18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Bowling
Aug 22, 2012 22:40:55 GMT 2
Post by Phoebe Holloway on Aug 22, 2012 22:40:55 GMT 2
Brittany tõepoolest oli Joe tüdruk, aga see suhe ei kestnud kaua. Ei vea tal üldse nende meestega. ,,Ma saatsin Luke'ile, Arielile ja Samile ka sõnumi, aga ma ei tea, kas kaks viimast tulevad. Luke on kindlasti tulemas," lausus tüdruk, kui juba Jessica nende nimesid tabloole sisestas. Luke'i nime polnud veel küll tablool, aga selle jõuab ilmselt sisestada, kui ta tuleb. Peagi jõudis ju kätte Brittany kord, kes esimese kuuliga kohe ka strike'i sai. Lucky shot!
|
|
|
Bowling
Aug 23, 2012 15:39:45 GMT 2
Post by Deleted on Aug 23, 2012 15:39:45 GMT 2
"Nice," lausus Sayer, kui Brittany kohe esiemese löögiga kõik kurikad pikali lõi. Alagaja õnn või on tegemist varjatud talendiga? Nii kaua kuni veel aega oli, et ta uuesti visata saaks, istus noormees nende raja juures olevale diivanile. Sealt oli hea mängu jälgida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Bowling
Aug 23, 2012 15:56:12 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 23, 2012 15:56:12 GMT 2
Okei, Jessica kord. Tüdruk vaatas neid kurikaid ja viis siis pilgu kuulidele. Noooh, kui raske kuuliga need kurikad piki vahtimist saada tahavad? Või pigem, kui raske kuuli Jessie sirge joonena veerema suudab ajada. Palju neid viskeid ühe korra ajal oli - kaks? kolm? Eks masin näitab siis. Jeanette lasi kuuli veerema ja enne, kui see kurikateni jõudis, pööras ta ringi, et uue kurika järele minna. Ta võttis uue üheteistkilose kuuli ja tatsas siis raja äärde tagasi. "Ah.....soo," muigas Jes ja viis kuuli tagasi sinna, kust ta selle võttis. No kui kohe kõik maha, siis kõik maha. Sierra kord.
|
|
|
Bowling
Aug 24, 2012 11:11:42 GMT 2
Post by Deleted on Aug 24, 2012 11:11:42 GMT 2
"Tead, kui meil siin täna nii osavad mängijad on, siis ma eelistaksin pingil istumist," muigas Sierra, kuid ajas end vastupidiselt enda sõnadele püsti ning jalutas sinna, kus olid kuulid. Sealt endale sobiva leidnud, jalutas ta raja juurde ja võttis natuke hoogu ennem kui selle ilusti veerema lasi. Hoog oli küll kuulil ilus, aga see kaldus kuidagi kahtlaselt vasakule poole ning vahetult enne kurikaid vajus see renni. Hmm...teise kuuliga suutis ta vähemalt kaks tükki uppi visata. "Heh, Sayer, ma päästsin su au praegu," naeris Sierra ning maandus siis enda sõbra kõrvale, "näita nüüd, milleks sa võimeline oled," utistas ta kutti tagant.[/color]
|
|
|
Bowling
Aug 24, 2012 11:34:15 GMT 2
Post by Deleted on Aug 24, 2012 11:34:15 GMT 2
"Ja ma tänan sind selle eest," naeris Sayer ning tõusis diivani pealt püsti, tehes näitsikule nägusi kui too teda utistas, sest see kõlas väga irooniliselt. Kuid poisi jaoks ei olnudki tänane ettevõtmine eriti võidu peale, vaid selle peale, et saab enne lahkumist enda sõpradega ägedalt aega veeta. Say võttis endale ühe sinise kuuli ning lasi selle siis rajale veerema. Seekord suutis ta vähemalt kaheksa tükki pikali, ajada aga püsti jäänud kurikad oli kumbki ühes servas. Roof valis parempoolse ning lasi siis kuuli seekord aeglasemalt veerema. Ning ta suutis selle kurika isegi uppi ajada ja endale veel ühe punkti teenida. "Areng missugune," muigas noormees.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Bowling
Aug 26, 2012 20:41:55 GMT 2
Post by Phoebe Holloway on Aug 26, 2012 20:41:55 GMT 2
,,Luke peaks ka varsti tulema," ütles Brittany ja tõusis püsti, kui jälle tema kord veeretada oli. Ta võttis roosa kuuli ja saatis selle kurikate poole teele, lüües pikali vaid pooled. ,,Awwwwh...bugger," oigas ta, kui kõiki pikali ei saanud.
|
|