22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 14, 2012 0:00:07 GMT 2
Raven noogutas kergelt Sethi sõnade peale. Ta avas ukse ning lasi noormehel ees minna, sest tüdrukul oli veel omi toimetusi seal teha. Külm vesi ja natukene seepi oli seal ilusti, seega ei pidanud näitsik kaugemale minema. Pööranud enda pruunid silmad Sethilt eemale, märkas ta ukse vastas olevat Trey'd. Shit. See pole kohe üldse hea. Kiirelt ukse taha hüpanud, lootis ta, et tüüp teda ei märganud. Aaren oli talle siiski öelnud, et ei müü hetkel narkootikume ja jääb nüüd otse teolt vahele. Damn. She is so dead.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 14, 2012 0:10:34 GMT 2
Seth astus vannitoast välja ja nägi Treyd. Ta otsustas lihtsalt edasi kõndida ja mitte venna kohalolekust numbrit teha. Trey ju ütles, et narkootikume ei tohtinud tema korteris olla, see elamine oli kellegi teise oma. Joshua ei saanud aru, et kas Raveni kõrvaläri oli Treyle teadmata? Nad olid ju kahekesi nii turteltuvide moodi, aga Treyle ei meeldinud selline asi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 14, 2012 0:12:53 GMT 2
Püüdnud enda kohalolu olematuks teha, püüdis Raven vaikselt endamisi vandudes leida kohta, kuhu ennast peita. Kuna tegu oli väikese vannitoaga, siis jäi üle ainult pisikene duššinurk, mille ette käis kardin. Sounds good ja pealegi oli see täpselt tüdruku selja taga, mis tõi talle veel eeliseid juurde. Sujuvalt end selle taha libistanud, toetas ta enda selja vastu seina ja ootas, et kõik läbi oleks. Trey lööb ta maha. Kohe kindlasti.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2012 0:13:43 GMT 2
Kui uks avanes, tõukas Trey ennast seinast lahti. Alguses nägi ta vaid Sethi ja seega ta noogutas talle kergelt. Nad ei olnud siiski seda venna asja veel täitsa läbi rääkinud. Oli, mis oli. Aga siis märkas ta kedagi, keda ta ei saaks mitte kellegiga segamini ajada. "Faye ja Seth mis asja...?" vaatas ta tüübile otsa. Okey, esimese asjana oli ta arvanud, et seal oli toimunud midagi hoooopis muud kui see, mis seal tegelikult käis. Ja siis, kui ta viimaks kaks pluss kaks kokku pani, võttis ta ilma igasuguse ettehoiatuseta Sethi särgist kinni ning lükkas ta vastu seina, "mida sa ostsid temalt? Anna siia! KOHE!" sõnas Trey ja tema ei pilgus ega hääles ei olnud enam seda vanemat venda, keda Seth kohtas esimesel päeval. See siin oli külm, vihane ja valmis kõigeks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 14, 2012 0:17:57 GMT 2
Seth surus silmad hetkeks kinni. Ei olnud just kõige meeldivam, kui sind järsku särgist tõmmatakse ja siis vastu seina tõugatakse. "Rahu, mis sa nii paranoiline oled. Midagi ei ostnud," ajas Seth süüdistuse tagasi. "Tead, et 2 inimest võivad muud ka teha," läks Josh pisut ülbeks kätte ja kergitas kulme paar korda üles. "Lase nüüd lahti," lisas Joshua. Ta ei tahtnud Treyd tõugata, vähemalt mitte veel.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2012 0:23:18 GMT 2
"Ahah ja sa arvad, et ma peaksin seda uskuma?" vaatas Trey Sethile otsa, "don't push me," sõnas mees teraval ja kindlal häälel. Kui see väike vend siin ainult teaks, milleks mees võimeline on, kui tal jälle üks neist 'väikestest' vihahoogudest peale tuleb, mis teda alates Sallyga toimunust vahepeal külastavad, "ma ei ütle seda uuesti, Seth, ANNA.NEED.SIIA." nõudis mees tungivalt ning lõi ta uuesti vastu seina.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 14, 2012 0:26:50 GMT 2
Raven püüdis küll ignoreerida Trey valjenevat hääletooni, aga kuna ilmselgelt keegi alumiselt korruselt neid ei kuule ja seepärast ka lahutama ei tule, on see ülesanne jäänud näitsikule. Hinganud paar korda sügavalt sisse, astus ta vannitoast välja ning kõndis otsejoones Trey ja Sethi poole, astudes nende vahele. "Lõpeta, Trey," jäi ta näoga mehe poole. Mõlemat kätt tema õlgadel hoides, püüdis ta teda Sethist eemale lükata. Aaren on pidanud paar korda nende vihahoogudega vastu seisma, seega ta teadis, kui hulluks need võivad minna.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 14, 2012 0:26:59 GMT 2
"Esiteks, lase minust lahti. Teiseks, sa ise ütlesid, et sul on vähe reegleid ja üks nendest oli see, et ma ei tohtinud s i n u korterisse midagi tuua," rõhutas Seth. Ta tõukas Trey'd, et too eemale astuks, väga ebameeldiv oli seina ja ühe vihase tüübi vahel olla. Joshua lootis, et nüüd tõmbub tüüp eemale, kuigi teadis, kui tõenäoline see on.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2012 0:39:11 GMT 2
Tundnud tüdruku käsi enda õlgadel ning kuulnud tema häält, pani mehe vaid hetkeks näitsikule otsa vaatama, aga seda vaid selleks, et teda endast eemale lükata. "Ma tean, mis ma ütlesin, aga praegu ütlen ma sulle, et anna need siia ja ma lasen su lahti," lausus Trey, üritades ennast kontrollida ja rahulikumaks sundida, "Faye, mida sa talle müüsid?" pöördus ta näitsiku poole, kui hoidis endiselt Sethi tugevalt kinni, "ja ära kavatsegi mulle valetada nagu sa juba valetasid selle koht, et sa ei tegele sellega enam," lausus mees külmalt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 14, 2012 0:43:06 GMT 2
"Ta müüs mulle 2 jointi," ütles mees ohkega. "Ma maksin nende eest, miks sa nii närvi lähed? Rahune maha ja mine joo end täis või midagi," ütles Seth. Ta tundis, kuidas olek muutus sõbralikumaks teiste vastu, aga energia kasvas. Loodetavasti ei olnud veel pupillid trikke tegemas, see nii kiirelt ei juhtunud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2012 0:53:09 GMT 2
"Kas see on tõsi, Faye? Ainult kaks jointi?" küsis mees, sest ta kahtles, kas tüdruk oleks nii väikese tehinguga leppinud. Samas, tal oli ilmselt raha vaja. Sellisel juhul sai isegi Trey aru, et ta oli natuke liiga närvi läinud, aga see ei olnud väga midagi, mida ta kontrollida sai. "Sina nüüd mulle küll ütlema ei tule, mida ma teen või ei tee," lausus Trey, vaadates otsa poisile, kes pidi olema tema vend. "Ja nüüd edaspidi on meil uus reegel - No Drugs At All!" sõnas mees voolides iga sõna korralikult välja.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 14, 2012 9:51:05 GMT 2
"Mis mõttes? Sa ei saa öelda, et nüüd on paugupealt kõik. Ise ka tead, et ma ei saa nii kiirelt lõpetada," ütles Seth vastuseks. Ta tõukas Trey endast tugevalt eemale. "Mis värk sul on, et järsku nii suureks narkokoeraks muutusid? Said kellegi käest segatud kraami või?" ütles Joshua, parastav toon hääles.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 14, 2012 10:50:38 GMT 2
Kas asi oli selles, et Faye on Trey'st kordades väiksem ja nõrgem või on tüübil lihtsalt väga tuev lüke, aga eemale sai sellega küll näitsiku. Hetkeks seda kohta hõõrunud, kus mehe käsi teda oli eemale lükanud, hammustas Faye kergelt alahuulde. Sellest jääb kindlasti sinikas. Raven ei jõudnud ühelegi Trey küsimusele vastata. Iga kord jäi ta kas liiga kauaks mõtlema või lihtsalt hiljaks. Mõne hetke pärast oli näitsik uuesti meest vahele läinud, kasutades rohkem jõudu, et Trey Sethist eemale tõmmata. Pole vaja mingeid probleeme.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2012 11:08:01 GMT 2
Kui Seth Trey endast eemale lükkas, oleks mees talle ilmselt uuesti kallale tulnud, kui Faye ei oleks nende vahele tulnud. Mees astus mõned sammud taha poole ning vaatas tüdrukule otsa. "Ma ei suuda uskuda, et sa müüsid mu väiksele vennale narkot, pärast k õ i k e, mida ma sulle rääkinud oled. Ja sa valetasid mulle," sõnas mees ning asetas enda käed näitsiku õlgadele, lükates ta endast eemale. "Hoia minust ja Sethist eemale. Selge?" vaatas ta tüdrukule otsa ja keeras end siis Sethi poole, "ja sina, annad selle kraami kohe mulle või me võime ka politseisse minna - valik on sinu," sõnas Trey, liikudes poisile lähemale, kuid ta ei pannud enda käsi talle enam külge, sest need rippusid tal ilusti külgedel, kuigi olid kenasti rusikasse surutud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 14, 2012 11:18:17 GMT 2
Seth vaatas, kuidas Trey täiesti endast välja läks ja ausalt öeldes oli pärsi õõvastav tema heledaid silmi vaadata, mis olid justkui viha täis. Kutt võttis sisetaskust 2 jointi ja andis need mehe kätte. "Rahul?" küsis ta üsna pahaselt. Lapse käest võeti komm ju ära, ta ei olnud enam rahulik, aga teadis, et nii 10 minuti pärast on ta tuju palju parem.
|
|