24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 30, 2012 23:14:43 GMT 2
Chad üritas natuke aega head poissi mängida ja vait püsida, kuigi see nii võimatu tundus. Tal oli ikka veel sada erinevat mõtet peas ja veel rohkem 'huvitavaid' küsimusi. Kui aga kutile meenus, kuidas Jill oli enne viisakalt maininud, et talle meeldiks rohkem, kui Chad vait püsiks, otsustas ta muudele asjadele mõelda. Oli ta juba nagunii Jilli piisavalt kiusanud oma tänaste tegemiste tõttu. Arvatavasti ei tahagi tüdruk teda parema meelega enam kunagi näha. "Olgu...jah. Ma tunnistan seda, aga ma ei näe selles midagi naljakat," ütles kutt. "Ma kahtlen, kas sa täna minu asemel olles enam üldse elus oleksid. Alkoholi kogust silmas pidades muidugi," seletas ta lõbusalt. Kõva mees tõesti...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 31, 2012 16:46:25 GMT 2
"Ei olegi midagi naljakat," kinnitas tüdruk pea raputusega, surudes enda muige alla. Olgu. Ta on edaspidi pigem vait ja lihtsalt kuulab, mida Chad tallle räägib. "Ma ei oska sellele vastata, sest sa ilmselt ei näe mind kunagi sellises olekus," lausus Jill üsna veendunult. Nad jalutasid peagi surnuaiast välja ja seega olid jäänud veel viimased meetrid, mis panid näitsiku kiiremini liikuma. Ta tahtis näha, kas majas on ikka tuled kustus ja kõik magavad.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 31, 2012 17:04:09 GMT 2
Ilmselt nõustus Jill temaga ainult sel eesmärgil, et Chad lõpuks vait jääks ega üritakski rohkem edasi vaielda. Kuna ta tõesti soovis tüdruku elu natuke kergemaks muuta, hoidis noormees suurema osa enda peas ringlevatest mõtetest endale. Võib-olla homme kainena suudaks ta end panna tüdruku olukorda ja ette kujutada, kui raske tal kutiga olla võis. "Ei tahagi näha, kuigi see võiks naljakas vaatepilt olla," arvas Chad. Iga inimene ju on joogise peaga erinev. Mõni jääb kohe pärast enda piiri ületamist magama, teine saab just hoogu juurde ja muutub rõõmsaks naerupallikeseks ja on ka neid, kes hoopis vägivaldseks muutuvad ning vähesed, kes suudavad jääda sellisteks, millised nad tegelikult ongi. Saanud aru, et surnuaed on järsku kadunud, üritas Chad mõista, kus nad praegu viibivad.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 31, 2012 17:12:12 GMT 2
"Ma ei arva, et see eriti naljakas oleks," lausus Jill, kuigi Chad oli küll täispeaga üsna naljakas. Vähemalt tüdruku arvates. Kuigi praegu ei ole ta täiesti täis. Vähemalt ei ole tüüp purjuspeaga väga tüütu või vägivaldne. "Nii, me jõuame kohe kohale," andis tüdruk tüübile teada, ning kohe tuligi käänaku tagant nähtavale Swansonite mõis. Tüdruk võis kergendatult hingata, sest maja oli endiselt pime ja rahulik. Michelle toetas ühe käega veel Chadi ja otsis teisega ülesse enda majavõtme. Jõudnud ukseni, toetas ta noormehe maja seina vastu, et saaks ukse lahti keerata. Ülivaikselt tõmbas ta ukse lahti ning aitas Chadi majja sisse. Hoiatades teda väikese astme eest. Michelle pani poisi trepile istuma ning sulges siis ukse ja keeras selle tagasi lukku. Saapad jalast ja siis võis hakata teekond trepist ülesse tüdruku tuppa.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 31, 2012 17:30:24 GMT 2
"Ehk on sul õigus. Ma parem ei hakkagi vaidlema," oli Chad nõus selle teema lõpetama, kuigi tal oli endiselt peas üsna mitu 'huvitavat' mõtet. Kui Jill peaks juhtuma ennast mingil põhjusel kunagi täis jooma ja keegi seda filmiks... Ainult, et kutil oli veel piisavalt oidu peas, et mõne koha peal suud kinni hoida. Kui neidis teatas, et nad kohal on, noogutas Chad selle märgiks, et ta sai kuuldule pihta ega kavatse nüüd kumbagi neist liigse loba tõttu reeta. Ta lasi ennast Jillil hääletult majja transportida, kuigi peagi saabuvad trepid kujutasid endast üsnagi suurt ohtu. Samas oli Chad kindel, et neidis ei laseks tal nagunii sealt alla kukkuda, kui ta just ise sellele kaasa ei aita.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 31, 2012 18:38:46 GMT 2
Aega see võttis, aga ülesse nad jõudsid. Nad ei ajanud isegi midagi ümber tee peal. Vahepeal oli küll taskaalu seadmisega raskusi, aga alla neist keegi ei lennanud. Avanud enda toa ukse, lasi ta Chadi enda ees tuppa ning pani tule põlema. Ja siis uks tagasi kinni. "Sa võid siis voodisse visata ennast. Vannituba on siin," seletas Jill, avades ühe ukse ning jättes selle igaksjuhuks lahti. "Ja ma ajan su hommikul ülesse kui sa ära saad minna," lubas tüdruk. Ta pani öökapi peal oleva lambi põlema ning kustutas suurema tule ära.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 31, 2012 21:50:48 GMT 2
Tänu neidise toetusele sai Chad ohutult trepist üles, ilma et temaga vahepeal midagi juhtunud oleks. Astunud tuppa, vaatas noormees seal natuke aega ringi. Voodi oleks ta ilma Jilli mainimiseta ka üles leidnud, kuid ega väike meeldetuletus paha ei teinud. Kuti pilk vilksas korraks ka ruumile, kus oli näitsiku jutu kohaselt vannituba, kuid hetk hiljem roniski ta juba koos üleriietega voodisse, vaevumata endale isegi tekki peale tõmbama. "Aitäh. Kõige eest," lausus Chad vaikselt. Arvatavasti kordab ta seda ka hommikul, kui tal muidugi meeles on. Sättinud ennast pisut mugavamasse asendisse, vaatas Chad veel korraks tüdruku poole, kuid sulges varsti pärast seda oma silmad, jäädes magusasti magama.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2012 11:53:35 GMT 2
Kui Chad voodisse heitis, käis tüdruk korraks vannitoas ja pani endale selga mugavad magamispüksid ja topi. Seejärel võttis ta kapist ühe lisapleedi ning viska selle noormehele igaksjuhuks peale. Tegu oli siiski vana majaga ja voodi oli üsna akna ja kiviseina juures ja sealt kippus külma tulema. Eriti talviti. Pärast seda jalutas ta toanurka ja tõstis sealt ühe põranda laua ülesse ja võttis välja enda päeviku. Sättinud end mugavalt diivanile, pleed ilusti peale, hakkas ta kirjutama. Tüdruk ei teagi kui kaua ta kirjutas, kuid ühel hetkel jäi ta lihtsalt magama. Päevik tema süles ja pastakas diivani ees maas.
OT: Lõpp?
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Sept 2, 2012 19:50:18 GMT 2
OT: Yup.
|
|