|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 10:33:43 GMT 2
"Või hoopis keemia. Ka seda versiooni olen ma kuulnud," sõnas Thomas muigega. Tegelikult võikski keemiat, füüsikat ja matemaatikat nimetada kuldseks kolmikuks, mida õpilased eriti ei salli. Kuulnud neidise vastust, Thomas ainult naeratas korraks ning hakkas samuti putka poole minema. Ehk ongi nii parem, et ta endale mõneks ajaks seltsilise leidis. "Ei midagi ülemäära põnevat. Endiselt teen sporti. Nüüd jätkub selleks mõistagi rohkem aega. Vahel saab tuttavatega kokku ja saab mõne väikse koosviibimise korraldatud. Grillimine ja muud värki," rääkis Thomas, mida ta suvel tavaliselt teha armastab.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 13, 2012 10:40:56 GMT 2
Muidu läksid reaalained Lexyl päris hästi, keemia oligi ainus murelaps. "Tree Hill murrab küll õpetajate stereotüüpe. Ma mäletan, et Serbias olid mul õpetajateks põhiliselt viiekümnendate keskel olevad inimesed, keda ma ei näinud peaaegu iialgi sporti tegemas, isegi kehalise kasvatuse õpetaja oli üks pensionär, kes midagi kaasa ei teinud. Siin on kõik nii teistsugune, noored õpetajad, käivad ikka väljas ka, mitte ei istu pidevalt koolis või siis kodus," mõtles tüdruk. See oli väga mõnus, kui õpetaja oli ka rohkem noortega sarnane, lihtsam kindlasti õpilastel aru saada mõttekäigust.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 15, 2012 23:55:39 GMT 2
"Sellega pean ma nõustuma. Tree Hilli on tõesti päris huvitav seltskond kokku sattunud. Ma ise ka ei uskunud oma silmi, kui siia tulin," rääkis Thomas. Mees eeldas enne saabumist, et teda ootab kari vanureid, kes uut töökaaslast kriitilise pilguga jälgima hakkavad ja iga pisematki eksimust nina alla hõõruma tulevad. Aga selle aja jooksul, kui Thomas keskkooli lõpetanud oli ja ülikoolis õppis, olid paljud töötajad koolis vahetunud. "Sul mõni kindel lemmik ka on, kelle tunnis ennast hästi tunned?" uuris Thomas. Puhas uudishimu, ei midagi muud. Igal noorel oli tavaliselt mõni õps, kes talle teistest rohkem meeldis või vähemalt selline, keda üle kõige vihkas. Tavapärane asi ju.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 16, 2012 11:50:14 GMT 2
Lexy jäi mõttesse. "Ausalt öeldes tunnid, kus on mõnusad õpetajad... Kehaline, bioloogia, füüsika," loetles naine tunde ette. Tegelikult oli muusika ka päris hea tund, seal sai ka vajadusel mõnda teist ainet teha. Lex oli füüsikas ka aeg-ajalt üritanud endale hoopis keemiat selgeks teha, ei tea, kas Thomas oli seda märganud? Ilmselt küll.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2012 23:53:41 GMT 2
"Ma olen meelitatud," muigas Thomas, kui Lexy mainis, et ka tema oli üks nendest õpetajatest, kes Lexy 'mõnusaks' pidas, mida iganes ta selle sõna all ka silmas ei pidanud. Ega mees ei hakanud uurima ka. Lexy polnud selline õpilane, kellega Thomasel tundides palju tegemist oleks olnud. Kui vahel Lexyt küsima juhtus, siis enamasti tüdruk vastuseid teadis. Ja nii võiski mees silma kinni pigistada, kui ta märkama juhtus, et neidis tunnis kõrvaliste asjadega tegeleb. Vahepeal olid nad märkamatult putka juurde jõudnud. Thomas ütles müüjale oma soovi ning ulatas talle rahatähe. Saanud enda joogi kätte, viis ta pilgu uuesti Lexyle.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 18, 2012 9:46:47 GMT 2
"Arvasid siis, et füüsika on üks nendest tundidest, kuhu keegi minna ei taha?" uuris naine naeratusega. Tegelikult oli nii, et muidugi oli hea, kui mõni tund ära jäeti, aga kui näiteks asendati füüsikaga, siis väga ei hakatud vinguma ja loodeti, et saab rääkida õpetaja ära praktilise töö jaoks. Lexy ostis endale putkast ühe külma joogi, tegelikult hakkaski juba päris palav, ujumine oleks hea idee olnud."Aga mis me enam koolist räägime, kas sa Burning Boat festivalile lähed?" küsis Lexy.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2012 21:31:05 GMT 2
"Tavaliselt on ju. Õpilaste nägudest võib nii mõndagi välja lugeda," vastas Thomas. Tema tunnis käisid asjad pigem niimoodi, et õpilased ilmusid tundi vingus nägudena, aga väljusid klassist üpriski rõõmsamas meeleolus. Oli see siis tõsi või Thomase ettekujutus, seda mees ei teadnudki. Lexy küsimus tuli tegelikult suhteliselt ootamatult, kuid mees pidi siiski eitavalt vastama. "Ma pole sellel ajal kahjuks linnas. Pean ühele koolitusele minema. Jamale päevale sattus küll, aga midagi pole teha," sõnas mees õlgu kehitades. Muidugi oleks ta soovinud minna, aga kui ei saa, siis tuleb sellega leppida. Küll järgmine aasta tuleb uus võimalus. Võis ju loota, et nii läheb.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 26, 2012 21:06:22 GMT 2
"Nojah, koolitusest ei saa ka ilmselt ära öelda. Ega ma ise ka ei teeks seda," vastas Lexy. Kas tüdrukule ainult tundus või ilm läks aina palavamaks, varsti tuli küll ujuma minna. Tüdrukul olid bikiinid all, suvel ei läinud ta peaaegu kordagi välja ilma, et all oleksid ujumisriided. Vesi oli tihtipeale nii kutsuv, et ei saanud ära öelda suplusele.
|
|