|
Post by Deleted on Aug 7, 2012 11:27:48 GMT 2
"See on paratamatus. Ei saa ju enda elu siiski teiste järgi sättida. Ma arvan, et augustis lahkub Tree Hillist palju noori, kellel jäävad kallid inimesed siia. Enda tutvusringkonnast tean ma juba neid päris omajagu," lausus Sayer. See on lihtsalt elu ja selle vastu ei saa. Peab siiski tuleviku peale mõtlema.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2012 11:40:16 GMT 2
,,Seda küll," ütles Brittany. ,,Aga samas on mõnes mõttes sellel ju ka uued küljed. Tead ju küll, uus linn, uus kool, uued sõbrad." Kui järele mõelda, siis oligi sellel asjal nii palju plusse ja nii palju miinuseid. Kohanemine võtab ju ka näiteks aega.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2012 11:46:26 GMT 2
"Jah, kõik on uus. See on jälle üks uus kogemus kogu see ülikooli elu," lausus Sayer. Tegelikult ta lausa mingis mõttes ootas seda, et end ühikasse sisse seada ja loengutes käia. Ülikool on kindlasti raskem kui keskkool, aga Sayeril ei ole mitte mingil juhul kavas enda kõrgharidust pooleli jätta.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2012 12:12:10 GMT 2
,,Tegelikult võib see päris fun olla," ütles Brittany. ,,Kuigi kohaneda on ka vaja." Üldiselt kohanes Brittany uue olukorraga kiiresti ja see oli üks neiu tugevustest. ,,Augusti eelviimasel nädalal lendan vist New Yorki ära juba ja sean end ühikasse sisse," seletas Brit.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2012 12:51:21 GMT 2
"Minul on sõit kahekümnendal," lausus Sayer, "see põhiliselt korvpalli pärast. Tahavad juba enne kooliaasta algust kogu meeskonda koos näha ja trenniga pihta hakata." Tegelikult oli noormees täitsa huvitatud sellest, et enda uut tiimi näha. Ravens jääb alati tema esimeseks meeskonnaks, aga nüüd ootab teda ees uus tiim. Loodetavasti sama kokkuhoidev kui eelmine.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2012 13:06:12 GMT 2
,,Siis sa jõuad vist minust ennem," ütles Brittany. ,,Mina lihtsalt mõtlen seda, et võiks ülikooli kõrvalt mingi töö endale otsida, need õppemaksud on niigi kirved ju," lausus tüdruk. ,,Muidugi stipendium aitab veel omajagu, aga ma tahaks veel teenida."
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2012 18:18:50 GMT 2
"Ma ilmselt otsin endale ka seal mingisuguse töökoha," lausus Sayer. Teisiti on nagu natuke raske võibolla hakkama saada. Kuigi mõnes ülikoolis on töötamine keelatud kui sa stipendiumit saad. Õnneks Syracuses see nii ei ole. "Olen juba natuke asja uurinud ja üht teist seal ikka leidub," sõnas noormees.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2012 18:20:21 GMT 2
,,Ma just hiljuti olin siin haiglas töövarjuks," rääkis Brittany. ,,See oli omamoodi lahe kogemus. Ma sain näha neid asju hoopis teisest vaatepunktist." Suvel ta ehk otsiks Tree Hilli haiglaski väikse otsa, kui on aastakese ülikoolis ära käinud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2012 18:45:39 GMT 2
"See oli kindlasti hea kogemus," lausus Sayer. Vähemalt tüdruk teab, et ta tahab kindlasti õeks saada ja talle see meeldib. Rufus läheb küll arhitektuuri õppima, aga ta ei ole veel täiesti kindel, kas see on ikka see, mida ta terve enda elu teha tahab. Kindlasti tahab ta igastahes olla seotud joonistamisega. "Tuled kunagi siia samma tööle kui võimalus avaneb?" uuris poiss.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2012 18:53:34 GMT 2
,,Ma arvan küll," vastas Brittany. ,,Ilmselt see suvi ka mingi poole kohaga, kui ülikoolis esimene aasta läbi saab." Tudengitel ei olnud eriti palju töövõimalusi, aga nii sai vähemalt natukenegi oma raha teenida.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2012 19:53:42 GMT 2
Sayer kuulas ning noogutas. Tal tuli meelde, et Lizard tahtis ka meditsiini õppida, aga tema tahtis kirurgiks saada. Aga seda rääkis ta mitmeid kuid tagasi. Võibolla on ta juba ümber mõelnud ja tahab kellekski teiseks saada. Lizzie puhul ei oleks see eriliseks imeks. "Kuule sa minuga muusika poodi ei viitsi jalutada? Mul oleks sealt kitarrikeeli vaja ja paar medikat. Ja seal lähedal avati hiljuti mingi väike Westside'i bowling, kui huvitatud oled?" pakkus Say äkitselt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2012 19:57:15 GMT 2
,,I'm in," vastas Brittany ning naeratas. Siis ajas neidis end püsti. ,,Sa tahad ikka kohe minna?" küsis ta Sayeri käest. Brittanyl oli muidu aega küll ja lõbutsemisest ta ära ei ütleks. Seda neidis muidugi ei teadnud, mida Lizard teeb. Ta polnud temaga juba sellest ajast suhelnud ka, kui Joe'ga oma suhte lõpetas.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2012 20:09:53 GMT 2
"Kohe, ikka kohe," lausus Sayer samuti püsti tõustes. Oligi vaja end füüsilise tegevusega ülesse äratada. Äkki peaks kuskilt putkast endale hoopis kohvi ostma. Ajaks ka asja ära. Noormees surus enda käed taskusse ning jalutas rahulikult mööda pargiteed edasi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2012 20:39:57 GMT 2
Brittany jalutas ka edasi. ,,Ma arvan, et mina tahan vist midagi hamba alla võtta, kui tee peale midagi jääb," lausus tüdruk. ,,Kõht hakkab vaikselt juba tühjaks minema." Tegelikult peaks ju mingi väiksem putka ikka tee peale jääma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2012 20:46:40 GMT 2
"Okey, küll me midagi leiame," oli Sayer kindel, neid väikeseid putkasi ja pereärisi leidus siin pool silda suht igal pool. Tegelikult ei olnud nooruk ise ka midagi söönud. Seega ei teeks mõni saiake või hotdog just kahju. Samas on ilmselt seal bowlingus ka võimalik midagi süüa.
|
|