22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 13, 2012 19:57:37 GMT 2
Kui Trey Raveni peatuma sundis, oli näitsik üpriski üllatunud, pöörates enda küsiva pilgu mehele. Kuulnud vaikset õnnitlust, naeratas tüdruk õrnalt. Ta on küll tüübile öelnud korduvalt, et sünnipäevad ei omanda tema jaoks erilist tähtsust ja pole kingitusi vaja, pole Trey ikkagi midagi õppinud, sest järgmine hetk tundis Raven enda peos musta karpi, mille ta ettevaatlikult lahti tegi. Näinud seda imekaunist varest ja punasekiviga südant, jättis neidise süda tõesti hetkeks töötamise, sest midagi nii kaunist pole ta kunagi saanud. "Trey, see on küll imeilus ja kindlasti kulus sul selle otsimiseks kohutavalt palju aega ja raha, aga ma ei saa seda vastu võtta. Ma ei ole midagi sellist ära teeninud. Sa peaksid andma midagi sellist kellelegile, kes oskab seda hinnata rohkem ja on ka seda rohkem väärt," sõnas Aaren vaikselt, tõstes enda pruunid silmad uuesti Trey'le.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 20:02:06 GMT 2
"I knew it," sõnas Trey, "ma teadsin, et sa ei taha seda vastu võtta, aga ma tahan, et see sul oleks ja ma ei võta seda tagasi," raputas mees enda pead ning tõstis käed justkui allaandes ülesse, mis märkis seda, et ta ei võta seda lihtsalt tagasi, tehku tüdruk mis tahab. "Lõpeta palun see keerutamine ja ma panen selle sulle parem kaela," sõnas mees sirutades enda käe välja, et tüdruk talle ehte ulataks, "you silly girl, kellele muule ma selle ikka annaksin?" küsis mees, vaadates tüdrukule otsa.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 13, 2012 20:17:28 GMT 2
"Ja mis siis selles nii erilist on, et sa nõuad, et ma seda ilmtingimata kannaksin?" kergitas Faye enda kulme, vaadates endiselt Trey'le otsa. Õrnalt näpuga üle linnu tiibade libistanud, ulatas ta siiski karbi noormehele. Miski selles võlus teda ja ei laskud pilku eemale viia. "Äkki enda uuele Ravenile, kes hakkab sul kunagi korteris ringi jooksma," pakkus näitsik huupi. Keeranud mehele selja, lükkas Aaren enda pruunid juuksed ühele küljele, tõstes need ülesse, et Trey'l oleks lihtsam kee kaela panna.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 20:34:51 GMT 2
"Eee....ma kulutasin sellele enda raha ja aega?" lausus Trey, "kas see ei ole piisav põhjus?" küsis mees tõsiselt, kuid hakkas siis kergelt naerma, "Look, ma tahtsin enda heale sõbrale kingitust teha, mis selles siis nii halba on? Ära muretse ma ei mürgitanud seda," sõnas mees ning võttis karbi enda kätte, et sealt kaelakee välja võtta. "Psh, like that is going to happen," turtsatas Trey, pannes kaelakee tüdrukule kaela ning võttes siis tema õlgadest kinni, et ta taas näoga enda poole keerata. Vaadanud Fayele otsa, suudles ta teda kergelt ning asetas siis käe ümber tema ning lükkas maja ukse lahti. Party time!
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 13, 2012 20:39:51 GMT 2
Seth otsustas ka peole minna, kuigi ei tundnud sünnipäevalist. Ükskõik. Poest mingisuguse kallima pudeli ostnud, leidis kutt, et on piisav kink võhivõõra poolt. Ta ise ei joonud, seega ei kujutanud ette, mis võib üldse hea alkohol olla. Läinud maja juurde, nägi ta Treyd ja Ravenit suudlemas. Wait, nad käivad? Okei. Hiljem oli üks palve Sethil Ravenile, aga ilmselt pidi ootama, kuni vend eemale kaob. "Hello, brother," ütles mees irooniaga ja astus majja. Hetkeks tagasi vaadanud, pilgutas ta Ravenile silma.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 13, 2012 20:43:45 GMT 2
Raven muigas vaid õrnalt Trey põhjuste peale. "Ma ei arvanudki, et ma olen kohe nii hea sõber sulle, vaid pigem mingi tuttav, kellega sai koos lõbusalt aega veedetud," sõnas näitsik vaikselt, lastes enda juuksed uuesti seljale ja pöörates end näoga Trey poole. Ta vaatas mõnda aega mehe sinistesse silmadesse, kuni tüüp teda suudles ja seejärel nad olid juba majas. Kuigi Raven otseselt sünnipäeva last ei tunne, oli tal kavas teda siiski õnnitleda. Isegi väikese liilia õie oli ta tüdrukule ostnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 20:52:24 GMT 2
Trey ei olnud isegi sellele mõelnud, et Seth võiks ennast siin näole näidata. Tegelikult olid nad üldse nii vähe omavahel rääkinud, et vale ei oleks isegi öelda, et ta kippus vahe peal ära unustama, et tal üldse noorem vend on. Aga eks see ole alguse asi. "Oh, you have no idea," sõnas Trey vaikselt irooniliselt muiates ning jalutas siis Lexy poole, et talle enda õnnitlused edasi anda. Kuigi kaua nad teineteist ei tunne, aga pole hullu. Käsi ümber Raveni jalutasid nad Lexyni. "Hey, ise sa rääkisid mulle, kui raske on tänapäeval kingitust leida," sõnas mees ja ulatas tüdrukule veini ja ümbriku, kallistades teda põgusalt, "seega palju õnne!" Astunud Faye kõrvale tagasi, surus tüüp enda ühe käe taskusse.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 13, 2012 21:04:44 GMT 2
Raven oli samuti kergelt öeldes üllatunud, kui ta nägi, et Seth siia kohale ilmus. Ometigi naeratas ta mehele, kui tüüp talle silma pilgutas. Paljud võisid sellest kõike välja lugeda, aga näitsik juba aimas, mida see võis tähendada. Jõudnud ilmselgelt sünnipäeva lapseni, sest tema oli ainukene, kelle juurde oli rodu rahvast ja kõik kallistasid, õnnitlesid teda ning ulatasid talle kingitusi, ulatas Raven talle valge liialia õie, mis oli väikeses kinnises veeampullis, et õis paremini säiliks. "Palju õnne," lausus Ravengi tüdrukule.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 13, 2012 21:18:14 GMT 2
"Hei! Ütlesin jah," meenus Lexyle ja ta kallistas meest. "Aitäh!" tänas ta Treyd naeratusega. Seejärel nägi ta, et mehel oli ka üks tüdruk kaasa, kes nägi väga kena välja. Good for Trey! "Aitäh, see on tõesti ilus lill. Ausalt öeldes esimene, mis ma olen täna saanud," ütles naine laia naeratusega. "Liiliad on ühed mu lemmiklilled ka nii et spot on! Pidutsemine toimub põhiliselt maja taga ja saunas. Rätikud on ka saunas olemas, saab käia seal, saab käia ujumas ka, sööge-jooge ja tundke end hästi," rääkis Lex.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 21:28:51 GMT 2
"Aitäh, we will," sõnas Trey ning vaatas Ravenile muiates otsa, kergitades hetkeks enda kulme. Ta tegi mõned sammud selg ees Faye'st eemale ning sirutas siis käe välja. "Su tasuta söök ja jook ootab," sõnas mees vaikselt, näol muie, mis naeruks edasi läks, sest tüdruk oli põhimõtteliselt alles siis Treyga nõustunud, kui too selle fakti välja tõi. Aga eks seal oli ikkagi ka muid põhjusi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 13, 2012 21:50:43 GMT 2
Raven naeratas õrnalt, kui neiu mainis, et liiliad on talle alati meeldinud. Ka näitsikul endal on mingi kahtlane nõrkus nende vastu. Küllap sellepärast ongi tal alati selles kohas, kus ta parasjagu pikemalt peatub, üks liilia õis kapil. Kui Trey eemale astus paar sammu, mainides tasuta sööki ja jooki, mis olid vaid üheks põhjuseks, miks Faye nõustus siia tulema, pööritas tüdruk vaid silmi ning kõndis vaikselt edasi maja taha, kuhu sünnipäeva laps oli käega suunanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 21:58:25 GMT 2
Trey muigas ning jalutas tüdruku järel maja taha, kus ta endale ühe laua pealt õlle võttis. Selle lahti teinud, võttis ta sealt mõned lonksud, vaadates inimeste seas ringi. Märganud Brittanyt, keeras mees end seljaga tema poole. Ups, ega ta ei lootnud tedagi siin näha. Oooleks pidanud vist koju jääma. Ei tea, kas ta peaks Sethil silma peal hoidma või laskma tal ise talitada nii nagu heaks arvab? Damn, Trey ei teadnud sellest midagi. Eks peab laskma asjadel minna ja vaatama kuhu nad välja jõuavad.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 22:31:14 GMT 2
Tuttavaid nägusid siin-seal ikka oli, ent inimene, kelle juurde Milena ennast vedada otsustas, oli Seth. Tema sõber. Loomulikult oli ta ka Tree'd silmanud.. but since kutt nii.. khmhh, buzy oli, otsustas ta mõne teise pika inimese leida, kellega siin suhelda. Üksi pole nagu midagi väga teha. Joogid tõmbavad, aga alustaks pidu kainena. Muidu lõppeb see pidu siin oi kui kiirelt ära. Vähemalt neidise enda jaoks. "Hello, there.." lausus neidis kerge muige saatel, kui ta in the middle of nowhere'st järsku Seth'ga kaasa tatsas.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 13, 2012 22:37:17 GMT 2
"Keda ka näha. Hei," vastas Seth ja pööras end ümber. Ta hoidis siiski silmi aeg-ajalt Ravenil, et leida see hetk, kui Trey eemale läheb. "Mis teoksil?" uuris noormees. Ta oli aru saanud, et Milena on kõva peoloom, seega eeldas kutt, et Milena joob end varsti täis ja on siis kas happy-drunk või sad-drunk. Josh oli märganud, et inimesed, kes muidu olid rõõmsameelsed, kippusid olema kurvad joodikud.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 13, 2012 22:41:46 GMT 2
Leidnud ka endale ühe õlle, purustas Raven hetkega selle ilusa pildi endast, kus ta kandis valget lilledega kleiti, mis ei ulatanud isegi põlvedeni, balleriinasid, valget kampsunit ja käes oli tal valge liilia õis. Väga süütukene näis ta ennist, aga nüüd oli ta enda kampsuni kuhugi toolile jätnud ning kõndis ringi õllepudel käes. Awesome. "Ma tulen kohe tagasi. Ma vist nägin enda vana klassikaaslast. Ma otsin su hiljem ülesse," lausus Faye Trey'le naeratades, võttes suuna uuesti maja sisse. Siin on kindlasti kuskil ka mõni rahulikum ruum, kus "äri" ajada.
|
|