18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 18, 2012 0:07:35 GMT 2
,,Selge, siis homme. Mul homme palju vaba aega," ütles Brit. See laul oli tõesti väga kaasahaarav. ,,Aga muidugi, lähme tantsime," nõustus tšikk ja ajas end püsti. Fuck the police. Nendes kingades ta täna ei tantsi, tantsib paljajalu.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Jul 18, 2012 15:41:11 GMT 2
Sam ulatas tüdrukule käe ja vedas ta siis sinna, kus oli nn. tantsuplats. Sam hakkas tantsima, hoides ühe käega ikka Britti käest kinni.
ot: ideekriis.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 18, 2012 16:03:37 GMT 2
Brit hakkas end ka osavalt muusika rütmis liigutama ning keerutas end mitu korda nii, et tema pikad tumedad juuksedki kaasa lehvisid. Kui nad olid tükk aga tantsinud, tundis Brit end juba väsinuna. ,,Ma nüüd puhkaks natuke," ütles ta. ,,Juua võiks ka veel."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Jul 20, 2012 16:07:52 GMT 2
Nathan noogutas. Ka tal oli võhm juba veits väljas sellest hullust hüppamisest. Ta sammus tagasi sinna, kus nad enne olid istunud ning haaras enda õlu kätte, juues selle ühe sõõmuga tühjaks. Kohe avas ta endale ka uue. Seejärel vajus ta istuma ning viis silmad Brittanyle. "Sa tantsid hästi," mainis ta ja naeratas flirtivalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 20, 2012 16:09:38 GMT 2
Brittany naeratas laialt. ,,Ma tänan," ütles ta. ,,Sinu tantsimisel ka viga pole. You've just got the moves like Jagger." Nüüd tahaks ainult midagi näksida. ,,Niisiis...sa ei tahaks minuga mõni päev koos välja minna?" küsis neidis, et jututeemat edasi arendada.
|
|