|
Post by Deleted on Jul 5, 2012 20:12:03 GMT 2
"Tuled aitad mul kõrvu pesta?" küsis Steph lõbusal toonil. Oi jah, sellist katastroofi ta vist tegelikkuses üle ei elaks. "Sinu omasse?" turtsatas Stephen. "Aga okei. Teeme ära. No problem," lisas ta, nägu endiselt naerul. Ei tea, kas Millie üldse suudaks selle irve Stephi näolt pühkida. Teinud suitsu peaaegu lõpuni ära, viskas Stephen koni maha ja kustutas selle enda ketsi abil ära. prügikasti otsimine oleks ju temasuguse jaoks liig. "Sa oled päris ülbe, mis? Peaks sind natuke õpetama," lausus kutt, jäädes natukeseks ajaks mõtlema, mida kõike Milenaga teha annaks. "Otsi siis endale Aasiast mees. Mis mõttega sa siia üldse tagais tulid," ütles Steph. No tegelikult on tore ju, et tuli, aga seda Stephen välja öelda küll ei kavatsenud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2012 21:40:40 GMT 2
" Vaevalt. Jumalteab, mis sitta su kõrvad täis on," keeldus Millie pakkumisest Stephan' kõrvu puhastada. Ja ta ei saanud mitte-solvavalt peaaegu mitte ühtegi lauset öelda. Girl, you are going down.. one day. "Your house or mine?" küsis neidis pedol häälel ja toonil, kulmi kergitades, kui Stephie talle buttfuck' pakkus. Miks ka mitte? It's sexy in it's own way. Eirates loomulikult fakti, et Jolene promise ring' kannab. "Teeme ära mille?" ei saanud Milena täpselt aru. Et neidis paneb kaamerad püsti ja siis vaatab, kuid Steph mastrubeerib? Õõõõh.. no thanks, dude. "Kust sa seda veel võtad, et ma ülbe olen? Mis ajast Milena Jolene Sommers ülbe on?" uuris Soms toonil, nagu ta noormeest üldse ei usuks. Ja kuidas kavatses küll Steph Jo'd õpetada? "Sinujaoks tulin tagasi, Stephen. Ainult sinujaoks.." vastas Millie kutsikasilmil, oma tobi taas ära kustutades ning niipea, kui ta selja sirgu sai, lükkas ta kuti purskkaevu, püüdes ise koheselt eemale hüpata, et too oma ähvardust teoks ei teeks ja lil Soms' kaasa ei tõmbaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2012 22:11:27 GMT 2
"Nii hästi sa siis arvadki minust," muigas Stephen. Samas võis ta Milenast aru saada. Ega ta ise ka ei läheks vabatahtlikult kellegi teise kõrvade kallale. "Sinu juurde pole ma vist tänaseni oodatud külaline. Siis jääks üle ainult minu kodu," vastas Stephen muiates. Tegelikult ütles ta kõike muidugi naljaga. Stephen ei mõelnud enam ammu Milena peale 'selles mõttes'. "Mõtle oma peakesega, kui ta sul veel alles on," lausus Steph, andmata Milena järgmisele küsimusele mingit vastust. "Nagu sa ise aru ei saaks. Sa oled alati piisavalt ülbe olnud, aga see sobib sulle. Ei ühtki paha sõna," sõnas kutt, viies pilgu korraks mujale. Tähelepanu kaotamine läks noormehele aga kalliks maksma, sest õige pea avastas ta ennast purskkaevust... Milena jõudis selle mõttega temast ette. Kiiremini kui ta sinna sattunud oli, ronis Stephen uuesti purskkaevust välja, raputas ennast nagu märg koer ning sobival silmapilgul haaras Milena endale sülle ja toimetas neidise purskkaevu. Kui juba tema märjaks sai, ei pääse ka Milliekene.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2012 23:05:57 GMT 2
"Ära võta kõike südamesse, Stephiekene.. võta suhu, on kergem välja sülitada." sõnas Millie alguses lohutavalt, ent pööras lause taas tögavaks. Vana ja kulunud, ent väga tabav lause. Why should she give it up? "Hakkame kohe minema?" uuris Jo järgmiseks, nagu mõtleks ta seda asja siin tõsiselt. Tegelikult peab Steph Promise Ring'st teadlik olema. Peaga mõtlemise kohta ei lausunud Milena aga midagi. Aeg oli hiline ja pea hetkel tõesti ei töötanud. "And that's why I love yo.. loveD you." naeratas Soms, hetkeks segadusse sattudes ning seejärel kohe oma vea ära parandades. Ja EI Millie ei ole Stephen' poole attracted in a romantical way. Anymore. I think. Ja tegelikult tegi see Steph' märjaks saamine päris palju nalja. Täpselt senikaua, kuni too sealt välja tuli ja neidise sülle haaras. "Ei! STEPHEN! Ei! Ma räägin isale ära! STEPHIE, raisk, pane mii~" suutis Jolene vaid protesti märgiks vastu karjuda, ja siis oli ta juba purskkaevus. Yeah, thank you very much, you dick. Vähemalt oli ta kott purskkaevu äärel, mitte ei maandunud temaga vees. Ta telefon oleks perses olnud. Kogu ta väärtuslik info on seal telefonis. Ja ega neidis ei viitsinudki sealt purskkaevust enam välja tulla. Hulpis sealt nüüd. Lükkas ennast kätega veel liikuma, ringi-ratas seal.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2012 23:27:22 GMT 2
"Geid võtavad suhu. Mina nende hulka ei kuulu," lausus Steph täiesti rahulikult. Sellele lausele oli ta alati enam-vähem samamoodi vastanud, kui oli juhtunud seda kuskil kuulma. "Minugipoolest. Ega mul kedagi kodus pole. Pealegi on sul nii kena peff... üüüüh," muigas Stephen. Ikka veel ühtegi oma sõna tõsiselt mõtlemata ajas Stephen sama jampsi edasi. Ta mõtles sellega nii kaua jätkata, kuni üks neist ära tüdineb ja alla annab. "Päriselt armastasid?" uuris Stephen, suutmata uudishimu enda hääles varjata. Tema enda jaoks oli Milena kõigest väike crush, ei midagi enamat. Mingeid sügavaid tundeid tol ajal mängus polnud. Stephen irvitas, kui Milena ei näidanud üles mingit märki, nagu ta kavatseks purskkaevust välja tulla. Ja see protestimine, mida tšikk ennist teinud oli, kõlas samuti äärmiselt lõbustavalt. Nalja kui palju.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2012 23:37:38 GMT 2
"You aren't? I thought you were.." sõnas Milena veidi pettunult. That was a joke again, ofcourse. Selle peale, et Steph'l kedagi kodus pole, kergitas Millie taas oma pedonäoga kulmi. "My ass is something you ain't gonna touch." ütles neidis nii igaksjuhuks. Ta ei arvanud, et kutt seda üldse teha kavatses. But just to be sure. Küsimuse peale kehitas Jo esimese hooga õlgu. "Most probably not. Sorry, man. Pigem oli see hetkeline imetlus, kui armastus." lausus ta. Pärast mõnda minutit purskkaevus, ronis Milena sealt välja, ise nagu mingine vetevaim, tilkuv, javärki. Kleit ka veel seljas. Those heels gonna be uncomfartable to walk now. "Me lähme nüüd sinu juurde." jagas neidis käsu kätte.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2012 23:51:50 GMT 2
Stephen turtsatas Milena lause peale."Ja sina oled tegelikult lesbi, eks? Siis võib öelda, et me sobime päris kenasti kokku, või mis?" Ei, Steph ei mõelnudki alla anda. Kui Milena tahab norida, siis lasku käia. Stephenile meeldib samuti norida. Selles mõttes on nad paras paar. "Lisaks ülbusele oled sa veel paganama kade, kas tead?" muigas Steph. "Alguses meelitab mind buttsexiga ja pärast ütleb ära. Tema kallist peffi ei tohi puutuda. No mida veel." Aiai, see oli nüüd valus. Hetkeline imetlus? Sellepärast nad ilmselt nii kiiresti lahku läksidki, et kummalgi polnud tõsiseid kavatsusi. "Miks minu juurde?" päris Stephen. "Mõtlesid ikka ümber selle buttsexi suhtes?"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 13:40:56 GMT 2
Lesbiks olemise peale Jo ainult naeris. "Jah, kindlasti, olen lesbi. Nüüd võime abielluda.." vastas neidis. Milena ja Stephie, happiest couple ever. "You got a problem with that?" uuris Millie. Mis sellest, et ta kade on? Ega igalühel ei tohigi oma perset katsuda lasta. Ja mis puudutab buttsexi.. just teasing, andstuff, youknow. Jolene oli just teinud suu lahti, et vastata küsimusele, et miks nüüd Steph' juurde minema peab, aga siis tuli see küsimus. Alguses ajas seen neidise naerma, ent siis ta noogutas ja nõustus. "Jah, mõtlesin buttsexi osas ümber.. just caaaan't wait to feel you indside me." kostus üle Soms' huulte päris irooniline lause. Kui keegi nende vestlus pealt kuuleks. Ehehehee.. jokes on them.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 15:55:09 GMT 2
"Kes ütles, et ma abielluda tahan?" küsis Stephen muigega. Isegi kui tal peaks mõne tšikiga asjad tõsisemaks muutuma, on abielu ikkagi viimane, mida Steph teha kavatseb. Ta ei teinud sellel teemal isegi mitte nalja, vot nii. "No problem. Unusta ära. Ma niisama ajan sinuga lolli juttu," vastas Steph. Kutt kahtles isegi selles, kas ta nende tänase kohtumise jooksul üldse midagi sellist rääkinud oli, mida saaks tõe pähe võta. Ega vist ei olnud? "Siis lähme, eks?" küsis Stephen. "Ma ei taha, et sa ootamisest hulluks läheksid. See oleks äärmiselt kurb."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 18:20:08 GMT 2
Küsimuse peale kehitas neidis vaid õlgu. Keegi ei öelnud, et Steph Milenaga abielluda tahab. Ega neidiski seda väga tõsiselt mõelnud. Tegelikult üldse mitte tõsiselt. No problemi peale ta vaid noogutas. Jup-jup, eks nad mõlemad ajasid lolli juttu seal tunduvalt rohkem, kui nad tõsiselt rääkisid. Minemise peale vastas Jo jaatavalt, lähme jah. Järgmise lause peale kostus üle Soms' huulte lühike 'pfft'.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 20:37:20 GMT 2
"Sa jäid kuidagi vaikseks," lausus Steph mõtlikul toonil. Milena võis ju tunduda sellise inimesena, kes ei võta kunagi südamesse seda, mis talle öeldakse. Äkki ta polnudki tegelikult niisugune, vaid oskas hästi teeselda? Hakanud nüüd juba vaikselt liikuma, pööras kutt pilgu uuesti Millie poole, et näha, kas too tuleb ikka järele. Olukord iseeenest oli ikka veel koomiline. Huvitav mida küll need inimesed siin ümbruses mõelda võivad, kui veest tilkuvate riietega Steph ja Millie neist mööda kõnnivad? Mitte et see Stepheni asi oleks, aga ikkagi huvitav teada.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 14:25:14 GMT 2
"Kohe nii palju igatsesidki mind, jah? Ma ei tohi hetkeks ka häälel puhata lasta?" uuris Milena nokkivalt, olles kiirelt oma käekotti samuti kaasa haaranud. Nad kõndisid üsnagi aeglaselt, sest ausõna ei ole üldse meeldiv kõndida märgade ja hõõruvate kontsadega. Millie oleks heameelega teinud Steph'le ettepaneku ennast kanda, ent jutud hakkasid oioi kui kiiresti liikuma. Alati on keegi, kes näev või kuuleb. Ja siis ta pidigi omil jalul kõndima. "Ütle, et sa ei ela kaugel.."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 17:27:32 GMT 2
"Asi pole igatsemises. Lihtsalt see pole sinulik, kui sa nii vähe räägid," vastas Stephen. Ega Stephenile ei meeldinud samuti märgade riietega mööda linna kõndimine, aga mis tal muud üle jäi. Ega nad ei saa purskkaevu juurde ootama jääda, kuni riided lõpuks selga ära kuivavad. Siis peaks küll ikka väga kaua ootama. "Mitte eriti, aga kõndida on veel piisavalt," lausus Steph selle kommentaari peale. Äkki peaks hoopis takso tellima? Aga läbimärjana taksosse istuda oleks ka imelik.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 19:34:57 GMT 2
"Dick." sõnas Milena vaid lühidalt. Võiet Stephen ei igatsenudki teda? Twat. Kuidas ta sai Millie't mitte igatseda, ah? Mitte füüsiliselt, aga lihtsalt lil Soms' ennast. That was just so heartbreaking. Vot nüüd ei ütle Jo enam mitteüht sõna. In your fucking face, asshole. "Oota hetk." lausus ta, kuuldes, et kõndida on neil veel üksjagu. Oma jalgu polnud plaanis Jolene'l veel ära tappa, mistõttu ta kontsakingad jalast võttis ning näppu haaras, seejärel mõned kiired sammud teinud, oli ta taas noormehe kõrval. Nüüd sai ka kiiremalt kõndida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 22:42:14 GMT 2
"Ära solva inimesi, kes päriselt seda nime kannavad. Õnneks mina nende hulka ei kuulu," lausus Stephen muigega. Kunagi New Yorgis koolis käies oli ka tema klassis üks poiss nimega Dick, kellega Steph üsna hästi läbi sai. Tegelikult muidugi Stephen mingil määral igatses Milenat, aga miks peaks ta seda tšikile tunnistama? Hakkab too veel arvama, et Stephen on temasse ikka veel armunud või midagi taolist. See lugu oli ammu läbi. Seisatanud natukeseks, jälgis Stephen Milliet, kes oma tüütud kingad jalast võttis. Tema jaoks kindlasti mõistlik tegu, aga vaevalt paljajalu ka meeldiv käia on.
|
|