|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 22:24:52 GMT 2
"Mitte millegi väga erilisega," lausus Lizard õlgu kehitades, "ma lihtsalt ei kuula sellist muusikat, mida lastakse klubides ja mul on alati olnud teatud eelarvamused tüdrukute kohta, kes klubides käivad. Ma eelistan pigem mõnda baari või pubi," seletas tüdruk, "ja veel parema meelega olen ma päeva otsa kodus, kannan enda kõige mugamavat pidžaamat, kokkan ja vaatan filme," muigas Lizard laialt. Jah, see on tema. Okey, nüüd on tal koer ka, seega peab ta temaga ka ikka väljas käima. Aga vähemalt annab see viimane lause poisile natukenegi aimu, et see üleslöödud tüdruk ei ole sugugi tema, "ahjaa....ma töötan ka...kusjuures koos sinu väikese vennaga, kes on muideks väga äge, kui sa ta kord rääkima saad," muigas tüdruk, mõeldes hetkeks Hunteri ja enda tööpäevade peale. Nad on kahekesi koos parajad jäärapäised noored ja seega käib neil töö läbi norimise ja samas ka naermise. "Okeey, eksi jutud võime me mõneks teiseks korraks jätta ehk siis vastuseks su küsimusele - ma isegi võiksin siia uuesti tulla," arvas Lizard.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 22:40:30 GMT 2
"Tähendab siis, et sa oled selline... tagasihoidlikuma iseloomuga tüdruk?" küsis Chad. Temalgi olid tekkinud oma eelarvmused Lizardi kohta, aga nähes, et need paika ei pea, oli noormees üsnagi üllatunud. "Usu või mitte, aga ka minule meeldib vahelduseks pidutsemisele tihti kodus istuda ja pikka aega sealt jalgagi välja tõsta," lausus kutt. "Aga hoolimata kõigest sellest, mida ma kuulsin, meeldid sa mulle ikkagi," tunnistas C, flirtiv naeratus näol tagasi. Kusjuures ei liialdanud ta üldse. Alati oli ta eelistanud teistsugusi tüdrukuid diskobeibedele ja kergesti kättesaadavatele. "Vaikne on ta meil tõesti," nõustus Chad. "Aga see on hea, et ma tean nüüd, kust sind leida." Paar korda oli Chad ka varem Book Nook'i sattunud, aga Lizardit ta seal siis ei näinud. "Või nii... kuidas oleks järgmise nädalavahetusega?" tegi noormees juba ettepaneku uuesti kokku saada, kuigi praegu ei paistnud kummalgi kuskile kiiret olevat.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 22:52:52 GMT 2
"Mina ja tagasihoidlik? Ooo ei," raputas tüdruk enda pead ning naeris kergelt, sest seda oli harjumatu kuulda, et keegi teda tagasihoidlikuks pidas. "Paneme asja siis nii pidi - mind on ülesse kasvatanud minust paar aastat vanem vend, mis tähendab seda, et ma juba väikese tüdrukuna jooksin pigem poistega mööda tänavaid ringi. Kusjuures ma ei ole kunagi tüdrukutega väga hästi läbi saanud. Lihtsalt üks veider fakt. Igastahes kui sa oled poiste seltskonnas ainuke tüdruk ja veel noorem kah, siis sa pead ennast ju kuidagi maksma panema...," tüdruk vaikis ning vaatas noormehele otsa. Ei tea, kas Chad saab aru, mida tüdruk nende sõnadega öelda tahtis või ei. Noh, pointi peaks vast ikka kätte saama. "Oh damn....nüüd sa saad ju mu pärisnime tema käest küsida," lausus Lizzie nagu see tähendaks maailma lõppu, kuid siis ilmus tema huulile muie. "Järgmine nädalavahetus kõlab hästi," nõustus Lizard.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 23:10:01 GMT 2
Kui ka Chadi järgmine teooria maatasa tehtud sai, ilmus tema näole juba kerge nõutuse märk. Millega see tüdruk järgmisena teda üllatada kavatses? Sellega, et talle meeldivad tegelikult hoopis naised? Chad turtsatas korraks enda totra mõtte peale. Kui Liz'ile naised meeldiksid, poleks tšikk temaga enne flirtima vaevunud. "Tead, mis... sa meenutad selle jutuga mulle vägagi mu õde Milenat. Ma ei tea, kas oled temaga kohtunud, aga iseloomult on ta üsnagi sarnane sinu kirjeldusele. Te võiksite ilmselt hästi läbi saada," rääkis kutt. Milena oli samuti poiste seltskonnas üles kasvanud ja harjunud juba varajasest lapsepõlvest saati oma vanematel vendadel samas jooksma. "Kindlasti teen ma seda. Aga kui ta mind kiusata tahab, ei ütle ta mulle midagi. Äkki see rahustab sind," muigas Chad. Saanud nõustuva vastuse, rüüpas nooruk lonksu enda joogist ning jäi siis Liz'ile naeratades otsa vaatama. "Ma otsin su üles," lubas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 23:18:36 GMT 2
"Ma olen temast palju kuulnud ja isegi kohanud olen, aga rääkimiseni ma veel jõudnud ei ole," lausus Lizard. Ilmselt oli selliseid karmimaid tüdrukuid Tree Hillis veelgi. Eriti just seal teisel pool jõge, kust tüdruk pärit oli. "Väga tore, ma võtan ta järgmine kord tööl ette ja ostan ta ära," lubas näitsik naerdes. Kuigi ilmselt jõuab Chad temast igal juhul ette. Peaasi, et tüüp seda nime kasutama ei hakkaks. Ainuke, kes seda kasutab on Joe. Ja tema teeb seda ka ainult siis, kui näitsik on millegiga hakkama saanud. Viimasel ajal seda õnneks juhtunud ei ole. "Diil," noogutas näitsik ning võttis klaasi taas enda sõrmede vahele, et sealt paar kangemat sõõmu võtta.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 23:35:32 GMT 2
"Selles ma üldse ei kahtlegi, et sa temast kuulnud oled. Kedagi nii lärmakat ja hullu on võimatu mitte teada," muigas Chad. Kummaline oli mõelda, et nende flirtimisega alanud õhtu oli jõudnud faasi, kus räägitakse oma perekondadest. Chad polnud kunagi varem klubis enda pereliikmeid teemaks võtnud. Jälle midagi uut. "Sa häbened oma nime?" küsis kutt, kuna ta ei saanud aru, miks näitsik seda öelda ei tahtnud. Niikuinii saaks ta selle teada, kui natuke pingutada viitsiks. Arvatavasti otsibki ta koju jõudes kohe Hunteri üles, kui too just magama pole läinud. Muidugi on ka hommik võimalus. Nüüd võttis ka Chad uuesti enda klaasi kätte ja jõi selle paari lonksuga tühjaks. Ei tea, kas ongi mõtet täna rohkem juua võtta, sest muidu võivad lõpuks tasakaaluhäired tekkida.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 23:44:42 GMT 2
"Tõsi," noogutas tüdruk ning jätkas enda klaasi tühjendamisega, sest sellel ajal oli hea noormeest jälgida ja pealegi oli see koks täitsa hea, kuid kange nagu tüüp hioiatanud oli. Väga palju ei tohigi juua, muidu ei ole tüdrukust enam koju jalutajat, sest ega Lizard siis ometi takso peale enda raha raiskama ei hakka. Tree Hillis kulus tegelikult ühest linnaotsast teise liikumiseks nagu nii ainult paarkümmend minutit. "Ma ei häbene seda. Ma lihtsalt leian, et see on pikk, logisev ja mitte minulik," lausus Lizzie. Selline nimi peaks olema mõnel armsal tüdrukulikul tüdrukul.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 0:09:30 GMT 2
"Sinul on õdesid-vendi?" küsis Chad jutu jätkuks. Kui nad selle teema juba käsile võtsid, siis miks mitte ka samamoodi jätkata. Pealegi lubas ju C kohe pärast Lizardile pilgu heitmist, et uurib tema kohta nii palju, kui võimalik on. Seda tegi ta iga naisega, kes teda huvitas, sest kunagi ei võinud teada, millal infot vaja võib minna. Chadil oli üldiselt väga hea mälu. Sellest ka suurepärased hinded keskkoolis, millest on küll praeguseks päris mitu aastat möödas. "Olgu, ma ei päri rohkem midagi su nime kohta. Isegi kui peaksin selle teada saama, kutsun ka edaspidi sind lihtsalt Lizardiks," lubas noormees. Talle ei meeldinud kenasid tšikke kiusata, vaid üritas neile pigem meele järgi olla.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 0:16:40 GMT 2
"Mul on ainult üks vanem vend, keda ma juba mainisin," lausus tüdruk, "ta lõpetas kevadel kooli ja kavatses Euroopasse õppima minna, aga ta sai seal hoopis mingi muusikategelasega kokku ja nüüd teeb ta New Yorgis hoopis muusikat. Ta käib mind siin ikka aeg-ajalt vaatamas," otsustas tüdruk natuke midagi enda venna kohta rääkida, sest kui nad juba siin perekonnast ja muust sellised rääkima hakkasid, siis las käia. See flirt hakkaski juba liiga pingeliseks minema. Vähemalt tüdruku jaoks. "Liz ja Lizzie on ka täitsa aktsepteeritavad nimed," muigas tüdruk ja noogutas õrnalt justkui kinnitades, et ei tee nalja ja Chad võib tõesti ka neid nimesi tarvitada.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 0:23:14 GMT 2
"Mul pole õrna aimugi, kas tean teda, aga kirjelduse järgi nagu hakkaks midagi koitma. Ma mäletan, et minust paar klassi allpool oli kunagi üks kutt, kes kuskil NY's muusikaga kuulsust kogub, kuid ma pole kindel, et tegemist on sama isikuga," rääkis Chad. Tüübi nime ta enam ei mäletanud, kuna temaga isiklikult C tegemist pole teinud. Ilmselt ainult koolis või kuskil linnas kunagi mööda jalutanud. "Nii... nüüd ma sain päris hea vihje," muigas Chad, hakates nüüd järjest nimesid pakkuma, mida ta arvas Liz'i eesnimeks olevat. "Lizbeth? Elizabeth? Lizette?"
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 0:36:15 GMT 2
"Mina ka ei tea, kas sa mõtled sama inimest. Igastahes on ta väga kaitsev vanem venna nii et...," tüdruk viibutas enda nimetissõrme ning vaatas tüübile otsa. Tasus igaksjuhuks mainimist. Mis siis, et Joe pole ilmselt Tree Hilliski hetkel. "Ei.Ei.Ei. Sa ei jõua elu sees õige nimeni. Pealegi sa ütlesid, et ei mõtle sellele enam," lausus Liz kergelt naerdes. Loodetavasti annab Chad nüüd kenasti alla ja jätab selle kõik sinna paika. Joonud väikese lonkse enda joogist, suunas neidis enda rohelised silmad kindlalt noormehele.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 11:27:57 GMT 2
"Nii et?" korrutas Chad naerdes. "Annab mulle kesta peale, kui peaksin sinuga midagi alatut ette võtma?" C sai väga hästi aru, mida tähendab olla vanem ja kaitsev vend. Ka tema ja Matt olid Milena suhtes tegelikult samasugused (kui nad teda just parajasti ei kiusanud), kuid seda kaitsmisvajadust ei tulnud tavaliselt kunagi ette, sest tšikk sai ise endaga hakkama. Kui mõni kutt peaks tema suhtes väga julgeks muutuma, poleks Millie jaoks mingi probleem tüübile korralik lõuahaak virutada. "Lubadused ongi selle jaoks välja mõeldud, et neid murda, kullake," tuli Chad enda arust geniaalsele vastusele, kuid pärast pisikest mõttepausi ta siiski noogutas nõustumise märgiks. "Ma ei nori rohkem su oletatava nime kallal. Võime nüüd rahu sõlmida," teatas kutt ja ulatas nüüd Lizardile oma käe. "Veel üks tants, enne kui minu jalad keedetud makaronideks muutuvad?"
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 13:25:00 GMT 2
"Ilmselt...kui ma just ette ei jõua," muigas tüdruk, vaadates noormehele otsa. Tüdruk oli täitsa kindel, et Chad saab aru küll, mida tähendab üks kaitsev vanem vend kuna ta ise üks neist oli. "Mehed mõtlevad vist tõesti nii," vastas Liz mehe enda arvates vägagi geniaalse lause peale. Pigem on asi selles, et inimesed annavad lubadusi nii kergekäeliselt, mõtlemata enne kas nad on võimelised neid üldse pidama. "Meeleldi," lausus Lizard ning ulatas õrna naeratuse saatel Chadile taaskord enda käe, libistades end samal ajal sujuvalt puki pealt maha.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 13:32:34 GMT 2
"Tead saladust, et ma pole veel kunagi ühegi tšiki käest klobida saanud," muigas Chad. "Ups, polegi enam saladus," lisas ta hetke pärast. Seega avaneks Lizardil suurepärane võimalus esimene olla, kui selleks peaks mingi vajadus tekkima. "Mitte ainult mehed. On ka selliseid naisi ja isegi palju hullemaid. Vaata maailmas ringi, küll siis usud mind," ütles noormees. Ta ise küll oli enda elu jooksul päris mitme taolise otsa koperdanud. "Aga sel korral oleks vist mõistlik äärtes püsida, mitte liiga keskele ronida," lausus Chad pisikese muige saatel ja hakkas juba tantsupõranda suunas liikuma, Lizardil kenasti käest kinni hoides.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 13:57:20 GMT 2
"Jäta meelde see sõna 'veel'," muigas Lizard, mitte et tal kavas oleks poissi lüüa või midagi. Lihtsalt ükskord juhtub see ikka. Olgu selleks ükskõik milline tüdruk. "Isegi mitte kõige tavalisemat kõrvakiilu?" küsis tüdruk, kallutades pisut enda pead ühele küljele ning vaadates Chadile küsivalt otsa. Ole nüüd, seda on vist iga poiss korra vähemalt kogenud. "Kindlasti on. Lihtsalt mina pole üks neist," lausus Liz. Tema jaoks on lubadused tähtsad ja kui keegi neid murrab siis ilmselgelt ei pea ta sind enda elus tähtsaks. "Olen sinuga täitsa nõus," noogutas neiu pisikese muige saatel ning liikus Chadi juhatusel tantsupõranda poole.
|
|