on teismeline olla. "I told you i have plans today," sõnas Hunter pahuralt ning istus laua taha tagasi, hakates kiirelt endale hommikusööki sisse kühveldama, et sealt köögist ruttu minekut teha.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 16, 2012 11:36:39 GMT 2
Chad kuulas Milena ja Hunteri vestlust vaikides, aga kui tal oma toit söödud sai, otsustas temagi nüüd suu lahti teha. "Ausalt, Hunter, Milenal on õigus. See ei võtaks sinult tükki küljest, kui sa natuke oma aega ka pere seltsis aega veedaksid," ütles Chad. Nad Mattiga olid tihti üritanud nooremat venda seltskondlikumaks muuta, aga siiani polnud nende jõupingutused vilja kandnud. "Ma ei saa aru, kuidas saab kuskil üksi passimine parem olla. Ma ei räägi üldse tänasest päevast. See poleks esimene kord, kui sa üritad meie perekondlikest koosviibimistest kõrvale hiilida," jätkas mees, tõusis siis laua tagant püsti ja viis oma nõud kraanikaussi. Ega ta ei uskunudki, et need sõnad tema väikevennale mõjuvad, aga vähemalt suutis ta oma hääletooni rahulikuna hoida. Üritus seegi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 12:02:31 GMT 2
Hunter sõi enda suu tühjaks ning vaatas siis vanemale vennale otsa. Kaks ühe vastu - way to go. "Olgu, ma tulen, rahul?" pööritas noormees enda silmi ning jõi siis kausi põhja jäänud piima ära. Libistanud end tooli pealt maha viis ta enda nõud kraanikausi juurde ning loputas need ka kohe ära. Lusika ja kausi ära kuivatanud, pani ta need kappi tagasi. Mis puutub perekondlikesse koosviibimistesse, siis neid ei ole nad juba ammu teinud. Ema ja isa on kogu aeg tööl. Matt on New Yorgis ja kui ta koju tuleb, siis ta kulutab enda aega niisama pidutsemisele. Chad on ise ka kas ülikoolis või kui ta kodus on, siis enamus ajast on ta väljas. Lena kaob vapse vahel tükiks ajaks ära ja siis ilmub jälle välja. Ja kaksikud käivad kenasti enda vanema õe ja venna jälgedes, liikudes peolt peole ja ajades tüdrukuid taga. Perekonda ei ole selles majas juba pikemat aega olnud. Vähemalt Hunteri arvates. "Millal me läheme? Ja kuna me tagasi jõuame?" küsis Hunter ja võttis enda pükste taskust mobiili välja.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 12:35:11 GMT 2
Milena ei teadnud mida öelda või teha. Ta ei saanud venna peale siin väga häält ka ju tõsta. Oh jesus christ. Aga siis tuli Chad päästemissioonile. Thank you, man, thank you. Pilgu vennale viinud, voormis ta hääleta sõnad 'I love you'. Thank you so much. Saanud Hunter' nendega kaasa tulema, ilmus Millie näole lai naeratus. Ta kallistas Hunter't selja tagant, vennale põsele musi surudes. "You precious little thing," naeratas ta, kui vennast lahti lasi ja Rosie juurde naases, kes nüüdseks söömise lõpetanud oli. "Koju tuleme me päris kiirelt tagasi. Lähme ostame kommi ja jäätist ja siis on playtime." kehitas neidis õlgu, hakates Rosemary'st järgijäänud toitu sööma. Anomnomnom. Viimane õnnelik sööja siin. "Mõned ilusad tunnikesed võiksid sa meiega ikka olla, ma arvan. Kell on praegu healjuhul kaheksa." lisas ta sinna otsa, olles oma söömise juba lõpetanud, seejärel endagi nõud kraanikaussi poetades ning külmkapist veel kaks saiaviilu võttes, neile mitte midagi peale panemata sööma hakates. "Chad, sa pesed nõud ära eks," andis Millie suurele vennale käsu kätte, talle kiirelt kavala pilgu viies. Ehehehee.. oleks võinud ka Hunter't paluda, since ta kraanikausi juures oli.. aga venna oli niigi traumeeritud siin family-time kohustuslikust osalemisest.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 12:51:11 GMT 2
"Õõõh, Lena, lõpeta," vingus Hunter, kui tüdruk teda kallistama ja musitama kukkus. Kui tüdruk temast eemaldus, tõmbas poiss käega üle enda põse, kuhu tema vanem õde ühe musi vajutanud oli. "Kell kaksteist olen ma vaba?" küsis poiss lootusrikkalt, jalutades tagasi laua taha ning hakates vaikselt sõnumit trükkima. Ju siis peab ta enda plaanid edasi lükkama, et enda kalli perekonnaga natuke aega veeta. Vähemalt kui ta nendega täna natuke chillib, siis on ta enda kuulimiidi kenasti täitnud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 0:10:06 GMT 2
Nõudepesu polnud just Chadi lemmiktegevus, aga kui õekene talle juba selle käskluse andis, otsustas mees oma nooremale vennale eeskuju näidata selles, kuidas tuleks pereliikmetega suhelda. Muidugi vahel tuli seda ikka ette, et Chad Millie't ja teisi endast nooremaid natuke kiusas, aga seda kõike naljaga, mitte tõsiselt võttes. Õnneks oli neid nõusid täna päris vähe ka. Sammunud kraanikausi juurde, võttis C nõudepesuvahendi ja svammi kätte ning hakkas nõusid puhtaks küürima. Tegelikult oli neil nõudepesumasin ju olemas, aga neid taldrikuid oli praegu tõesti vähe. Viinud korraks pilgu teistele seltsilistele, pilgutas Chad Milenale silma. "Äkki räägid meile ka, kuhu sul nii kiiret on?" küsis C nooremalt vennalt. Tema arvates võiks nad küll kenasti ilusa perekondliku päeva veeta, aga kui keegi neist mängib pidurit, ei tule sellest vist eriti midagi välja.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Aug 17, 2012 10:01:07 GMT 2
OT:Miks te kõik Hunteri vastu nii õelad olete???
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 11:18:43 GMT 2
Saatnud sõnumi ära, pistis Hunter enda mobiili taskusse ning uskuge või ei, aga ta jalutas ja võttis rätiku ja hakkas Chadi pestud nõusi kuivatama ja kappi panema. "Kas te üldse ei kuula, mida ma räägin või?" küsis poiss, vaadates enda vennale ja siis Lenale otsa, "ma ütlesin, et ma lähen rantšosse. Neil on seal palju tööd ja ma lubasin, et ma lähen appi," seletas noormees, aga ega ta ei oodanudki, et nad asjast aru saaksid või midagi. "Aga ma lähen siis lihtsalt hiljem, pole probleemi," lisas ta natuke vaiksemalt.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 19:31:54 GMT 2
ot: sest ta on venna and we can
Hunteri virisemise peale Lena naeris kergelt. No mida, noh? Ta peab kõik kahe aasta jooksul tegemata jäänud kallid ja musid järgi ju tegema. Venna küsimusele aga vastata ta ei saanud, sest Chad mängis seal kurti ja ta pidi varem mainitud asja üle küsima. "Family time ei käi kellaga, Hunter. Aga ma viskan su pärast autoga ära, võimidagi, kui sa tahad. CHAAAAD, ma saan sinu autot siis kasutada, onju." naeratas ta, seejärel Rosie sülle võttes ja teda kõdistama hakates. "Me lähme vahetame riided ära senikaua, kuni vennaraasud siin kööki koristavad, eks?" uuris Milena naeratuse saatel, kui kõdistamise lõpetanud oli.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 21:26:54 GMT 2
"Eee....äkki tahab Chad mind sellisel juhul ise ära visata, kuigi ma saan ka ise ilusti hakkama," lausus Hunter, mitte et tal midagi Lena vastu oleks, aga poiss ei tunneks end vist tema juhitud autos kuigi julgelt. Kuivatanud kõik nõud ilusti ära, pani nooruk rätiku kuivama ning tõmbas siis lapiga kiirelt üle laua nii igaks juhuks kui keegi midagi maha ajas.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 23:23:59 GMT 2
"Olgu, jah, mida iganes," pobises Chad peaaegu omatte. Ega Milena ega kellegi teise sõnadest praegu eriti välja ei teinud, kuna mehele meenus, mis tal täna veel plaanis oli. Õnneks muidugi hilisemal ajal ning siis on nad kindlasti oma perekondlikud koosviibimised juba ära pidanud. "Ma luban täna igati hea ja tore ja lõbus olla, kuid minu hetkelist hajameelsust pole tarvis tähele panna," kommenteeris ta. Loodetavasti ei hakka keegi selle kohta mingeid küsimusi esitama, kuna Chad otsustas kõiksugused isiklikud eraasjad pigem enda teada hoida. Mida peakski Milena või Hunter tegema teadmisega, et õhtul on Chadil kokkusaamine ühe tšikiga, kes pakub talle märgatavalt palju rohkem huvi kui need eelmised?
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Aug 18, 2012 11:42:30 GMT 2
Rosie oli hakanud juba sööma, kuni tema vennadki kööki ilmusid. Ta tahtis, et ka Hunter tuleks tema ja Milliega pärastpoole mängima. Kahjuks ei jõudnudki tirts seda suurt kuhja ära süüa, mille Millie talle taldrikule pani ja seega pidi õde ise selle lõpetama. Rosie hakkas kilkama ja naerma, kui õde teda äkki kõditama hakkas. ,,Ära tee," ütles ta Milliele, närides veel oma peekonit ja vaatas siis ka Hunteri poole. ,,Hunter, õde kiusaaaab!" ütles tirts järgmisena vennale. Õnneks ei pidanud vend aga Milliet peatama, sest õde lõpetas juba ise. Rosie ajas end püsti ja haaras mõmmiku ka kätte. ,,Lähme mängima nüüd," käis ta Milliele pinda.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 15:50:53 GMT 2
"Mul ei ole ausõna vähimatki plaani sind ära tappa, Hunter. You're my little bro and I love you. Aga ma ei saa väga peale sundida seda, et ma sõidan. Your choice." kehitas Millie õlgu ning naeris siis Chad' peale. Ehehee.. ja mida teeks Milena selle teadmisega, et Chad'l keegi silmapiiril on? Oii.. küsimustesadu! Like you don't know that already. Õekese kilkamine ajas Lena veel rohkem naerma. That'st just hilarious. Rosie'l lasknud mõmmiku kätte võtma, raputas ta nõudmise peale pead. "Rahu nüüd. Ma ütlesin, et me lähme vahetame riided ära ja siis saab jäätist ja siis hakkame mängima.. seisa nüüd siia ja tule selga. Ma mängin sulle natuke hobust." seletas Soms, kui ta Rosemary lauale seisma sättis, ennast tema poole seljaga keeras ning siis ta selga võttis. "We'll be back." naeratas ta vendadele, hoides õde kindlalt endal seljas, tegi mingeid piisavalt usutavaid hobuse-hääli ning jooksis teisele korrusele. Trepil võttis ta otseloomulikult aeglasemalt. Pole vaja siin kedagi vigastada. Rosie tuppa jõudnud, kükitas Millie ning lasi õe seljast maha, seejärel ta riidekapi kalllale minnes. Koos valiti ilusti õele riided. Milena võttis mingise riideeseme, küsis Rosie'lt kas ta tahab rohkem seda või toda ja siis sai väike õeke need oma tuduriiete vastu vahetada. Kikud ka kõik ära pesnud, läksid kõik alla omal jalal. "Meie oleme valmis," naeratas Millie. Või pigem oli Rosie valmis, sest Milena oli iseenesest juba ammu riides.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Aug 19, 2012 16:17:53 GMT 2
Rosie kilkas jällegi, kui õde ta selga võttis. ,,Nõõ, Millie, nõõ!" ütles ta enne, kui nad tirtsu tuppa läksid. Kui Millie lasi Rosiel valida, mis ta selga tahab panna, vastas tüdruk:,,Ma tahan seda roosat printsessiga pusa." Lõpuks, kui Rosie oli riides ja kikud pestud(mis muidugi tirtsule väga ei meeldinud), olidki nad tagasi vendade juures. ,,Aga kas nüüd saab kommi ja jäätist?" küsis ta õe käest. ,,Hunter, tule kaaa," palus tirts ka venda.
|
|