24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 21, 2012 0:24:30 GMT 2
"Kui ma tahaksin, saaksin vabalt sellega hakkama. Aga selleks on tõesti päris korralikult tahtejõudu vaja," tunnistas Chad. Kuidas samas, kui raske saakski olla ühele tšikile truu olla, kui ta oma ainsa tõsise suhte ajal sellega kenasti hakkama sai? Saaks ilmselt praeguseni, kui see suhe oleks kestma jäänud. Ega ka Chad eriti kirikusse ei kippunud, kuid teatud ürituste tõttu oli ta paar korda oma elu jooksul ikka sattunud, kuigi enamustel kordadel oli ta muidugi mingi plaani välja mõelnud, et saaks alt ära hüpata. Chad ei kuulunud usklike hulka. "Filmides ja raamatutes on, aga päriselus mitte," jäi Kev oma eelmisele väitele kindlaks. "Pole vist su lemmikteema, mis?" turtsatas C selle 'mida iganes' peale, kuigi tema isiklikult ei näeks mingit probleemi oma tunnete avaldamises, kui need peaksid olemas olema. Ega siis ju ometi abielluma hakkama ei pidanud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2012 1:06:32 GMT 2
"No, kui sa ühe tüdruku nimel nii palju oled nõus pingutama, siis peab seal ikka midagi olema," arvas Trey seekord tõsisemalt ja ilma nöökimata. Ütles ja narris mees kui tahes palju, aga kui Chadil peaks Jilliga asi tõsisemaks minema, siis ta muidugi toetab enda sõpra. Semud hoiavad siiski kokku. "Ausalt...," lausus mees ning hingas sügavalt välja, "...ma ei ole sellele kunagi mõelnudki, et mina Faye peaks midagi enamat olema. See on kõik meil nii iseenesest mõistetav lihtsalt, et meist ei saa midagi muud peale FWB," tunnistas mees ning vaatas Chadile otsa. Eks näeb, mis saama hakkab. Nagu nii on Faye praegu paraja sita sees ja tal on vaja sealt välja saada. Hetkel on see siiski nende pea mõte.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 21, 2012 10:31:07 GMT 2
"Ma ei ole väitnud, et seda kindlasti teeksin. See on lihtsalt üks variant, aga sa tead, kui kiiresti ma alati enda meelt muudan,"[/color] ütles Chad. Täna võis ta öelda üht, aga homme hoopis teist. Ning naised tema radaril vahetusid samuti kiiresti. Chad Sommersi puhul pole miski kunagi täiesti kindel. "Aga kõik, kes teid koos näevad, mina kaasarvatud, näevad, et teie vahel on mingi eriline keemia. Seda on kaugele näha," ütles kutt oma arvamuse ausalt ära. Tegelikult oleks isegi kahju, kui Trey seda võimalust ära ei kasuta ning mees Faye endal käest laseb. "Kui sa muidugi nii väidad, siis kes olen mina, et vastu vaielda. Ma lihtsalt räägin seda, mida näen," lisas Kev, pilk mõneks hetkeks üle ruumi liikumas, kus paistis olevat nüüd vähem inimesi kui natuke aega tagasi.[/i]
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2012 12:36:46 GMT 2
"Selge-selge, ma ei piina sind enam selle teemaga. Üldsegi pidime me need naiste jutud juba ammu jätma," lausus Trey, kuid eks ta ise mingil määral selle jutuks oli võtnud. Või oli see Chad? Kes seda enam teab. Ahjaa...ta oli Jilli enda venna lapsehoidjaks mõelnud. No seda muidugi päriselt küll juhtuma ei hakka. "Kuule, ma ei hakka sinuga siin rääkima mingist keemiast, mis väidetevalt minu ja Faye vahel on," lausus Trey, kuigi eks ta oli isegi seda keemiat tunnetanud ja ilmselt ka tüdruk. Nad lihtsalt ei rääkinud sellest. "Okey, kuule - kavatsed veel siin istuda või on sul mingid plaanid veel õhtuks?" uuris Trey.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 0:05:59 GMT 2
"Isa sa alustasid oma Jilli-jutuga ja mina pidin loomulikult lõpetama," muigas Chad. "Aga olgu. Võiks tõesti mingi parema teema võtta," nõustus kutt sõbra arvamusega. "Õige jah. See on rohkem teine kahe asi, mitte minu oma," ütles Kev. Tallegi ei meeldinud väikestesse detailidesse laskuda. Võib-olla ainult siis, kui mingi suurem promill juba sees oli, aga praegusel hetkel küll mitte. "Ei ole nagu mingeid erilisi plaane. Vähemalt meelde küll ei tule, et midagi oleks. Aga, kui sinul on mingi käik ees, siis ma võin ju koju ka hakata minema. Nagunii juba siin piisavalt kaua istutud," vastas Chad. Temal polnud praegu erilist vahet, kas istuda siin edasi või koju minna.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 12:23:39 GMT 2
Trey kuulas Chadi ning noogutas tema jutule kaasa, endal näol see tavaline kergelt ülbe muie, mis lihtsalt tema olekuga nii hästi kokku sobis. Nii Faye kui ka Jilli teema oli nüüdseks kõrvale pandud. Loodevatavasti. Ta ei imestaks kui nad täna veel kord selleni välja jõuaksid. "Ega mul endalgi mingeid plaane pole, aga siin on juba piisavalt istutud," sõnas mees. Seega kas jalutavad nüüd lihtsalt koju või lähevad kuskile edasi?
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 14:23:14 GMT 2
"Kumba sa rohkem eelistaksid, kas kojuminekut või lihtsalt mõnda muud kohta?" küsis Chad. Tema pea oli praegu mõtetest tühi. Vähemalt polnud seal enam naisi. Aga koos nendega kippus kaduma ka kõik muu. Tree Hill ei olnud ju selline koht, kus leiduks väga palju võimalusi lõbusalt aega veeta. New York või mõni teine suurlinn oleks hoopis teine asi. Seal ei jäänud kunagi tegevusest puudu. Üks võimalus oli muidugi veel piljardit mängima minna, aga Chad ei pidanud end selles mängus veel piisavalt osavaks. Isegi täiesti kainena ei saanud ta vahel pallile korralikult pihta. Teeks ainult endal semu ees margi täis.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 16:03:21 GMT 2
"Tead mis...me võime selle õhtu siis ära ka lõpetada, aga vaata, et sa siis minuga selle pokkeriõhtu osas ühendust võtad," lausus Trey ning tõusis siis laua tagant püsti, võttes hetkeks mobiili enda teksade taskust, et sealt vaadata nii kella kui ka seda ega keegi talle vahepeal helistanud ei ole. "Ja ära unusta enda kohtingut homme õhtul," muigas mees.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 17:08:21 GMT 2
"Muidugi võtan. Sellega ei teki üldse mingit probleemi," lubas Chad. Niipea kui ta enamiku inimestega selle teema läbi arutab, hakkab ka täpsemaid plaane paika panema. Enne suve lõppu peaks õhtu ikkagi ära tegema, sest sügisel on tavaliselt kõigil veel vähem aega. Chad tõusis samuti püsti, vaadates korraks ruumis ringi. Nüüd oli küll seltskond baaris suures osas vahetunud, aga inimesi oli ikka kuidagi vähevõitu. "Ei unusta ma midagi, kui asi puudutab naisi," muigas kutt, kuigi otsustas endale ikkagi mingi meeldetuletuse panna, sest iial ei saa enda peale täiesti kindlaks jääda.[/i]
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 18:20:11 GMT 2
"Seda ma arvasin," lausus Trey ning viskas lauale mõned dollarid, mis ta enda teise õlle eest baarile võlgnes. Haaranud tooli seljatoelt enda nahktagi, tõmbas ta selle kiire liigutusega endale selga. Mehed astusid peagi koos baarist välja ning hakkasid siis kumbki oma kodu poole liikuma, mis tähendas seda, et nad täpselt baariukse ees vennalikult head aega soovisid ja siis vastassuunas liikuma hakkasid. Üks ühele poole, teine teisele poole.
OT: lõpp
|
|