|
Sunset.
Jul 14, 2012 14:44:56 GMT 2
Post by Deleted on Jul 14, 2012 14:44:56 GMT 2
"Jah, niimoodi me täiendame üksteist," nõustus Stephen. Üks romantik, teine loominguline, mida veel tahta? "Vaata sinna," näitas Steph sõrmega päikese poole. See oli juba palju madalamal kui natuke aega tagasi. Polegi ilmselt enam palju jäänud, kui taevas punakaks tõmbub ja päike silmapiirilt kaob. Lasknud nüüd neidise pärast hingetuks võtvat suudlust jälle lahti, istus nüüd kutt maha, viibates Samanthale, et tema sama teeks. "Tead, ma arvan, et peaksime siia kunagi veel tulema," lausus ta pärast lühikest pausi. Kohas oli mingi eriline maagia, mis kutsus siia.
|
|
|
Sunset.
Jul 14, 2012 15:29:18 GMT 2
Post by Deleted on Jul 14, 2012 15:29:18 GMT 2
Täiendamise jutuga oli tüdruk 100 protsenti nõus. Eks iga paar täiendab üksteist. Tüdruk viis pilgu sinna kuhu Stephen osutas ning muigas õrnalt. Päike hakkas loojuma ning taevast, mis oli nii ilus, punakas, romantiline. Täpselt meeleolu järgi. Sammie läks kuti kõrvale istuma, pugedes Stephile kohe kaissu. '' Ma arvan ka. Siin täitsa mõnus niimoodi kahekesi olla.'' nõustus neidis noormehega.
|
|
|
Sunset.
Jul 15, 2012 11:09:23 GMT 2
Post by Deleted on Jul 15, 2012 11:09:23 GMT 2
Stephenile meeldis samuti see vaade. Mitte et ta mingi suur päikeseloojangute fänn oleks, aga mõnikord koos kallimaga võis vaadata küll. Üksi poleks ta ilmselt viitsinud. Võib-olla ainult siis, kui fotokas kaasa võtta ja pilte klõpsida, mida ka kutile aeg-ajalt meeldis teha. "Jah, pole ainsatki segavat faktorit. Kuidagi nii vaikne, nagu ei viibikski üldse linnas," sõnas noormees. Just sellisest vaikusest hakkab ta New Yorgis tõenäoliselt lisaks kõigele muule puudust tundma.
|
|
|
Sunset.
Jul 15, 2012 11:39:57 GMT 2
Post by Deleted on Jul 15, 2012 11:39:57 GMT 2
Samantha muigas õrnalt kuti öeldud peale. '' Nõus, siin on tõesti vaikne.'' nõustus ta. Tüdruk toetas pea vastu Stepheni õlga samas kui ta loojangut vaatas. Kui ta oleks üksi siia tulnud, ei oleks ta arvatavasti siia kauaks jäänud. Ja on ilus loojang, aga samas on neid ilusaid loojanguid palju.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 16:46:45 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 16:46:45 GMT 2
"Uskumatu mõelda, et juba pool suvest on läbi. Alles ta ju algas," lausus Stephen. Tema mõtted olid suve alguse juures, kui peale lõpetamist pikalt oodatud vabadus saabus. Nüüd oli aga vaevalt poolteist kuud jäänud. Talv venis alati lõpmatult kaua, aga suvega oli hoopis teine lugu. Ka Stepheni silmad jälgisid praegu päikest, mis järjest allapoole vajuma hakkas. Vaid mõned minutid veel ning kadunud ta ongi.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 17:25:40 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 17:25:40 GMT 2
'' Masendav, varsti tuleb jälle sügis ja sa lähed ära.'' sõnas Samantha, hääletoon ilmselgelt kurb. Tüdruk muutus kohe palju kurvemaks, kui ta mõtles sellele, et Stephen peab sügisel ära minema. Ta oli juba harjunud sellega, et saab põgeneda kuti juurde, kui tal oli halb päev. Melody puges noormehele lähemale ning nautis tolle lähedust. Mõne hetke pärast viis ta pilgu Stephile.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 19:47:31 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 19:47:31 GMT 2
"Ma tean. Aga siin pole ju võimalik edasi õppida. Pealegi ma tulen nädalavahetusteks Tree Hilli," lausus Stephen. Tema sõnad kõlasid küll lohutavalt, aga kergemat tunnet need kutile küll ei tekitanud. Miks küll ei leidunud siin lähedal ühtegi kooli, kus saaks normaalsel tasemel muusikat õppida... "Kui me selle perioodi edukalt üle elame, muutub meie suhe veelgi tugevamaks," arvas Stephen. Vähemalt üks põhjus veel, mida saaks enam-vähem positiivseks lugeda.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 19:58:54 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 19:58:54 GMT 2
Samantha naeratas õrnalt. '' Ma tõesti loodan, et me elame selle perioodi edukalt üle. '' sõnas ta kindlalt. Praegusel hetkel ei suutnud ta ettekujutada elu ilma Stephenita. '' Kui ma kooli ära lõpetan, siis ma tulen sinu juurde New Yorki, kui sulle see mõte sobib.'' lausus Sammie peale mõningast minutilist mõttepausi.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 20:18:24 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 20:18:24 GMT 2
"Mina usun meisse," lausus Stephen samuti naeratusega, sasides kergelt Samantha juukseid. Kõik on võimalik, kui ise piisavalt tahta. "Aga muidugu tahan ma, et sa minu juurde tuleksid," ütles Stephen. Tulgu või sellel aastal. Ega Steph vastu ei oleks. Keskkoolidesse võetakse peaaegu suve lõpuni veel õpilasi vastu, kuid noormees pidas mõistlikumaks, et Samantha ikkagi Tree Hill High' ära lõpetaks, mitte ei hakkaks viimasel aastal kooli vahetama.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 20:28:57 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 20:28:57 GMT 2
Damn Stephen on ikka nii cute. '' Ma usun ka.'' sõnas Sam, kui noormees oli ta juuste sasimise lõpetanud. ''On mul nüüd äge soeng?'' küsis ta kergelt naerdes. Neidis tõstis pea kuti õlalt ning jäi teda vaatama. '' Küsimus, mis sa arvad, kas vesi on soe?'' küsis ta, sujuvalt teemat vahetades.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 20:38:16 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 20:38:16 GMT 2
"Ainult, et ära telefoni välja lülita, kui ma sind iga päev oma kõnedega tüütama hakkan," lausus kutt lõbusalt. Kuulnud Sammie küsimust, kutt turtsatas. "Sinu juuksed on nüüd mõnusalt sassi aetud. Aga see sobib sulle." Neidise juustega mängimine oli endiselt üks Stepheni lemmiktegevusi, millest tal kunagi isu täis ei paista saavat. "Ega me muidu teada ei saa, kui järele ei proovi," arvas Steph. Temal küll ujumisriideid praegu kaasas ei olnud, aga keda huvitab? Võib ju aluspesus ka minna. Pole siin kedagi vahtimas ja väljas on piisavalt pime juba.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 20:49:03 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 20:49:03 GMT 2
'' Ei lülita, ei lülita, sa ei suudaks mind iial ära tüüdata oma kõnedega.'' sõnas Samantha kindlalt. Tõesti Stephen ei suudaks iialgi Sammiet oma kõnedega ära tüüdata. Pigem tüütab tema kuti ära. '' No nüüd on mul siis uus soeng.'' naeris ta. Järgmisel hetkel hüppas neidis püsti ning võttis kingad jalast. '' Lähme vaatame siis.'' nõudis ta, võttes Stepheni käest kinni ja sikutades teda püsti.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 21:13:27 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 21:13:27 GMT 2
Stephen vaid muigas selle peale, kui Samantha järjekindlalt väitis, et noormehel ei õnnestu teda kõnedega ära tüüdata. Küll ta sügisel selle järele proovib. "Ja ära sa proovigi enda juukseid kammima hakata või ajan need uuesti sassi," üritas Stephen ähvardavat tooni kasutada, aga hakkas siis hoopis naerma. Kui Sammie tal käest haaras, tõusis Stephen vastu vaidlemata püsti. "Sina oled muide esimene, kes vette läheb," ütles Steph.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 21:25:38 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 21:25:38 GMT 2
Samantha naeris Stepheni öeldud peale. '' Lõppude lõpuks pean ma ikkagi neid kammima.'' ütles Sam kergelt naerdes. ''Eii lähe. Lähme hoopis koos.'' sõnas Samantha kindlalt, samas vee poole kõndides. Ujukaid tal küll polnud kaasas, aga aluspesu ajas ka ära, nii kui nii ta midagi Stepheni ees häbenema ei pidanud.
|
|
|
Sunset.
Jul 16, 2012 21:32:58 GMT 2
Post by Deleted on Jul 16, 2012 21:32:58 GMT 2
"Aga täna ei kammi," muigas Stephen. Talle tõesti meeldis Sam sellisena. Igavesti ei saa muidugi juukseid kammimata jätta, aga ühel päeval võivad need ju nunnult sassis olla küll. "Miks koos?" küsis Steph. "Ma võiks ju natuke hiljem ka tulla." Siis oleks ta saanud hoogu võtta ja vette joosta, et Sam mõnusa sahmaka vett kaela saaks. Üks lõbusamaid viise kedagi natukene kiusata.
|
|