18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 8, 2012 16:22:06 GMT 2
Brittany pani muusikaajakirja riiulile tagasi ja läks siis Sayeri juurde. ,,Nüüd bowling või vahepeal kodust läbi või midagi?" küsis Brit. Tegelikult ise tahtis ta küll kodust läbi minna, sest riided vajasid vahetamist ja noh, puhata tahaks.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2012 16:31:22 GMT 2
"Noh, ma mõtlesin küll kohe minna, aga kui tahad siis võime õhtul Bowlingus kokku saada. Ma võin minna ja panna meile raja või kaks igaksjuhuks kinni," lausus Sayer ning vaatas tüdrukule otsa, jalutades samal ajal poest välja ning jäädes selle ette seisma. Ei tea ju kui suur see tahtmine sinna Bowlingusse on. Võibolla on õhtul kõik rajad kinni ja ei saagi mängima minna.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 8, 2012 16:33:41 GMT 2
,,Noh, ootama peaks me nii või teisiti," ütles Brittany. ,,Aga praegu võib lihtsalt rajad kinni panna, sest ma tahaks riideid vahetada ja natuke puhata. Õhtu kõlab veidi lõbusamalt ka," seletas neidis ja rüüpas oma limonaadi. Kui nad praegu rajad kinni panevad, ei võeta neid õhtul ka ära.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2012 16:41:36 GMT 2
"Okey, eks jääb siis õhtu," lausus Sayer, võttes suuna Bowlingu juurde, mille uks oli sellest muusikapoest vaid mõne sammu kaugusel. Nii et nad võisid vabalt selle koha silti juba lugeda. Noormees lasi tüdruku enda ees sinna sisse ning järgnes siis talle. Hetkel oli koht vähemalt täiesti kinni. Ega seal ainult kuus rada oligi. Say läks leti juurde ning uuris, kas õhtul on veel vabu radu. Saanud positiivse vastuse, pani ta kaks rada kinni. Äkki saab õhtuks veel rahvast kohale kutsutud. Ja kui ei, siis pole ka midagi lahti.
|
|