24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 17:25:06 GMT 2
"See kõlab nagu ähvardus," muigas ka Chad, jäädes korraks mõtlema, kui kaugele ta minna võiks, kuni Lizardi käest kolaka kätte saab, aga vähemalt praegu polnud tal veel mingit kavatsust piire katsetama hakata. "Kõrvakiil on teine asi. Minu jaoks ei kuulu see klobimise alla," vastas noormees. Neid oli ta muidugi saanud rohkem kui korra, kui liiga julgeks muutus. Nii mõnigi naine ei sallinud Chadi-suguseid mehi. "Aga päris ema Teresa ka just pole?" küsis Kev naerdes. Tema arvates oli Lizard igal juhul palju metsikum, kui välja näitas. "Lase muusikal end kaasa viia. Move your body," ütles noormees, kui nad uuesti tantsupõrandale olid jõudnud. Chad ise võttis tantsimist lihtsalt lõbuna, mistõttu see tal üsna loomulikuna välja kukkus erinevalt paljudest teistest meestest.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 18:27:14 GMT 2
"See ei olnud ähvardus, lihtsalt hoiatus," kehitas näitsik enda õlgu. Ega ta nüüd lihtsalt niisama ka kellegile kallale ei lähe. Ega ta nii hull ka ei ole. Tegelikult näitsikule ei meeldigi üldse vägivald, aga kui vajadus, siis peab ikka enda eest ju seisma. "Ohoh...kohe nii sagedasti saad neid või," küsis Lizard ja hakkas tõesti naerma. Tegelikult ta vist naeris Chadi üle praegu. Aga see naer oli tõsiselt vaba ja siiras. "Eih..kohe kindlasti mitte," vastas näitsik kerge pea raputusega ning lõpetas viimaks enda naermise, vaadates poisile lihtsalt otsa, kuid kui Chad uuesti enda suu avas, siis tõi ta kuuldavale turtsatuse ennem kui korralikult tantsima hakkas ja muusikal end kaasa lasi viia nagu poiss soovitanud oli. Selleks sulges näitsik enda silmad ning otsustas noormeest usaldada.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 19:12:11 GMT 2
"Minu jaoks tähendavad need ühte ja sama. Ära sa seleta midagi," sõnas Chad väikese turtsatuse saatel. Talle meeldisid tüdrukud, kes end vajadusel kaitsta oskasid, näidates sellega oma metsikumat poolt. "Mitte just sagedasti, aga päris mitu korda küll. Vaata, on tüdrukuid, kes minu käitumismeetodeid ei salli. Peavad kuidagi labaseks või muud säärast," seletas Kevin. Noormehe viga oli selles, et ta kippus muutuma liiga avameelseks, kuid vähemalt oli ta (enamuse ajast) aus. "Tegelikult ma kohtasin hiljuti üht tüdrukut, kes meenutab iseloomu poolest ema Teresat. Üldse mitte halvustavas mõttes. Ta on selline korralik ja võiks paljudele omavanustele eeskujuks olla. Lisaks veel kena välimus ka..." rääkis Chad, kuid pani siis suu kinni, kui taipas, et seletab rohkem, kui vaja oleks. Kui Lizard silmad sulges, toetas noormees ennast rohkem tüdruku vastu, kuid ei hakanud midagi rohkemat üritama.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 19:20:13 GMT 2
Chadi sõnade peale tõi Lizard kuuldavale turtsatuse, kuid ta ei lausunud midagi. Tüdruku jaoks oli neil kahel sõnal aga vahe sees. Õhkõrn, aga siiski olemas. Ja see oli kohe kindlasti hoiatus. Liz ei ähvarda inimesi...enamasti. "Ma arvan, et seda ei saa neile väga süüks panna," lausus tüdruk nüüd juba naerdes ning avas enda rohelised silmad. Nii palju siis tantsimisest ja selle nautimisest, kuigi seda sai ka nii teha. Lihtsalt silmad kinni oli igati vabam tunne ja tajusid muusikat paremini. "Ma võiks peaaegu vanduda, et Chad Sommers on sellest 'ema Teresast' huvitatud," muigas Lizzie ning vaatas tüübile otsa.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 21:08:38 GMT 2
"Aga sind ei paista ligitikkumine eriti häirivat," kehitas Chad õlgu. Samas võttis äkki Liz kõike samasuguse lõbu ja muretusega nagu Chad isegi. Või siis oli tal piir, milleni oli mehel veel tükk maad minna, enne kui C oma õrritamisega liiga kaugele läheb. "Jah, ta pakub mulle huvi küll. Mul oli temaga väga lõbus, aga tema suhtub minusse muidugi teatud ettevaatusega," tunnistas noormees, kaval muie huulil. Tolle tšiki numbri oli Kev küll saanud, aga see jäigi päeva tippsündmuseks. "Tegelikult peaksin ma kõik muu praegu peast viskama ja meie õhtule keskenduma. Ma olen kindel, et suure tõenäosusega häirib see sind mingil määral, kuidas ma siin naistest lobisen," muigas Chad. Tema tüüpiline viga oligi see, et üritas omast arust kenasid tšikke sebida, aga kukkus vahel täiesti ebasobivatel teemadel jahvatama. Sellest ka enamasti need kõrvakiilud tekkisid.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 21:49:55 GMT 2
"Ma ei saa sind just ligitikkumises süüdistada kui ma ise sama teen," lausus tüdruk ning saatis mehele ühe imelise flirtiva naeratuse. Jah, natuke ju võis ikka veel meest selle flirdiga kiusata. Isegi kui tänane õhtu on juba vaikselt rahulikumale rajale liikunud. Kuid ilmselt oli Chadil ka selles suhtes õigus, et mehel oli veel aega piirini, kust tüdruk teda edasi ei laseks. "Jällegi - ma ei saa seda talle süüks panna. Vaata, millise kuulsuse sa endale kogunud oled," muigas näitsik, "ma ei saaks öelda, et see mind otseselt häiriks, aga ega see just väga meeldiv ei ole jah, kui mõelda, et see on 'meie õhtu' kui kasutada sinu enda sõnu," sõnas Lizard üsna muretult. Samas oli väga kena teada, et Chad ei olegi nii hukka läinud tüüp ja temas on ikka natuke neid sügavamaid tundeid ka, mis siis, et mõne muu tüdruku vastu. Ega nad ei olegi ju Chadiga paar. Nad on lihtsalt kaks võõrast, kes klubis kokku said ja kerge klapi leidsid, aga see kerge klapp võib täiesti sõbratasemele jääda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 22:57:21 GMT 2
"Seda küll. Nagu ma näen, siis meeldib sullegi mängida. Seega... let the game begin," ütles Chad ning pilgutas Lizardile kavalalt silma. Ta polnud veel unustanud nende eelmist flirtimismängu. Vaadanud korraks veel tüdrukule otsa, kummardus Chad korraks ja haaras neidise kindlamalt oma käte vahele. Järgmisel hetkel maandusid tema huuled juba Liz'i omadele. Ei tea, kas nüüd tulebki see lubatud kolakas? "Jajah, ma tean isegi. Minu kuulsus sammub tükk maad enne tegelikku mind ja selles linnas vaevalt isegi aastate jooksul midagi muutub. Ma mõtlen... isegi mitte siis, kui ma kavatseksin korralikuks hakata, normaalse suhte luua või muud taolist," rääkis Chad, tunnistades täielikult oma süüd. Aga mida ta siis tegema oleks pidanud, kui Anna uttu tõmbas? Kloostrisse elama minema? "Olgu-olgu, ei mingeid teisi naisi enam. Tänaseks on neist juba piisavalt räägitud," nõustus Kev ja pani siis oma suu kinni. Ka tema hakkas juba vaiskelt aru saama, et ega neil Lizardiga midagi tõsist (üheöösuhe kaasa arvatud) ei tule, sest pigem sobis see tšikk talle tõesti sõbraks, kellega head juttu saab ajada ja muidu nalja teha, mille alla ei kuuluks friends with benefits-suhe.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 23:28:48 GMT 2
Lizzie jõudis ainult kulme kortsutada ja tüübile otsa vaadata kui too teda endale lähemale tõmbas ja siis teda suudles. Ise oli just rääkinud sellest, kuidas talle teine tüdruk meeldib. Hea mees oled sa küll! Näitsik andis kiusatusele järgi ning suudles Chadi õhkõrnalt vastu, aga see tundus liiga veider - suudelda kedagi teist peale Danieli. Seega tõmbus ta eemale ning vaatas pead raputades mehele otsa. "Kas sa mitte just ei rääkinud mulle, et sa oled teisest tüdrukust huvitatud?!" küsis Liz kõvemal ja teravamal häälel kui tavaliselt, "ja sa veel imestad, kust sul selline kuulsus tuleb," turtsatas Lizard pead vangutades. Ta ei hakanud tüübile kolakat jagama, aga paras üllatus oli see suudlus küll, sest näitsik oli juba leppinud sellega, et need kaks täna kuskile kaugemale ei jõua. Astunud Chadist sammu võrra eemale, pani ta enda käed rinnale risti, silmitsedes tüüpi kergelt uskumatul ilmel. "Aga kui see kõrvale jätta, siis sa oled päris hea suudleja," märkis Liz turtsatades ning lähenes tüübile uuesti, suudeldes teda seekord ise.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 21, 2012 0:35:37 GMT 2
Kõik see praegusel hetkel toimuv oli Chadi jaoks lihtsalt mäng ning Lizard teadis seda. Mis imeasi see suudlus ikka on, et seda kena neiu kohalolul endale keelata? Nagu kutt aru sai, polnud neist kumbki ka suhtes. Seega probleem täielikult puudus. Kui C hakkaks oma kätt tüdruku kleidisaba alla ajama, oleks juba hoopis teine teema, aga seda ta ei teinud. "Jah, olengi, aga ma tean, et ei saa teda nagunii endale. Isegi üks väike suudlus tooks mulle ilmselt kaasa eluaegse ignoreerimise. Mis veel millestki muust rääkida," vastas Chad, lootes, et tema seletus oli Lizardi jaoks piisav. Nii otsustaski ta elu võtta pigem lõbusalt ja pingevabalt. "Kuulsuse kohta polegi ma midagi imestanud, aga sellest ongi võimatu lahti saada," kehitas mees õlgu. Isegi kui ta vähem naistega valikult ameleks, käiksid jutud samasuguse hooga edasi. Chad ei jõudnudki neidise märkusele midagi vastata, kui too teda üllatuslikult uuesti suudles, aga seekord juba omaalgatuslikult. Üht kätt endiselt Liz'i pihal hoides libistas noormees teise käe tema juustesse, suudles Chad teda vastu, nüüd juba nõudlikumalt. Punasest huulepulgast pole nüüd küll ilmselt suurt midagi järele jäänud...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2012 0:45:54 GMT 2
"Oled sa kindel? Sa ei ole seda ju veel proovinud?" lausus tüdruk ning mõtles samas, mis imetüdrukuga see Chad ometi kohtus, keda isegi selline mõnus suudlus peaks külmaks jätma. Ilmselt keegi, kellele poisid väga huvi ei paku? Lizard ei kahetsenud kohe kindlasti seda käiku, mille ta nüüd tegi. Esimene suudlus oli talle suur üllatus olnud, aga see kord ta juba teadis, mis teda ees ootab. Tundnud mehe kätt enda juustes, asetas Lizzie enda käed ümber mehe kaela, kuigi ta pidi selleks end natuke pikemaks tegema ehk siis kikivarvule tõusma, aga kogu toimuv oli seda väärt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 21, 2012 10:36:57 GMT 2
"Ei, muidugi pole ma seda proovinud. Ma olen siiani temaga ainult ühe korra kohtunud ka," ütles Chad. Tema küll ei uskunud, et sellise korraliku ja igati eeskujuliku käitumisega tšikiga läheks kõik nii lihtsaks. Samas polnud ta välistanud võimalust, er riskib võimaliku kõrvakiilu ja sõimuga, aga ka alles siis, kui selleks õige aeg on. Ja üldse, miks nad jälle teistest naistest rääkima hakkasid? Chad isegi ei mäletanud enam, kumb selle teemaga nüüd alustas, kuna tema mõtted olid rohkem suudluse juures. Ka Lizard tundus selles tegevuses üsna kogenud. Isegi, kui nad käitusid siin jälle nagu mingi paarike, ei tundunud nende tänase õhtu jätk noormehele mingilgi määral imelikuna. Ta on ennegi suudelnud tüdrukuid, kellega tal mingeid erilisi plaane pole. "Sa oled selles osav," sosistas kutt Liz'ile üsnagi kuuldavalt kõrva, kui ta oma huuled näitsiku omadelt hetkeks eemaldanud oli, et juba loetud hetkede pärast samamoodi jätkata.Yummy.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2012 13:00:50 GMT 2
Tüdruk muigas Chadi sõnade peale, mis tema kõrva sosistati. Vastata ta neile eriti ei jõudnud, sest noormees suudles teda uuesti. Tegelikult oli päris mõnus vahelduseks kedagi niisama suudelda sellepärast, et see oli mõnus ja teine osapool oli selles rohkem kui hea. Ja õnneks mõistsid seda mõlemad osapooled. See suudlus ei pannud neile mingeid kohustusi peale. See suudlus, mida nad siin jagasid oli lihtne ja selles ei olnud mitte midagi keerulist. See ei tähendanud seda, et nad peaksid nüüd käima hakkama. Samuti ei tähendanud see seda, et poiss peaks ta koju saatama. See ei tähendanud ka seda, et nende õhtu peaks voodis lõppema. See suudlus ei tähendanudki mitte midagi muud kui mõnu ja lõbu. Ja aeg-ajalt võis igaüks seda endale lubada. Viimaks, kui hingamine juba väga vajalikuks osutus, lõpetas näitsik suudluse ning vaatas tüübile otsa, endal kerge muie huulil. "Õhtu lõpetamiseks sobib selline käik päris hästi või on sul veel mõni käik plaanis?" küsis Lizard.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 0:10:14 GMT 2
Ka Chad oli kõigest inimene ning temalgi oli vaja õhku, et sellest suudlusest taastuda. Ta teadis isegi, et on suudlemises hea, kuna rohkem kui paar tüdrukut olid seda maininud. Aga eks harjutamine teebki meistriks. Sama väide kehtis ka Lizardi kohta. Kutt oli vägagi võlutud Lizi' tehnikast, aga see ei tähendanud, et ta nüüd kohe armuma peaks või midagi muud tobedat. Klubides ikka tuli ette. Chad nautis kenade naistega flirtimist. Pealegi tõstis see noormehe ego, kui tabas ära hetke, mil naistele vastupandamatu ja kutsuvana tundus. Kõik see aga ei tähendanud, et ta nendega kohe voodisse peaks tormama. Lõbutseda sai ka teisiti. Kuulnud Lizardi küsimust, noormees turtsatas. Midagi sellist poleks ta küll osanud oodata. Ei saanudki aru, kas see oli tema viga, et lause nii vasak tundus. "Mis sa ise arvad, Lizzie, milline käik tuleb pärast suudlust?" küsis ta naljaga pooleks ja tegi demonstratiivse pausi, et tüdrukule natuke mõtlemisaega anda. "Kui meie mõtted liikusid praegu samal lainepikkusel, siis vastaksid sa, et ilmselt voodi," jätkas kutt väikese muige saatel. "Aga tegelikult olin ma tänasel õhtul hoopis millegi muuga ametis kui plaanide väljamõtlemisega. Seega jääb otsustamisrõõm sulle. Mis sa tahad, et edasi saaks?"
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 12:44:22 GMT 2
Lause tundus vasak ilmselt nii Chadile kui ka tüdrukule endale pärast seda, kui ta selle lause juba lendu oli lasnud. Õnneks ei lasnud Liz end sellest väga häirida ning ta suutis ilusti enda enesekindluse säilitada. Liz vaatas tüübile otsa, kui too demonstratiivse pausi tegi, ning muigas õrnalt, hammustades enda alahuulde. Tekitades endast justkui ühe väikese süütu tüdrukukese, kes ei saa üldse aru, millele Chad vihjab. "Ma kohe ütlen, mis edasi saab," lausus tüdruk ning astus mehele sammukese lähemale, "voodisse me täna ei lähe, sest esiteks on sul ilmselgelt mingi teine tüdruk peas ja teiseks ei ole ma selline tüdruk, kes klubis mingi suvalise tüübiga voodisse roniks. Aga mis edasi saama hakkab siis...ma kavatsen sind kohe suudelda, sest need sinu huuled on väga vastupandamatud, kui sa neid juba korra puudutanud oled. Ja kui ma sellega ühele poole saan, siis ma lihtsalt keeran sulle selja ja jalutan klubist välja. Ahjaa....ja ära unusta, et sa lubasid mind siit veel ülesse otsida mõni teine päev ja eks me siis vaata, kuhu too õhtu välja jõuab. Aga praeguseks, et su ego natuke tõsta, siis mul oli väga mõnus õhtu," lõpetas tüdruk kogu jutu ning suudles siis tüüpi veel viimast korda. Oh damn, see oli hea. Suudluse lõpetanud, tegigi ta täpselt nii nagu ta lubas. Ta vaatas veel korraks Chadile otsa ning keeras talle siis selja, jalutades klubist välja, endal näol vägagi kaval ja lõbus muie. See õhtu oli küll korda läinud! Nüüd jäi üle veel koju minna ja endalt need riided seljast võtta ja end enda mugavasse voodisse visata. Lõpp hea, kõik hea.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 14:34:37 GMT 2
Chad mõtles, et vihastas Lizzie oma labase jutuga välja, aga tema üllatuseks polnud neidise näos näha ühtegi märki, mis selle viitaksid. Kui tüdruk nüüd ise rääkima hakkas, jäi Chad teda huviga kuulama, lausumata ainsatki sõna vahele. Kui Liz oma jutuga lõpetas, oli noormees juba täiesti veendunud selles, et kõik lähebki nii, nagu näitsik lubas. Ja mingil põhjusel tunduski selline stsenaarium noormehele loogilisem. C ei jõudnudki midagi vastu ütlema hakata, kui Lizardi huuled juba tema omadel maandusid. Chadi arust sai see ehk liigagi ruttu läbi, aga ühtegi protestivat märkust ta kuuldavale ei toonud. Ainult üks asi oli veel kindel - selle tüdruku otsib ta veel kunagi üles. Kui Lizard talle selja pööras ja minema hakkas, vaatas kutt talle veel pikalt järele. Alles siis, kui näitsik silmapiirilt kadunud oli, väljus ka Kev klubist, hakates jalgsi kodu poole minema, et tee peal natuke mõtteid koguda. Selles oli ta Lizzie'ga küll ühel nõul, et õhtu oli mõnus olnud. Võiks öelda, et koguni üks parimatest viimase aja jooksul.
OT: lõpp
|
|