24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 27, 2012 23:10:06 GMT 2
Pärast seda, kui Chad oma venna ja eks-tüdruksõbra (kelle vastu tal ilmselgelt veel mingid tunded oli) voodis teineteist paljaks koorimas tabas, nad külma veega üle kallanud ja vihahoos Matthew nina veriseks löönud oli, suundus mees Green Poison Bar'i, kus ennast korralikult täis jõi. Ta oli solvunud, haavunud ja eelkõige lihtsalt kurb, et vend talle sellise käki kokku keeras. Ja arvestades seda, missuguseid signaale ta oma eksilt paar päeva tagasi oli saanud, arvas ta, et läheb neidisele endiselt korda. Enam ta seda muidugi ei uskunud. Mis siis, et mõlemad asjaosalised olid purjus, kui voodisse ronisid. Haiget teeks see vaatepilt mõlemal juhul. Kui noormees baarist väljus, oli kell juba nii palju, et iga normaalne inimene peaks loogiliselt võttes sel ajal magama. Tema aga võttis suuna Wilmingtoni sillale, kuhu ta ennast mõni hetk hiljem istuma sättis, meenutades õhtupoolikut, mil nad Annaga siit koos alla hüppasid... Mehel oli hädasti praegu tarvis kellegagi rääkida. Seda taibanud, haaras Chad taskust telefoni ja valis ainsa inimese numbri, kes talle praegusel hetkel kohe meelde tuli. Kui ta oli Jillile rääkinud, et ta ootab Wilmingtoni sillal ning tal on kohe praegu vaja teda hädasti näha, jäi mees kutt näitsikut ootama.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2012 23:27:21 GMT 2
Ilmselt kuna Jill on üks maailma kõige korralikum, tavalisema ja normaalsem inimene, siis magas ka tema sügavat und seni kuni tema mobiil öölaual kõva häälega laulma kukkus. Alguses oli tüdruk unesegaselt arvanud, et tegu on äratusega, kuid kui ta seda kinni hakkas panema, sai ta aru, et keegi hoopis helistab talle. Ja selleks oli Chad? Okey, see oli tüdrukule suuuur üllatus. Vaevalt oli Jilli mobiil vastu tema kõrva puutunud, kui ta sai aru, et noormees ei ole kõige kainemas olekus. Mida ta peaks tegema? Sinna minema või ta pikalt saatma? Tegu oli siiski ööga. Kas ta peaks lihtsalt majast välja hiilima? Muud tal just üle ei jäänud, sest tüdruk jõudis juba mõelda kõikidele hulludele asjadele, mida Chad sellises olekus teha võib. Seega oli ta end voodist välja ajanud. Kuulnud, et noormees on Wilmingtoni sillal, kiirendas ta koheselt enda liigutusi. Vaevalt oli tüdruk kõne lõpetanud, kui ta juba kapist endale kiiresti teksad, tavalise musta särgi ja igaks juhuks haaras ta tooli pealt ka enda musta kardigani. Imevaikselt jalutas ta alumisele korrusele ning tõmbas endale mustad saapad jalga. Hetkel tundis Jill ennast justkui röövlina ise enda majas, sest selline hiilimine oli talle midagi uut.
Sillale jalutamiseks kulus tüdrukul kümme kuni viisteist minutit. Selline jalutuskäik suutis ta ilusti ülesse äratada, kuid see ei tähendanud, et tema padjanägu ja kammimata lahitsed juuksed, kuidagi ilusamaks oleks läinud. Jõudnud maas istuva Chadini, ohkas tüdruk raskelt ning istus siis noormehe kõrvale. Tundus, et tüüp oli tõsiselt purjus. Ja siis oli seal veel midagi nagu oleks Chad mingi peksa saanud kutsikas. Michelle vaikis tükk aega ennem kui midagi ütles. "Ma olen nüüd siin - räägi, mis juhtus," lausus tüdruk ning tõstis enda rohelised silmad kutile.Outfit
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 27, 2012 23:40:24 GMT 2
Chad ootas ja ootas, kuidas minutid üksteise järel möödusid, aga tšikki polnud kusagil näha. Ta jõudis juba arvata, et Jillil on ka kõigest täiega kama, aga kui noormees selja tagant lähenevaid samme kuulis, vandus ta ennast mõtetes, et tüdrukust niimoodi oli mõelnud. Vähemalt on keegi, kes teda vajadusel hätta ei jätaks. Muidugi oli Chadil ka mitmeid meessoost sõpru, aga neid ei tahtnud ta sellise plämaga keset ööd tülitama hakata. Naistele tundub selline teema rohkem tõsisena. Kutt juba teadis, et kui ta helistaks näiteks Treyle, soovitaks too lihtsalt Anna pikalt saata ja unustada, aga seegi ei pakuks tema murele erilist lahendust. Pilku tõstmata ja käega peast kinni hoides hakkas mees pärast lühikest vaikusehetke rääkima. "Mäletad, ma rääkisin sulle kunagi enda eks-tüdruksõbrast? Läkski nii, nagu sa eelmisel korral ütlesid - et ta võib tagasi tulla. Ja tuligi. Me kohtusime baaris ja pärast seda rääkisime pikalt. Hüppasime koos siitsamast alla isegi. Kõige selle põhjal, mida ma sellest õhtust mäletan, tundus mulle, et tal on ikka veel minu vastu tunded. Ja minul samuti... kahjuks." Chad ohkas ning pööras nüüd pilgu Jillile. "Aga täna avastasin ma Matthew ja Anna oma enda kodust... Nad olid voodis ja parajasti valmis juba asja kallale asuma. Sa ei kujuta ette, mida ma tundsin, kui neid nägin," lõpetas Chad oma juttu, viies pilgu kaugustesse.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2012 23:55:19 GMT 2
Jill kuulas Chadi vaikselt. Ta ei seganud vahele, lastes tüübil endast kõik välja rääkida. Või vähemalt nii palju kui ta suutis. Tänu tema pehmele keelele oli teda küll raske mõista, aga Jill sai sellega päris hästi hakkama. Kui mõelda sellele, kui vähe ta sellises olekus noortega kokku puutub. "Sul on õigus," lausus Michelle, "mul ei ole õrna aimugi, mida sa tundsid, sest ma ei ole mite kundagi kedagi niimoodi armastanud," sõnas näitsik. Samuti ei ole ta just eriti tihti pidanud ravima kellegi murtud südant, mis on üle loputatud alkoholiga. "Kui sa minu arvamust ootad, siis see on see, mida sa teha võiksid - mine koju, maga ennast kaineks, räägi enda vennaga, räägi enda eksiga ja siis vaata, mida edasi teha. See siin," lausus Jill, viibates Chadi enda peale, "see ei ole siin mingi lahendus - millal on alkohol varem kedagi aidanud?" Ta vaatas noormehele otsa ja tal oli tegelikult temast tõsiselt kahju. Ja ta ei saanud aru, kuidas võiks üks vend teisele midagi sellist teha. See on lihtsalt alatu. Oli ta purjus? Ja kui oligi, siis ei ole see ikkagi mingi vabandus. Ja mida mõtles see eks? Minna niimoodi kahe venna vahele.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 28, 2012 0:07:24 GMT 2
Chad polnud veel kaugeltki lõpetanud, kui ta kogu loo lühidalt ära räägitud sai. Noormehes kees ikka veel nii palju erinevaid emotsioone, mis olid kõik valmis seest välja paiskuma. See oli esimene kord, kui ta reaalselt mingi naise pärast endast nii välja läks. Ilmselt oli süüdi see, et tšikk suutis oma järgmiseks vallutusobjektiks valida just Matti, mitte mingit suvalist võõrast tüüpi. "Ja ära parem armugi. Ma ei soovita sulle seda. Midagi hullemat pole üldse olemaski. Ausalt, ma vihkan seda tunnet. Nüüdsest kuni määramata ajani," ütles Chad kõik välja, mida ta nüüd sellest armastuse-teemast arvas. Praegusel hetkel lubas ta endale, et ei astu enam kunagi samasse auku, aga need purjus inimese lubadused kipuvad alatasa hommikuks juba ununema. "Ei, ma ei saa ega tahagi koju minna. Milleks? Et me Mattiga teineteisele uuesti molli kütaksime? Ma kardan, et võin talle uuesti kallale minna ja seda ma ei taha," ei saanud kutt kohe kuidagi selle mõttega nõustuda, et tal tuleb nüüd koju minna. "Ja rääkida ei taha ma kummagagi. Annaga üldse mitte kunagi. Miks ta pidi just kõikide maailma meeste seast just Matthew hooramiseks valima?" lasi Chad samamoodi edasi, suutmata oma sõnadevoolu peatada. "Ma tean isegi, et sellest pole mingit kasu, aga ma ei suutnud teistmoodi... tõesti ei suutnud," lisas kutt, hääles nüüd juba pigem kurbus kui viha.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 28, 2012 0:20:34 GMT 2
"Need on väga koledad sõnad armastuse kohta, don't you think?" lausus Jill, "see, et üks tüdruk midagi sellist tegi, ei tähenda, et me kõik sellised oleme. Ja tema pärast ei tasuks sul küll enda usku armastusse maha matta," seletas tüdruk, kuigi ta oli üsna kindel, et ei jõua enda sõnadega kuhugile. Võibolla kasutas ta neid sõnu ainult selleks, et endale seda kõike sisendada. "Sa kaklesid enda vennaga?" ei suutnud Michelle enda imestust varjata ning tema hääl tõusis mitme tooni võrra kõrgemale kui loomulik. Aga vot sellele järgmisele küsimusele ei osanud see tüdruk midagi vastata. Miks oli kuti eks just tema venna valinud? Ilmselt tead ta seda vaid ise. Ja äkki ta ei valinudki. Võibolla see kõik lihtsalt juhtus. "Okey, aga sa ei saa siia ka jääda niimoodi ja ma ei saa sind enda koju ka viia....," lausus Jill, "kui sa just oled nõus magama aiamajakeses või jahil?" See viimane oli tegelikult päris hea idee. Või siis mitte. Tüüp on täis. Kukub jõkke ka veel teine. Ohanud raskelt, vaatas Serah noormehele otsa. Mida ta tegema pidi? Tüdruk leidis, et üks sõbralik kallistus on võibolla see, mida Chad vajab. Ja selle ta ka Jilli käest sai.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 28, 2012 0:35:00 GMT 2
"Aga see on tõde ju. Otsid miljonite seast selle niiöelda 'õige' üles ja pärast ise ka ei usu, millise jama ta sulle kokku keerab. Mina pole üldse ainuke näide. Kindlasti on kedagi veel, kes samasuguse tünga osaliseks on saanud. Nagu see mind muidugi lohutaks..." rääkis kutt ja jättis nüüd pikema pausi sisse, et mõelda, mida ta peaks edasi tegema. Kuulnud neidise küsimust, kiigutas C korraks pead üles-alla. Parema meelega oleks ta selle teema üldse kõrvale jätnud, aga kui seda uuesti meenutada, ei tulnud vaikimisest loomulikult mitte kui midagi välja. "Jah, nii läks... kahjuks. Ma tabasin nad voodist ja siis Matt kukkus minuga ise mölisema. Ma võtsin ümbritäie külma vett ja kallasin selle neile kaela. Pärast seda mu kullakallis vend kargas voodist välja ja lükkas mu täie jõuga vastu seina. Mina läksin muidugi närvi ja virutasin talle obaduse vastu nina. Kui Anna poleks vahele tulnud, ei kujuta ma ettegi, kuidas võinuks see kõik edasi minna," kirjeldas Chad detailselt, mis neil Matthew'ga enne juhtus. "Mul on suva... Ainult mitte koju. Enne magan siinsamas, kui sinna tagasi lähen," ütles ta. Saanud tüdrukult kallistuse, põimis Chad endagi käed tema ümber ja peitis näo korraks Jilli juustesse, kuni talle meenus, et alkoholihais pole karske inimese jaoks üldsegi mitte meeldiv. "Ma tänan sind, et sa minu pärast nii hilja siia pidid tulema. Ainult tõelised sõbrad teeksid nii," sõnas noormees vaikselt, käed ikka Jilli ümber.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 28, 2012 10:36:27 GMT 2
"No järelikult ei olnud ta ikka see õige. Ma lihtsalt arvan, et sa ei tohiks selle ühe inimese tünga pärast armastusest loobuda," lausus Jill ühe hingetõmbega ja lasi siis pahinal enda kopsudest õhku välja. Purjus inimesega ei ole mõtet väga filosoofiliseks minna. Ilmselt ei jõua talle põhipoint nagu nii kohale. Ja tundus, et ega see armastuse teema vist väga Chadile hetkel ei istunud. Kuulanud ära, kuidas kõik ikkagi täna õhtul toimunud oli, siis ei saanud Michelle kerget muiet ära hoida, kui tüüp ütles, et ta enda vennale ämbriga külma vett kaela valas. See pidi kindlasti 'mõnus' olema. Aga ei tohtinud ometi purjus inimese tõsise probleemi ajal naerda. Ehk võib homme või kunagi hiljem sellega Chadi kallal norida. "Kuule, siia samma sa nüüd küll ei jää," sõnas Jill häälel, mis ei talu vastu vaidlemist. "Okey, tule siis minu juurde. Ma ajan su hommikul ülesse kui maja tühi on," lausus Michelle. Ise juba hetk hiljem enda sõnu pisut kahetsedes, sest ta tõesti ei tea, mis juhtuks kui ta vanemad peaksid tema toast purjus poisi leidma. "Mul on hea meel, et sa helistasid....kuigi ma ei saa aru, miks just mina, kui me oleme koos veetnud vaid ühe päeva? Aga selle võid sa meelde jätta, et ma ei jätaks kunagi enda sõpru hätta. Süüdista selles mu liiga puhast ja head südant," muigas tüdruk ning eemaldas siis vaikselt Chadi käed enda ümbert. Hetk hiljem tõusis ta püsti, kloppis enda pükse ja ulatas siis noormehele enda käe. "Lähme liigume nüüd," sõnas Jill sooja naeratusega.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 28, 2012 18:07:07 GMT 2
Chad küll üritas kuulata, mida Jill räägib, aga ta ei nõustunud sellega kohe üldse mitte. Tema ja hakkab uuesti ennast taolisse jamasse mässima? Mitte mingil juhul. Parem juba lõbutsemise ning üheöösuhetega jätkata ja keegi ei saa enam haiget. "Sinul on muidugi hea seletada, aga kui su endaga kunagi midagi sarnast peaks juhtuma... mida ma loomulikult ei taha, et juhtuks... Piisab ka ühest korrast ning mõtled hoopis teisiti kui varem," ütles Chad oma sõnu pikemalt kaalumata. Ja täna mõtles ta kõike muidugi täie tõsidusega. "Sa teeksid seda tõesti... minu pärast?" küsis mees, suutmata oma imestust varjata. Ta võis ju täis olla, kuid suutis ometi mõne koha pealt täiesti korralikku mõttekäiku arendada. "Su vanemad saaksid vihaseks," lisas ta. Chad ei tahtnud neidisele üleliigseid jamasid tekitada, kuigi sai isegi aru, et ka see öine helistamine läks samasse patta. "Miks sina? Sest sa oled kõige parem inimene selles paganama linnas... Seda räägivad kõik. Ja nüüd võin ma isegi neid sõnu kinnitada," seletas kutt, miks ta kõige esimesena tuli mõttele just Jillile helistada. Kevin ei hakanudki rohkem vastu puiklema, vaid haaras kuulekalt tüdruku käest, ajades ennast püsti. Tasakaal polnud just kiita, aga kui ta jõudis baarist sillani, jõuab ka edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 28, 2012 20:03:28 GMT 2
Jill aitas noormehe püsti ning kuna tema tasakaal ei olnud just kõige parem, siis asetas ta enda käe Chadi seljale, et teda natuke toetada. Raske see oli, sest tüüp oli siiski temast kõvasti pikem, aga hakkama ta sai. Väikeste sammudega liikusid nad edasi. Ilmselt kulub neil mõisani jõudmiseks kauem aega kui tüdrukul siia jõudmiseks, sest liikumine oli neil kõvasti aeglasema. Kuidas kutt üldse sillani oli jõudnud? Täielik müsteerium. "Nad ei saa vihaseks saada, kui nad midagi ei tea," rääkis tüdruk, "selle jaoks pead sa muidugi majas vaikselt liikuma," lisas Jill, sest ta tõesti ei tahaks enda vanematele vahele jääda sellega, et ta mingit purjus tüüpi enda tuppa veab. Ta oleks vist eluks ajaks koduarestis. "Aitäh, aga ma arvan, et nii sina kui ka teised inimesed siin linnas liialdavad," lausus Michelle. Ta lihtsalt ei arvanud endast nii hästi nagu kõik teised. Ta ei pidanud ennast teistest paremaks, sest see ei olnud temalik. "Mul on üks küsimus sulle - kuidas sa enda majast sillani jalutamisega nii purju jäid?" küsis näitsik muiates, üritades tüübi tuju natuke tõsta. Ja rääkimine oli ka selleks hea, et tee kiiremini läheks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 28, 2012 21:06:38 GMT 2
Rohke ärajoodud alkohol hakkas järjest enam oma mõju avaldama. Veel baarist tulema hakates oli Chadil samm isegi päris kerge, aga praegu lonkis ta vaevaliselt Jillile toetudes edasi. Üksi poleks ta siit küll kaugele jõudnud. Ja siis ärkaks ta hommikul Wilmingtoni sillal ja mõtleks, kuidas ta sinna sai. Või äkki ka mitte, sest tavaliselt Chad mäletas neid seiklusi, mis tal purjus peaga tehtud said. "Mina hoian enda suu lukus. Ma luban," pobises Chad pehmel keelel. Ega see vist väga usutavalt ei kõlanud, kuigi noormees tõesti üritas oma lubadust meeles pidada. Varem polnud ta aga Swansonite juurde sattunud ega teadnud, mida sellest oodata. Kui ta kogemata mõnda skulptuuri või midagi muud väärtuslikku või kergesti purunevat ära ei lõhu, oleks tore. "Ma võin sulle ju tunduda praegu täieliku parmuna, aga tegelikult ma pole alkohoolik," rääkis Kevin. "Ma tahtsin end täis juua, et mõneks ajaks kõik unustada, aga noh... ei õnnestunud," lisas ta. Chad oleks tahtnud Jillile vastu vaielda ja tuhandeid kordi kinnitada, kui tore ja armas ja hea ta küll on, aga selleks polnud tal praegusel hetkel tuju, mistõttu ta selle teema rahule jättis. "Enda arust ma juba rääkisin. Ah, ei mäleta ka enam... Green Poison baaris käisin. Olin seal paar tundi vist? Ja siis tulin siia, aga ma ei tea, miks," vastas ta tüdruku küsimusele.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 28, 2012 21:30:54 GMT 2
Jill vaatas tüübile kulme tõstes otse ning üritas tõsine välja näha. Ta lihtsalt ei saanud muudmoodi. Kogu see värk nägi lihtsalt nii koomiline välja. Muidugi mitte see osa, et Chad oli haiget saanud ja usu armastusse kaotanud, aga see kõik muu. "Ahah, eks mehed otsi ikka lahendust viina pudelist," kuulas näitsik tüübi juttu ning muigas ise pidevalt. Kui tüüp ütles, et ta juba rääkis seda, siis vajus tüdruk vaid hetkeks mõttesse, et meenutada, kas kutt oli talle tõesti midagi rääkinud juba. Noup, ei meenunud. "Paar tundi?" kordas Jill ning maigutas suud. Paar tundi GPBs võib inimesega imesi teha nagu näha. Tundub, et tüüp loputas seal alkoholiga alla kõike muud kui enda tundeid ja pettumust ja valu ja muud sellist.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 29, 2012 1:43:46 GMT 2
Oma praeguse oleku tõttu ei suutnudki Chad aru saada, kas Jill oli pigem kurb või lõbus, mistõttu võis too oma näoilmetega rahulikult võtta. Mis armastusse puutus, polnud kutt veel lõplikult seda mõtet maha matnud, et leiab kellegi, aga ekstra otsima küll ei hakkaks. Kui tahab tulla, siis jooksku ise sülle. "Mitte ainult mehed. Ma nägin ka päris mitmeid naisi seal viina kummutamas. Mitte, et ma oleksin nendega ühineda tahtnud," ütles Chad. Ta otsustas edaspidi elu rahulikumalt võtta ja mõnda aega üldse naistevaba olla, kui võimalik on. Sõbratasand muidugi veel sobiks ja seal oligi Jilli ning veel mõne teise tšiki võimalik seltskond teretulnud. "Ma ju ei tea ise ka täpselt. Ei pidanud arvet. Tundus nagu mitu tundi. Äkki oli hoopis mõnikümmend minutit? Ei tea ega huvita ka," sõnas noormees, üritades pilku ikka teel hoida. Kui alguses oli Chad tõesti heas usus lootnud, et joogisena suudab ta unustada, uuesti lõbusaks iseendaks muutuda ja ehk mõne neiuga mõnusasti aega veeta, siis mida aeg edasi läks, seda kindlamana näis, et nii ei lähe. Ning pettumuse ja valu uputamise asemel uputas ta pudelitesse hoopis oma raha. So sad.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 29, 2012 16:19:16 GMT 2
"Nii et tundub, et murtud südamete palsamiks on alkohol," lausus Jill vaiksel pobinal pigem iseendale, kes ise ei olnud kunagi eriline alkoholi jooja olnud. Ta piirdus vaid väikese veiniklaasiga õhtusöögi kõrvale ja isegi seda mitte iga õhtu. "Kuule, okey, aitab sellest jutust. Küll sa homme ise vaatad, mis sa selle kõigega peale hakkad," sõnas tüdruk viimaks. Ta ei osanud lihtsalt Chadiga millestki rääkida. Ta ei olnud just eriti tihti sellises positsioonis, kus ta peaks enda purjus meessoost sõpra enda juurde koju talutama.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 29, 2012 18:10:32 GMT 2
Neidise vaikset pominat Chad ei kuulnudki, kuna ta oli ametis pigem iseenda mõtetega ja tee jälgimisega, et mitte ümber kukkuda. Vähemalt on Jill teda toetamas ja kinni hoidmas, kui noormees tõesti libastuma peaks. "Sul on minu muredest kõrini, eks?" küsis Chad. "Ma võin ju vait ka jääda, kui sulle enda lobaga närvidele käin ja siis ei ütle ma enam ühtegi sõna, enne kui sina ei luba mul suud uuesti lahti teha," seletas kutt veel pikalt ja laialt, kuid pani lõpuks siiski suu kinni. Tema viga oli see, et kippus ebakaines olekus rohkesti lobisema, palju rohkem kui tavaliselt. Tee läks küll aeglaselt, aga kuidagi jõudsid nad ometi silla kaugele seljataha jätta. Mehel polnud küll aimugi, kuhupoole nad nüüd minema peavad, aga ta lasi vastu puiklemata Jillil ennast juhtida.
|
|