18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2012 18:17:42 GMT 2
Brittanyl oli kodus igav ja kuna mõlemad Hemingwayd olid millegagi hõivatud(ta oli nendega vähemalt viimased nädalad pärast pidu kogu aeg väljas käinud), otsustas neidis ise midagi ette võtta ja lootis, et kohtab väljas ehk kedagi tuttavat. Ta läks parki, nagu tavaliselt, ja istus pingile. Käes oli ju viimane kuu, mil neidis Tree Hillis saab olla. Ta vaatas ringi, kuid ei märganud kedagi. Where is everybody? Outfit: www.ontheflix.com/images/ndobrevshopcali.JPGOT: Sayer!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2012 18:49:53 GMT 2
Kuigi Sayer oli juba ammu enda koha GPBs ülesse öelnud, siis kutsuti teda endiselt vahepeal appi. Ja seda ka seekord. Noormees oli seal suht pool ööd ja veel hommiku töötanud ja nüüd oli ta teel koju. Rufus otsis enda taskust välja mobiili ja kavatses just Jessicale helistada, et temaga aega veeta. Peagi pidi ju noormees suuna New Yorgi osariiki võtma. Ja ta tahtis võimalikult palju aega enne seda Jessicaga veeta. Ta hakkas juba rohelist ringi enda iPhone ekraanil vajutama, kui ta hoopis eemal pingil Brittanyt märkas. Hetke ise endaga nõu pidanud, pistis ta mobiili tagasi taskusse ning jalutas hoopis tüdruku juurde, maandudes tema kõrvale pingile. "Hey," lausus ta tervituseks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2012 18:52:13 GMT 2
Brittany naeratas, kui tuttav kogu tema kõrvale end istuma poetas. ,,Tere, Sayer," ütles ta. ,,Pole ammu näinud. Kuidas sul läinud on?" Tore on vanu sõpru ka näha. Brittany nägigi vist viimane kord noormeest lõpetamisel ja viimane kord, kui nad koos midagi ette võtsid, oli üldse veel ajal, mil Brittany Joe'ga käis.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2012 18:56:51 GMT 2
"Pole tõesti ammu näinud," lausus mees kerge ohkega, "aga ma olen praegu siin." Ta suunas pilgu hetkeks eemale pragile. Kuidagi vähe rahvast oli väljas. Korraga raputas ta enda pead, "ahjaa....kuidas mul läinud on? Enda arvates täitsa hästi," muigas Say, "ja endal?"
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2012 18:58:28 GMT 2
,,Noh, ka hästi," vastas Brittany. ,,Ma olen viimast kuud Tree Hillis ja siis New York juba ootab," seletas neidis. Tõesti oli siin vähe rahvast ja ümberringi oli nii vaikne. ,,Elu on kuidagi paremaks läinud peale seda, kui ma Joe'st lahku läksin. Ma olen rõõmsam."
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2012 19:03:02 GMT 2
"Jamh....ma pean ka varsti lahkuma," sõnas Sayer, toetades end selja vastu pinki ning sirutades end korralikult. Kerge väsimus oli peal, aga poiss ei kavatsenud päeval magama jääda. Siis läheb kõik unegraafik segamini. "Good for you," naeratas noormees, "ju siis polnud Joe sinu jaoks loodud või vastupidi."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2012 19:05:15 GMT 2
,,Kuhu sina siis lähed?" uuris Brittany. Ta ei teadnud isegi, mida Sayer õppima plaanib minna, sest nad polnud juba ammu näinud ning siiani polnud tüdrukul meeles uurida ka. Omamoodi kahju on isegi Tree Hillist lahkuda.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2012 19:15:16 GMT 2
"New Yorgi osariiki Syracuse Ülikooli," sõnas noormees, "arhitektuuri õppima ja korvpalli mängima," jätkas poiss, vaadates tüdrukule otsa. "Ja sina ise?" uuris Sayer. Nad ei olnud tõesti sellest oma vahel veel rääkinud. Suvi tuli peale ja kõik lihtsalt läksid laiali ja koolis olles nad nagu väga palju ei suhelnud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2012 19:17:23 GMT 2
,,New Yorgi ülikooli meditsiiniteaduskonda õendust õppima," vastas Brittany. ,,Aga see on lahe, et sa veel korvpalliga tegeled. Ma ei tea, kas mul jääbki aega," seletas neidis. Praegu oli Brittany suurim mure muidugi see, et ta saaks New Yorgis ühikasse koha, sest korterit ta endale üürida ei jõudnud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2012 19:23:34 GMT 2
"Mm...ära siis võõraks jää seal uhkes suurlinnas," naeratas Sayer tüdrukule ning asetas hetkeks enda käe ümber näitsiku õlgade, tõmmates teda põgusalt enda poole. See oli justkui poolik kallistus. "Yeah, well....ma ei mängiks võibolla korvpalli edasi, aga see on mu ainus võimalus enda õpingute eest maksta. Korvpalli Stipendium on suur," seletas Rufus, "aga mulle meeldib see mäng," kehitas ta õlgu.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2012 19:43:25 GMT 2
,,Äkki näeme?" muigas Brittany. ,,Igatahes ma katsun jah mitte väga võõraks jääda. Ilmselt jõulude ajal ja suvedel hakkan ikka siin ka käima. Ma kohtusin ju Lexy peol kahe väga toreda inimesega, nemad on ka juba armsaks saanud."
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2012 19:46:25 GMT 2
"Tree Hillis olles kindlasti näeb," sõnas noormees kindlalt. Eks ta hakkab isegi suht edasi tagasi sõitma, sest Jessica lööks ta muidu maha, kui ta ainult suveks tagasi tuleks. Pealegi talle meeldib Tree Hill. "Lexy peost ei tea ma midagi, sest mind ei olnud sellel ajal Tree Hillis. Meil oli Jessicaga sellel ajal väike roadtrip käsil," lausus Rufus.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2012 19:47:54 GMT 2
,,Oo, see kõlab vahvalt," ütles Brittany. ,,Kus te siis ära käisite?" uuris neidis. Jessicaga ta küll väga ei suhelnud, aga ka see asi võib millalgi ju muutuda. Nüüd mõtles muidugi Brittany, et peaks ikkagi hiljem Samile helistama ja küsima, mis ta teeb. Neiu sai alles nüüd aru, kui väga ta noormehest puudust tunneb.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2012 20:05:48 GMT 2
"Põhiliselt North-Carolinast põhja poole. Kuskil kahekümnes osariigis saime ära käidud," lausus Sayer, "see oli tõesti väga vahva ettevõtmine. Lisaks Ameerika avastamisele õppisime ka teineteist paremini tundma," sõnas noormees. Ega ta ei teadnud, kui palju Brittany ja Jessica üldse teineteist tundsid. Ja kas üldse?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2012 22:20:52 GMT 2
,,Häid uudiseid on alati hea kuulda," ütles Brittany. ,,Ma tunnen ka kellestki väga puudust praegu, kuigi tean, et kui ma New Yorki lähen, jääb tema minust ikka maha." Jessicat Brittany ei teadnud, aga ta oli seda tüdrukut kooli peal koos Sayeriga näinud. Suhelnud nad ei ole.
|
|