|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 0:08:27 GMT 2
"Kuigi ma ei tunnegi sind, võin öelda, et selle lühikese vestluse põhjal tundub mulle, et õendus võiks tõesti sinu jaoks hea valik olla," ütles ka Thomas enda arvamuse välja. Neiu tundus talle abivalmis, sõbralik ja hea suhtleja. Ja selliseid omadusi lähekski tal enda tulevase ameti juures vaja. "Surma eest pole keegi kunagi kaitstud. Ükskõik kus ka ei töötaks," lausus mees väikese õlakehituse saatel. Kuna teema hakkas süngeks muutuma, otsustas Thomas seda natukenegi elavdada. "Oled sa võrkpallis osav või vajad ehk õpetamist?" küsis mees. Seda juhtub üsna tihti, et ta peab mõnele naisele õpetussõnu jagama ning Thomasel polnud selle vastu midagi. Kui ta ei õpetaks praegu füüsikat, oleks ta ehk võrkpallitreener.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 12, 2012 0:11:37 GMT 2
Brittany hakkas itsitama. ,,Ma ei tea, kui osav ma olen, aga servida võin ma päris kõvasti," vastas tüdruk. Kuigi Brit tundus õbluke ja õrnade kätega, on tema löök tugev, kui juba võrkpalli mängimiseks läheb. ,,Ma lihtsalt loodan, et sa mu palliga pihta ei saa, sest see teeb haiget."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 0:24:22 GMT 2
Nüüd hakkas ka Thomas naerma. "Ole mureta. Küll ma õigel hetkel pea mujale pööran või eest ära hüppan," arvas mees. Palliga pihta saada pole tõesti mõnus tunne, aga võrkpall on õnneks selline kergem ega tee nii väga haiget. Kui just otse näkku ei saa. "Sa võid mulle enda numbri salvestada, et mul oleks kergem sind homme kätte saada," sõnas mees ja ulatas Brittanyle enda telefoni. Rannas oli tavaliselt palju inimesi ja võib juhtuda, et neil võib seal teineteise leidmisega raskusi tekkida. Vastupidiselt tänasele lubati homseks ilusat ilma, mis tõenäoliselt üsna palju rahvast randa meelitab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 12, 2012 0:31:43 GMT 2
Brittany näole ilmus õrn naeratus ning ta toksis oma numbri Thomase telefoni. ,,Aga palun," ütles ta ning andis telefoni mehele tagasi. Homsele mõtlemine ajas juba isegi natuke ärevile, veel enam selle pärast, et Brittanyl tekib võimalus Thomast rohkem tundma õppida. Mees tundus ju igati tore.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 23:04:21 GMT 2
"Ma annan endast märku, kui tulema hakkan," lubas Thomas. Teda võis usaldada. Kui mees mingi lubaduse andis, siis seda ta ka pidas. Ja mis saaks olla veel parem kui päev rannas ühe kena neiuga? Neist võiksid isegi head sõbrad saada. Tom'i jaoks polnud eriliseks probleemiks ka noorema generatsiooni inimestega suhelda samamoodi nagu omaealistega. "Aga ma näen, et buss tuleb," ütles Thomas, pilk suunatud üle õla. Nüüd on ilmselt tädike kohal ning mehel tuleb ta koju juhatada, kus ema juba rikkaliku pidulauaga ees ootab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 12, 2012 23:07:47 GMT 2
Brittany noogutas. ,,Aga oli meeldiv," lausus ta naeratades ning andis Tomile ühe sooja kallistuse enne, kui bussi peale läks.
OT: Kumb uue teema teeb? Ma muidu praegu ei saa, aga homme võin.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 23:20:38 GMT 2
"Samad sõnad. Head reisi," ütles Thomas kerge naeratuse saatel. Vaadanud veel natuke aega neidisele järele, tabas mehe pilk viimaks isikut, kelle pärast ta siia üldse tuli. Tervitanud viisakalt tädikest ja väitnud talle mitu korda, et neiu, kellega mees natuke aega tagasi sõbralikult hüvasti jättis, pole teps mitte tema tüdruksõber, hakkasid nad koos Lafferty'de kodu poole sammuma.
OT: Tee siis homme
|
|