|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 21:59:36 GMT 2
Trey istus ühes Eastside'i baaris ning jõi mõnusat külma õllet, pilk teleka ekraanile kinnitunud, kust pidi peagi hakkama otseülekandes mingi korvpalli mäng. Rahvast oli siin parajalt, aga mitte liiga palju. Trey tõstis enda sinised silmad mobiilile, et kella vaadata. Ta ootas ilmselgelt kedagi ja sellest andis aimu ka see, et tema silmad liikusid pidevalt ekraanilt uksele. Mees kandis endale tüüpiliselt tumedamaid teksasi, musta särki ja musta nahktagi.
OT: Chad
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 12, 2012 21:25:52 GMT 2
Chad oli mõelnud terve tänase päeva kodus lebotada ja korvpalliülekannet hoopis telekast jälgida, kuni ta sõbralt kõne sai, et baaris natukene aega veeta ja juttu ajada. Käinud pesemas ära ja ennast väljaminekuks korda sättinud, asus mees teele. Seljas oli tal tavaline tumesinine t-särk ja mustad teksad ning peal musta värvi jakk. Jõudnud baari juurde, tegi mees ukse lahti ja astus ruumi, kus Trey juba ootas. Ka mäng oli juba alanud, aga sellest ei teinud C suurt numbrit. "Hei, mees," tervitas Chad kerge õlapatsutuse saatel sõpra ja seadis end tema kõrvale istuma. Nüüd peaks endale ka ühe õlle ostma, et tänasele õhtule juba hoog sisse anda. Mees lasi pilgul korra ka mööda ülejäänud ruumi ringi käia ning naeratas hetkeks, kui tema pilk ühe kena naise omaga kohtus. Ainult, et praegu ei kavatsenud ta naistega flirtima hakata, sest oli ju C siis tulnud eelkõige sõbra seltsis õhtut veetma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 12, 2012 21:43:24 GMT 2
"Hei," lausus Trey, "jõudsid täpselt mängu alguseks," sõnas Trey ning vaatas hetkeks Chadile otsa, kelle pilk juba baarile ekslema oli läinud. Jah, that's his man. Naised on ikka huvitavamad kui sõber või korvpall. "Noh, kumba sa seal nüüd jahid blondi või brünetti või hoopis seda punapead?" uuris Trey, viies ka enda sinised silmad naiste suunas. Kuigi ega ka temal ei olnud hetkel mõttes ühegi tibinaga flirtima hakata. Kui nad just ise juurde ei uju. "Räägi mulle parem, kuidas sul õnnestus ilma Milenata majast välja saada," muigas mees, sest see väike Sommers haakis end alati suurematele vendadele kaasa, kui nood kuskile välja läksid.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 13, 2012 11:52:02 GMT 2
"Siis polnudki kõige halvem ajastus," lausus Chad, viies nüüd pilgu hoopis telekale. Tema lemmikmeeskond oli just praegu skoori avanud, mis tõi kerge naeratuse mehe näole. Jah, enam õigemaks ajaks ei saanudki jõuda. Kuulnud Trey küsimust, tõ C kuuldavale väikese naeruturtsatuse. "Täna ei ole jahipäev... või siis õhtu. Aga kui ma nende seast valima peaks, langeks mu valik selle brüneti peale," vastas ta sõbra küsimusele. Üldiselt ei vaadanud Chad naisi juuksevärvi järgi. Talle olid tähtsamad eelkõige üldpilt ja iseloom, kuigi üheöösuhteks polnud ka sel viimasel suurt olulisust. "Juhtus nii, et Milenat polnud täna üldse koduski. Kui ma ei eksi, siis läks ta meie noorema õega kuskile parki. Vanemad on ka praegu mujal ja siis tuleb kellegi teisel Rosiega tegeleda," rääkis mees.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2012 14:32:06 GMT 2
Lemmikmeeskonna skooriavamine pani kogu baari hetkeks häältest kajama. Eks enamasti olidki kohal mehed, kes tahtsid mängu vaadata ja naised, kes kasutasid ära juhust, et siin on palju mehi korraga koos olu. "Tõesti? Ma mõtlesin, et sa läheksid ikka selle punapeaga," muigas Trey, aga see oli rohkem niisama nöökeks öeldud. Ega Trey isegi endale partnereid juuksevärvi järgi ei valinud, aga kuna ta ei teadnud nende imeliste naiste nimesi, siis kasutas ta nende eristamiseks juuksevärve. "No, siis meil vedas," lausus tüüp, "no offence muidugi....Lena on lahe inimene," lisas ta juurde.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 14, 2012 19:12:56 GMT 2
Chad sai baaris vaevalt mõne minuti istuma, kui juba tõeline melu käima läks. Nüüd oligi tal ainult õlu veel puudu, aga seda viga annab loomulikult parandada. Maininud Treyle, et käib korraks ära, suundus mees leti äärde ning esitas oma tellimuse. Kui kena baaridaam Chadile tema õlle oli ulatanud, ilmus mehe suunurka kerge naeratus, millel polnud siiski mingit tagamõtet. Õige pea oligi C juba sõbra juures tagasi. "Ma arvan, et see punapea sobiks sulle hästi," kommenteeris Chad, samal ajal toda tšikki jälgides, aga mitte nii märgatavalt, et punapea sellest ise aru saaks. "Milliega saab nalja küll, kuigi vahel paneb mõtlema, miks küll minul nii segane õde peab olema. Ma mõtlen neid hetki, kui ta reaalselt mõne jamaga hakkama on saanud," rääkis C oma endisel muretul toonil.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 14, 2012 20:32:36 GMT 2
"Eks me näe," lausus kutt ning vaatas veel hetkeks seda punapead. Ilus keha ja kena näolapp. Üheöösuhteks ilmselt paremat ei leiakski. Trey raputas venivalt ja aeglaselt enda pead ning jõi paar sõõmu enda õlust. "Räägib tüüp, kes tegeles illegaalse tänava ralliga," sõnas ta hetk hiljem, asetades klaasi tagasi lauale. Laual olevast kausist võttis ta paar pähklit ja pistis need siis suhu. "Või tegeleb siiani?" küsis Trey nagu muuseas, hoides pilku teleka ekraanil.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 14, 2012 20:45:41 GMT 2
"Veame selle peale kihla, et sa räägiksid ta pehmeks?" muigas Chad. Tema juba teadis, mismoodi Trey naistele mõjus. Paar komplimenti või muidu meelitavat lauset ning naised lausa sulasid. C ise polnud naistega flirtimises veel nii vilunud, kuid arenes temagi aastatega. "Tabasid naelapea pihta," sõnas kutt, kui Trey streetrace'i teemaks võttis. Nii suurtesse jamadesse nagu tema oma võidusõitudega, polnud isegi Millie kunagi sattunud, vähemalt nii palju, kui Chad õe tegemistega kursis oli. "Ei, enam mitte," vastas mees pead raputades. "Ma sain juba piisavalt õpetust," täpsustas ta enda lauset. Praegu polnud Chadil mõtteski võidusõitudega jätkata, aga kunagi ei saanud selles kindel olla, mida tulevik tuua võib.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 14, 2012 21:28:58 GMT 2
"Oled sa kindel, et sa tahad kaotada?" küsis Trey vastu ning muigas ühe suupoolega, mis oli üsna temalik, "mille peale sa siis kihla tahad vedada?" tuli uus küsimus üle mehe huulte. Semudega võis ikka aeg-ajalt lolle kihlvedusi teha. Vähemalt oli hiljem, mida meenutada. "Kui sa nii ütled," kehitas mees õlgu. Ta ei hakanud seda teemat enam puutuma, sest Chad ei rääkinud sellest tavaliselt väga palju. Seega ei ole vaja seda ka sorkida.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 15, 2012 12:03:33 GMT 2
"Aga äkki ma ei kaotagi? See punapea tundub päris karm tibi olevat," ei jäänud Chad vastust võlgu. Täitsa huvitav oleks vaadata, kuidas Trey temaga juttu teeks. Võib-olla ununeks nii mõneks ajaks isegi korvpalliülekanne."Ütleme nii, et kui sina suudad tibi ära rääkida, hankides endale tema telefoninumbri, võid sa ise mõelda, mida sa tahad, et ma teeksin. Ja kui mina võidan, on vastupidi," rääkis Chad. "Ainult, et katsuks ikka reaalsusesse jääda," lisas ta pisikese muige saatel, mõeldes seda ülesannet, mille ta kaotuse korral peaks saama. Ka C jättis streetrace'i teema rahule, kuna see meenutaks jälle õnnetust, mis tema kunagise parima sõbra surma põhjustas. Chadil oli siiamaani selle kaotusega raske leppida.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 15, 2012 12:24:53 GMT 2
"Karm või mitte, aga iga naine annaks kõik, et endale mehe tähelepanu saada. Ja pealegi pole siiani veel ükski naine suutnud mulle ära öelda," lausus Trey enesekindlalt. Okey, kindlasti oli ta ka mõned korrad võibolla korvi saanud, aga nende naiste arv oli nii väike võrreldes nendega, kellega tal vedanud on. "Nii kaua ei peaks muret tekkima kuni kuskilt ühtegi vihast austajat välja ei ilmu," muigas mees, vaadates nüüd pinksalt punapea poole, oodates kuni naise pilk tema omaga kohtub. Ja ei läinudki kuigi kaua aega. Kuigi alguses keeras ta enda pea ära, oli näha, kuidas ta silma nurgast endiselt Chadi ja Trey poole vaatas. Mees võttis õlleklaasi endale kätte ning kui punapea uuesti nende poole vaatas, saatis ta neiule ühe kindla ja flirtiva naeratuse, tõstes klaasi natuke kõrgemale justkui oleks ta joonud neidise terviseks. Ja vastu sai ta samasuguse žesti. Game on. "Okey, see naine on mul sama hästi kui peos," lausus Trey, pöördudes tagasi enda sõbra poole. Tundub, et korvpall on täna õhtul rohkem tausta müraks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 16, 2012 11:22:22 GMT 2
"Jah, selles on sul õigus. Isegi kui mees nende maitse pole meeldib naistele ikka tähelepanu saada," ütles Chad. Mees ise küll ei hoolinud sellest, et mingi talle üldse mitte huvi pakkuv naine temale tähelepanu pööraks, kuid eks naised ja mehed olegi erinevad. "Ei usu väga. Need kolm siin on puhtalt lantimise peal väljas," arvas Chad, tunnistades juba mingil määral oma peatset kaotust kihlveos. Kolme all pidaski ta täpsemalt silmas neid sõbrannasi, kellest enne Treyga juttu sai tehtud ehk siis tänase õhtu kuumimad tibid. "Ei tea veel midagi. Naised on kavalad. Äkki loodab, et teed talle mõne joogi välja ja siis saadab su pikalt," tuli Chadile järsku uus idee pähe, kuigi tegelikult ta sellesse ei uskunud. Heitnud vahepeal pilgu ka mängu seisule, võttis mees oma klaasist järjekordse lonksu õlut. Tundub, et varsti tuleb seda juurde tellida. Mingi aeg lõi C'le endale ka mõttesse samu trikke brüneti peal katsetada, aga otsustas ära oodata, kuni Trey punapeaga lõpetab.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 12:32:35 GMT 2
"Täpselt," nõustus Trey mehega täielikult. Selles osas olid mehed ja naised tõesti erinevad. "Need on naised, kellest me räägime. Neil võib kodus abikaasa ja paar last ka juba olla, aga see ei keela neil teisi mehi vaadata," sõnas mees ning tühjendas veel enda joogipudelit. Mõnda aega jälgis Trey mängu, kuid pööras siis enda pea semu poole, "ma tänan sind toetuse eest," lausus mees irooniliselt ning lõi Chadile kaks matsu vastu õlga. Pistnud endale paar pähklit suhu, tõusis Trey püsti. "Ma lähen nüüd õngitsema," muigas tüüp ning jalutas otse joones punapea juurde.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 16, 2012 13:50:12 GMT 2
Selles mõttes oli Chad jälle Trey sõnadega nõus. Naised ju võisid õhtuti mööda baari ringi jõlkuda ja võõraid mehi vaadata, aga kui sama asja teeks mees, läheks alles suur kisa lahti. See oli ka üks põhjusi, miks Chad abiellumisse skeptiliselt suhtus. Talle meeldis olla vaba ning mitte kellelegi oma tegudest aru anda. Kui puudub abikaasa, kes teda igal õhtul täpselt õigeks ajaks koju ootaks, puuduvad ka suuremad probleemid. "Seepärast tulebki vähemalt ühele neist säru teha. Mõtle ise, kui suur võib olla naise pettumus, kui ta aru saab, et see oli kõigest trikk," sõnas kutt. Oli temagi vahel kiuslik, seda ei saanud eitada. "Õnn kaasa,"lausus C lõbusal toonil ning jäi vaatama, kuidas Trey punapea juurde jalutas ja temaga juttu alustada proovis.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 17:14:44 GMT 2
Alguses rääkis Trey naisega lihtsalt tutvuse eesmärgiks. Saanud tema käest justkui rohelise tule, hakkas mees vaikselt mokaotsast ka meelitusi jagama. Ja kohe kindlasti ei jäänud kasutamata ka natuke seda kurikuulsat flirti. Tundus, et mehe tähelepanu oli kolmele kaunitarile hetkel küll õhtu highlight. Kulutanud naiste juures kuskil viisteist/kakskümmend minutit, jalutas ta Chadi juurde tagasi. "Ja siin on punapea number," lausus ta, asetades lauale ühe salvrätiku, mille peal oli mobiili number ja all nimi Janet, ning istudes siis tagasi enda kohale. "Janet. Järgmisest aastast Wilmingtoni ülikooli vahetusõpilane. Inglismaalt. Õpib geenitehnoloogiat. Loomulik punapea, mida ma väga ei usu. Ja läheb sinuga homme kotingule. Edu, mees," sõnas Trey ning jõi enda õlleklaasi tühjaks.
|
|