24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 16, 2012 23:55:39 GMT 2
Chad sättis ennast mugavamalt istuma, toetades ühe käega lauale ning teises käes hoidis ta õlleklaasi, millest aeg-ajalt pisikese lonksu võttis, sest suurema jaoks oli õlut liiga vähe alles jäänud. Baarileti juurde ta samuti praeguses olukorras ei kibelenud. Trey ja punapea vahelist vestlust Chad loomulikult ei kuulnud. Ka huultelt lugemine polnud just tema leivanumber, aga ka nende mõlema olekust sai piisavalt hästi aru, et flirt sujus. Mitte ainult kihlveoga seotud tibi, vaid kõik kolm paistsid Treyst võlutud olevat. C vandus endamisi, et tema flirtimisoskused võrreldes sõbraga nii viletsad on, kuigi paljud mehed ei osanud sedagi mida Chad. Kui tüüp koos mingi taskurätikuga tagasi jalutas, ilmus Chadi näole muie. Tegelikult oleks ta natuke aplodeerida tahtnud, aga niikuinii tibid jälgivad neid praegu ja siis paistaks see liiga kummaline välja. Kuulnud Trey viimast lauset, ei suutnud Chady oma hämmeldust varjata ja tõmbas viimase osa õllest kurku, mida ta parajasti jooma oli hakanud. "Minuga? Mis mõttes?" küsis ta, kui oli natuke aega köhinud. Mitte, et ta meelitatud ei oleks, aga praegu ei tulnud tal pähe, miks Trey ise seda võimalust ei kasuta. Tal tibisid liiga palju vist?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 10:24:19 GMT 2
Chadi reaktsioon oli lihtsalt priceless. "Emn...otseses mõttes?" lausus mees, vaadates semule käsi laiutades otsa, "sa tänad mind hiljem," sõnas Trey üsnagi kindlal häälel. Lihtsalt kui ta oli kuulnud, et näitsik käib samas ülikoolis, kus Chadki, siis oli tal tulnud selline tore idee, et hoopis tema näitsikuga kokku sokutada. "Ega sa ei pea minema kui ei taha," sõnas Trey hetk hiljem ning lasi endale siis uue pudeli õlut tuua, "kuigi ma võin sellest teha sinu kihlveo kaotuse," sõnas mees pärast hetkelist vaikust.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 14:15:20 GMT 2
Chad mõtles natuke aega enne, kui oma suu lahti tegi. "Oota, sa siis rääkisid talle midagi sellist, et sinu häbelik sõber on huvitatud temaga tutvumisest, aga ei julge ise juttu rääkima tulla?" oletas mees. Mingit muud mõtet tal nagu pähe ei tulnud, mida Trey sellele tibile oleks võinud temast rääkida. Aga kui tibi peab teda tõesti häbelikuks, siis küll Chad alles näitab talle homme oma 'häbelikkust'. Ainult, et kihlveo peaks vist mainimata jätma, kuna naistele sellised asjad ei meeldi. "Ei-ei, miks ma ei taha. See tuli lihtsalt ootamatuna. Muud midagi," seletas kutt. Nüüd lasi ta endalegi uue õlle tellida, aga sel korral terve pudeli. Saanud selle kätte, suunas mees pilgu telekale, kus seis vahepeal loomulikult mitmeid kordi muutunud oli.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 15:09:01 GMT 2
"Bingo!" lausus Trey olles ise vägagi heas ja lõbusas tujus. Nii on alati lihtne naistega jutule saada. "Sa pole vist ammu minuga lihtsalt väljas käinud," sõnas mees, sest vastasel juhul oleks Chad võinud oodata täpselt midagi sellist. Mehele ju meeldib alati asju natuke keerata ja väänata, et neid huvitavamaks teha. Ta huvitub siiski filmindusest, seega võib selle talle andeks anda. Kui uus pudel Trey ees laual maandus, võttis ta sellest ühe suurema lonksu ning vaatas siis mõnda aega mängu, mis oli jäänud rohkem taustamüraks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 19:45:46 GMT 2
"Õige jah. Ma oleksin pidanud sinu trikke teadma," kostis Chad. Ka temale tundus see kavala taktikana. Kui Trey oleks lihtsalt naisega niisama sebima läinud, eeldaks too äkki mingit kindlat tagamõtet, aga oma selgelt häbelikuma sõbra mainimine tekitas huvi. Kui need naised siin veel teavad ka, kes Chad on, võivad linnas hakata levima jutud, nagu oleks tegu mingi eriti tagasihoidliku ja oskamatu tüübiga. Ja siis ei oskaks ükski neist tõelise Chadi rünnakut oodata. Ideaalne. Ka Chad jälgis pilguga mängus toimuvat, aga põnevus oli juba ammu kadunud, kui punktide vahe juba nii suureks kärisenud oli, et võitjas enam mingit kahtlust pole. "Aga kuidas sinuga on, oled ikka veel vaba mees või juba kellegi poolt hõivatud?" uuris kutt. Üldiselt olid nad küll Treyga sarnase elustiiliga, aga kunagi ei võinud teada, millal dream girl saabub ja mehe mõistusega üks-null teeb. Pole ka Chadile võõras teema.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 20:10:23 GMT 2
"Ei mina olen veel vaba mees," lausus Trey kindlalt. Ta kahtles, kas ta üldse kunagi kellegiga koos elama hakkab. Talle ei istunud väga need pühendumised ühele inimesele. Kuigi ega ta lõpmatuseni ka sellise elustiiliga elada ei saa. Varem või hiljem peaks ikka elu natuke tõsisemalt võtma. Eks näeb, mis tulevik kaasa toob. "Ja sina ka ma oletan?" tõstis mees enda sinised silmad Chadile.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 23:46:07 GMT 2
"Ja sealhulgas ka üks linna ihaldatumaid poissmehi," lisas Chad muigega, kui tüüp väitis end vaba mees olevat. Ta teadis küll, kuidas Treyl selle pühendumisega lood on, kuigi kunagi ei saanud päris kindel olla, et miski kunagi ei muutu. Kui mitte praegu ja lähiajal, siis võib-olla kaugemas tulevikus. Ka Chadile meeldis üldiselt vaba mees olla, aga vahel ajas mõtlema, kui üksi ta tegelikult koos kõigi nende üheöösuhetega oli. "Jah, siiani küll. Mulle meeldib samuti vabalt võtta pärast seda...mm... lahkuminekut aastaid tagasi," vastas kutt. Tavaliselt ta oma möödunud suhetest rääkida ei armastanud, aga vahel lipsasid mõned üksikud sõnad suust välja. Sinna ei saanud midagi parata. Muidugi oli Chad sellest endisest juba üle saanud, aga tema suhtumine naistesse oli mingil määral muutunud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 12:32:39 GMT 2
Trey vaatas semule otsa ning kehitas õlgu. Ega ta sellele just eriti vastu ei saanud vaielda ja ego oli tal ka omajagu suur. Seega ei hakanud ta Chadile selle lause kohta eriti midagi ütlema, aga muigama võttis küll. "Eks meil kõigil ole need eksid ja lahkuminekut minevikus," lausus mees vist esimest korda õhtu jooksul ka midagi natukene tõsisemat. Tema ei olnud enda ülikooli aegsest tüdrukust kellegile rääkinud. Ainult Faye ja Seth teadsid tõde. Pärast seda leidiski mees, et lihtsam on olla üheöösuhetes. Aga see võib maksta sulle kätte sellega, et sa ei tunnegi enam armastust ära isegi kui see sul endal silma all on.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 19:10:50 GMT 2
Chad'ile ei jäänud märkamatuks, kuidas lisaks tõsisema teema tekkimisele ka Trey näolilme seejuures muutus, aga ta otsustas mitte liigseid küsimusi esitama hakata. Temale endalegi ei meeldinud oma eksidest ja muust taolisest rääkida. Miks peaks tema sõbralegi? Lisaks sellele kuulusid eksid ja lahkuminekud rohkem naistevahelistesse jututeemadesse. "Ah, jätaks parem need naised, kes meile niigi jamasid kaela toovad," lausus Chad, pidades sobilikuks nüüd teemat vahetada. "Räägi parem, kuidas su vennal läheb?" küsis C, lootes, et ka see teema pole liiga isiklik, kuigi temal endal polnud midagi selle vastu, et vahepeal oma pereliikmeid jutuks võtta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 19:32:27 GMT 2
"Hea mõte. Varsti hakkame me kõlama juba nagu naised, kui nad kokku saavad," lausus Trey turtsatades ning jõi natuke alkoholi. Asetanud klaasi tagasi lauale, mõtles ta hetke enne kui vastas. "Ta töötab palju ja hulgub mööda Tree Hilli ringi. Tegelikult kui aus olla, siis ma ei teagi eriti, mida ta teeb. Mida rohkem ma uurin seda enam võtab ta endale kaitserefleksi. Tundub, et me oleme endiselt alles selles getting-to-know-each-other faasis," lausus mees, "ega ma ei saa teda süüdistada - poisil on tõsiselt raske lapsepõlv olnud," sõnas tüüp ning vaatas siis mõtlikult kaugusesse. Väga vabalt oleks võinud ju ka tema sellise lapsepõlve endale saada, aga temal vedas. Tema pääses sealt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 20:11:15 GMT 2
Trey kommentaar võttis ka Chadi suu muigele, aga ta ei hakanud midagi lisama. Muidu olekski võinud nende vestlus samasuguseks muutuda, nagu sõber just öelnud oli. Vahelduseks pidevale rääkimisele, viis Chad üle pika aja pilgu uuesti telekale, võttes samal ajal ka enda pudelist lonksu. Kuna seal miskit hullutavalt põnevat polnud, ei jätkunud vahtimist enam kauaks. "Ma olen teda aeg-ajalt linnas ringi kolamas näinud, kuigi ei oska öelda millega ta seal tegeleb. Kuid mulle on jäänud mulje, nagu ajaks ta mingit kahtlast äri või midagi sarnast. Ei oskagi oma mõtteid täpsemalt kirjeldada," mainis kutt paari enda tähelepanekut Sethi kohta. Chad ei teadnud seda tunnet, kui sul pole suure osa elust ühtegi õde ega venda ja siis järsku mingi tüüp ühel hetkel välja ilmub ja end vennana tutvustab. Ilmselt oleks ta paraja šoki saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 20:18:27 GMT 2
"Oh, great," lausus Trey ning tõmbas käega läbi enda juuste. Ta teadis väga hästi, mis asi see 'kahtlane äri' olla võis, aga samas võis ka olla, et Chad sai asjast valesti aru, kuigi see oleks vist vähe tõenäoline. "Ju siis võttis ta enda 'elukutse' Tree Hilli kaasa. Kui sa aru saad, millest ma räägin," sõnas Trey ning vaatas semule otsa, "see poiss ajab mu veel üks päev hauda ma ütlen sulle," ütles mees. Tema toonist oli raske aru saada, kas ta mõtles enda sõnu naljaga või tõsiselt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 12:06:56 GMT 2
Chad teadis tegelikult veel rohkemgi, kui välja paistis, aga ta ei tahtnud kõike lagedale laduma hakata. Pealegi polnud see üldse tema asi, aga teatud uudishimu tekkis ikkagi. "Ma mõistan küll, " sõnas mees. "Aga usun, et kui poisile natuke aega anda, võib temast kunagi isegi asja saada. Arvestades seda, millistes tingimustes kasvas tema ja millistes sina, on ju ilmselge, et te olete täiesti erinevad inimesed erineva maailmapildi ja eluviisiga," rääkis Chad, kuid jäi kohe uuesti vait, mõistes, et ka see teema polnud just parimate killast. "Muide, me teeme paari semuga järgmisel nädalal pokkeriõhtu. Viitsid ka äkki kaasa lüüa?" tuli Chadile äkki midagi meelde. Tavaliselt ta eriti raha peale mängima ei kippunud, aga kuni summad ulmelisteks ei muutu, siis pole viga. Pealegi on see sõprade seltskonnas kõigest väike lõbustus, mitte midagi tõsist.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 21:32:06 GMT 2
"Eks näeb, mida aeg tooma hakkab," lausus Trey mehe sõnade peale. Ilmselgelt vajas Seth aega, et uue keskkonna ja eluga harjuda, aga asi oligi selles, et selle asemel, et uuega harjuda, loob ta täpselt vana uuesti enda ümber. "Mina? Sa tead, et ma sakin praktiliselt igas kaardimängus," naeris mees, "aga sa võid mu tulijaks lugeda. Ma peaks Faye teile pähe tegema tooma," muigas Jeromy ning jõi paar kosutavat lonksu enda õlust. Tegelikult oli päris irooniline, et Trey kaardimängudes just kõige osavam ei olnud, sest tal endal oli üks väiksem kasiinokett.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 22:17:40 GMT 2
Trey lause peale ilmus Chadi huulile muie, kui talle sellega seoses meenus üks vanainimeste laul, mis kõlas enam-vähem samamoodi. "Ei me ette tea, mis elu meil tuua võib" või midagi sarnast, kuigi mees ise end veel sugugi vanaks ei pidanud. Kindlasti on parim aeg tema elus alles tulemas. "Selle peale ma lootsingi, et oleks kergem sulle pähe teha," lausus C kavalalt kulmu kergitades. Ta ei hakanud lisama seda kulnud väljendit, et kellel ei vea kaardimängus, sellel veab armastuses. "Mul pole midagi selle vastu, kui kedagi endaga kaasa kutsud. Igasugune seltskond on teretulnud," lausus kutt. Eriti huvitav vaatepilt oli pokkerit hästi jagav naine.
|
|