|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 11:27:24 GMT 2
Mees oli umbes 3 tundi tagasi välja läinud ja ütles, et kell 7 on auto korteri ees. Selle all mõtles Wade tegelikult seda, et ongi auto, aga meest ennast ei ole, ta oli tellinud autojuhi ühe pisut luksuslikuma autoga. Mees oli ühe tuttava väikses metsamajakeses, mille juures oli suur järv, ta sõber oli ise linnast ära ja lasi Wade'il hoonet kasutada. Kutt oli valmistanud õhtusöögi ja ka maasikas šokolaadis, ta tahtis, et kõik oleks perfektne, tegelikkuses see ei juhtunud. Elu ei ole ikka Hollywoodi film. Ilm hakkas üha tuulisemaks minema ja ühel hetkel kadus elekter ära. Mees pani küünlad põlema ja lootis, et ilm hullemaks ei lähe ning naine jõuab ilusti kohale. Wade oli selga ajanud halli ülikonna, helesinise triiksärgi ja helehalli lipsu.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 12:07:00 GMT 2
Zoe teadis kohtingust täpselt nii palju, et ta pidi kell seitse korter maja ees olema, seljas ilusad pidulikud riided. Noh, enda ehtimine meeldib ju igale naisele. Seega oli Zoe end korralikult ülesse löönud, kuid see ei tähendanud, et ta oleks kuidagi meigi või riietusega liialdanud. Ta hoidis ikka seda tavalist enda stiili. Viis minutit enne seitset oli naine valmis, tõmmates veel viimasel hetkel endale kapist ühe kevadjaki peale, sest ilm ei näinud enam kuigi hea välja. Loodetavasti on nad ikka sees. Tegelikult oli Zoe juba uusihimusse suremas. Ta tahtis hirmsasti teada, mida mees talle õhtuks teinud oli. Wade oli seda kohtingut ikka tükk aega planeerinud, aga ta ei rääkinud sellest sõnagi. Viimaks korterist välja astunud, ootas teda tõesti ees auto, kuid naise pettumus oli suur, kui seal ei olnudki Wade'i, keda õhtu suhtes pinnida. Selle asemel hakkas ta autojuhti tüütama, kuid see ütles naerdes, et temale on antud käsk vaikida. Seega ei jäänud naisel muud üle kui aknast välja vaadata ja oodata kohale jõudmist. Kui nad juba linnast välja hakksid jõudma, kortsutas Zoe kergelt enda kulme. Kuhu see Wade ta nüüd veab? Ja just siis kui ta tahtis taas pärima hakata, keeras auto suurelt maanteelt metsa sisse väikesele teele. Naine ajas ennast sirgemaks ning ootas huviga, mis saama hakkab ja siis tuli järgmise käänaku tagant nähtavale üke väike armas majake, mille kõrval oli ilus suur järv. Kui auto peatus, tõmbas Zoe enda jakihõlmad koomale ning astus autost välja kui autojuht talle ukse lahti tegi. Hetke koha peal hinge tõmmanud, jalutas ta maja trepist ülesse ning avas ukse, astudes pimedasse ruumi. Alguses oli see silmadele harjumatu, kuid siis märkas ta neid mõnusaid küünlaid, mis tuppa hubase valguse lõid. "Wade?!" hõikas Zoe, kui meest kuskil näha ei olnud, "see kõik on väga ilus, aga ma tahaks sind ka näha," lausus naine vaiksel pobinal iseendale, võttes jaki seljast ära ning asetades selle ukse kõrval seisvale nagile. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 12:25:32 GMT 2
Wade kuulis, kuidas auto maja kõrvale tõmbas ning autojuht mõne hetke pärast lahkus. Wade'i enda auto oli ka siin tegelikult, lihtsalt maja taga. Wade pani veel söögitoas küünlad põlema ja lootis, et elektrit vaja ei lähe. Ta võttis enda mobiili taskust ja pani hääletu peale ning jättis selle söögitoas oleva kapikese peale. Mees astus edasi ja suudles naist. See oli ilmselt piisav tervitus.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 13:34:27 GMT 2
Suudlus oli kohe kindlasi piisav tervitus, eriti veel Wade'i poolt. "Sa peaksid sagedamini ülikonda kandma - see sobib sulle," lausus Zoe, hoides käsi mehe õlgadel ning vaadates talle enda tumedate silmadega otsa. "Siin on tõesti ilus. Sa oled siin vist päris korralikult vaeva näinud," lausus Zoe naeratades. Ta hindas mehe tehtud tööd selle kohtingu kallal.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 13:57:18 GMT 2
"Mhm? Mina lasen kodus ülikonnas ringi ja...Teen süüa näiteks," muigas mees. Kah üks võimalus. "Eks ma natuke nägin, oli vaja teha võimalikult klišeelik kohting, ma arvan, et iga tüdruk peaks elu jooksul vähemalt ühel sellisel olema," naeratas Wade. "Aga me ei tohi lasta õhtusöögil oodata. Ma tegin ise valmis suurepärase lasanje," lisas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 14:03:43 GMT 2
"See oleks ilus vaatepilt," lausus Zoe õrnalt naerdes, "sellised romantilised ja kergelt filmihõngulised kohtingud meeldivad igale tüdrukule....ka minule," tunnistas naine, aga ilmselt oli seda juba tema silmadestki näha, et ta oli kogu sellega, mis neid ümbritses, täiesti rahul. "Mmmm.....sinu lasanja," sõnas Zoe tõmmates justkui ninna selle maitsva söögi aroome. See pidi kindlast hea olema.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 14:11:10 GMT 2
"Lähme," sõnas mees ja võttis naise käest kinni ning juhtis ta söögituppa, kus 2 tükki taldrikutel juba aurasid metallkaante all. Wade tõstis need pealt ja naeratas :"Head isu!" Ta tõstis kaaned eemale ning tõmbas tooli laua alt välja, et naisele istet pakkuda. Seejärel kallas ta välja veini, mis oli jutu järgi väga hea. Nüüd istus ka Wade ise.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 14:18:38 GMT 2
Zoe'le meeldis see kerge teadmatus, et ta ei teadnud, mis teda ees ootab täna õhtul. See muutis kogu kohtingu kuidagi erilisemaks ja mütsilisemaks. "Aitäh," lausus naine ja istus mehe poolt välja tõmmatud toolile, mille ise pärast parajalt lauale lähemale jälle tõmbas. Kui Wade veini ära kallas, võttis Zoe klaasi endale kätte ning nuusutas seda. Tundus hea.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 14:38:59 GMT 2
"Cheers," sõnas mees ja lõi õrna kõlina saatel enda klaasi vastu naise oma ja lonksas jooki. Seejärel hakkas ta sööma. "Mis sa siis lõunaajal tegid, kui mina olin kadunud?" uuris Drew naeratusega. Ta oli siin süüa teinud, käis küünlaid ostmas ja käis ka enda tellimust kätte saamas, mis oli lõpuks kohale jõudnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2012 15:05:03 GMT 2
Naine vaatas üle laua mehele otsa ning kergitas siis ka enda klaasi ennem kui sealt ühe väikese lonksu võttis. Vein oli tõesti hea. Lõhn ei olnud petlik olnud. "Ma käisin sõpradega rannas ja pärast seda istusime natuke aega kohvikus ja siis hakkasin ma end vaikselt korda sättima," lausus Zoe, "sa tead, et naistel võtab see kaua aega," muigas ta õrnalt. "Sinult ei ole vist mõtet küsida, mida sa terve see aeg tegid?" kallutas naine enda pead, asetades klaasi lauale tagasi.
OT: Drew ;D LOL
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 18:03:18 GMT 2
OT: Facepalm....I'm an idiot.
"Sinul eriti," muigas mees. Naisega oli üpris raske teatrisse minna, ta vahetas enne minekut vähemalt paar korda riideid ja Wade samal ajal ainult vingus, et sobis ju eelmine ka. Let's face it, mees polnud kõige parema kannatusega. "Ei ole jah...Näed ise õhtu jooksul," naeratas mees. Ta oli mõne aja pärast lõpetanud söömise ja tahtis nüüd Zoega jalutama minna, ilm oli ka rahunenud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2012 18:41:58 GMT 2
Kui Wade ütles, et naisel läheb eriti kaua aega, kissitas naine hetkeks mehe suunas silmi. Samas eks ta kippus õige olema kah. Tal oli lihtsalt suur garderoob ja palju, mille vahel valida. Pealegi talle meeldis mood ja uusi asju katsetada. Seega oli riietus talle väga oluline. Aga ega siis mehed sellest ju aru ei saa. Õhtusöök jätkus kerge jutu ja söömisega. Tekkis selline mõnus õhkkond, mis on üheks kohtinguks alati vajalik. Asetanud enda tühja veiniklaasi lauale, vaataes Zoe mehele otsa, "ja mis sa meile järgmiseks välja oled mõelnud?"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 17:39:04 GMT 2
"Nüüd lähme me jalutama," lausus mees naeratusega ja tõusis lauast ning oli kiirelt Zoe juures, et härrasmehena tool eemale tõmmata. Toonud naisele jaki, kortsutas Wade kulmu :"Kas sul sellega jahe ei hakka?" Õues oli päris jahe tuul ja vaikselt hakkas ka vihma tibutama, aga vihmavarju mehel polnud, said ilmselt selle kiire jalutuskäigu ilma ka tehtud, sest käiku ei tohtinud ära jätta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 18:33:35 GMT 2
Zoe noogutas ja tõusis laua tagant püsti, kui Wade tooli laua juurest eemale tõstis. "Ma ei arvanud, et me välja läheme. Aga ma ei usu, et ma seal väljas nüüd ära sulan. Ega ma suhkrust ei ole," muigas naine ja pani endale jaki selga. Seekord pani ta selle ka eest kinni. Nii peaks soojem olema, "pealegi mul oled sina," lausus Zoe, vihjates sellele, et küll ta siis poeb mehele külje alla, kui väga külmaks peaks minema.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 19:06:47 GMT 2
"Me ei ole seal kaua," lubas mees naeratusega. Ta avas naisele ukse ja tundis siiski muret, et Zoe'l hakkab külm. "Võta mu pintsak endale peale," lausus mees ja võttis selle seljast ning pani naise õlgadele. Ta kõndis Zoe'ga maja taha, kus asus järv ja mille peal ujusid mõned suured väliküünlad. "Tead, Zoe," alustas mees lauset, kuid peatus. Talle meenus miski.
|
|