|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 22:09:26 GMT 2
"Minusugustel? Sa üritasid nüüd omaarust siin kuidagi solvav olla või? .. hästi läks sul, kuule. Mis minusugustel siis viga on?" lausus ta muige saatel. Tegelikult ega Milena-sugused sellest noortekeskusest suurt ei hooli. They just keep doing whatever they do. "Tuisupea Trey. Sa võid mind parem kuskile sööma viia. Mul on kõht tühi." lausus Jolene. Idee seegi. Tree Hill's on küll häid ja mitte väga hingematvate hindadega söögikohti.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 13:37:12 GMT 2
"Me? No, i am an angel, you know that," lausus mees, vaadates Milenale otsa ning kergitades enda kulme hetkeks kõrgemale. "Ma ei öelnud, et teil midagi viga oleks....lihtsalt teil on ilmselgelt liiga palju vaba aega, millega te midagi teha ei oska ja seega leiate te endale tavalsielt väga 'huvitavad' ajaveetmisviisid," seletas Trey, olemata kindel, kas tema jutus üldse point oli, aga noh....sobis küll. "Okey," kehitas Trey kiirelt õlgu, "aga kui mina teen sulle seekord välja, siis ma ootan vastuteenet you know," sõnas mees, surudes käed pusa taskusse. "Sooo, kuhu sa tahad, et ma su viiksin? Burgerid? Pizza? Taimetoit? mõni veider koht, mida ma veel ei tea?" vaatas Trey näitsikule küsivalt otsa, näol lai muie või oli see pigem naeratus?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 14:00:20 GMT 2
"Of course you are," nõustus Jolene pigem kuidagi irooniliselt, kui ta seda väga tõsiselt mõelnud oleks. Tree on küll kena in a if you know what I mean way ja iseloomu poolest on noormees ka väga vahva, aga neidise silmis pole enam ammu keegi ingel. Especially after she started watching Supernatural. "Ma ei tee ju tegelikult mitte midagi hullu. Ja ma olen endaga väga rahul." lausus Millie ilusate süütute kutsikasilmade saatel. Kõigil juhtub, eksole. "Mis vastuteenet?" uuris lil Soms koheselt. Eks ta jääb siis 'teene võlgu', võimidagi. Mitte, et Milena ei saaks rahaliselt endale ise toitu osta.. butwell.. miks ka mitte. Küsimuse peale, kuhu minna, kehitas neidis vaid õlgu. How the fuck should she know? "Mingi burks, jah, ma arvan."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 14:40:54 GMT 2
"Mhm," sõnas noormees aeglase, kuid kindla noogutuse saatel. Trey ei ole kohe kindlasti ingel, aga samas ei ole ta ilmselt ka täitsa kurat, kuigi kui ta tahab siis võib ta mõlemat olla. Mängimine ja näitlemine on talle alati meeldinud. "Ou, i am so suuure you are pleased with yourself," lausus mees kerge turtsatusega, vaadates alla näitsiku poole, kes oli ikka tõsiselt lühike. "Whatever comes to my dirty little mind," laiutas Trey enda käsi, viies enda tõsise pilgu Milenale, "okey, just kidding," lisas ta hetk hiljem laia naeratusega, "võta seda lõunat kui....welcome home gift," pakkus Trey ja kui tüdruk tahab burski, siis selle ta ka saab.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 23:26:46 GMT 2
Meeter ja peaaegu kuuskümmend sentimeetrit, kontsadega üle meetri ja kuuekümne sentimeetri, ei ole üldse lühike kasv. Leidub ka inimesi, kes on meeter ja viiskümmend sentrimeetrit. "I will be waiting, then." lausus Milena kerge õlakehituse saatel. Tulgu, mis tuleb. Kui liiga hulluks ei keera, eks ta siis täidab ka Tree little dirty soovi. Sellest 'just kidding'st ei teinud Soms väljagi. Yeah, for sure, mate. Järgmise lause peale venis Jo näole aga selline aww 'asdfgghjkl god bless your soul thank you mate' õrn naeratus. "Welcome home gift? Niipalju mind siin ka ei igatsetud," ei saanud ta siiski ütlemata jätta. Kuigi enamus inimestega sai lil Soms ülimalt hästi läbi, ei olnud ta maine sellegipoolest just kõige paremate hulgas. Kes sellist nagamani ikka tagasi igatseks?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 13:14:14 GMT 2
No igastahes Treyst on Milena lühema ja seega on ta tema jaoks lühike. "You welcome," sõnas mees kergelt muiates, kui tüdruku näol seda õrna naeratust nägi. "No, mina ei tea, mida teised igatsesid või ei igatsenud, aga kuule...kui väike Sommers ikka linnas on, siis asjad kohe teistmoodi," muigas mees, vaadates tüdrukule otsa. "Ja sulle edasiseks teadmiseks - welcome home gift ei tähenda alati igatsemist," lausus Trey turtsatades ja pead vangutads.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 21:13:06 GMT 2
"Mis siin niipalju ikka teistmoodi on, ah? Inimestel on lihtsalt rohkem, millest rääkida. Linnapea tütar jälle kakles selle ja tollega ja aiaiai ja kuidas selline siis linnapeatütar on.." kehitas Millie õlgu. Eks see nii oligi.. kahjuks. Oli ka palju positiivset, aga seda vaid neidise enda sõprade seas. Ega vanemad inimesed Jo'd juba ammu midagi head arvanud. Ja selle welcome hoome gift' kohta lil SOms ainult ohkas ja langetas suurest 'kurbusest' pea. Mis seal siis ikka..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 0:15:57 GMT 2
"Täpselt nii ja kui sa veel tähele ei ole pannud, siis see linn justkui toituks kuulujuttudest, seega oled sa kindlasti sellele linnale juba küllaga rõõmu valmistanud enda tagasi tulekuga," muigas mees. Jalutades mõnda aega vaikselt edasi, hoides pilku teel. Mõtted said otsa ja jutt sai otsa. Juhtub vahel. "Kuule, su vanemad vennad on ka linnas...Matt ja Chad?" uuris Trey.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 14:35:28 GMT 2
Ja Milena sai jälle mõnusa kõhutäie naerda. "Seda küll, seda küll," noogutas neidis lõbusa muige saatel. Kuulujutud levivad igas linnas, that's for sure. Ja noh, ega neid hulle kuulujutte niiväga palju ju tegelikult polnud. Hooraks polnud teda veel tembeldatud, niipalju kui neidis teadis. Selleks poleks ka reaalselt põhjust, since ta toda promise ring' kandis. Jõudnud juba vaikuse ajal vaikselt hümisema hakata, jäi Jo küsimust kuuldes siiski vait ning noogutas jaatava mõmina saatel. "Minuarust juba pikemat aega. Igastahes olid nad juba enne mind kodus. Kuskil väljas pole nad vist tõesti väga käinud. Või sa pole nendega siis lihtsalt kokku juhtunud.." lisas lil Soms ka suusõnaliselt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 17:02:13 GMT 2
"Ilmselt mõlemat," kehitas mees õlgu, "eks siis tuleb nendega millalgi ühendust võtta. Peab siiski linnapea lastega hästi läbi saama," muigas Trey, sest ilmselgelt ei suhtle ta nendega sellepärast, et nende isa on selle linna kõrgeim nina, kelle sõna maksab. "Kas see on sobiv, väike Sommers?" jäi tüüp korraga seisma ja viipas üle tee asuva väikese kiirtoidu restorani poole. Kindlasti on seal ka burgereid.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 17:19:53 GMT 2
"Vahi, kus tuli nüüd pugeja välja.." muigas Jolene, Tree'd õrnalt küünarnukiga ka togides. "Kui ma kunagi koju jõuan, eks ma annan siis neile teada, et sa neid igatsed.." lisas neidis. Pole raske koju minnes lahedatele vanematele vendadele öelda, et Trey soovib nendega mõni õhtu õlut juua, eks. Küll Jo ennast ka siis neile sappa sokutab. Kolm suurt, tugevat, ilusat ja tarka turvat kõrval.. mis siis viga väljas käia? "Niikaua, kuni süüa saab, sobib mulle kõik," vastas Milena küsimusele. Ei olnud bitchy-bitch, pealegi plekkab Trey neidise lõuna kinni, mis tal enam seal viriseda on?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 18:02:35 GMT 2
Trey muigas kergelt kui Jolene teda õrnalt küünarnukiga togis. "See oleks sinust kena. Ainult et igatsemise asemel võid öelda, et ma tahaks nendega paar õllet teha," turtsatas Trey pead vangutades, "ilma sinuta muidugi, kallis Milena. Sa tekitaksid meile ainult kaose," lausus mees ning lükkas siis tüdruku teele, et sellest üle minna. Ennem ta muidugi veendus, et ühtegi autot ei tuleks. Ega ta siis Milenast nii ruttu ka lahti ei tahaks saada. "Sinu järel," lausus Trey, jõudes restoranini ning tõmmates ukse lahti, et Millie enda ees sisse lasta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 18:08:58 GMT 2
"Saab tehtud." noogutas Milena. "Fuck you. Nüüd ma tulen juba kiusupärast kaasa." lisas ta, Trey'de natuke kurjalt vaadates. Ega Milena suurt midagi teha/juua ei julge, kui Matt ja Chad juures on. Restoranini jõudes, tõi Jol kuuldavale ohke, kui noormees siin järsku härrasmeest mängima hakkas. Oh god why. Aga mis seal siis ikka, tänuliku naeratuse saatel astus Jolene hoonesse sisse, lastes kiirelt silmadega üle sisemuse, et tabada mõnda kenat kohta, kus istuda, sest obviously jääb see ka tema teha. "Lähme sinna?" uuris neidis, viibates praktiliselt teises restorani otsas olevale kohale, kus oli ka selline mugav diivani moodi asi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 19:55:47 GMT 2
"Seda ma juba usun," lausus Trey, tehes tüdrukule pahast nägu vastu, kui Jolene talle enda kurja nägu demonstreeris. Mis puutub sellesse härrasmehe mängimisse, siis eks see löö vahepeal ka sellisel tüübil välja nagu Trey. "Nagu soovid," sõnas mees käsi laiutades, "aga ennem pead sa endale midagi tellima," märkis mees nõksatades peaga leti juurde, mille üleval ka menüü olemas oli. Põhimõtteliselt oli tegu justkui mäkiga, ainult et teise nime all.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2012 22:36:02 GMT 2
Tolle tellimis-jutu peale uuris Jolene hetkeks menüüd. "Mingine suvaline burger, surprise me, ja sprite. Kui sul raha üle on. võid friikaid ka võtta. Ma lähen istun enne, kui keegi mu fabulous koha ära võtab." kandis Millie ette oma tellimuse, seejärel veidi vabandades ning ruttu enda väljavälitud kohale tatsates. Ja boss, nagu ta on, istus lil Soms nii, et selg toetas vastu aknaäärt ja jalad laiasid diivanil. Ja nii ta siis ootas oma sööki ja seltskonda.
|
|