|
Sunset.
Jul 11, 2012 21:49:04 GMT 2
Post by Deleted on Jul 11, 2012 21:49:04 GMT 2
Samantha oli terve päev mööda linna ringi tuuseldanud ning nüüd õhtul, kui päikse hakkas loojuma läks ta jõe äärde jalutama, et Stepheniga kokku saada. Nad olid päevalm paar sõnumit saatnud ja leppinud kokku, et võiks kokku saada ja aega natuke koos veeta. Sügisel ju kutt läheb ära New Yorki õppima ja Sammie peab siia, Tree Hillsi õppima jääma, oma kooli korralikult ära lõpetama ja puha.
Tüdruk kõndis aeglaselt mööda randa, lilleline kleidikene tuules lehvimas. Ta pruunid juukse, mis olid päikse käes kenasti pleekida saanud, olid seatud kenasti patsi.
Ot: Stephen.
|
|
|
Sunset.
Jul 11, 2012 22:07:15 GMT 2
Post by Deleted on Jul 11, 2012 22:07:15 GMT 2
Stephen oli täna kodus pikalt sellele mõelnud, mis tema ja Sammie'ga edasi saama hakkab, kui kutt sügisest tagasi New Yorki kolib. Samanthal oli ju viimane aasta Tree Hilli keskkoolis õppida ning aastakese peaksid nad kindlalt erinevates linnades elama. Kas see tähendaks ka lahkuminekut? Tavaliselt ju kaugsuhted ei toimu, kuigi Steph sisendas endale, et ta ei peaks pabistama ning sellest saab ikkagi asja. Ta võib ju nädalavahetustel siia sõita ning samuti on olemas telefonid ja igasugused elektroonilised vidinad, mille abil saab edukalt sidet hoida. Igatahes täna saavad nad jõe ääres kokku, et mitte niigi vähest aega raisata.
Kui Stephen kohale jõudis, oli Samantha juba seal. Kõndinud neidise juurde, haaras Steph ta kõigepealt oma embusesse ja kallistas teda, kuni lõpuks tšikile silma vaatama jäi. "Hei," lausus ta naeratades, kuigi sisimas oli kutt murelik.
|
|
|
Sunset.
Jul 11, 2012 22:39:54 GMT 2
Post by Deleted on Jul 11, 2012 22:39:54 GMT 2
Sammiet häiris mõte, et sügisest ta enam Stephi nii tihti ei näe, või et peab suhtlema kutiga läbi msni, skype või telefoni. Kokkusaada ja koos olla alati parem. Muidugi oli võimalik ka vahepeal üksteisele külla sõita. Sammie ei võtnud seda, et Stephen ära läheb, kui lahkuminekuna, vaid rohkem nagu väikse pausina.
'' Hei.'' sõnas neidis õnnelikult Stephenile, samas teda õrna naeratusega vaadates. Ta käed olid ümber poisi kaela, samas kui ta mängis kuti juustega. Sammie vaatas oma säravate pruunide silmadega Stephenile silma.
|
|
|
Sunset.
Jul 12, 2012 16:30:36 GMT 2
Post by Deleted on Jul 12, 2012 16:30:36 GMT 2
"Ma igatsesin sind," tunnistas Stephen. Tegelikult oli seda nii imelik öelda, kuna Steph polnud Sammie't näinud vaevalt paar päeva. Tema puhul oli igatsus lihtsalt kerge tekkima. "Ega sa kaua ootama ei pidanud?" küsis noormees. Tal oli täna riiete otsimisega rohkem aega läinud kui tavaliselt, kuna koristamata kapist on raske midagi üles leida. "Muide, sa oled ilus nagu alati," lisas Stephen, naeratus endiselt huulil. Nüüd hakkas ka tuju paremaks muutuma. Eks see juhtus alati, kui nad Samanthaga koos olid.
|
|
|
Sunset.
Jul 12, 2012 16:48:32 GMT 2
Post by Deleted on Jul 12, 2012 16:48:32 GMT 2
Kuulnud Stepheni tunnistus, venis neidise naeratuse veelgi laiemaks. '' Ma sind ka.'' sõnas neidis kindlalt. '' Ei pidanud kaua ootama, ma just alles tulin.'' vastas Sam lõbusa tooniga Stephi küsimusele. Otseloomulikult punastas ta noormehe komplimendi peale. '' Ega sa ise ka alla jää.'' ütles ta kindlalt.
|
|
|
Sunset.
Jul 12, 2012 21:18:54 GMT 2
Post by Deleted on Jul 12, 2012 21:18:54 GMT 2
"Mul oli vahepeal suur inspiratsioonipuhang, mis on üks põhjusteks, miks ma ennast paar päeva toast väljagi ei vedanud," seletas kutt. Ta oli selle aja jooksul kirjutada tervelt kaks uut laulu. Tavaliselt läks Stephenil selleks rohkem aega, kuid oma praeguse tööga võib täiesti rahule jääda. "See võib kummalisena kõlada, aga ma ei leidnud oma pükse üles. Tead ju küll, kui lootusetult segamini mu riidekapp on," lausus Stephen muigega. "Ma mõtlesin, et äkki aitaksid mul koristada kunagi ja siis pärast teeks filmiõhtu või midagi muud põnevat?" Kuulnud neidise viimast lauset, pilgutas Steph Samanthale silma. "Sellepärast ma juukseid nulli ajada ei julgegi."
|
|
|
Sunset.
Jul 12, 2012 21:33:42 GMT 2
Post by Deleted on Jul 12, 2012 21:33:42 GMT 2
''Üüü, niiet sa istusid kodus ja kirjutasid laule?'' küsis Sammie kohe. ''Vähemalt üks meist on loominguline.'' lisas neidis hetke pärast kergelt naerdes. Kui Stephen mainis, et ta ei leidnud oma pükse, puhkes tüdruk südamest naerma. ''Sul see kapp tõesti üks suur sipelgapesa.'' naeris näitsik. '' Täitsa mõeldav ja teostav plaan.'' nõustus Samantha noormehe ettepanekuga. '' Sa ainult proovi, siis sa peaksid edasi käima parukas peas.'' ütles ta kohati ähvardavalt, kohati naljaga, kui Steph mainis juuste maha lõikamist.
|
|
|
Sunset.
Jul 12, 2012 22:00:49 GMT 2
Post by Deleted on Jul 12, 2012 22:00:49 GMT 2
"Jah, üks neist on tegelikult sinust inspireeritud," avaldas Stephen oma väikese saladuse. "Mina olen muidugi loomingulisuse musternäidis," muigas Steph. See oli hea, et Samantha selle koristamisideega kenasti kaasa läks. Vastasel juhul lükkaks Stephen ilmselt kapi korrastamist igavesti edasi või vähemalt nii kaua, kui võimalik on. "Nääh. Seda ma arvasingi. Parukaga oleks muidugi veel hullem," muigas noormees. "Sinu rahustamiseks võin öelda, et siilipea mulle ei sobi. Juba proovitud värk."
|
|
|
Sunset.
Jul 12, 2012 22:17:45 GMT 2
Post by Deleted on Jul 12, 2012 22:17:45 GMT 2
''Tõsiselt?'' küsis Sammie kohe üle, kui Steph oma 'väikse saladuse' avaldas. ''Oled jah.'' naeris taas tüdruk. '' Kui pa peaksin midagi kirjutama või mingit juttu välja mõtlema, siis ma jääksingi seda tegema, esimesed aasta aega istuksin, näriksin pliiatsit ja mõtleksin pealkirja või midagi sellist.'' Tõesti sellised asjade kirjutamised ja stuffid ei tulnud Sammiel välja. Nii kaua kui neidis mäletab on ta alati jooksnud venna juurde, et too oma väikset õde aitaks. '' Thank god, et ma seda nägema ei pidanud.'' muigas Sam lõbusalt. '' Tegelt sind siilikaga ettekujutada juba annab väga hästi mõista seda, et sulle kohe üldse siilikas ei sobi. '' Tüdruk mängis Stepheni juuksesalguga, samas nii 'salaja' vaikselt kutile lähemale pugedes.
|
|
|
Sunset.
Jul 12, 2012 22:42:36 GMT 2
Post by Deleted on Jul 12, 2012 22:42:36 GMT 2
"Jah. Tõsi, mis tõsi. Ma võin sulle seda mängida, kui minu juurde tuled," vastas Stephen. Kuulnud, mis Sammie kirjutamise kohta rääkis, ilmus kuti huulile järjekordne muie. "Selleks on suurt tahtejõudu vaja. Minul läks aastaid, enne kui midagigi välja tulema hakkas. Ma lihtsalt ei jätnud oma jonni," seletas ta. "Ega ma oma siilikaperioodil naiste seas just kuigi populaarne polnud," muigas Stephen. "Kusjuures naised on viimasel ajal hakanud endale selliseid imelikke soenguid tegema, et ajavad ühelt poolt juuksed maha. Minu arvates tõeline jubedus." Stephenile ei jäänud märkamatuks, et Samantha talle vaikselt lähemale tuli. "Norid musi?" küsis kutt muigega.
|
|
|
Sunset.
Jul 12, 2012 22:53:23 GMT 2
Post by Deleted on Jul 12, 2012 22:53:23 GMT 2
'' Can't wait to hear it.'' sõnas neidis kindlalt, kuid ilmselge uudishimuga. '' Mul on rohkem tahtejõudu joonistamisele.'' oli ta kindel. Mõned väljendasid ennast kirjutades laule ja luuletusi, mõned aga joonistades ja Sammie kuulus nende hulka kes joonistavad. '' Pole ka ime.'' naeris Sam Stephi öeldud peale. '' Ma olen ka seda tähelepanu, väga jube. Minu arust peavad naised ikka naisteks jääma, mitte meestelt neid jubedaid sonkse piistu panema.'' teda olid vanemad alati õpetanud, et naised peavad naised olema, enda eest korralikult hoolitsema, käima kleidikestega, sitsid-satsid ja kõik muu selline. Kuulnud küsimust naeris ta vaikselt. '' Jaa.'' vastas Samantha lõbusalt, enda süütu pilk silmis.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 0:09:37 GMT 2
"Sa ei peagi kaua ootama. Kui sobib, siis õhtu poole võikski minu juures ära käia. Või natuke varem. Oleneb, millal sa minna tahad," rääkis Stephen. Kuulnud, mis Sammie joonistamise kohta rääkis, noogutas kutt nõustumise märgiks. "Mulle meeldivad su pildid," naeratas Steph. Ta ei öelnud seda niisama. Stephen tõesti arvas, et Samantha on joonistamises hea. "See oligi üks esimesi asju, mis mulle sinu juures silma hakkas. Naiselikkus," nõustus Stephen täielikult sellega, mida neidis rääkis. Saanud kinnituse, et tal oli õigus, nihkus kutt veel õige pisut Samanthale lähemale ning vajutas huuled pehmelt neidise omadele.
|
|
|
Sunset.
Jul 13, 2012 19:22:55 GMT 2
Post by Deleted on Jul 13, 2012 19:22:55 GMT 2
'' Päikseloojangu võiks ära vaadata ja siis sinu poole minna. Öö koos veeta.'' rääkis tüdruk muigega. Peale kõike romantilist oleks just kui täpp i peale, kui nad saaksid terve öö üksteise kaisus olla. Stephi öeldud peale naeratas tüdruk häbelikult. Ta pole kunagi üritanud kellegile millegiga silmapaista, ta lihtsalt on alati tema ise. Tundnud noormehe huuli enda omadel, suudles neidis õrnalt kutti vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2012 0:40:09 GMT 2
"Oh sind romantikut," muigas Stephen, sasides õrnalt ühe käega Sammie juukseid. Muidugi kavatses ta siin päikeseloojanguni olla, kui Samantha tahtis. Ilus ju vaadata seda. Just nagu nendes romantilistes filmides, mida kutt tegelikult üldse ei sallinud. Päriselus on lood aga hoopis teised. "Ja selle öö-ideega olen samuti mõlema käega poolt," kommenteeris kutt ka lause teist poolt, saates Samanthale samuti ühe naeratuse. Üheks väikeseks hetkeks tõmbus Stephen Samanthast eemale, et neidisele kolm maagilist sõna kõrva sosistada ning vajutas enda huuled taas tema omadele, pannes samal ajal käed ümber Sammie puusade.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2012 2:22:25 GMT 2
'' Üks meist peab ju olema romantik.'' oli neidis kindel, endal lai naeratus näol. Romantik vüi mitte, aga romantilised filmid polnud üldse tema jaoks. Päriselu romantika oli ikka palju etem, kui filmide üle dramatiseeritud romantika. Nähes Stepheni naeratust, läksid Sammiel põlved kergelt nõrgaks, mis siis et ta on seda naeratust juba tuhandeid kordi näinud. Die for naeratus, nagu Sammiele meeldis seda mõtteis nimetada. Kui Steph korra suudluse katkestas, viis neidis pilgu kohe noormehele. need kolm, sosinal öeldud sõna, tõid neidisele liblikad kõhtu. Everything feels like heave to her. Sammie pani käed tsipa tugevamalt ümber kuti kaela, samas teda õrnalt vastu suudeldes.
|
|