27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 11, 2012 14:04:34 GMT 2
Lexy oli Shanega ainult viis minutit jalutanud, kui poiss juba uniseks muutus ja naine ta koju viis. Vend lubas poisi järele vaadata, kuna ei plaaninud välja minna. Miranda läks uuele jalutuskäigule, sest terve päev sai toas istutud ja nüüd vajas ta pisut aega iseendale. Jõudnud randa, jalutas tüdruk promenaadil, kui ühel hetkel kinga kinnitus lagunes. Alles said need kingad ostetud. Naine kükitas ja üritas kinnitust kuidagi paremini sulgeda.
OT:Thomas
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 23:37:08 GMT 2
Tänane suhteliselt kuum ilm meelitas Thomase kodust välja, täpsema suunaga Wrightsville'i ranna poole. Mees polnudki juba mitu päeva ujumas käinud ning nüüd oligi viimane aeg see viga parandada. Mõne tunni pärast peaksid ka Thomase paar sõpra temaga ühinema ning siis minnakse koos võrku mängima. Praegu aga kõndis mees mööda promenaadi, kandes õhukest t-särki, lühikesi valget värvi pükse ja päikeseprille. Kõigest paar meetrit eemal tõmbas mehe tähelepanu endale üks noor neiu, kellel paistis kingadega mingi jama olevat. Vaeseke pusis seal silmnähtavalt nendega ega paistnud olukorraga kuigi rahul olevat. "Hei. Sul plätusid ei ole kaasas ega midagi?" küsis Thomas, kui oli naise juurde jõudnud. Selliste killeritega käimine eeldaks ka vahetusjalanõude kaasas kandmist, vähemalt Thomase arvates küll. Pealegi märkas ta maas ka üht mahukat käekotti, mis ilmselt neiule kuulus. Kui aga neiu küsimust kuuldes Thomasele otsa vaatas, oli mees rohkem kui üllatunud. Tegemist oli ühe Tree Hill High õpilasega, kes isegi tema tunnis oli käinud. Nii palju siis sebimisest... Kena katse, Thomas!
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 11, 2012 23:50:12 GMT 2
Lexy kuulis üht tuttavat häält, kuid ei suutnud kohe meenutada, kellega on tegu. "Ei, ei ole kahjuks," pidi Lexy tunnistama. Ta kandis selliseid killereid, kuna tahtis enda kasvu nendega korvata ja see tavaliselt ka õnnestus. Tüdruk ajas end püsti. "Vot, keda ka näha," muigas naine, õpetaja Lafferty ei olnudki mõnele suvetöölisele selgeks tegemas füüsika võlusid. Lexy mõtles, mida peale hakata, pärast sai tegelikult takso ka koju tellida. Naine võttis kingad jalast ja oli nüüd enda hallide teksade ja erksinise T-särgi väel. Sai ilma kingadeta ka jalutuskäigu ära teha loodetavasti.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 23:57:55 GMT 2
"Soovitan järgmiseks korraks meelde jätta, et plätud on hädavajalik kraam. Ma ei saa siiani aru, kuidas naised selliste kingadega hakkama saavad," rääkis Thomas. Ilusad võisid need kingad ju olla, aga kõndida oli nendega ilmselt kõike muud kui mugav. Kuulnud, mida neidis järgmisena ütles, Thomas turtsatas kergelt ja võttis päikeseprillid eest. Deem, ta oli lootnud, et Lexy ei tunne teda ära. Tühi lootus muidugi. Nüüd on arvatavasti noortel jälle põhjust oma kõmunurgakestes klatši levitada, kuidas Mr Lafferty rannas noorte tüdrukutega flirtida üritab. Mingil põhjusel Thomas ei uskunud, et Lexy selle kohtumise enda teada jätab. "Ma käin siin tegelikult üsna tihti," ütles mees, viies pilgu korraks ümbrusele. Vähemalt praegu ei jälginud neid keegi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 12, 2012 0:04:24 GMT 2
"Ma ei tea, ma olen harjunud," vastas naine naeratusega. "Veame kihla, kui kontsad oleksid meeste seal populaarsed, kannaksid peaaegu kõik neid ja harjuksid ka," arvas tüdruk. Oli lihtsalt kujunenud nii, et kontkingad olid naiste pärusmaa, mis teha. Lexy ei olnud tegelikult üldse inimene, kes klatšiks teise eraelu üle, endalgi polnud kõige lihtsam teismeiga olnud. "Niisama jalutamas või midagi muud tegemas?" küsis tüdruk ja võttis kingad näppu.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 0:16:05 GMT 2
Kas nad jäävadki nüüd kingadest rääkima? Huvitav teema oli tegelikult, kuigi mees väga kaasa rääkida ei osanud. Seda oskas ta muidugi öelda, missugused kingad talle isiklikult naiste jalas meeldivad, aga poleks vist kõige sobilikum teema enda õpilasega. "Mina ei paneks neid mingil juhul jalga. Ka siis mitte, kui kontsad meeste seas populaarseks muutuksid. Mood ongi tobe," teatas Thomas. Päris jubedaid asju võis leida moeajakirjadest. "Mõtlesin ujumas käia ja millagi hiljem võrkpalli mängima minna. Seega olen päris mitu tundi siin," vastas Thomas Lexy küsimusele.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 12, 2012 9:46:50 GMT 2
"Aga öeldaksegi, et kõik, mis on ebamugav, on moes," lausus Lexy naerdes. Järgmine ei olnud üldse üllatav, mida muud suvel tehakse, kui käiakse ujumas ja mängitakse võrkpalli. "Kas kamp on juba võrgu mänguks koos?" uuris Miranda, naeratus ikka veel näol, lihtsalt mõnus oli saada meeletutes kogustes D-vitamiini ja olla rannas.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 22:52:55 GMT 2
"Seda olen ma kuulnud jah," pidi Thomas Lexy öelduga nõustuma. "Praegu veel mitte. Nii paari tunni pärast ehk," vastas Thomas neidise küsimusele. Erinevalt temast ei saanud kõik inimesed lubada endale suvel päev otsa rannas aega veeta. Ega Thomas ise ka tegelikult ei saa, sest juba järgmisel kuul saab tal puhkus läbi. Tuleb hakata uueks kooliaastaks valmistuma. "Tahaksid äkki ühineda?" pakkus mees. Miks mitte Lexy samuti mängima kutsuda? Mees ei näinud selles midagi halba.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 12, 2012 22:55:52 GMT 2
Ega Lexy ka enda päevi rannas mööda saatnud, ta oli viimased 3 aastat rahulikumat elu elanud, kus käis suvel ettekandjana tööl. "See oleks väga lahe, ma pole pikalt saanud võrkpalli mängida, aga vaatamata enda kasvule olen päris hea," muigas Lex. Kes veel inimest kiidab kui ta ise? Tegelikult oli Fox käinud Serbias isegi võrkpallilaagrites, mis olid kindlasti ühed meeldejäävamad mälestused.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 23:14:06 GMT 2
"Küll varsti näha saab, milleks sa võimeline oled," muigas Thomas. Ainult et tunnike või paar tuleb neil oodata, kuni ülejäänud seltskond ka kohale ilmub. Tulijateks on veel paar Thomase sõpra, kes enda naised või siis tüdruksõbrad samuti kaasa võtavad. Nii ei tasu ka Lexyl karta, et tal väga igav võiks hakata. "Vaheajal midagi huvitavat ka teinud oled?" tundis Thomas huvi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 12, 2012 23:18:27 GMT 2
"Ei ole eriti jõudnudki puhkama hakata. Käin põhiliselt tööl, õhtuti jalutamas. Tahaks millalgi lennata vanematele külla mõneks päevaks," rääkis Lexy. Ta ei olnud enda ema ja isa kaua näinud, aga ta tahtis neid koos Shane'iga külastada. Olgugi, et vanemate suhtumine oli külm asjaolusse, et tüdruk sai noorelt lapse, tahtis Fox, et vanemad Shane'i näeksid.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 23:32:49 GMT 2
"Mul on sinust kahju," tunnistas Thomas. Koolivaheajad ja eriti just suvevaheaeg peaks olema selleks, et ennast korralikult välja puhata ja elust rõõmu tunda. Ka Thomas on ju koolis käinud ja teab, kui pingeline ja kurnav pikk õppeaasta olla võib. See käib ka parimate õpilaste kohta. "Ma mõtlen seda, et suvevaheaeg on eelkõige puhkamiseks loodud," selgitas mees oma eelnevat mõttekäiku.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 12, 2012 23:37:31 GMT 2
Alguses ei mõistnud, mis mõttes mehel temast kahju oli, kuid siis jõudis kohale. "Seda küll, aga noh, vaim saab küll pisut puhkust nendest erinevatest õppeainetest," vastas tüdruk kerge õlakehitusega. Aih, valu käis seljast läbi, oli vaja käia ikka vist massažis. Tüdruk võttis enda õlast kinni ja mudis seda pisut.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 23:55:07 GMT 2
"Füüsika on muidugi see kõige hullem," sõnas Thomas lõbusalt. Tegelikult polnud kerge õpetada sellist ainet, mida enamik õpilasi vihkas, aga mees üritas enda tunde võimalikult huvitavaks teha. Thomase pilk langes hetkeks neidise katmata õlale, mida too mudis, aga peagi vaatas ta jälle mujale. Ei tahaks nagu endast mingit tobedat piiluri muljet jätta. "Ma mõtlesin, ei läheks võtaks putkast ühe koka. Ilm läheb üsna palavaks, ütles mees. "Tahad ka äkki midagi?" lisas ta kiirelt. Nõme oleks ise värskendavat jooki rüübata ja teisel lihtsalt pealt vahtida lasta.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 13, 2012 0:00:31 GMT 2
"Tegelikult on keemia," mainis tüdruk. Ta leidis, et füüsika oli pisut loogilisem, aga keemiat väga reaalses elus ei saa nii vaadata nagu tunnis. Inimsilm ei taba ju molekule, aatomeid, neutroneid ja prootoneid, mille ümber palju juttu käib. "Ma tulen kaasa, ostan ka midagi," vastas tüdruk ja langetas käe. Ta hakkas kõndima putka poole. "Aga kuidas siis sul suvi on läinud?" küsis Lexy vastu.
|
|