|
Sunset.
Jul 16, 2012 21:45:09 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 21:45:09 GMT 2
''Okei, täna ei kammi.'' naeris Samantha. Ühe õhtu kammimata kannatab ta ära, loodetavasti. '' Sest ma tahan koos minna.'' vastas neidis küsimusele, kerge lapsiku olekuga. Vahel suutis ta ikka tõsiselt lapsikult käituda ning olla jäärapäine.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 21:51:45 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 21:51:45 GMT 2
"Vähemalt sel korral jäin mina peale," muigas Stephen. Tema arvates nägigi Samantha oma praeguses olekus kõige kuumem välja. Kui just miski ei sunni teda ümber mõtlema, aga eks õhtu näitab. "Sa lihtsalt nägid mu plaani läbi," oletas Stephen ning jäi siis natukeseks ajaks vait. "Aga olgu ma olen nõus. Ei mingit pritsimist," lausus kutt ja tõmbas endal särgi seljast.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 22:00:36 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 22:00:36 GMT 2
Samantha naeris kõlavalt. '' Jaa ma nägin su plaani läbi. '' nõustus ta, samas pead noogutades. Sammie vaatas, kuidas Stephen pluusi seljast tõmbas ning hammustas õrnalt alahuulde. Mõne hetke pärast kiskus neidis endal kleidi seljast.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 23:06:30 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 23:06:30 GMT 2
"Ma oleksin pidanud seda kohe aimama," muigas Stepeh. "Aga olgu. Saadki täna kiusamisvaba päeva." Nende sõnadega võttis kutt ka teksad jalast, kuid siis peatus tema pilk Samanthal, kes nüüd ainult pesuväel oli. Kahtlemata meeldis Stephenile see vaatepilt. "Aga lähme nüüd vette?" küsis ta siis neidisele otsa vaadates.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 23:45:57 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 23:45:57 GMT 2
Samantha muigas õrnalt. '' Yay, kiusamisvaba päev.'' sõnas ta, kergelt lapsikult ühekoha peal keksides. Tüdruk võttis Stephenil käest kinni ning küsis seejärel. '' Lähme jooksuga?'' väiksena sai pidevalt niimoodi käest kinni hoides vette joostud. Hetkel lihtsalt tuli tuju jälle niimoodi teha.
|
|
|
Sunset.
Jul 17, 2012 22:15:28 GMT 2
Post by Deleted on Jul 17, 2012 22:15:28 GMT 2
Samantha kohati lapsik käitumine oli tegelikult isegi nunnu. Eriti kui arvestada seda, et Stephen ise on tavaliselt samasugune. Sobivadki hästi kokku sel juhul. "Jah, jookseme," nõustus Stephen. Kui vesi peakski külm olema, siis on muidugi jama, aga peatuda ei kavatse kutt enne, kui ta ennast korralikult märjaks kastab. Selleks nad sinna ju lähevadki.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 18, 2012 1:38:54 GMT 2
Samantha naeratas õnnelikult, kui Stephen nõus oli. Tegelt miks kutt ei peaks nõus olema? Kaks lapsikut teismelist nagu nad olid. Vee soojuse pärast Sammie eriti ei muretsenud. Talle oli alati meeldinud ujumas käija natuke jahedamas vees. Just sellises vees, mis teiste jaoks oli juba külm.
|
|
|
Sunset.
Jul 18, 2012 12:30:30 GMT 2
Post by Deleted on Jul 18, 2012 12:30:30 GMT 2
Stephen oli küll lummatud Samantha naeratusest, kuid nüüd oli ikkagi õige aeg vette minna. Kutt haaras Sammie käe endale tugevamalt pihku ja hakkaski jooksma, samal ajal neidist kättpidi endaga kaasa vedades. Ta oligi enne õigesti arvanud. Vesi oli külmem kui päeval, kuid õnneks mitte liiga palju. Selles kannatas ujuda küll.
|
|
|
Sunset.
Jul 18, 2012 23:26:12 GMT 2
Post by Deleted on Jul 18, 2012 23:26:12 GMT 2
Samantha jooksis Stephenile järgi, jäädes kutist mingi sammu võrra tahapoole. Vesi oli just parajalt soe, et veel kannatas seal ujuda. Sammie lasi kuti käest lahti ning läks natuke sügavamale vette. Ta pööras ümber ning vaatas seejärel Stephenit, endal lai õnnelik naeratus näol.
|
|
|
Sunset.
Jul 20, 2012 17:54:34 GMT 2
Post by Deleted on Jul 20, 2012 17:54:34 GMT 2
Stephen ujus ka ise nüüd sügavamale vette, kuni lõpuks üldse vee alla kadus, olles seal natuke natuke aega. Õige pea tuli kutt pinnale tagasi, sest eriti kaua ta hinge kinni jõuda ei suutnud. "Seal all on tegelikult päris mõnus. Ainult natuke külmem," lausus Stephen, ujudes nüüd Samanthale lähemale. "Ega sinul külm pole?" küsis noormees igaks juhuks üle.
|
|
|
Sunset.
Jul 20, 2012 21:37:25 GMT 2
Post by Deleted on Jul 20, 2012 21:37:25 GMT 2
Sammie hakkas samuti ujuma. Kui Stephen sukeldus jäi ta ootama, kuni kutt uuesti välja ilmub. '' Usun.'' nõustus ta Stepgi öelduga, kui too lõpuks välja tuli. '' Sa oled nii armas, kui sa muretsed. Ja külm mul pole.'' ütles Sammie kergelt armunult toonil, ujudes Stephenile lähemale. Ta surus kutile huulte peale ühe väikse musi.
|
|
|
Sunset.
Jul 22, 2012 18:17:10 GMT 2
Post by Deleted on Jul 22, 2012 18:17:10 GMT 2
"Ja kes üldse lubas sul minu sõnades kahelda, ah?" küsis Stephen väikese muigega. Lõbusaks hakkas isegi seal vees minema. Osutus päris heaks mõtteks siia tulla. Nagunii pole suve ka enam kuigi kauaks. "Teisiti ei saakski. Ma ei taha, et sa külmetaksid ja siis haigeks jääksid," lausus kutt. Aga kui nii lähekski, oleks tema esimene, kes Samanthat poputama ruttaks, et too kiiremini terveks saaks. Kui ta aga peagi Samanthalt huultele musi sai, vangitas kutt neidise oma käte vahele ja kostitas teda kirgliku suudlusega.
|
|
|
Sunset.
Jul 22, 2012 22:43:33 GMT 2
Post by Deleted on Jul 22, 2012 22:43:33 GMT 2
''Kas keegi ütles, et ma kahtlen?'' küsis Samantha kergelt naerdes. '' Sa oled ikka nii hoolitsev.'' sõnas neidis kindlalt. Tegelt on neidis ise ka nii hoolitsev. Stephen haigeks jääks, siis oleks ta kohe platsis kuti juures ja ei lahkus enna ta juurest, kuni too on terve. Kui kutt ta oma kätevahele vangistas ja suudles teda, muigas Sammie õrnalt ning suudles kirglikult Stephenit vastu, pannes käed ümber ta kaela.
|
|
|
Sunset.
Jul 27, 2012 19:34:34 GMT 2
Post by Deleted on Jul 27, 2012 19:34:34 GMT 2
"Mulle tundus korraks nii," lausus Stephen korraks õlgu kehitades ning viis seejärel pilgu Samantha silmadele. Neid võikski ta vaatama jääda... "Õige boyfriend peakski hoolitsev olema," arvas Steph. Talle meeldis hellitada neid, kellest hoolis. Pärast nende magusat suudlust otsustas kutt jälle natuke oma lapselikumat poolt demonstreerida, kostitades Sam'i korraliku veesahmakaga ning vajus ise kohe vee alla, et vähemalt esialgu samasugusest vastusahmakast hoiduda.
|
|
|
Sunset.
Jul 28, 2012 16:12:56 GMT 2
Post by Deleted on Jul 28, 2012 16:12:56 GMT 2
''Valesti tundus.'' muigas Samantha, vaadates Stephenile silma. Ta lihtsalt ei suutnud pilku ära pöörata, kuti silmad olid lihtsalt nii hüpnootilised. '' Nõustun sinuga täielikult. Boyfriend peaks olema hoolitsev, armastav, kaitsev ja mida kõike veel.'' sõnas tüdruk kindlalt. Suudluse lõppedes, saanud veesahmaka kaela, tüdruk kiljatas ehmatades ning vaatas seejärel kuidas Stephen veealla vajus. '' Jobu!'' käratas ta naerdes ning vaatas ringi, et näha, kus Stephen välja ilmub.
|
|