|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 14:09:05 GMT 2
Oli kena kaheksanda juuli hommik. Kell lähenes vaikselt kaheteistkümnele. Lizzie oli juba hommikust söönud, koeraga väljas käinud ja nüüd seisis ta enda tühjas magamistoas. Nimelt oli tüdruk otsustanud teha muudatuse ka enda magamistoas, sest kui tal juba korraga muutuste aeg tuli, siis miks mitte ka enda olemist natuke mugavamaks teha. Lizzie kandis vanemat lohvakat valget särki ja musti shortse. Tema nüüdseks helepruunikad-blondid juuksed olid seatud korralikku hobusesabasse. Toas käis mõnus muusika, aken oli lahti ning tüdruk võõpas enda toa seina lillaks. Ahjaa.....mööbel, mis ennem tema toas oli, oli nüüd kas prügimäel või maha müüdud. Lizard oli otsustanud kasutada natuke enda pärandi raha ning teha kõik uueks.
OT: VENNNNNAAA : )
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 8, 2012 14:16:52 GMT 2
Joe oli natuke aega tagasi lennukilt tulnud ja üks sõber oli järgi tulnud, kellega Joe oli varem töökojas koos olnud. Noormees tutvus Saksamaal ühee produtsendiga, kes oli tegelikult pärit USA-st ning uuris, kas Joseph ei tahaks proovida midagi muusikaäris. Muidugi nõustus mees, kuna see oli ta unistus lüüa muusikamaailmas läbi. Hetkel seisis noormees tuttava korteri ukse taga ja koputas. Tegelikult oli tal vist võti ka kuskil, aga ei hakanud enda suurtest kottidest seda otsima.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 14:25:09 GMT 2
Õnneks mängis tüdruku muusika piisavalt vaikselt, et ta kuuleks kerget koputust ja Smokey haukumist. Ta asetas värvirulli alusele ning tatsas toast välja, sulgedes enda järel ukse. Ei taha ju ometi, et terve korter pärast värvi järgi haiseks. Esiti arvas Liz, et ukse taga on mõni sõber, kellega ta hiljuti kokku on juhtunud või siis keegi, kes on viimaks tema kuulutusele vastanud ja tahab korterit üle tulla vaatama. Näitsiku üllatus oli aga piiramatu kui ta ukse avas ja sealt enda venna leidis. Alguses oli ta sõnatu, kuid hüppas siis vennale kaela, "heeey! Nii hea on sind näha!" Astunud Jost eemale, lasi tüdruk tal sisse astuda. Smokey, kes oli ilmselt sama ekstaasis kui näitsik, haukus ja liputas saba, hüpates isegi kergelt ülesse. "Kuidas sa siia said? Kas sa tulid jälle külla ja raiskasid enda raha lennupiletitele või ...?" jättis Lizard lause pooleli, kui venna kohvreid nägi. Tundus nagu kõik oleks jälle koju tassitud.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 8, 2012 15:09:46 GMT 2
Joseph naeratas laialt, õde oli tegelikult päris muutunud. Mees lasi ühel spordikotil maha kukkuda ja kallistas Lizziet. "Mul on väga pikk jutt, aga ma olen siin nüüd pikemalt, aeg-ajalt käin NY vahelt," lausus noormees ja patsutas Smokey pead, kes hakkas hüppama. "Aga mul on sulle mõni kingitus ka," lisas nooruk naeratusega. Kuidas ta tuleb Saksamaalt tagasi ja ei too midagi isegi Lizandrale, kes on ta ainus perekond koos Smokeyga.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 15:26:46 GMT 2
"Meil on aega küllaga.....või siis ma võin sulle parem pintsli kätte anda ja sa võid minuga samal ajal rääkida," lausus Lizzie, "muideks ma juba kavatsesin sinu toa pealt natuke raha koguda, aga tundub, et tuleb siis kuulutus ära võtta," muigas näitsik. Kuna tal siiani ühtegi tahtjat ei ole olnud, siis ei peaks see väga keeruline olema. Palju hullem oleks, kui Liz selle toa juba kellegile ära oleks lubanud. "Super, mis sa tõid siis mulle?" uuris neidis lõbusa naeratusega. Kes ei tahaks välismaalt toodud kingitust saada?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 8, 2012 15:46:06 GMT 2
"Ma tundsin jah värvilõhna. Kusjuures, sa näed väga hea välja, muutused on sulle kasuks ka tulnud," lausus Joseph naeratusega. Ta kükitas ja tegi kohvri lahti ning võttis sealt seest ühe kilekoti, kus olid kingitused Lizziele. Hõbedases kilekotis olid 2 suurt šokolaaditahvlit, pudel valget veini ja üks helesinine Espriti T-särk. Ulatanud koti tüdrukule, võttis kutt jalatsid jalast ja jaki pealt. "Kuidas sul läinud on?" uuris Joseph.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 16:14:16 GMT 2
"Aiäth, venna," lausus Lizard siira naeratusega. Ta sai viimasel ajal päris palju komplimente ja see oli väga mõnus tegelikult. Tüdruk võttis kilekoti vastu ning piilus sinna sisse, naeratus näol aina laiemaks venides. "Ja ma pean sind taaskord tänama," muigas neidis. Ta võttis kilekotist šokolaadi ja veini välja ning viis need kööki külmikusse. Võtnud särgi välja, viskas ta sellele kiire pilgu peale, "Nice," pobises tüdruk paari lühikese noogutuse järel. Asetanud särgi hetkel elutuppa kapi peale, sest tal ei olnud kappi ju hetkel. "Mmm...juba paremini," lausus Lizard, "alguses tundus see tühi korter üsna kõle, aga ma saan sellest juba üle. Täitsa okey on," sõnas tüdruk, "aga sa pidid hoopis minule ühe pika jutu rääkima," tuletas Liz Joele meelde.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 8, 2012 16:29:49 GMT 2
"Palun," sõnas Joseph naeratusega. Ta läks elutuppa ja istus diivanile. "On jah pikk jutt. Saksamaal oli üks kooli alguse üritus, kus ma laulsin ja hiljem tuli üks mees minuga rääkima. Ta on produtsent ja töötab USA-s, aga oli Saksamaal otsimas sealt värskeid nägusid, aga leidis ikka ühe ameeriklase. Mulle pakuti võimalus stuudios tööd teha ja ehk saab isegi mõne laulu salvestada. Nad tegelikult rääkisid juba ka midagi plaadist...Ma ei tea, see kõik käis nii kiirelt," selgitas Joseph. Ta ei saanud veel isegi aru, mis oli toimunud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 17:01:54 GMT 2
Lizard istus venna kõrvale ning hoidis enda rohelisi silmi temal, kui ta rääkis. "Ja nagu näha sa võtsid selle vastu? Aga mis su ülikoolist siis saab?" uuris tüdruk, vaadates poisile otsa. Muidugi oli tal venna üle hea meel. Tal oli hea lauluhääl ja talle oli alati muusika meeldinud. "Ma loodan, et sa mulle siin mingit nalja ei tee ja tegelikult juba koolist välja ei kukkunud," naeris tüdruk. Tema vend ja hakkab võibolla plaati lindistama. Kes oleks seda arvanud?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 8, 2012 17:03:49 GMT 2
"Võtsin jah. Aga ma ei lahkunud ülikoolist vaid võtsin aasta akadeemilist, kui asi kukub, siis on koht olemas, kuhu minna. Muidugi ma loodan, et kõik läheb hästi," unistas Joseph naeratusega. "Ei kukkunud," turtsatas Joe. "Kas keegi tundis huvi ka juba korteri vastu?" küsis kutt seejärel. Ta teadis, et Lizzie ei oleks tahtnud siin üksi elada.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 17:09:54 GMT 2
"Tore, et mul vähemalt niigi tark vend on," turtsatas Lizzie, kui Joseph mainis, et võttis akadeemilise juhuks kui muusikaga midagi välja ei tule. Tüdruk hoiab muidugi vennale pöialt, olles juba praegu tema suurimaks fänniks. "Ah, üks sõber nagu naljaviluks mainis midagi, aga hetkel ei ole kedagi," lausus tüdruk, kohendades kiire liigutusega enda patsi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 8, 2012 17:13:09 GMT 2
"Üritan olla tark," muigas Joseph. Ta tahtis uut algust ja praegu tunduski see olevat. "Mis sa ise teinud oled?" küsis kutt ja mõtles, et järgnev päev pidi tihe tulema. Hommikul NY'sse ja alles järgmise päeva õhtul tagasi. 2 päeva pidid kestma igasugused proovid ja hääleharjutused, aga siis sai ta jälle TH'sse tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 17:19:27 GMT 2
"Sa oledki tark," lausus Lizard. Kuhu nad muidu veel jõudnud oleks enda eludega, kui noormehel kupli all kõik korras ei oleks olnud. "Tööl käinud ja üritanud suve nautida. Alex oli vahepeal haiglas ma käisin teda vaatamas. Laohoonetes oli mingi suur-suur tulekahju. Tundub, et Blood Stone Villianitega on lõpp," seletas tüdruk, kuid seda viimast nime ütles ta eriti mõrult, sest see tõi halbu mälestusi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 8, 2012 17:35:51 GMT 2
Joe kortsutas kulme. "Kas ta on ikka veel haiglas?" küsis nooruk tõsinedes. Ta sai Alexiga hästi läbi, kuid ei olnud sellest kuulnud. Mine veel Euroopasse mõneks nädalaks ja vaata, mis juhtub. "Ma loodan, et nendega on kõik," lausus Joseph, kuid oli kindel, et see nii ei jää.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 17:45:54 GMT 2
"Ei, ta oli seal ainult kolm-neli päeva. Edasi on ta kodusel ravil," lausus Lizard, "ta pidi millalgi minu juurde tulema kui tal juba parem, tahtsime tüdrukute õhtut või midagi sellist teha. Ahjaa...Sayer ja Jessica läksid ju Roadtripile. Tundub, et neil on seal päris tore. Nad olid neljandal juulil täpselt Valge Maja juures," seletas Lizard. Nii mõnus oli lihtsalt vennaga rääkida niimoodi.
|
|