27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 15, 2012 12:32:34 GMT 2
"Üsna normaalselt," vastas Lexy. Tegelikult oli ta üsna endast välja viidud Dameni tagasituleku pärast, aga naine peitis neid emotsioone. "Ja ise?" küsis tüdruk vastu ning lonksas siidrit. Ta ei tundnud Scotti nii hästi, et nüüd hakata talle kõigest rääkima, isegi Ariel ei teadnud veel.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Jul 15, 2012 12:36:51 GMT 2
''Üsna normaalselt kõiges?'' Ei jätnud aga Scott võimalustki naisel mitte rohkem täpsustesse minemata jätta. Mees hingas vaikselt sisse, ning rüüpas uue lonksu oma õllest. ''Minul läheb alati hästi, kui platsil on kõik kontrolli all. Seega suurepäraselt, kui selle peo siin ka liikuma saaks.'' Muheles mees õrnalt, ning tõstis pudelit siis, et nad koos võtta saaksid, ning juba oligi pudelisuu, vastu mehe huuli.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 15, 2012 12:56:51 GMT 2
"Noh, mõni asi võiks muidugi teisiti olla, aga enamus asjad on ilusasti korras," vastas Lexy naeratusega. Ta oli justkui unustanud, et Scott ei jätnud asja niisama, uudishimulik kutt. "Mis on sinu ideed?" küsis naine muigega. Üks võimalus on kogu rahvas ujuma ja sauna ajada, teine võimalus mingit tegevust korraldada.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Jul 15, 2012 19:11:18 GMT 2
Ariel märkas, et Lexy oli selle Sami tuttavaga rääkima läinud ning kuna Sam rääkis mingi tüdrukuga, suundus Ari ka sinnapoole. "Hei," lausus ta Lexyle, "tutvusta mind enda sõbrale." Ari naeratas kergelt ning rüüpas siis õlut. Ta vaatas kordamööda Lexy ja Scotti poole, kelle nime ta oli Sami käest juba teada saanud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 15, 2012 19:13:29 GMT 2
"Ariel, Scott. Scott, Ariel," tutvustas Lex noori omavahel. "Scott käis kunagi siin koolis, aga ma tean teda sellest ajast, kui ta siia tagasi tuli. Ariel on Tree Hillis mõned kuud elanud," lisas naine juurde ja rüüpas siidrit. Ta ei tahtnud end täis juua, see tundus kuidagi mõttetu ja nõme.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Jul 17, 2012 18:24:15 GMT 2
"Meeldiv," lausus Ari ja naeratas armsalt, seejärel aga pani ta jällegi pudelisuu huultele ja ammutas sealt korraliku sõõmu külma õllet. "Pidu ei võta kuidagi tuure ülesse," mainis Ariel nagu muuseas. Ta ei tahtnud Lexy solvata ega midagi aga tal oli hetkle megaigav. "Sauna ei viitsi minna?" tegi ta kohe ka järgmise ettepaneku.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Jul 17, 2012 23:12:17 GMT 2
"Kas segan sulle midagi või ..." Sam viipas jookide poole. Neid oli laual hulgim ning valik oli väga värvikas. Siis ta aga muigas lõbusalt ja peaagu, et punastaski, Brittany oli talle komplimendi teinud. "Sa oled väga ilus," vastas ta kiirelt, mõeldes seda tõsiselt. Ta oli rohkem naljavend aga ta ei suutnud tihti tüdrukutele tõelisi komplimente teha. Ari oli ära kadunud ning seega pööras Sam kogu enda tähelepanu Brittanyle.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 17, 2012 23:14:24 GMT 2
Brittany naeratas laialt. ,,Aitäh," ütles ta. ,,Niisiis ma eeldan, et oled baarman?" küsis Brittany, kui Sam pakkus, et segab tüdrukule midagi. Lahe. ,,Aga jah, näita oma osavust...sega mulle üks tore jook."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Jul 17, 2012 23:18:24 GMT 2
"Mitte päris," vastas Sam, "kuid mõningad oskused on olemas." Poiss naeratas lõbusalt ning võttis siis laualt suure klaasi, segades sinna erinevaid jooke kokku. See oli tema special, joogil ei olnud aga veel nime, kuid sellegipoolest Sami arust maitses see vägagi hästi. Ta sutskas klaasi ka värvilise kõrre ja ulatas selles Britile. Sam kavatseski baarmaniks saada, suviti töötas ta kohalikes baarides, kuid kooli kõrvalt ei jäänud tal kahjuks aega. "Lähme istuma?" tegi ta viimaks tüdrukule ettepaneku ja viipas peaga eemalolevate toolide poole, mis paistsid väga mugavad.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 17, 2012 23:21:53 GMT 2
,,Would be nice," vastas Brittany oma joogiklaasi käes hoides. Jalad olidki juba natuke valusad. Jõudnud toolideni, võttis neidis kingad jalast ära. Much better. Brittany võttis lonksu oma joogist. ,,Sinust saaks hea barman," ütles ta. ,,Segasid hea joogi mulle." Siis pööras ta oma tumepruunid silmad noormehe rohekatele. ,,Räägi mulle endast, Sam," palus neidis. ,,Millega sa veel tegeled?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Jul 17, 2012 23:26:40 GMT 2
Samuel võttis Brittany kõrval istet ning toetas õlupudeli lauakesele, mis temast paremale jäi. "Selle väljamõtlemiseks läks väga palju erinevaid jooke ning mitmeid päevi," lausus ta muigega. Korraks vilgatas tal mälust läbi see hetk, mil ta oli viimaks super koosluseni jõudnud. "Korvpalli mängin," lisas ta siis, "ja vahel trumme ka, joosta meeldib ning joonistada." Sellega oli enamvähem kõik öeldud, mida talle teha meeldis enda vaba ajaga. "Ja sa ise?" päris ta huviga vastu. Brittany tundus selline tore tüdruk olevat ja kena oli ta ka.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 17, 2012 23:31:48 GMT 2
Brittany kuulas huviga, mis Sam rääkis. ,,Trummid...nii lahe," ütles ta vaimustunult. ,,Ja anna teada, kui uuesti korvpalli mängid, ma elan üsna korvpalliväljaku lähedal. Võin liituda." Sam tundus samuti tore, aga nüüd oli tõesti Britu kord rääkida. ,,Ma lõpetasin just Tree Hill High ja sügisest lähen New Yorgi ülikooli õendust õppima. Mulle meeldib jooksmas käia ja võrkpalli mängida, üldse väikest viisi sportida. Kui sa jalgpalli oskad, võid seda ka mulle õpetada."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Jul 17, 2012 23:36:14 GMT 2
See ei olnud tore, et Brittany temast vanem oli ehk ei käinud enam koolis aga elas üle. Sam muigas. "Jalka ei ole päris minu teema aga eks ma natuke ikka oskan." Ta rüüpas õlut ning jätkas: "mu onu kolis just Tree Hilli ja on haiglas kirurg nüüd, varem oli ta mingi eriti tähtis nina Miami haiglas." Sam isegi ei teadnud, miks ta seda rääkis aga äkki Britti huvitas, kui ta tahtis õeks õppima minna. Poiss pani pudeli tagasi lauale. "Ise kavatsen ma edasi korvpalli mängida ja samal ajal baarmeniks ka õppida."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 17, 2012 23:40:01 GMT 2
,,Siis ma ilmselt kohtun su isaga kunagi praktikal," arvas Brittany. ,,Kuigi see on kindel, et suvesid ja jõule ma New Yorgis ei veeda. Selleks ajaks tulen ikka Tree Hilli," seletas tüdruk. ,,Noh, sul on jookide segamise peale annet," lausus ta nagu muuseas. ,,Aga kuulud sa bändi või mängid trumme oma lõbuks?" uuris tüdruk. ,,Ma tahaks sind kungi kuulda mängimas."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Jul 17, 2012 23:52:25 GMT 2
"Kahjuks ei ole bändi jaoks aega," tunnistas Sam, "aga oma lõbuks vahel ikka jah." Ta rüüpas taas õlut. "Ma tänan." Ta oli meelitatud, et kellelegi peale ta enda veel see jook meeldis. Okei, Arile meeldis ka aga kellelegi teisele ta tegelt ei olnudki seda veel maitsta andnud. "Vabalt, kasvõi homme," lisas ta siis. Ta ei häbenenud kellegi ees mängida. Julge nagu ta oli. Kuskilt hakkas kostma väga hea laul. "Tantsida tahad?" päris ta siis tüdruku käest. Nad olid juba niigi kaua rääkinud ja teineteisest igasuguseid huvitavaid asju teada saanud, nüüd oli aeg peomellu sisse elada.
|
|