21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Aug 16, 2012 19:37:33 GMT 2
"Lihtsalt tahan teada," vastas Seth. Ta tundis süüd, et Trey ja Raven läksid tema pärast tülli. Tüdruk ju ei teadnud, et tegu on Trey long lost brothaga. "Okei, et siis sellised sõbrad...Tead, et ma pole näinud mitte ühtegi inimest, kellel on selline asi toiminud? Üks pool armub alati ära," lausus kutt seejärel. Ta oli näinud, kuidas sõbrad kaotasid endale väga tähtsad inimesed just fwb suhte pärast.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 19:43:49 GMT 2
"Sa oled vist liiga palju filme vaadanud," turtsatas Trey, sest filmides armusid tõesti inimesed tavaliselt sellistes suhetes ära. "Pealegi on Faye ilmselt peagi jälle Tree Hillist läinud. Ta teeb alati nii - ilmub ei kusagilt välja ja kaob siis jälle. Pole ime, et teda Raveniks kutsutakse," lausus mees ning vajus hetkeks mõttesse, kuigi peagi raputas ta pead ja jätkas söögiga.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Aug 16, 2012 20:37:16 GMT 2
"Mkm, ma ei usu Hollywoodi filme, räägin reaalsest elust," vastas Seth. "Miks ta siis nii tihedalt...Aa," jõudis Sethile kohale. Faye oli ilmselt mingisuguse jama kokku keeranud ja otsis nüüd põgenemiseks kohta, aga gäng leidis alati kadunud inimese üles. A l a t i! Ei saanud lihtsalt ära kaduda, nad ei uskunud su surma ka enne, kui nägid su laipa ja lasid ise mõned kuulid südamesse.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 20:50:36 GMT 2
"On kogemusi või?" nöökis Trey ning jõi vahelduseks mõnda aega ainult õlut, jättes söömise tahaplaanile. "Bb...Faye on mingile narkogängile ei tea kui suure summa võlgu ja nood tahavad seda nüüd kätte saada. Loll tüdruk, ma ütlesin talle juba ammu, et ta ei tegeleks nende suurte gängidega. Nüüd töötab mitmel kohal, et pappi kokku kraapida, sest ilmselgelt on ta liiga jäärapäine, et raha vastu võtta," lausus mees ning jõi enda õlut, "loodetavasti neile piisab ainult rahast," lausus Trey süngelt, sest ta teadis, kuidas sellistes kohtades asjad käivad.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Aug 16, 2012 20:56:48 GMT 2
"Mine metsa," vastas mees. Tegelikult oli teema natuke isiklik ka, aga ta oli sellest juba ammu üle saanud. "Ei, neile ei piisa rahast," oli Seth kindel. "Nad teevad Raveniga midagi, kuna on vaja teistele näidata, et kui keerad mingi sita kokku, siis saad hullult karistada. Arvestades, et ta on tüdruk, on teada, mis temaga tehakse," rääkis mees, hakates käsi tugevalt mudima. Raven was in deep shit. "Ta peab raha nendeni kuidagi saatma ja siis ise tollest linnast kaugele hoidma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 21:15:02 GMT 2
Kas Trey puudutas õrna teemat või? Igastahes jättis mees selle teema rahule. Oli, mis oli, nad ei olnud veel nii lähedased, et sellistest asjadest rääkida. "Shut up," sõnas mees tugevamal häälel kui ta plaanis kui Seth rääkis sellest, mida tüdrukuga arvatavasti tehakse. "Kas sa oled kunagi üritanud talle midagi selgeks teha? See on sama hea kui rääkida seinaga. Isegi sein kuulab rohkem. Kui ta on juba pähe võtnud, et ta läheb sinna, siis ta läheb sinn," lausus tüüp ning tõmbas käega läbi enda juuste.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Aug 16, 2012 21:18:26 GMT 2
"Siis me lihtsalt ei lase tal sinna minna. Keegi teine, keegi kõrvaline viib raha ära. Läheb lihtsalt tüübi ukse taha, laseb kella, annab ümbriku üle ja tuleb tulema," vastas Seth. "No ma võin rääkida seda ka, et maksab võla ära ja kõik on lilleline, aga kui teema on suure gängiga, siis on asjad metsas," rääkis Seth edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 21:21:33 GMT 2
"Ja kuidas me peaksime teda peatama. Paneme ta lihtsalt kuskile kinni nii kaua kuni keegi raha ära viib?" vaatas Trey enda vennale otsa. Kuigi talle meeldis Sethi soov midagi teha, et tüdrukut sellest kõigest säästa. Mees teeks isegi hea meelega midagi, aga kes oleks nõus mingile suurele narkogängile raha viima? Igastahes mitte igaüks. "Ma tean, et asjad on metsas ja tema teab ka," sõnas Trey. Fuck this shit.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Aug 16, 2012 21:25:52 GMT 2
"Ma võin raha ära viia...Kui sa mind piisavalt usaldad. I mean, on vaja otsida selle tüübi enda kodu, mitte kontor," alustas Seth. Ta teadis, kuidas mõned inimesed olid sellest karistusest pääsenud. "Siis peale seda viimist ta ei tohi üksinda väga elada, kõige parem oleks, kui ta läheks Tree Hillist ära, aga siis oleks ta üksi. Teda võidakse töölt ka üles otsida. Kõige parem oleks see, kui ta oleks 2-3 nädalat, isegi kuu või kaks lihtsalt kuskil sees. Ühes majas või korteris," selgitas Seth.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 10:11:44 GMT 2
"Sina? Hull oled või?! Ma ei saada ise enda venda kuskile...ma ei tea kuhu otse mingi narkogängi juhi majja. Unusta ära, me otsime kellegi teise," oli Trey sellele koheselt vastu. Ta ei andestaks seda vist endale kunagi kui Sethiga seal midagi juhtuks. Seda verd ta nüüd küll enda kätele ei tahaks. "Sa räägid nagu sul oleks sellega kogemusi....aga okey.....oletame, et Faye nõustub meiega ja me saame raha ära antud - sa tõesti arvad, et nad annaksid mõne kuuga alla ja lõpetaksid tema otsingud?" küsis Trey.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Aug 17, 2012 10:19:58 GMT 2
"Ütle, kes siis saata? Küsid mõnelt sõbralt sellist teenet või? Saadad täiesti kõrvalise inimese? Ma oskan kakelda, kui seda üldse seal vaja läheb. Palju Raven üldse sees on nondele? Ta peab kindlasti rohkem maksma, kui kantis," rääkis mees. "Ja kui ongi?" küsis Seth täiesti tavaliselt. "Nad lõpetaksid ta otsinud vähemalt siin mõneks ajaks. Kui Faye väga suurt summat pihta ei pannud, siis nad ei plaani ta otsimisele ilmselt üle 1-2 aasta kulutada," lisas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 10:31:08 GMT 2
"Sina ei lähe kuskile ja jutul lõpp. Küll ma leian kellegi, kes mulle võlgu on," lausus mees, kui tal juba mõned nimed peas ringi käisid. Muidugi ei saadaks ta sinna kedagi, kellel on perekond. Seega jäid talle kuskil viis nime pähe. Küll ta nende seast kellegiga kokku räägib. "Ma ei tea. Kui ma küsin, siis ta ei anna kas täpset vastust või ignoreerib seda küsimust sootuks," lausus Trey, "aga see peab palju olema, sest kui ma pakkusin, et ma võin talle laenata ütles ta üsna kindlalt, et isegi minul ei ole sellist summat. See oli kas öeldud sellesk, et ma talle enam pinda ei käiks või selleks, et see oli tõesti tõde, aga sellisel juhul tahaks ma teada, kuidas ta selle ise kokku peaks saama," seletas mees. Ta raputas enda pead ning sõi vahelduseks enda taldriku tühjaks enne kui see kõik ära jahtub. "Ma ei tea...ma saaksin ta Californiassse saata kui vaja," kehitas tüüp enda õlgu.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Aug 17, 2012 10:47:44 GMT 2
"Kutsu Raven siia millalgi ja uuri summa välja. Ma pakun, et tal on äkki mõned nädalad selle kokku kraapimiseks, maksimum kuu. Keegi ei anna üle kuu. Ma ei usu, et ta baaris teenib sellise summa jootrahadega ära, sa saad talle mingit summad laenata, jah?" küsis Seth. Tegelikult olid tal endal ka erinevad pangakontod, kus oli päris korralikult raha veel peal. 5 pangakontot. Ta oli küll gängis, aga tegutses väga tihti ka iseseisvalt, seetõttu elukohta vahetades teda ei ähvardatudki ega tehtud midagi. "Aga kas ta elaks Calis üksinda?" küsis Seth.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 11:03:52 GMT 2
"Kõige pealt pean ma ta ülesse leidma kuskilt. Aga eks ma uurin selle siis välja," lausus Trey. Eks ta peab siis tüdrukule nii kaua pinda käima, kuni tal muud üle ei jää. Kuigi on ka võimalus, et ta lihtsalt tõmbub siis hoopis endasse ja ei vasta enam midagi. "Jah, ma saaksin talle laenata," noogutas mees kindlalt. "Noh, mul on seal üks maja, mis ei ole otseselt minu nimel, vaid mu...kasiinoketi nimel ehk siis nagu firmamajana või nii...ta saaks seal üksi elada kui ka koos kellegiga, kui ta tahab või kui see parem on," seletas Trey, "see maja on ookeani ääres ja natuke kõrvalisemas kohas...mul oleks veel pakkuda korter Colorados, Denveris, aga suured linnad ei tuleks vist väga kasuks ja see korter on minu nimel," jätkas mees. Ilmselt uuritaks kiiresti välja, et Trey on näitsikuga seotud, kui nad natukenegi lähemalt Faye elu uurima hakkaksid.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Aug 17, 2012 12:20:55 GMT 2
"Sa tead, et mõned tüübid võivad tulla kuskil tagatänaval sulle ka kallale, kui sa hakkad Raveniga rohkem suhtlema. Nad saavad teada, et sul on raha ja kohe oledki hoopis sina sihtmärk. Palju lihtsam on rohelist välja pinnida õilsatelt peikadelt või misiganes te ka olete, sest need tahavad, et tüdrukule midagi ei tehtaks," rääkis Seth. Ta pidi ise kord ühelt diilerilt käima raha küsimas, kuna tüüp oli jätnud mitu nädalat maksmata. See ei olnud üldsegi tore mälestus.
|
|