|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 19:05:32 GMT 2
"Ma ei vihka sind selle sõna kõige karmimas mõttes, vaid tead küll...vihkama nagu iroonilises mõttes või nii. Oh, ole nüüd, sa saad aru küll. Sa lihtsalt piinad mind Milenale omasel moel," lausus Trey ning jalutas siis leti juurde. Endale võttis mees piparmündi jäätise šokolaadi kastmega. "Hei, mis sa tahad?" uuris tüüp väikeselt Sommersilt.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 20:17:07 GMT 2
"Ei, ma ei saa üldse aru, kuidas sa mind vihata saad. Ja ma ei piina ju kedagi. Ma olen kõige sõbralikum mofo ever." vastas Milena täiesti ausalt. Nagu, tõesti, kuidas saab Tree seda väikest lokilammast siin vihata, ah? Kuidas saab Milenat' vihata? Nagu, mistahes mõttes vihata. Ta on ju täiesti armastusväärne inimene. With her flaws, yes, but utterly loveable. Küsimuse peale vaatas Lena meest oma 'u fucking kidding me?' ilmega. Ta tõesti ei mäletanud. Trey on ju varemgi Milena'le süüa ostnud. Siis küll tegelikult pooleldi sunniviisiliselt, sest neidis oli mehe kuskile kohvikusse vedanud ja ilmselgelt kasutas ta ära võimalust tasuta süüa. Mõned üksikud korrad. Kuigi ega Lena ei saa Trey'd nüüd võlla tõmmata, sest ta ei mäleta. Ega Millie ise ka mäletaks. "Vanilli. Šokolaaditükkidega." sai Trey lühikese ja konkreetse vastuse.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 20:36:13 GMT 2
"Tead, unusta see teema, sest me ei jõua sellega mitte kuhugile," lausus Trey tüdrukule ning tellis neile jäätised ära. Visanud nende eest natuke raha letile, sai ta vastu kaks topsikut jäätistega, mille sisse oli surutud kaks kollast plastmass lusikat. Tänanud ja head päeva soovinud, astus mees kohvikust välja ning ulatas Milenale tema jäätise. "Palun," lausus mees ning hakkas siis enda jäätist sööma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 21:01:30 GMT 2
"Võib ka, aga tegelikult mul läks just huvitavaks. Ma oleks kohe-kohe jõudnud sinna, et mida mu kallis Tree minust arvab.. but yeah.. pole vist väga oluline. Peaasi, et sa mind armastad." rääkis Milena, manades oma näole lause lõpus veidi lapsiku, ent õnneliku naeratuse. Trey tundus natuke kuri ka, niiet liigume parem teemaga kuskile mujale. Kohvikust välja jõudnud ja oma jäätise kätte saanud, tänas Millie sõpra nagu kord ja kohus, lisades sinna otsa, kui kallis inimene ta ikka on. Ja seda ainuüksi selle pärast, et ta ŠOKOLAADitükkidega jäätise sai. Kohe seda üsnagi aegalselt sööma hakanud, nautides iga suutäit, vaatas ta meest küsiva pilguga. "Kuhu me nüüd liigume?"
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 21:11:11 GMT 2
"Ma arvan, et sa oled üks hull inimene, kellega ei hakka kunagi igav," lausus Trey, "ja muidugi oled sa suurepärane sõber ja ma armastan sind täpselt sellisena nagu sa oled," ületas mees end ning suutis mõned korralikult laused Milena kohta ritta seada. Noh, kas on endiselt norimist või piisab? Igastahes luges Trey enda ülesande täidetuks ning sõi seega rahulikult enda jäätist. "Me pidime sinu juurde minema, Einstein," lausus tüüp, "sa ei pidavat ju enda toodud asjadele tasuta transporti tegema ja ma tahtsin su vendadega rääkida, mäletad?"
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 21:57:13 GMT 2
Kuulnud Trey arvamust enda kohta, oli Millie ülimalt rahul. Ta polnud tegelikult oodanud, et Tree midagi nüüd ütlema hakkab. But that was just perfect. Ja ei, enam ei ole mingit norimist. Millegipärast kuuleb Milena iga jumala inimese käest enda kohta, et temaga igav ei hakka. Peaks neile kunagi vastupidist tõestama. Kui ta ainult oskaks. Saanud vastuse oma küsimusele, naeris Lena kergelt. Einstein on päris kena hüüdnimeke. Aga antud kontekstiks võiks selle ajukääbusega kõrvutada. "Mäletan, mäletan. Ma lihtsalt polnud sellega arvestanud, et sa k o h e minu juurde asjade järgi tuled. Aga see sobib ka väga hästi." rääkis neidis, võttes suuna enda maja poole. Keegi üldse kodus ka on? Issi on tööl, emme ja Rosie ilmselt. Kõik muud elanikud võivad vabalt kuskil jumalteab kus olla, aga eks näis. "Ja ma väga ei garanteeri, et mu suured vennad kodus on."
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 22:05:34 GMT 2
"Tegelikult tahan ma su vendadega rääkida ja see asjade järgi tulemine käib lihtsalt asja juurde," seletas Trey. Ja kui Milena vendi kodus ei ole...no eks siis tuleb mobiil välja otsida ja neile hiljem helistada. Kaua see Matt ikka siin Tree Hillis redutab. Varsti raudselt jälle New Yorgis tagasi. Tuleks ikka tüüp enne lahkumist üle vaadata. "Kui su vendi kodus pole, siis võta seda kui koju saatmist," kehitas mees enda õlgu.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 22:25:14 GMT 2
Milena noogutas mõlema lause peale ning oskamata enam millestki nagu väga rääkida möödus nende lühike teekond kohvikust Millie majani vaikuses. "MILENA JÕUDIS KOJU! MATT! CHAD! GET YOUR ASSES DOWN HERE!" karjus Lena üle maja, et ikka kõik teaksid, et ta kodus on.. ja et ta suured vennad alla tuleksid, kui nad üldse kodus on. Esimesena ilmus nähtavalt emme, kes ei olnud üldse rõõmus Milena suurepärase sisenemise pärast, ent ütles siiski Trey'le, et too maha istuks ja pakkus kohvi ja teed ja mida kõike veel. Endiselt oma jäätist süües, lippas neidis teisele korrusele ja kadus mõneks minutiks oma tuppa, nähes ränka vaeva, et Trey'le toodud kraam üles leida. Pigem pisike kastike, kus see kõik muud asjad olid.. aga Lena ei olnud väga koristaja inimene, ent oli ka rohkem segamini olevaid ruume.. ja teiseks oli ta megaosav asjade peitja. Lõpuks siiski alla sadanud, korraliku suuruega kast süles. Kasti ümber oli Milena suutnud panna roosa printsessidega paberi. Because she loves Trey, after all. Kingi oma kõige säravama naeratuse saatel mehele üle andnud, ei näinud ta oma vennakesi nagu väga kuskil. Igaksjuhuks üle küsinud, et kus ta vennakesed on, tuli välja, et nad olid just umbes viis minutit tagasi välja läinud. Jumal teab kuhu, jumal teab mida. Ega Sommersit vanem seltskond ei vaevu väga kellelegi teavitama, kuhu suundutakse. Lena kehitas selle peale lihtsalt õlgu. Vaevalt, et nad varsti tagasi tulevad. Anywhoo, lähme karbikese sisu juurde. Seal oli shitloads of kaabusid, mis Milena arust Trey'le ülihästi sobisid. Erinevad toonid, erinevate mustritega, kõik äärmiselt kenad. Siis seal oli printsessidega lips, sest printsessid on teemas. Shitloads of välismaa komme ja mõni pudel alkoholi, mida neidis siinkandis näinud pole. Because she loves Trey. Ja siis seal oli veel mingit pudi mehe koerale. Ja ilus pisike roosa kaisu-laama.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 22:42:10 GMT 2
Trey astus Sommersite majja sisse ning liikus koos liinapea naisega elutoa poole, kus talle istet pakuti. Kuna mees sõi endiselt enda jäätist, siis ütles ta kohvist ja küpsisest ja üldse söögist viisakalt ära. Kuna tundus, et ei Matti ega Chadi ei ole majas, siis jääb tema külaskäik ilmselt lühikeseks. Kui Milena r o o s a karbiga tagasi tuli, hakkas Trey kergelt naerma, kuid võttis siis karbi vastu. See oli lihtsalt nii Milenalik. Teha midagi sellist nagu panna kingitusele, mis läks mehele, roosa paber ümber. Ja ärme unusta neid printsesse selle karbi peal. "Well....ma tänan sind selle...kingituse ja meelespidamise eest," lausus Trey ning tõusis püsti. Siin ta seda küll lahti ei tee. Jumal teab, mida Milena veel sinna sisse pani.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 22:56:32 GMT 2
Kuna Trey midagi ei soovinud, siis ütles Shebly talle, et ta ennast mugavalt tunneks ja kadus ise ära. Tutvustamine polnud vajalik. Naist ennast teati niigi ning naine oli ka noormeest mõned korrad varem näinud. Küll aga jäi ta vaatevälja. Läks kööki edasi küpsetama. Terve maja oli isuäratavaid lõhnu täis. Milena naeratas oma 'mission-fucking-complete' naeratust, kui Tree ta kingituse peale kergelt naerma hakkas. "Aga võta heaks. The pleasure was mine. .. ja kui sa selle kunagi lahti teed, siis anna mulle ka teada, kui palju sa mu suurt pingutust ja peavalu hindad," lausus Lena õnnelikult. Tegelikult ei olnud kingi kokku panemine väga suur peavalu. Kaabud said sinna kuskilt laadalt. Palju ilusaid kaabusid väga hea hinnaga. Kaabudega tuli talle automaatselt meelde Trey. Ja siis ta lihtsalt ostis kaabud. Üldse ei lugenud ka, palju. Lips jäi talle ka kuskilt laadalt silma. Selle ta ostis lihtsalt niisama ja taipas alles hiljem, et see oleks Tree'le ideaalne. Kommid said kõik anyway ja need pudelid.. well.. jook on jook. Seda ei kommenteeri. Ja laama.. laama on armas, that's why. Vähemalt ei tunne Trey ennast enam üksi, kui ta tudub. Loodetavasti. Loodetavasti ei maandu see ilus laama kuskil sahtli tagumises nurgas. "Kui mu badass vennad koju jõuavad, annan ma neile teada, kui ideaalselt nad oma lahkumise ajastasid. Ja... emn.. tänan lõuna eest. And I love that ice cream. God bless you, Trey." lisas ta, kui meest ukseni saatis. Hüvastijätuks õrn põsemusi ja soe kalli. "Ciao. Kui enne ei näe, siis kindlasti siis, kui sa Matt' ja Chad' välja lähed. Ma ikkagi lubasin ennast teile sappa haakida." lausus Millie, kui ta Trey'le viimased lehva-lehvad tegi ning siis pärast ukse sulgemist oma ülejäänud jäätise kiirelt ära sõi enne, kui oma misiganes tegevustega jätkas.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 23:05:04 GMT 2
"Kindlasti annan teada," lubas Trey. Tegelikult teda täitsa huvitas, mida Milena sealt välismaalt talle siis kokku oli ostnud nii palju, et kohe suurt kasti läks vaja. Eks siis kodus läheb üheks suuremaks lahti pakkimiseks. Mees liikus ukse juurde ning kallistas tüdrukut põgusalt. "Eks me näe kindlasti millalgi," oli mees kindel. Tree Hill on siiski väike koht. Viibanud veel tüdrukule, astus Trey majast välja ja võttis suuna kodu poole.
OT: LÕPP
|
|