21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 11, 2012 13:11:42 GMT 2
Kell oli lähenemas kahele ja pimedus oli maad võtnud. Seth oli tekitanud juba pisut tutvusi ja tuli ühest baarist, kus veetis mõnusalt aega. Ilma alkoholita muidugi. Mees jalutas kodu poole ja mõtles, miks ta autoga ei tulnud, oleks saanud ju ilusti sõita. Nojah. Kutt märkas eemal tuttavat tüdrukut - kas tõesti Katie? Seth muigas ja läks neiule selja taha. Jap, täiesti Katie. Huuled õrnalt tüdruku kaelale surunud, pani mees käed ümber Katie :"Mida sa siin teed?" uuris Seth.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 13:28:43 GMT 2
Nicole oli tulnud just sõbra juurest, kus sai kergelt pidutsetud. Tüdruk oli ainult paar siidrit joonud ning hulganisti vesipiipu tõmmanud. Kuna ta pole midagi muud tarvitanud ja tundis end hästi, hakkas ta jala koju liikuma ilma, et takso telliks. Tüdruk peatus hetkeks kuna üks sõpradest helistas ja ütles, et Nikki oli oma salli sinna unustanud. Neidis ei viitsinud tagasi minna, seega ütles et toob homme ära ja kõne lõppes. Ta oli just enda telefoni kotti pannud, kui mingi kutt Rosie'le käed ümber pani ja küsimuse esitas. "Mida kuradit sa teed?" küsis tüdruk vihaselt, rabeledes mehe haardest välja ja lisaks andis tüübile tugeva kõrvakiilu, mille tagajärjel jäi tema põsk õhetama. Nicole astus mõned sammud tagasi. Kiirelt otsis ta kotist välja pipragaasi, suunates selle mehe poole, kuid ei lasknud seda. See oli pigem hoiatuseks. "Kui lähemale tuled, siis näed, mis sind ees ootab." Ta ei olnud tegelikult enesekaitseks välja treenitud või midagi, lihtsalt käitus hirmust nii.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 11, 2012 14:17:21 GMT 2
"Kat, the fuck are you doing?" küsis mees kõvasti ja sai seejärel kõrvakiilu. "Katie...Ahsoo...Vabandust, ma olin kindel, et sa oled mu tuttav Katie," lausus Seth, huuled muigeks kaardumas. C'mon, see oli naljakas olukord, ta suudles mingit võõrast tüdrukut arvates, et tegu on ühe baaridaamiga kaeugelt-kaugelt. Katie reisis iga suvi, kust mees pidi teadma, et tal on üpris sarnane tüdruk kuskil pärapõrgus ringi jooksmas.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 16:50:27 GMT 2
Nicole rahunes pisut, kui kutt selgitas, et arvas, et tegu on tema tuttavaga. "Teinekord kontrolli topelt, enne kui kellelegi ligi tikud," turtsatas ta, pannes pipragaasi tagasi enda kotti. Neidis ei tea, kas julgebki enam niimoodi koju minna. Tree Hill oli tema jaoks koguaeg turvaline olnud, aga peale seda juhtumit on kerge kartus sees. Rose pööras mehele selja ja hakkas vaikselt ning ettevaatlikult oma teed edasi minema. Miks oleks ta pidanud sinna jääma, kui olukord sai lahendatud?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 11, 2012 18:31:07 GMT 2
"Hei, luba ma heastan selle sulle!" hõikas Seth ja oli kiirelt võõra tüdruku kõrval. Ta tahtis endale tutvusi tekitada, et oleks uuel aastal juba koolis teada inimesed ees. "Ja nii halb ka suudlus ei olnud," muigas Seth, kuid ütles selle lause vaikselt. Ta oli endale eelmises kohas tekitanud nii palju jamasid, et ka võõrad hoidsid mehest eemale, nüüd tulid paljud rääkima, mis oli värskendav ja...Kuigi Joshua seda ei tahtnud tunnistada, ka meeldiv kogemus.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 20:19:17 GMT 2
Nicole kõndis küll edasi, kuid nägi, et Seth oli peagi tema kõrval ja avaldas soovi enda teo heastada. "Olgu. Heasta see mulle siis. Kas praegu? Sest kell on umbes kaks öösel," lausus tüdruk, näole tekkimas juba kerge muie. Ta pööritas silmi, kui kutt mainis, et too suudlus ei olnud halb. Tõsi tegelt. "Oleks võinud parem olla," märkis Nikki. "Kes siis see Katie sulle on, kui sa ei pahanda, et küsin?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 11, 2012 20:31:47 GMT 2
"Praegu jah," lausus Seth. Kell ei olnud ju nii hiline ka nüüd. "Ja-jaa, seda ütlevad nad kõik," muigas Joshua vastuseks. "Ta oli üks mu hea sõbranna, kes reisib väga tihti," lisas noormees ja pani käed taskusse.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2012 22:12:47 GMT 2
"Viie tunni pärast on kell seitse, see on täitsa sobilik aeg," sõnas Nicole sarkastiliselt, "kuna sa selle idee välja pakkusid, mis sul siis mõttes on? Nagu näed, hetkel liigun mina kodu poole." Aga ta ei pidanud üldse kodu poole minema. Tüdruku ema väga ei muretsenud nii, kuna Nikki oli 18 ja tema ema mõistes täiskasvanu. "Sul on siis palju neid 'häid sõbrannasid'?" küsis Rosie. Kindlasti mingid randomid hook-up'id või fuckbuddyd or smth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 12, 2012 13:15:42 GMT 2
"No kui sind unemaa nii väga ootab, võin selle ka ära jätta," lausus Seth. Prsh, saa nüüd tüdrukutest aru, siis kui teed midagi spontaanset, ollakse vihased ja kui ei tehta hakatakse ka vinguma. Naised. "Mitte eriti. 2-3 tükki oli," vastas Seth. Neid inimesi sai alati usaldada ükskõik, mis olukorras ka abi vaja ei läinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 15:31:18 GMT 2
Nicole ohkas. "Ma ainult küsisin, mis sul mõttes on. Kui ütled mulle, siis otsustan, kas unemaa mind ootab või ei," seletas tüdruk. Tegelikult polnud ta väsinud ning kutt tundus huvitav. "Oookei.." venitas Nikki. Tundus, et tüübile ei meeldinud sellest väga rääkida. Seega ei hakanud ta rohkem pärima.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 12, 2012 15:32:56 GMT 2
"Ma tean, et siin lähedal on üks putka, kust saab kohvi, kakaod, teed ja muud sellist ööpäevaringselt," pakkus Seth välja. Karastusjoogid olid ka 24/7 müüdavate asjade nimekirjas koos hot dogide ja muu sellisega. Üpris normaalsed hinnad ka.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 15:38:12 GMT 2
Nicole teeskles hetke kaalutlemist, kas kuti pakkumine vastu võtta või mitte. Kuid tegelikkuses käis tal peast läbi, et sellele ei öelda. "Teeme nii siis. Sina juhatad," sõnas Nikki. Ta ei teadnud sellest putkast, vähemalt enda arust mitte ja ise oli kohalik. "Nicole olen muidu," tutvustas tüdruk end viimaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 12, 2012 15:41:22 GMT 2
"Seth," sõnas mees ja liikus edasi. Ta avastas koha juba esimesel päeval ja oli näha, et putka oli populaarsem öösiti. "Kas sa alati virutad inimestele, kes sind näpuotsagagi puutuda julgevad?" küsis mees muigega. Pipragaas ka veel, mis neil on kuritegevus päris laes või?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2012 18:09:47 GMT 2
Nicole turtsatas naerma. "Ei. Aga ma ei lase igal inimesel end kaisutada ka, kui tuju tuleb," lausus tüdruk üsna mürgise tooniga, kuigi ei mõelnud seda nii. Sellest võis järeldada, et isegi vallalisena on ta truu. Kuid siiski pole kedagi, kellele truu olla. Ta seisis järjekorda, mis liikus üsna kiirelt edasi. "Tead, ma pole varem sind siin näinud. Oled uus?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 12, 2012 18:17:48 GMT 2
Seth ainult naeris mürgise hääletooni peale. "Rahune," sõnas Seth ja naeratas. "Uus jah. Tulin siia nädal tagasi," lausus mees. Kiirelt jõudis järjekord nendeni. "Mida siis sulle?" uuris Joshua. Ta ise tahtis ühte kakaod. Varsti plaanis magama minna ja kohv ei olnud kõige parem idee.
|
|