|
Post by Deleted on Jul 17, 2012 19:00:27 GMT 2
Jolene naeris armsalt Trey öeldu peale. Eksole. Täitsa armas ju. "Thank you, mate. I'm glad to entertain you," vastas neidis muige saatel. Vähemalt on lõbus. Halvem varjant oleks see, kui mõlemad siin teineteiselpool lauda üksteist põrnitseksid. Tegelikult nad ei põrnitseksi üksteist. Embkumb peaks neist lihtsalt lahkuma. "Ära tuua? Ise ei taha järgi tulla? Sa tahtsid niikuinii mu old chap'dega õlut jooma minna. .. ja muide, räägi mulle sellest oma vegase seiklusest."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2012 20:11:56 GMT 2
"You're welcome," sõnas Trey lühida noogutuse saatel, näol lihtne naeratus. "Noh, kui tasuta transport sinna kinigtuste alla ei käi siis, mis mul muud ikka üle jääb," lausus mees. Tüdruku Vegase küsimuse peale raputas ta enda pead ning vaatas Milenat seda-ma-sulle-küll-ei-räägi pilgul. Lühidalt öeldes läks Vegasesse, oleks peaaegu abiellunud, aga ei abiellunud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2012 9:52:46 GMT 2
"Ma nägin niigi ränka vaeva, et su asju mööda maailma ringi tassida. Sa veel loodad, et ma need sulle kätte toon? Ehehehee. " sõnas Lena. Oh hell no, Treekesekene. Ole õnnelik, et Milena sinu peale mõtles ja tule korja oma asjad ise ära. Palju ilusaid asju. Ja mõni sellinegi, mis neidis sinna lihtsatl nalja pärast sokutas. To show how much she cares. "Oh, c'mon, Trey. Tell me~, please. Don't be such a mood-ruiner." üritas Milena Trey'd veenda, et ta oma Millie jaoks jubedalt põnevast Vegase-seiklusest rääkis. Why in the fuck not, mate?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2012 19:08:35 GMT 2
"You know it's not good to know everything," lausus Trey, vaadates tüdrukule otsa. Seda Vegase juttu ta nüüd küll sellelt mehelt välja ei pigista. Vingugu Lena palju tahab, aga vastus jääb ikka negatiivseks. Mees jätkas lihtsalt vaikides söömist, tundes sisemiselt rõõmu, et saab seda väikest Sommersit siin natuke piinata.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2012 22:15:44 GMT 2
Mida kuradit Trey nii kaua sööb? Milena lõpetas juba üsna ammu enda toidu ära. Aga selle peale, et Tree ei nõustnud rääkima, togis Millie mehe jalgu natuke enda omadega. "Ole nüüd, Trey. Kõike ei saa ma nii kui nii kunagi teada, nii et ära sina selle pärast muretse. Parem räägi mulle, mis sa seal Vegases tegid. I will be forever annoying, you do know that, don't you." ei jätnud Millie oma üritusi. Ükskõik kui loll ja absoluutselt mitte-daamilik linnapea tütreke ka poleks, sihikindlust on tal üksjagu. Like, shitloads of it. Kuni the most annoying brat of them all levelini välja.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2012 23:44:06 GMT 2
Trey lihtsalt naudib sööki. Ja pealegi on aeglaselt söömine palju kasulikum. Kui Milena mehe jalgu togis, kortsutas tüüp enda kulme ning togis näitsikut vastu. Ei tea kuhu kadus viisakus, et naisi ei tohi lüüa? "And i will be forever silent...you know i can do it," muigas mees kahjurõõmsalt. Eks vaatab kumb neist ennem alla annab - Millie või Trey? Mehel oli aega küllaga, et enda viimseid friikaid süüa.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2012 9:09:45 GMT 2
"Ou, Trey.. stop it." sõnas Millie üsnagi rõõmsameelselt, kui mees teda vastu togima hakkas, jalad kiirelt toolile tõmmates. Ja selle peale, et Tree talle ikka midagi rääkida ei tahtnud, põrnitses neidis teda natuke ning võttis siis oma õnneliku naeratuse saatel friikad ära. REVENGE, you little bastard. "Endast väiksemaid ei kiusata, sa tead seda, eks?" uuris Lena, kui ta võimalikult kiirelt Trey friikartulitele lõppu peale teha üritas.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2012 15:08:34 GMT 2
"Ouu, need olid minu omad," sõnas Trey, kui Milena tema friikad pihta pani. On tüdruk, noh. Toonud kuuldavale ühe turtsatuse, laiutas ta enda käsi. "Sa oled mulle nüüd friikas võlgu," lausus mees ning näpsas endale veel paar viimast, mis tal üle laua õnnestus kätte saada. "Noh, minu omad maitsesid paremini või?" küsis Trey kerge sarkasmiga.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2012 19:48:57 GMT 2
"You got point in there.. o l i d." lausus Lena kõige õelamal viisil, mida ta oma rõõmsameelsuses üle huulte öelda suutis. Uue küsimuse peale noogutas Millie rõõmsalt, olles just viimased friikad suhu pistnud. "Ära pikka viha pea, eks." lisas Milena õrna muige saatel, sättides ennast mugavalt istuma. "Ja ei ole ma sulle mingeid friikaid võlgu. See oli welcome gift, after all. Ja ma tõin sulle palju ilusaid asju. Nii et oleme tasa." ei saanud lil Soms ütlema jätta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2012 20:08:11 GMT 2
Trey raputas enda pead ja kergitas enda kulme, vaadates tüdrukule tungivalt otsa. "Oi, minu viha nende friikate röövimise eest on aegumatu. See on siiski söök, millest me räägime," muigas mees ning lükkas kõik prahi endast eemale, sättides end korralikult istuma. Ta asetas enda käed lauale ning vaatas tüdrukule otsa. "Okey, oleme tasa, aga ära imesta kui ma järgmine kord pool sinu söögist ära söön," lausus Trey.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 15:19:56 GMT 2
"Viha?" küsis Milena üle, olles vägagi šokeeritud ilmega. Viha? Like.. wut? Miks viha? Trey vihkab Milena't nüüd friikate rottimise pärast? WHYYYY, Trey, WHYYY?! See pilk hirmutas neidist veelgi rohkem. Rõõmsameelsus oli nagu käega pühitud. Selle asemel oli ta 'ohgod, I'm so fudging sorry' pilguga. Järgnenud lause ei lohutanud teda ka üldse. Lena lihtsalt stone's seal, suunurgad nii all kui all olla saavad.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 17:15:25 GMT 2
"Kas see on nii väikesele tüdrukule liiga karm sõna?" küsis Trey, lastes enda näole suurepärase puppyface'i. Ilmselgelt oli see kõik öeldud suure iroonia noodiga hääles. Aga nagu näha võib Milena olla väga ettearvamatu ja haarata kinni mingist ühest sõnast. "Noh, kas ma pean nüüd lapsele jäätist ostma, et ta minuga jälle räägiks või?" küsis Trey, vaadates väikesele Sommersile küsivalt otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 17:41:52 GMT 2
"I've heard worse.. but I thought you love me." lausus lil Soms, laskmata ennast kõigutada sellest cute as fuck puppyface'st. Selline bromance-love, mitte mingine deep romance-stuff. But still counts as love. Ja see, et Tree teda järsku vihkas tegi haiget. A lot. Kuigi neidisel oli ülim sob-sob kohe hakkan nutma nägu ees, ei olnud Millie'l plaanis pisaraid valama hakata. Järgneva pakkumise peale muutus ta nägu tunduvalt rõõmsamaks. "Jaa," lausus ta kavalal ilmsel ja toonil. Tahtmatu väljapressimine.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 17:55:25 GMT 2
"Ou, i do," lausus Trey agaralt noogutades ja tüdrukule otsa vaadates, "sellepärast ma sulle jäätist pakkusingi. Ostame siit kaasa ja jalutame veel?" uuris mees. Ta pidi ju vist tüdruku juurde minema ja enda asjad võtma ja võimaluse korral tema vendadega paar sõna vahetama. "Ja sa tead, et ma ei vihka sind. Vähemalt mitte selle sõna otseses mõttes," sõnas Trey ning tõusis püsti, võttes enda kandiku ning tühjendades selle lähimasse prügikasti.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2012 18:59:45 GMT 2
Üle Milena huulte kostus vaikne 'ehehehe' naer, kui Trey talle 'armastust avaldas'. That's cute. Of course he does. "Mulle sobib." noogutas neidis, olles oma täiesti tavapärases olekus tagasi. Yup, sobib väga hästi. Ei ole mitte midagi paremat, kui šokolaaditükkidega vanilli jäätis.. nomnomnom. Ja täiesti tasuta ka veel. Selle viimase lause peale kortsustas Milena kahtlustavalt kulmi. "And what do you mean by that? Ei vihka mind sõna otseses mõttes?" uuris Millie, kui ta oma kandiku ja seal oleva prahiga Trey järel kõndis, et ka enda kandik tühjaks teha.
|
|