24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 20:07:57 GMT 2
Chadile meeldis see mäng samuti. See polnud nagu kassi ja hiire mängimine, vaid midagi hoopis teistsugust. Polnud ei tagaajajat ega ka põgenikku, vaid mõlemad olid praeguses olukorras täiesti võrdsed. Noormees tiirles tantsupõrandal ümber Lizardi nagu kass ümber palava pudru - ei paistnud mitte midagi üritavat, kuna teadis, et siis rikuks kogu ta lõbu ära. Nii kaua, kuni ta neidise huultest eemale hoiab, valitseb nende vahel teatud sorti pinge, millesarnast Chad juba väga ammu tundnud ei ole. "Kuni sinule meeldib, pole vist probleemi," arvas kutt. Ja tüdruku olekust oli aru saada, et just nii talle meeldiski. Chad oli täiesti kindel, et Lizardi-sugusel tšikil laseks ta kohe kindlasti ennast rajalt maha võtta, kuigi nad praegu juba olidki vaikselt sinnapoole teel. Lükanud neidise kõrva taha tantsimisel silmade ette sattunud juuksesalgu, unustas C end mõneks hetkeks otse tema rohelistesse silmadesse vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 20:46:38 GMT 2
See oli vist see koht, kus näitsik oleks pidanud ütlema, et see talle meeldib, aga mänguilu säilitamise eesmärgil jättis ta selle tegemata. Chadil ei ole vaja teada, et see talle meeldib. Ta näeb seda isegi, sest ta tundub selline tüüp, kellel on tüdrukutega palju kogemusi. "Ära mitte mõtlegi," lausus tüdruk ning asetas enda nimetissõrme mehe huultele kui too tema juuksesalgu kõrva taha lükkas ja talle siis päris pikalt ja sügavalt otsa vaatama jäi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 23:44:14 GMT 2
Kogemusi tüdrukutega oli Chadil tõepoolest ning ei saanud väita, nagu olnuks neid vähe. Samas oli enamik tema teele sattunuid sellised, kellega kutil mitte midagi ühist ei olnud. Tõsiselt armunud oli C vaid korra elus, ajal, kui ta oli veel teismeline, aga see juhtus aastaid tagasi ning tolle tüdrukuga olid nad samuti juba suhteliselt pikka aega lahus. Pärast seda, kui tšikk otsustas võtta oma asjad ja Tree Hillist lahkuda, pole Chadi silmad teda enam näinud. Tähendab piltidelt küll, aga mitte päriselus. Aga see konkreetne tüdruk siin, kellega ta praegu tantsis, tundus omal moel ligitõmbav. "Kuidas sa üldse tead, millele ma praegu mõtlen?" esitas kutt Liz'ile küsimuse. Võib-olla polnud tõesti tüdruku jaoks raske arvata, kuhu Chadi mõtted pidevalt tüürisid, aga selleks, et lugeda välja praegust momenti, peaks ta mingi selgeltnägija olema. Neidise sõrm tema huultel oli vägagi kuum žest, aga Chad teadis midagi veel paremat. Pikemalt mõtlemata lähenes ta tüdrukule, aga järjekordselt mitte ei suudelnud tema huuli, vaid vajutas oma huuled korraks Lizi kaelale.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 0:03:16 GMT 2
Lizard see vastu oli enda elu jooksul olnud vaid kahe tüübiga ja neist ühte ta pettis teisega. Ja see, kellesse ta lõpuks tõsiselt armus, võttis lihtsalt enda asjad ja läks Tree Hillist minema. Kuigi ta oli seda ka eelnevalt teinud, aga siis oli Liz ta alati tagasi võtnud. Aga seekord...isegi kui tüüp peaks tagasi tulema ei kavatse Lizard end tema kätte enam anda. Vähemalt mitte nii lihtsalt. "Tead, seda ei ole üldse raske välja nuputada," lausus näitsik ning eemaldas siis sujuvalt enda sõrme Chadi huultelt, kes talle kohe järgmisel hetkel lähenes ja siis kaela suudles. Kael? Kaval mees. Meie keha üks tundlikuimaid kui mitte kõike tundlikum osa. See ei jätnud isegi seda tüdrukut külmaks ning ta sulges hetkeks silmad, avades need hetk hiljem uuesti, et tüübile otsa vaadata. "Nice move i must say," lausus ta Chadile, sest ta ei olnud seda tõesti oodanud, aga samas ei saa ta öelda nagu ei oleks see talle meeldinud. See käik noormehe poolt keris pingeid hoobilt kõrgemale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 9:18:51 GMT 2
Chad ei otsinud praegu kedagi kindlat. Vähemalt mitte teadlikult. Talle meeldisid lühiajalised seiklused, sest need said kiiresti läbi. Ei mingeid kohustusi ega vastutust. Korra oli ta ennast kellelegi pühendanud ja pettuma pidanud. Temast üle saada oli raske, aga mitte võimatu ja sellest ajast peale ongi Chadil ainult lühisuhted olnud. Ja niimoodi läheb see ka edasi, kuni peaks ilmuma tšikk, kes talle käpa korralikult peale paneb. Vähemalt siiani noormees tema saabumisse ei usu, vaid naudib elu, sest ega see igavesti ei kesta. "Kõik mehed ei mõtle igal võimalikult hetkel ainult ühest asjast," muigas Chad, oletades, et tema sõnad kinnitasid sedasama, mida Liz arvanud oli, kuna vahel võib ikka endale selliseid räpasemaid mõtteid ka lubada. Lizardi kommentaari peale hakkas Chad lihtsalt naerma, aga ei lausunud meelega sõnakestki. Ta tundis, mismoodi see väike liigutus neidisele mõjus, kuigi too seda eriti välja ei näinud. Oma varasemate kogemuste põhjal teadis C, mis naistele kõige rohkem meeldib.Vaevalt mõni hetk hiljem pärast seda kaela suudlemise intsidenti tundis noormees, kuidas keegi teda korraks õlga müksas ja lähimal vaatlusel selgus, et tegu polnud mõne tema sõbra, vaid täiesti suvalise purjus tüübiga, kes lisaks müksamise nüüd üsnagi vihase 'minge amelege mujal või otsige endale tuba, sest te olete teistel täpselt tantsupõrandal ees' loengu kuuldavale tõi. Kuna Chadil polnud mingit tuju praegusel hetkel kellegagi jagelema hakata, haaras ta Lizardil käest kinni ja juhtis neidise suurema rahvasumma seest välja. "Kuhu me siis jäimegi?" küsis ta, näol kaval naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 12:40:56 GMT 2
Lizard ei öelnud noormehe sõnade peale midagi, vaid andis talle vaid ühe pilgu, mida võis väga mitmeti mõista. Näitsik vaatas mehele otsa ning ootas justkui järgmist käiku, kui korraga mingi tüüp seal õiendama kukkus. Kortsutanud enda kulme, asetas Liz käed rinnale risti. Ta oleks äärepealt juba unustanud, et täna ei ole ta see tüdruk, kes tavaliselt sellisel juhul oleks sellele tüübile paar krõbedat sõna öelnud ja pealekauba veel kingituseks mõne ilusa sinika jätnud. See, et Chad tema käest kinni võttis ja ta eemale viis, päästis ilmselt nende õhtu. "Ma ei tea - sa ütle mulle," lausus Lizzie kui oli selle äsja toimunud intsidendi enda peast ära pühkinud. Selliste inimeste peale ei ole mõtet enda närve raisata. Eriti veel kui tal on õhtukaaslaseks selline nägus noormees. "Kuigi," sõnas tüdruk äkitselt, "ma ei ütleks paarist joogist ära," lausus Lizard õrnal naeratusel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 19:01:27 GMT 2
Chadile ei jäänud märkamatuks, millise pilguga Lizard enne purjus tüüpi seiras ja korraga ilmus kuti pähe kujutluspilt sellest äärmiselt kenast neiust meeleolurikkuja-tüüpi oma rusikaga kostitamas. Kuti huultelt pääses nähtavale pisike muie, aga ta lootis, et Liz ei küsi selle kohta midagi. "Veel mõned joogid kõlaks hästi," pidi Chad neidise valikuga õhtu jätkamise osas täielikult nõustuma. Nagu talle juba vaikselt harjumuseks saama hakkas, võttis noormees Liz'i käest kinni ja kõndis koos temaga leti äärde. Endale võttis mees sel korral tavalise rummikoksi, aga kui tuli aeg Lizardi tellimuse jaoks, jäi Chad talle küsiva pilguga otsa vaatama. "Ja sinu soov?" libises küsimus üle noormehe huulte, mis kaardusid korraks flirtivaks naeratuseks. Nagu alati, oli ka täna Kev klubiõhtuks omale rahakotti piisava summa varunud ning tüdruk võiks tellida mida iganes, sest täna on Sommers see, kes kõik kinni maksab.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 19:16:11 GMT 2
Tüdrukul ei olnud väga midagi selle vastu, et noormees tema käest pidevalt kinni võttis, kui nad klubis ringi liikusid. Samas oli seal päris korralikult rahvast ka ja kui Chad just ei taha tüdrukut silmist kaotada, siis on ilmselt käest kinni hoidmine täitsa mõistlik tegu. Lizard sättis end mugavalt pukile istuma, asetades ühe jala kindlalt üle teise. See järel toetas ta enda küünarnuki letile ning toetas enda pea käele, keerates end näoga Chadi poole. "Ma võtan sama," lausus tüdruk ilma, et ta kuigi kaua mõelnud oleks. Tegelikult tahtis ta lihtsalt midagi juua. Palavaks läks lihtsalt. Tüdrukul oli hetkeks isegi kiusatus enda nahktagi ära võtta, kuid viimasel hetkel otsustas ta selle endale siiski selga jätta. Ei tea, kas asi oli tantsimises või lihtsalt selles, kui lähedal tüüp talle kogu aeg oli.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 19:50:09 GMT 2
Chadi pilk libises korraks neidise jalgadele, kui too pukil istet võttis, aga ta otsustas nüüd Lizardi iga nurga alt jõllitamises tuure maha võtta, kuigi see eriti hästi õnnestuda ei tahtnud. Mehed jäävad ju ikka meesteks. "Hea valik, aga ma hoiatan, et see on päris kange," sõnas kutt lõbusal toonil. "Või siis jõin ma eelmisel korral liiga palju ja kujutlen jooki kangemaks, kui too tegelikult oli," lisas C pärast lühikest mõttepausi. Ka tema tahtis praegu juua ning korralikult. Mis mul põhjusel üldse ööklubidesse tullagi? Eks ikka joogid, lõbutsemine ja ilusad naised. Kõik need kolm olid praegu olemas ka, nagu märgata võis. Saanud joogid kätte, asetas ta ühe Lizardi ette lauale ning teise võttis kätte, rüübates natukese aja pärast joogist väikese lonksu. Kusjuures kange tundus see tõesti.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 20:00:53 GMT 2
See pilk, mis liikus mööda tüdruku jalgu ei jäänud Lizardile just märkamata, aga ta ei öelnud selle kohta midagi, vaid lihtsalt muigas endamisi. Mehed.... "Olen täitsa teadlik sellest, aga ma tänan muretsemast," lausus neidis ning tõi siis kuuldavale turtsatuse, kui kuulis lause teist poolt. Tüdruk isegi naeris, paljastades enda valged hambad, ning raputas enda pead. Võtnud käega klaasi ümbert kinni, mille Chad tema ette asetas, võttis ta sellest ühe väiksema lonksu. Jah, kange oli see küll. Aga see tüdruk on iga sugu rämpsu enda organismi lasnud ja seega võib öelda, et ta on korralikult karastunud. Ta on siiski Westside'i tüdruk.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 20:21:43 GMT 2
Chad küll ei mõistnud, mis tema eelmises tähelepanekus naljakat oli, kuid naerma hakkas nüüd temagi. Peamiselt muidugi sel põhjusel, et Liz sama tegi ja oma naeruga noormeest nakatas. Seda juhtus Chadi puhul isegi päris tihti, kuna raske on tõsiseks jääda, nähes kedagi enda lähedal südamest naerma. Ja kust pidi tema teadma, kui palju ja mida neidis tavaliselt juua armastas? Chadile lihtsalt ei tahtnud jätta Liz'ile muljet, nagu oleks mehe ainus eesmärk ta võimalikult kiiresti täis joota ja siis endaga kuskile kaasa tirida. Kui Chadi ja mõne kena neiu tee lõpuks privaatsemaase kohta jõudiski, siis kindlasti mitte põhjusel, et üks osapool on maani täis ja teine talutab ta magamistuppa. "Kas sa tulid täna klubisse lihtsalt lõbutsema või eesmärgiga endale näiteks kaaslane leida?" uuris noormees. Ta ei teadnud ju Lizardi kohta põhimõtteliselt midagi. Isegi mitte seda, kas ta on tegelikult nii vallaline, nagu tundub.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 20:36:16 GMT 2
"Ma pean sulle tunnistama, et ma ei käi klubides. See on mu esimene kord," tunnistas Lizard ning surus enda õrna muige alla, "aga põhiliselt tulin ma siia eesmärgiga lõbutseda, aga ma ei ütleks ära ka kaaslasest," lausus tüdruk seekod täiesti avameelselt ja ilma kahemõtteliste lauseteta. Vahelduseks võis ju natuke siiski reaalselt sisukamat juttu ka rääkida. "Ja sina? Mul on millegi pärast arvamus, et sul on kodus ootamas mõni modellivälimsega tüdruksõber," tunnistas näitsik ning peitis siis enda näo hetkeks klaasi taha.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 12:20:36 GMT 2
Kui Chad oleks praegusel hetkel joonud, purskaks ilmselt tal Lizardi ülestunnistuse peale jook suust välja. Mismoodi oli selline tüdruk seal esimest korda? Chadi arust peaaegu võimatu, kuna tema arvates on Liz klubides käimiseks justkui loodud. Ilmselt oli täna jälle üks selliseid kordi, mil välimus osutus petlikuks. Nii palju siis diskobeibest... "Hämmastav. Sinu oleku põhjal võiks arvata, et oled siin püsiklient," muigas noormees. Uuesti tõsisemaks muutudes pööras nooruk pilgu Lizardi silmadele. "Siis on meil midagi ühist. Minagi ei ütleks ära ei lõbusast olemisest ega ka kaaslasest," lisas ta. Järgmine küsimus ei tulnud kutile üllatusena. Varem või hiljem tahtis iga naine teada, kas ta on vaba või mitte. "Vot selles sa nüüd küll eksid. Peale vanemate ning suure hulga õdede-vendade pole mul kodus kedagi ootamas," teatas Chad, lõbustatud ilme näol. "Mul pole juba mitu aastat tüdruksõpra olnud. Püsivat, ma mõtlen," täpsustas mees varemöeldut.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 21:52:08 GMT 2
"Okey, ma võtan seda kui komplimenti," muigas Lizard mehe sõnade peale. Chadi reaktsioon oli isegi parem kui tüdruk ootas. "No näed," lausus tüdruk ning võttis taaskord ühe lonksu enda koksist, mis oli endiselt mõnusalt külm, "tundub, et ma valisin klubi avastamiseks hea päeva," lisas näitsik, kui oli klaasi tagasi kindlale pinnasele pannud ja enda rohelised silmad poisile suunanud. Ta ootas siiski vastust enda küsimusele, et arvestada võimaliku vihase tüdruksõbraga. "Ah soo, nii et sa oled siis s e l l i n e tüüp," ütles tüdruk rõhutades ühte kindlat sõna. Vähemalt oli tüüp aus. Loodetavasti. Ei saa siiski garanteerida, et Chad seda just praegu välja ei mõelnud, right?
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 22:11:48 GMT 2
"Millega sa siis tegeled, et klubidesse üldse ei satu?" küsis Chad, pilk endiselt Lizardi silmadele suunatud. Chadi juures oli üks halb asi, et kui ta juba küsima hakkas, muutus lõpetamine äärmiselt raskeks, kui mitte lausa võimatuks. "Ma olen sinuga täiesti ühel nõul," sõnas kutt. Ka tal oli vedanud, et Liz just täna siia sattus. Muidu polekski nad ilmselt tuttavaks saanud. "Kuidas sulle siiani tundub? Tuleksid uuesti?" uuris noormees, et teada saada, kas ta ehk teinegi kord seda tšikki siin kohata võib. Kev hakkas naerma, kui Lizard ühte kindlat sõna rõhutas, mis märkis kuti naistemehe staatust. "Pärast seda, kui ma oma viimasest tüdruksõbrast lahku läksin, pole ma enam kedagi leidnud, kellega oleks võimalik normaalne suhe luua. Nii jääbki üle lõbutseda, inimesi tundma õppida ja loota, et mul kunagi jälle samamoodi veab," selgitas ta.
|
|