|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 22:34:44 GMT 2
"Sa oled ikka niiii hea semu," lausus Trey irooniliselt. Ei tea, kas kellegil on raha väga puudu, et järsku pokkeriõhtu tehti või on asi lihtsalt selles, et viimasest sellisest õhtust on juba tükk aega möödas. "Eks ma vaatan - toon enda väikese venna tead kaasa...aga Faye'd võin ma küll uurida," ütles mees, olles kergelt mõttesse vajunud. Ta viis enda pilgu korvpalli mängule, mis oli küll suhteliselt juba ettearvatavat lõpuga ja mitte just kõige huvitavam.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 0:02:44 GMT 2
"Parim semu, keda Tree hillist leida võib," vastas Chad samasuguse irooniaga. Tegelikult polnudki tema eesmärgiks suurt hulka raha kokku kraapida, kuna võidusõitudest oli seda veel piisavalt alles, sest oma senise karjääri jooksul oli kutt üsna paljud race'id kinni pannud. Tema jaoks oli olulisem hea seltskond ja lõbus õhtu sõpradega ning loomulikult polnudki ta juba väga kaua mänginug. Viimane kord oli äkki alles eelmisel aastal? "Võta kasvõi vend, aga sel juhul oled sina see, kes tüübil silma peal hoiab," muigas Chad, pilk samuti korraks telekale vilksamas.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 14:06:48 GMT 2
Tegelikult tuleks neile kõigile selline õhtu sõprade seltsis kasuks. Varsti tuleb nagu nii sügis ja siis on kõik jälle igal pool laiali. Trey läheb ju isegi Tree Hillist mõneks ajaks välja. "Ma arvan, et minu kahest silmast jääb väheks, et tal silma peal hoida," lausus mees, "ja mida ta seal reaalselt teha saaks? Ah, küll ma küsin, kas ta tahab tulle, aga ma olen üüsna kindel, et ta saadab mu pikalt," muigas Trey ning pistis paar pähklit suhu, juues siis külma õlu peale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 17:00:29 GMT 2
Mõelnud pisut järele, Chad noogutas. No tõesti, mida see poisike seal tõesti teha saaks? Seltskonnale narkotsi müüma hakata? Nii suure rahva seas ta vaevalt seda julgeks. "Muretse siis lapsehoidja," pakkus Chad naljaga pooleks. Võib-olla ainult mõni kena tšikk suudaks kedagi Sethi-sugust ohjes hoida. Kui sedagi. "Kui saadab, siis saadab. Võid ju vähemalt üritada," arvas Kev. Tema enda hooleks jäi selleks õhtuks snäkid ja mõningad joogid muretseda. Muidugi ka vaba ruum leida ja kindlustada, et väikesed õed-vennakesed segama ei tuleks. Vanematega pole probleemi, sest neil on nagunii alati mingid muud tegevused käsil.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 17:05:42 GMT 2
"Ma tahaks tema nägu näha kui ma talle lapsehoidja muretseksin," muigas Trey ning hakkas selle peale lihtsalt naerma. Seth saadaks ta kindlasti kuskile hullumajja või midagi. Ta peab niigi enda vanemat venda ärahellitatud naiivseks meheks. Vähemalt selline mulje jääb Jeromyl endal. Ega ta teda väga tõsiselt ei võta. "Ah, eks ma vaatan," ei andnud Trey mingit kindlat vastust.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 19:18:23 GMT 2
"Aga kui selleks lapsehoidjaks osutuks mõni kena tšikk. Äkki siis ta oleks isegi nõus," muigas ka Chad. Tema ise küll ei keelduks mingil juhul kuumast seltsidaamist, aga puudub inimene, kes arvaks, et Chadil midagi sellist üldse vaja peaks minema. "Nagu ütled. Aga ma vaatan, et mäng sai läbi," sõnas Kev, kui telekast kostuvad rõõmuhõisked tema tähelepanu mõneks hetkeks endale haarasid. Ka õlu hakkas otsa saama. Ja mis see kell nüüd oli? Samuti üritas kutt nüüd meelde tuletada tänast kuupäeva. Mis päeval ta täpselt pidigi ühe kuuma tibiga kokku saama, keda ta kuskil nädal tagasi ühel peol kohtas?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 19:49:01 GMT 2
"Kuuule, mulle meeldib see, kuida sa mõtled. Peaks talle tõesti mõne kena tüdruku lapsehoidjaks otsima. Ma tean küll, kelle ma valima peaksin.....selle....tead küll.....pastori tütre. Nad käisid korra nagu väljas. Võibolla suudab talle natuke mõistust pähe panna," lausus Trey, kui nad juba selle jutuga kaasa olid läinud. Ei aga tegelikult oli ka hea mõte panna teda rohkem korralike inimestega läbi käima. "Kibeled kuskile edasi või?" küsis mees, kui enda õlle pudelile põhja peale tegi. Selles suhtes oli õhtu küll läbi saamas. Tundub, et korvpall sai siiski väga vähe tähelepan seekord. Trey ei olnud isegi mängu lõppseisus kindel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 20:58:59 GMT 2
Chadil vajus suu ammuli, kui Trey pastori tütrest juttu tegi. Tema nüüd küll Seth'ile lapsehoidjaks hea valik ei olnud. Vähemalt mitte noormehe arvates. "Segi läksid või?" küsis Kev muiates ja müksas sõpra kergelt õlaga. "Jill on minu jagu. Või noh, ma tahan, et oleks," tunnistas ta, kui jäi mõtlema päevale, mil nad esimest korda omavahel rääkisid. Muidugi võis ju Seth temaga sõbrustada, aga Chadile ei meeldinud see mõte, et tüüp temaga sebima hakkaks. "Ma ei tea. Oleneb sellest, mis päev täna üldse on. Mul on väikseid mäluprobleeme hetkel," vastas kutt. See on see, kui ennast kalendri ja kuupäevadega kursis ei hoia. Vähemalt teadis ta seda, et praegu on augustikuu lõpp. Hea seegi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 21:11:23 GMT 2
"Mida?" küsis Trey, saamata aru, miks sõber niimoodi reageeris, aga kui ta kuulis sellele järgnenud lauset, siis vaatas ta suurte silmadega Chadile otsa. Ilmselt kui ta oleks praegu joonud, siis oleks see tema suust kas välja tulnud või oleks ta selle kurku tõmmanud. "Sa teed nalja ma loodan? Sa oled reaalselt temast huvitatud?" ei suutnud Trey kuidagi Jilli ja Chadi enda silme ees kokku sobitada. See tundus midagi ilmvõimatut. Kohe liiga võimatut. "Khm, mäluprobleeme? Haige oled või?" küsis Trey nöökivalt, "aaa.....ma tean küll. See on see, mida naised kutsuvad armunud olemiseks," ei saanud mees sõbra kiusamist lihtsalt sinnapaika jätta.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 21:22:05 GMT 2
Chadi semu reaktsioon ei üllatanudki. Ta oligi sellega arvestanud, et Trey mõtleb kindlast, nagu oleks Chad peast soe. Eks ta mingil määral oligi, kui arvestada seda, kes oli Jill Swanson. "Ei, see pole mingi nali," vastas Kev pead raputades. "Ma ei usu, et sa julgeksid seda eitada, et ta on ikka paganama kuum," jätkas kutt, pilk enda nüüdseks tühjale õllepudelile suunatud. "Ning ma usun, et räägiksin täpselt sama juttu ka siis, kui peaksin ta kätte saama. Ainult, et vaevalt midagi sellist kunagi juhtub," ohkas mees. "Armunud? Mis loll jutt see on?" küsis Chad väikse turtsatuse saatel. "Terve see väike linn on ilusaid tšikke täis, mida ma Tree Hilli juures kõige rohkem armastan, kuid ega ma siis neisse kõigisse ometi armunud ei saa olla," õigustas ta ennast.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 21:37:10 GMT 2
"Okey, jah ta on parajalt kuum ja isegi võibolla armas enda korralikkuse ja süütusega, aga mina isiklikult hoiaksin küll enda käed temast eemale," lausus Trey, tõstes käed hetkeks justkui allaandmise märgiks ülesse. Tundub, et nende jutt liigub ikka tagasi naistele. Jamh, selle vastu vist väga ei saa, kui koos on kaks poissmeest. "Ma lihtsalt hoiatan sind, et kui sa peaksid sellele tüdrukule midagi tegema, siis ma olen kindel, et see papa ei jäta sind kunagi rahule," sõnas mees, kuigi Chad on ilmselt piisavalt tark, et isegi seda mõista. Loodetavasti ei tee poiss midagi lolli. "Sa ei olegi neisse kõigisse armunud," muigas Trey laialt, "hahaaa, mees, sa oled Jilli armunud," lausus mees praktiliselt naerdes ning lõi paar toetavat matsu vastu semu õlga justkui soovides talle selle kõigega edu.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 22:46:58 GMT 2
"Ei tea miks?" päris Chad. Kas Trey siis kartis korralikke tüdrukuid? See mõte tõi järjekordse muige Chadi huulile. Ja nii see jututeema veereski täiesti märkamatult uuesti naiste juurde, kuigi ei saanud eitada, et see oli üks noormehe lemmikteemasid. Isegi oma naissõpradele lobises ta oma seiklustest naistega, mis veel Treyst rääkida? "Tegema mida? Rasedaks?" turtsatas Kev. Ta teadis, et tüdruk kannab promise ring'i mis teeb sellised asjad ilmselgelt võimatuks. Ning rape'ima ei hakkaks Chad samuti kedagi, kuna seda teeksid ainult argpüksid. "Mida sa ajad? Jilli armunud? Ma alles kohtasin teda," irvitas Chad, andes Treyle korraliku müksu. Viimast korda oli kutt armunud olnud paar aastat tagasi, aga ka selleks läks kauem aega kui üks päev. "Ainus, kes siin üldse armunud on, oled ilmselgelt sina. Ma tean küll, mis värk teil Raveniga on," lisas noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 23:00:15 GMT 2
"Kas või selleks, et mulle piisab tüdrukust. Ma ei viitsiks elu sees tema vanematega ka veel maid jagama hakata," lausus Trey, "igastahes ei ole sellised tüdrukud eriti minu teema. Pealegi on ta minu jaoks alles täitsa tüdrukuke," sõnas mees, mis siis, et Raven on ainult aasta võrra temast vanem. Aga see tüdruk on teine teema ka. Ta käitub vähemalt nagu täiskasvanu. "Kunagi ei või teada," muigas mees pead vangutades ja jälgides Chadi. "Kas sa siis ei ole kuulnud....kuidas seda kutsutaksegi - armastus esimesest silmapilgust," ilkus Trey ning tegi seda eriti dramaatilise ja ülepakutud hääletooniga. Ta ei imestaks kui rahvas teda baaris varsti imelikult vaatama hakkaks. "Minul ja Ravenil? Me magame koos ja siis? Terve linn on selle ilmselt praeguseks juba välja mõelnud," lausus Trey muretult. Midagi enamat seal küll ei olnud, kuigi see kuradi väike vend oli Jeromyle eile kõvasti mõtlemisainet andnud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 23:06:53 GMT 2
"Kui ma korralikult käituks, siis vaevalt tema vanematele ka väga ette jääksin," mõtiskles Chad. Korra käis tal isegi peast läbi mõte, kuidas ta ühel kenal päeval Jilli issi käppa surub ja siis nendega ühte õhtusöögilauda potsatab. Funfunfun. "Sellest saan ma aru küll. Raveniga neid tõepoolest võrrelda ei saa," oli Kevin sunnitud nõustuma. Need kaks tüdrukut olid nagu öö ja päev. "Sellist asja pole olemas," lausus noormees kindlalt. Isegi siis mitte, kui tüdrukul peaksid hüpnotiseerivalt ilusad silmad olema. Chad juba sellisesse võrku ei langeks. "Ja siis? Magate või mitte, aga sa oled temasse siiski armunud. Ainult, et sa ise veel ei tea seda," arvas C ning patsutas sõpra õlale. Samas oli ta kindel, et küll Trey kunagi tunnistab, mida ta tegelikult selle tšiki vastu tunneb.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 23:35:07 GMT 2
"Ja sina suudad korralikult käituda?" küsis Trey kergitades enda kulme ikka päris korralikult, "peaksid nad ainult kuskilt sinu illegaalsest tänavasõidust kuulma ja sa ei näe seda tüdrukut enam kunagi," lausus mees. Okey, tegelikult ta ei teadnud üldse, milline on pastor Swanson, sest ta ei käinud just igal pühapäeval kirikus. Tegelikult ta ei olegi enda viie aasta jooksul Tree Hillis olles kordagi sinna jõudnud. Vaevalt Chadki sinna jõudnud on? Või siiski...tegemist on siiski linnapea pojaga. "Ma juba arvasin, et sa hakkad mulle nüüd rääkima, et selline asi on võimalik," lausus mees muiates. "Mida iganes," sõnas Trey semu sõnade peale ning raputas enda pead. Juba teine inimene, kes seda ütleb, ainult natuke teises vormis. Asi kisub kriitiliseks juba.
|
|